Nba

Στα πλεηοφς αλλα πραγματα μετρανε πολυ περισσοτερο απο το πλεονεκτημα εδρας. Πραγματα που οι Λεηκερς εχουν σε μεγαλο βαθμο.

3 Likes
  1. παίζουν πλήρεις.
  2. κατέχοντες το στέμμα, άρα εξ ορισμού δε μπορείς να τους αγνοήσεις.
  3. καλύτερη άμυνα στη λίγκα. Πέρσι τους έπνιξαν όλους στα πλειοφς

Επαναλαμβάνω, ούτε lakers στηρίζω ούτε φαν του λεμπρον είμαι.

2 Likes

Άντε και πες περνάνε Suns, Nuggets, Utah/Clippers με κάποιον τρόπο και με 3 μειονεκτήματα έδρας… Δεν παίζει να κερδίσουν απέναντι στους Nets με πλήρη ομάδα και με Durant, Irving, Harden. Κι αν πάνε κάπως τελικό οι Sixers από Ανατολή, έχουν Doc Rivers φέτος.

ΥΓ. Το πλεονέκτημα έδρας δεν είναι τόσο σημαντικό φετος, με 25% φιλάθλους κτλ. Πιο σημαντικό μειονέκτημα για Lakers βρίσκω την αστάθεια και το ότι παίζει κουτσός ο υπερεκτιμημενος

Από τη στιγμή που οι Lakers έχουν τον καλύτερο παίκτη της τελευταίας δεκαετίας και τον πιο πλήρη ψηλό αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ και με δεδομένο ότι υπάρχουν κάμποσα “ναι μεν, αλλά…” για τις υπόλοιπες ομάδες της Δύσης, δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη το να φτάσουν τελικό.

Όσο για τους Nets, ας κάνουμε λίγο υπομονη να δούμε στην πράξη τι ακριβώς θα κανει η υπερ-τριάδα μια και μέχρι στιγμής, στην πράξη παίζει να μην τους έχουμε δει μαζί ούτε για 200 λεπτά σύνολο.

Προσωπικά ελπίζω να αποτύχουν παταγωδώς, αλλιώς στα επόμενα χρόνια αντί να βλέπουμε μπασκετ, θα παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα το μισό ΝΒΑ να παλεύει να φτιάξει αντίστοιχες τριάδες και το υπόλοιπο μισό να μαζεύει ντουζίνες ντραφτ πικς και μέτριους Ευρωπαίους.

Ακόμα δεν έχω χωνέψει πώς κατάφεραν να αποκλειστούν οι Pacers από αυτούς τους Knicks (χωρίς διάθεση υποτίμησης) και χάσαμε ευκαιρία για τελικούς “αίμα και άμμος” με San Antonio.

3 Likes

Aυτό ακριβώς. Η λογική λέει πως δε μπορούν να πάνε all the way, αλλά δε μπορείς να τους ξεγράψεις.

Αυτος ειναι στους Warriors.

Το βλεπουμε ηδη να συμβαινει εδω και 11 χρονια και συγκεκριμενα απο το δευτερολεπτο που ο αλλος ανακοινωσε το “Decision”, και εχει ηδη συμβει με μπολικες ομαδες, συμπεριλαμβανομενων των φετινων Lakers. Δε θα αλλαξει αν χασουν οι “κακοι” Nets που ενοχλουν για καποιον λογο, και κερδισουν οι “καλοι” Lakers , που δεν ενοχλουν αν και εχουν κανει πολυ χειροτερο stacking.

Δεν είναι ο Steph, όσο κι αν τον αγαπώ, θα μπορούσα να συζητήσω το 2ος καλύτερος, αλλά τέλος πάντων δεν έχει και πολύ σημασία.

Αυτό που συμβαίνει εδώ και 14 χρόνια (και όχι 11, εκτός αν οι Garnett/Allen δεν πήγαν ποτέ στη Βοστώνη το 2007) είναι τρομερά ενοχλητικό στα δικά μου μάτια και προφανώς συμπεριλαμβάνονται και οι Lakers που φουσκώσανε τα μυαλά του AD και τον κάνανε Πέπε από τον Αστερίξ να λέει “άμα δε με δώσετε θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω”. Ήταν επίσης ενοχλητικό και το '17 με τον KD.

Απλά οι Nets το τερμάτισαν, εδώ δεν είχαμε καν case “υπήρχε ένας σταρ και ήρθαν άλλοι δυο”, εδώ ήρθαν 3 τύποι από την τοπ 10άδα του πλανήτη και δεν παίζουν καν μαζί στη regular season σε φάση δε χρειάζεται κιόλας, τα λέμε στα πλεηόφ μάγκες.

Και βασικά δεν με ενοχλούν καν οι ίδιοι οι Nets, αν παίξουν μπασκετάρα και το πάρουν μπράβο τους. Θα με ενοχλήσει που θα προσπαθήσουν άλλοι να τους αντιγράψουν στον ίδιο βαθμό κι αντί να συζητάμε ποιος είναι ο καλύτερος ψηλός, θα συζητάμε ποιος είναι ο καλύτερος GM.

1 Like

Το 2010 οι Lebron, Wade και Bosh ανηκαν στους 10 καλυτερους παικτες της λιγκας. Δεν βλεπω διαφορα. Και εφεραν και τον Ray Allen το 2012 γιατι σκεφτηκαν οτι το πρωταθλημα απεναντι σε Thunder δεν ηταν αρκετα ευκολο.

Θα συμφωνησω οτι ξεκινησε και με τους Big 3 απο το 2007 στην Βοστονη. Απλα πλεον εχει γινει ρουτινα και τουλαχιστον τοτε ηταν μεγαλοι σε ηλικια εκεινοι οι τρεις ηδη, ενω υπηρχε ακομα παρα πολυς ανταγωνισμος (αλλωστε ενα πρωταθλημα πηραν μονο).

Για Steph Curry οντως δεν εχει και πολυ σημασια, αλλα εχει παρα πολυ καλο argument για καλυτερος παικτης της τελευταιας 10ετιας με 3 πρωταθληματα, 5 συνεχομενους τελικους μεσω της Δυσης, 2 MVP και το σημαντικοτερο, οτι ενας παικτης απο μονος του αλλαξε ολοκληρο το ΝΒΑ και πως παιζεται αυτο μεσα σε 5 χρονια. Αν μιλουσαμε για τα τελευταια 7 χρονια ειναι εμφανες πως ειναι ο καλυτερος παικτης, απλα τωρα υπαρχει ας πουμε νοημα να κανουμε συγκριση με Lebron μιας και απο το 2011-2014 ο Steph ηταν απλα ενα ταλεντο ενω ο αλλος πηρε 2 τιτλους.

3 Likes

1000% εύστοχος. Δε χρειάζεται άλλο επιχείρημα. Άσχημος για τα γούστα μου μετασχηματισμός του αθλήματος, ωστόσο ο τύπος είναι το αντίστοιχο των sex pistols ή των nirvana ξέρω γω. Σε “μια νύχτα” άλλαξαν τα πάντα

4 Likes

Liberty University’s Convocation is North America’s largest weekly gathering of Christian students.

Καλησπέρα είπαμε;

asdja

1 Like
1 Like

Warrior hater? Δε στο ειχα, αλλα νταξει κανενας δεν ειναι τελειος

Ναι ρε Quintom αλλά κι εσύ ας πούμε είσαι Korn hater.

Μόνο το Freak on a Leash σου αρέσει :worried:

1 Like

Δεν ειμαι hater, απλα δεν ειμαι φαν :stuck_out_tongue:
Δε μου ειναι αντιπαθεις οι Korn.

2 Likes

Ή ακριβέστερα

2 Likes

Haters ή Lovers νομίζω πως όλοι βλέπαμε τους πολεμιστές να σταματάνε νωρίς. Εγώ προσωπικά περίμενα να αποκλειστούν στον 1ο γύρο αλλά αποκλείστηκαν στα play in. Του χρόνου θα φανεί αν θα επιστρέψουν στον πρωταθλητισμό ή όχι

1 Like

Η αληθεια ειναι πως αν η Utah παιξει οπως στην κανονικη σεζον, ουτε οι Warriors ουτε οι Grizzlies θα ειχαν/εχουν ελπιδες.

Ωραια θα ειναι τα playoffs φετος. Και στις δυο περιφερειες εχουμε αρκετες ομαδες που μπορει να φτασουν στον τελικο.

2 Likes

Στην δύση ειδικά γίνεται της Πόπης

Bucks - Duncan Robinson ως τώρα το ματς. Έχει ξεσκιστεί κανονικά.

Για αυτό δεν μου αρέσουν τα τρίποντα.