Ο Γιάννης έχει βελτιωθεί αρκετά στις βολες στα τελευταία 10+ παιχνιδια. Μπραβο του!
Έκανε το σωστό να προσαρμόσει τη μηχανική του στις βολές και όχι στο τριποντο.
Τι φαουλ εδωσαν μωρε… Λιγο ελεος.
Θα μας κανουν να αντιπαθησουμε τον πατριωτη.
Αν και δε φταιει αυτος, αλλα οκ.
Δεν πιάνει μία μπροστά στο # beef Light VS Toquel
Εγώ δεν ξέρω τίποτα από θέατρο σκιών, αλλά ας μου επιτρέψει να πω ότι είναι καραγκιόζης.
Ποιος απ΄ τους δύο; 
Επειδή και ο Κλοπ πάνω κάτω τις ίδιες μαλακίες με τον Ζλαταν έλεγε και τον αποθέωναν όλοι αναρωτιέμαι όλοι αυτοί πάνε να ψηφίσουν; Γιατί με τέτοιες απόψεις δεν έχει νόημα για αυτούς να ψηφίζουν. Αν δεν ξέρουν, δεν βλέπουν και δεν καταλαβαίνουν τίποτα πέρα από την μπάλα δεν βλέπω για ποίο λόγο ψηφίζουν. Και με τι δεδομένα το κάνουν δηλαδή; Αφού όπως λένε δεν ξέρουν τίποτα από πολιτική πως ξέρουν τι πρέπει να ψηφίσουν;
Δεν γίνεται να μην μιλάς για την κοινωνία γύρω σου, όποιος και αν είσαι από όπου και αν είσαι. Για πράγματα που συμβαίνουν δίπλα σου, στην γειτονία σου. Και αυτό πολιτική είναι, βασικά αυτό είναι κατά κύριο λόγο η πολιτική. Αν χρεώνω μια μαλακία στον Lebron είναι οι δηλώσεις για την Κίνα. Ήταν άγνοια; Φόβος για το προϊόν του; Δεν ξέρω. Άλλο πράγμα είναι όμως να γίνεσαι ένας ξερόλας που θέλει να έχει άποψη για τα πάντα συνεχώς και άλλο να μιλάς για την κοινωνία γύρω σου. Το πρώτο είναι φλυαρία, το δεύτερο πολική.
Είχε πει ο Κλοπ κάτι τέτοιο για πολιτικά θέματα ή για την πανδημία; Εγώ το δεύτερο θυμάμαι που τον ρωτούσαν αν πρέπει η Λίβερπουλ να παίζει με ανοικτά ή κλειστά γήπεδα κατά την άποψη του.
Αν θυμάμαι καλά τα είχα κάνει όλα μια σούμα. Είχε πει μην με ρωτάτε για πολιτικά, για πανδημία κτλ. το είχε μάλιστα γενικεύσει αρκετά θεωρώντας πως δεν υπάρχει λόγος για ανθρώπους του ποδοσφαίρου να αναφέρονται σε κάτι άλλο πέρα από το ποδόσφαιρο επειδή μόνο αυτό ξέρουν.
Βλακειες λεει ο Ζλαταν. Ο Κλοπ ειχε πει οτι δεν ειναι αρμοδιος να μιλησει για την πανδημια γιατι δεν ειναι γιατρος, 100% σωστο, το να λες οτι “μην μιλας για κοινωνικα θεματα αν δεν εισαι πολιτικος” ειναι κολοσσιαια βλακεια, με ολη την συμπαθεια που εχω στον Ζλαταν και δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειπε ο Κλοπ.
Ισως ηρθε η στιγμη να μιλησουμε για τους Suns αυτην την σεζον, και πολυ αργησαμε.
Τους εχω προσεξει εδω και αρκετες βδομαδες, αλλα το σερι που κανουν τωρα τελευταια τους εχει πλεον βαλει στο νουμερο 2 της Δυσης, καθως προσπερασαν τους Lakers μετα απο την τεραστια νικη τους χθες βραδυ.
Εντωμεταξυ ο Devin Booker αποβληθηκε με 2 μαζεμενες τεχνικες ποινες κι ενω εμεναν 7 λεπτα στην τριτη περιοδο, αρκετα απαραδεκτη αποφαση αλλα δεν εκπλησσομαι κιολας. Η ομαδα παντως ειναι πολυ δυνατη, ο Chris Paul μετα απο χρονια παιζει σε ορθολογικη ομαδα, και εχουν και πλουραλισμο στο σκοραρισμα. Οι Suns μου ειναι διαχρονικα μια εντελως αδιαφορη ομαδα, αλλα φετος τους συμπαθω πολυ και θελω να τους δω να πανε οσο πιο μακρια γινεται. Αν και οι πιθανοτητες ειναι πολυ μικρες, δε θα με πειραζε καθολου να τους δω να παιρνουν πρωταθλημα, κυριως λογω του Chris Paul.
Οι Phoenix Suns ήταν πολύ συμπαθητική ομάδα το 1993 που πήγαν στους τελικούς. MVP του πρωταθλήματος τότε ο Charles Barkley.
Αγαπημένη ομάδα στα 90ς, οπότε και ήμουν οπαδός, και στα 00ς με Νας. Ήδη από πέρσι έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν μιας και είχαν βρει ένα κανονικό άσσο (Ρούμπιο). Φέτος σαφώς αναβαθμίστηκαν με Paul, ωριμάζουν τα πρότζεκτ και κάποιοι ρολιστες που έχουν ειναι υψηλού επιπέδου.
Καλα κλασικος μαλακας Σακιλ στο συγκεκριμενο, ειναι Doncic hater οπως δεν ψηνοταν και για Νοβιτσκι παρα πολυ, και γενικα απλα δεν αντεχει την σκεψη οτι καποιοι Ευρωπαιοι ειναι καλυτεροι απο Αμερικανους.
Εν προκειμενω δεν ξερω ποιοι πρεπει να το ακουσουν αυτο, αλλα τα νουμερα του Doncic στην ηλικια που ειναι, ειναι καλυτερα απο τα αντιστοιχα του Lebron στα πρωτα του χρονια στο ΝΒΑ, και σε παραγωγικοτητα (ποντοι ριμπαουντ ασιστ) και σε ευστοχια και ποσοστα.
Η ιδεα οτι δεν ειναι αρκετος ο Luka ειναι απλα για γελια. Απλως οι Mavericks εχουν ανυπαρκτο παγκο, και ο δευτερος καλυτερος τους παικτης ειναι ο Porzingis, ο οποιος προφανως ειναι ακομα επηρεασμενος απο τον τραυματισμο του.
Εντωμεταξυ οι Mavericks με τοσο μετριο ροστερ ειναι προς το παρον στο 18-16 και στην 8η θεση μιας Δυσης που εχει υπερομαδες οπως οι Jazz, Suns, Clippers, Lakers, και οι παντοτε σταθεροι Spurs, Blazers και Nuggets. Μια περιφερεια στην οποια οι Warriors ειναι 9οι και οι Pelicans του εκπληκτικου Zion ειναι 11οι .
Μιλαμε για ομαδα που ολο το ροστερ ειναι κατω απο 30 χρονων με εξαιρεση 2 παικτες. Προφανως ειναι μια ομαδα στο χτισιμο της.
Πρεζα γλυκια ο Σακ. Και θα φαει τα λογια του σε 4-5 χρονια που οι Mavericks θα ειναι καθε χρονο contenders.
Fun Fact: O Ντονσιτς στην ηλικια των 21 χρονων ειναι 12ος σε triple double σε ολο το ΝΒΑ. Δεν εννοω φετος. Εννοω σε ολοκληρη την ιστορια του ΝΒΑ. Αν συνεχισει με τον ιδιο ρυθμο, θα ριξει σκονη μεχρι το τελος της καριερας του και σε Oscar Robertson και σε Westbrook, που ειναι στις 2 τοπ θεσεις (τους υπολοιπους θα τους ξεπερασει λογικα μεσα στα επομενα 5-6 χρονια):
Και ο Blake Griffin στους Nets. Έμεινε κανένας άλλος να πάρουν;
Καλα, δεν ειναι και πολυ καλος πλεον ο Blake δυστυχως.
Βεβαια με αυτους τους συμπαικτες μπορει να αναδειχθει και ειναι παικτης εξαιρετικης ποιοτητας γενικα στην καριερα του, με μεγαλα plays, αλλα δεν θεωρω οτι ειναι αυτος που θα κανει και την διαφορα πια στους Nets.
Ελα μωρη αρρωστια Στεφανακο καλυτερε παικτης της δεκαετιας και best shooter of all times!
Πέρσι και προπερσι ήταν μια χαρά όσο ήταν υγιής. Σε μια ομάδα που του ζητούσαν να παίζει 30+ λεπτά, να δημιουργεί, να μαζεύει ρημπαουντ, να σκοράρει κλπ. Νομίζω στους Νετς θα είναι καλύτερα σε υποστηρικτικό ρόλο, χωρίς να χρειάζεται να τα κάνει όλα. Δεν είναι όπως ήταν όταν μπήκε στο NBA και κάρφωνε στα μούτρα όλων ασταμάτητα, αλλά έχει ποιότητα.
Από την άλλη οι Νετς θα ήθελαν ένα σέντερ λίμπερο, rim-protector να καθαρίζει ότι περνάει από την πρώτη γραμμή (αέρα) άμυνας κατά τη γνώμη μου. Ο Γκρίφιν αν και είναι ακόμα καλός αμυντικός δεν παίζει αυτό το ρόλο.
Θα δείξει βέβαια.
Ήμουν λύκειο και φορούσα παπουτσάκια Kevin Johnson. Αδυναμία ο dan majerle να τα χλατσωνει από παντού τα τριποντακια.
Δύσκολα νικούσαν τους bulls βέβαια. Μόνο οι Jazz μπορούσαν και πάλι δεν…