Nba

Η παικτούρα ο Kevin Johnson έγινε δήμαρχος του Sacramento πριν από κάποια χρόνια. Όχι με πολύ επιτυχημένη θητεία, έχω την εντύπωση.

1 Like

Ο χειρότερος διαγωνισμός καρφωμάτων τα τελευταία τουλάχιστον 30 χρόνια. Μην πω ο χειρότερος της ιστορίας. Ντρέπομαι καν να ποσταρω το link

1 Like

ΤΕΡΑΣΤΙΑ αληθεια αυτο που εγραψες. Ηταν πραγματικα απαραδεκτος.

Οπως γραφει και σχολιο σε αυτο το βιντεο:

Stephen Cannon 13 hours ago

Curry dunk was better then the all star dunk contest

Που ισχυει και για το καρφωμα του Chris Paul στα καπακια.

Γενικα το All Star βεβαια ακρως διασκεδαστικο, εδωσαν σοου οι σουτερ βασικα, και ο Damian Lillard ειναι απλα a very bad bad man οπως παντα, τελειωσε το παιχνιδι με 3 συνεχομενα τριποντα, το τελευταιο απο το κεντρο.

Ο διαγωνισμος skills ειχε πλακα με τον Sabonis να κερδιζει, και ο διαγωνισμος τριποντων ηταν πραγματικα παρα πολυ καλος, με τον Conley να παιρνει μερος τελευταια στιγμη μετα τον τραυματισμο του Booker. Κριθηκε κυριολεκτικα στο τελευταιο σουτ. Περιμενα τον Zack Lavine να τα παει καλυτερα ομολογω.

1 Like

Όντως @QuintomScenario το όλο ήταν σούπερ. Ατελείωτο ρεσπεκτ σε Κάρι, μεγάλη χαρά για Γιάννη φοβερός λιλαρντ. Εν τω μεταξύ η ομάδα του λε προμ ήταν ευρωπαϊκό all star.

1 Like

Rim protector έχουν. Πήραν και το Γκρίφιν α. για να δίνει πόντους από τον πάγκο που αποψιλώθηκε μετά τις ανταλλαγές για το Χάρντεν και β. για να μπορούν να παίξουν small ball

Σίγουρα δεν είναι ο Γκρίφιν των Κλίπερς, αλλά για ένα παίκτη με μινιμουμ συμβόλαιο δε θα μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο για να κλειδώσουν και τις εναπομείνασες πιθανότητες για το πρωτάθλημα (αν είναι όλοι υγιείς).

1 Like

Περαν του ποσο ενδιαφερον ειναι να βλεπεις την εξελιξη του αθληματος και τους διαφορους MVP στα All Star ανα τα χρονια, εγω βρηκα και πολυ ενδιαφερον το οτι εκει που αρχισε να μπαινει χρωμα στην εικονα της τηλεορασης, αρχισε να μπαινει και χρωμα στο δερμα των αθλητων :joy: :joy: :joy:

Δειλα δειλα διακρινω 1-2 μαυρους το 1958, και σιγα σιγα αυξανονται, κερδιζοντας και τα MVP τις πρωτες χρονιες (φανταζομαι επικρατουσε η λογικη οτι για να παιζει στο ΝΒΑ ενας μαυρος θα πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ καλος, βλεπε Elgin Baylor, Chamberlain και Robertson που τους βλεπουμε σερη αρχες 60ς)

3 Likes

Phantom Of The Flopera λεει :joy: :joy: :joy:

Τα πρωτα 5 ειναι εκπληκτικα. Τα αγαπημενα μου νομιζω το 5 και το 2.

Καλα Λεμπρον οκ κλασικος.

2 Likes

Mavs, Nets τον θυμάμαι τον ψηλολέλεκα. Κριμα το παλικαρι

2 Likes

Δεν τον ήξερα, πολύ κρίμα :disappointed_relieved:

Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το επόμενο λεπτό. Είσαι πεζός στο δρόμο, κάνει μια στραβοτιμονιά ένας οδηγός με το αμάξι του και σε αφήνει παράλυτο ή πεθαμένο.

Πω ρε φίλε και αυτές τις μέρες τον είχα στο μυαλό μου λόγω του Space Jam (είχε παίξει στο πρώτο με τον Jordan). Τον θυμάμαι μια χαρά βέβαια και από τους αγώνες του στο ΝΒΑ. Κρίμα.

1 Like

Επειδή πέρασα μπροστά από σκηνικό 5 λεπτά μετά όπου καγκουρας με ραλι είχε βγει αντίθετο ρεύμα για να πάρει ανοιχτά την στροφή και πήρε παραμαζωμα 3 ποδηλάτες (ο ένας σπασμένα 2 πόδια και εγχειρήσεις, και πάλι καλά λέμε), δεν θέλω να εκφράσω πραγματικά, το μίσος που νοιωθω με τρομάζει ειλικρινά.

2 Likes

Δεν παρακολουθώ το τόπικ (ούτε πολυ νβα) οπότε σόρι αν έχει ποσταριστεί. Σήμερα μου το στειλαν και κάπως με ταρακούνησε

Οι Bucks πήραν τον PJ Tucker και έστειλαν τον Augustin στο Houston.
Δίπλα καλή κίνηση. Πήραν ένα εξαιρετικό αμυντικό και περιφερειακό σουτέρ και διόρθωσαν την ακατανόητη κίνηση του καλοκαιριού να δώσουν μεγάλο (αναλογικά) διετές συμβόλαιο στον 34χρονο Augustin.

To Houston προφανώς έχει καταντήσει contract dumpster team.

1 Like

Βέβαια αυτό τους δημιουργεί θέμα στο point guard. Ουσιαστικά με την κίνηση αυτή επιστρέφουν σε επιθετικό σχήμα που ο Γιάννης θα έχει την μπάλα στην κορυφή και οι υπόλοιποι θα πιάσουν τις γωνίες για τρίποντο. Στα play-off αυτό δεν λειτουργεί όμως. Υποτίθεται πως πήραν Holiday και Augustin για να φύγει λίγο η μπάλα από τα χέρια του Γιάννη και τώρα επιστρέφουν στα ίδια.

Συμφωνώ, αλλά φαντάζομαι θα πάρουν κάποιο point guard καθώς με το deal πήραν και λεφτά. Πρέπει να έχουν ακόμη χρόνο για διορθωτικές κινήσεις. Θα είναι κουτοί αν έχουν τον Γιάννη να ξεκουράζει και τον Jrue

Τους δίνει πλουραλισμο πάντως. Στα play off δε φαντάζομαι να παίρνει o Jrue κάτω από 35 λεπτά ούτως η άλλως, όποτε δε βλέπω πως θα φέρουν τη μπάλα στα χέρια του Γιάννη για μεγάλο διάστημα.

Ίσα ίσα που πιστεύω πως με ένα τόσο καλό corner 3 παίκτη, θα έχουν και το Lopez περισσότερο στο ζωγραφιστό.

Ουσιαστικά έχασαν το δεύτερο point guard που ήταν στο παρκέ κυρίως με Portis, Connaughton κοκ παρα με Γιάννη και λοιπούς starters

Μιλαμε το 2021 για το ποιος θα κατεβαζει τη μπαλα σε συγχρονη ομαδα ΝΒΑ οταν ξεκουραζεται ο βασικος PG?

Η απαντηση ειναι οποιος.

Επιθετικά δεν νομίζω να τους δώσει πλουραλισμό ο Tucker. Αμυντικά θα τους βοηθήσει σίγουρα. Δεν ξέρω και τι ρόλο θα έχει. 5αδα αυτή την στιγμή δεν χωράει, εκτός αν αλλάξει το σχήμα με τον Divincenzo να πηγαίνει πάγκο.

Ο Augustin τον ήθελαν για δημιουργία. Είχε καλή πάσα, χειρισμό της μπάλας και φυσικά εμπειρία ενώ και το σουτ του ήταν κάτι παραπάνω από υπολογίσιμο. Το θέμα είναι χωρίς Holiday στο παρκέ ο Γιάννης είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει στην επίθεση.

Κάτι μου λέει πως προορίζουν τον Divincenzo για play-maker αλλά δεν ξέρω αν θα τους βγει. Αλλιώς ο Holiday στα play-off πρέπει να βγάζει 40λεπτα.

Μην ξεχνάς ότι άδειασαν και αρκετό χώρο στο salary cap (με τα απίθανα $15 εκ που πρόσφεραν το καλοκαίρι στον Augustin για κλειστο διετες) και είναι στην αγορά για PG. Isiah Thomas, Austin Rivers ακόμα και Avery Bradley (που δεν είναι PG αλλα αξίζει για την περιφερειακή του άμυνα) έχουν ακουστεί.

Από εκει και πέρα εγώ νομίζω πως τους δίνει πολύ παραπάνω επιλογές. Μπορεί να πάρει λεπτά στη front line μαζί με το Γιάννη για small ball, μπορεί να πάνε σε ψηλό σχήμα με Γιάννη, Λόπεζ και Τακερ αλλά με το Λόπεζ πιο κοντά στη ρακέτα αφού ο Τακερ έχει το τρίποντο από τη γωνία (εκει που έχουν ακροβολισμένο τον Λόπεζ).

Δε πιστεύω πως θα είναι starter αλλά θα τους δώσει 20-25 ποιοτικά λεπτά σε διαφορα σχήματα. Είδωμεν για το πως θα τον αξιοποιήσουν.

.

1 Like

:eagle: :eagle: :eagle: :eagle:

6 Likes