Nba

2/6 βολές στο τέλος από τις οποίες η μια ακυρώθηκε λόγω καθυστέρησης 10 δευτερολέπτων…και στο τέλος κρατάει τη μπάλα και δεν δίνει σε κάποιον συμπαίκτη του που μπορεί να βάλει τις βολές.

Τι είναι αυτά ρε Γιάννη…

Σωστά δεν έδωσε πάσα και ας πήγε αυτός στις βολές. Όλοι περίμεναν να δώσει πάσα για να την κλέψουν για αυτό καθυστέρησε κιόλας να κάνει το φάουλ ο Μπατλερ.

Πολλά χαζα λάθη γενικά οι Bucks πάντως και χαμένες βολές. Mental game και πάλι για τους Bucks στα playoff

Τέλος. Έπαιξαν πολύ καλύτερα οι Bucks, ειδικά στην άμυνα. Αν δεν έβαζαν τα τρίποντα-προσευχές οι Heat δεν θα είχαμε ματς. Νευρικό ματς πάντως, πολλά τούβλα από Bucks και ανόητα λάθη (πόσες φορές πήγαν να περάσουν πάσα λόμπα στην ρακέτα σε σετ επίθεση μπροστά στον Bam… έλεος δηλαδή). Γιάννης εντυπωσιακός στην άμυνα, νευρικός στην επίθεση. Holiday και Middleton στα κρίσιμα δήλωσαν παρόν. Αυτό το τελευταίο μαζί με την άμυνα είναι ότι πρέπει να κρατήσουν σήμερα οι Bucks.

1 Like

Το πήραν τα Ελάφια παρά τον πετροπόλεμο στις βολές και τα πολλά λάθη. Ματς με μεγάλη αγωνία και αρκετά αμφίρροπο στο τέλος. Όπως είπα θα πέσουν κορμιά σε αυτή τη σειρά

2 Likes

Διαβαζω τα ποστς και λεω θα εβαλαν οι αλλοι 30 τριποντα.

20 στα 50 λεει και ο Duncan Robinson 7 στα 13.

Εδω και καιρο αυτο ειναι απλα μια κοινοτυπη Τριτη στο ΝΒΑ, και πολυ γουσταρω προσωπικα.

Οποιος εχει την ικανοτητα , τα βαζει, and that’s that. Αν θελουν κι οι Bucks, ας γινουν καλυτεροι στα τριποντα, δεν του φταιει κανενας του Γιαννη που αντι να κατσει να προπονησει το τριποντο χρονια τωρα να ριχνει εστω με ενα αξιοπρεπες 35-37%, βασιζεται κυριολεκτικα σε 4 κινησεις ολες κι ολες και τον εχουν καταλαβει στα play offs.

Και να περασουν οι Bucks απο τους Heat, δε θα πανε μακρια αν συνεχισουν να παιζουν ετσι και να περιμενουν να βαζει 40 ποντους ο Γιαννης. Θα τους βαλει σε 1-2 αγωνες σε καθε σειρα, στους αλλους θα χανουν. Πρεπει να τραβηξει πολυ κουπι ο Jrue Holiday στο σκοραρισμα, και πρεπει να εχουν και μεγαλυτερη συνεισφορα οι παγκιτες. O Middleton παντως ουσιαστικα πηρε το ματς για τους Bucks σημερα. Πολλα και μεγαλα σουτ εβαλε, και στο τελος της κανονικης και της παρατασης. Με 5/31 στα τριποντα δεν πας πουθενα, και με 10/27 σουτ ο Αντετονκουνμπο δινει ελπιδες στους Heat που δεν τους χαλαει καθολου να παιζει ετσι.

Σε αλλα νεα, ο Doncic εχει ξεφυγει το παλικαρι, μονος του παιζει ολους τους Κλιπερς και πραγματικα ευχομαι να τους κερδισουν οι Mavericks.

LOL σιγα μην ετρωγε τιμωρια ο ΛεΦλοπ, αυτο ελειπε. :nauseated_face: :nauseated_face: :nauseated_face: :face_vomiting:

2 Likes

Ωραίο ντέρμπι και το Κλίπερς- Μαβς… Για να δούμε

Edit: @QuintomScenario έλα έγινε αυτό που ήθελες

1 Like

Καλα εχει πολυ ψωμι η σειρα ακομα, αλλα ο Ντονσιτς ειναι υπερλατρεια και γουσταρω παρα πολυ με την εξελιξη του. Ελπιζω πραγματικα να τον βλεπουμε για ακομα 15 χρονια στο ΝΒΑ και να σπασει οσα ρεκορ γινεται. Μιας και ξεκινησαν τα playoffs και επισημα παντως, ας κανουμε προβλεψεις και ας πουμε και τι θελουμε, ετσι για τον χαβαλε.

Ανατολη
Θελω Wizards, προβλεπω Sixers με 4-1
Θελω Nets , προβλεπω Nets με 4-2
Θελω Bucks , προβλεπω Bucks με 4-3
Θελω Knicks , προβλεπω Knicks με 4-3

Δυση
Θελω Jazz, προβλεπω Jazz με 4-2
Θελω Suns, προβλεπω Lakers με 4-2
Θελω Nuggets, προβλεπω Nuggets με 4-1
Θελω Mavericks, προβλεπω Clippers με 4-3

2 Likes

Ανατολή
Θέλω 76ers,προβλέπω 76ers με 4-1
Θέλω Nets, προβλέπω, Nets με 4-0
Θέλω Bucks, προβλέπω Heat με 4-3
Θέλω Hawks, προβλέπω Knicks με 4-2

Δύση
Θέλω Jazz, προβλέπω Jazz με 4-1
Θέλω Suns, προβλέπω Lakers με 4-2
Θέλω Blazers, προβλέπω Nuggets με 4-3
Θέλω Mavs, προβλέπω Clippers με 4-2

πολύ καλή πρόταση για κουβεντούλα

3 Likes

Δύσκολα οι Σιξερς και τώρα έχει άλλο ένα ωραίο ματς.
Δεν τους βλέπω καλά τους Λεικερς και σήμερα και στη σειρά, οι Σανς είναι εξαιρετικοί.

1 Like

Με τον Davis να παίζει έτσι δεν πάνε πουθενά οι Lakers. Lebron πλέον έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονάκια του για τα καλά, δεν ξέρω αν μπορεί να τους σώσει.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι Lakers πήραν τον Drummond. Είχαν Gasol, Harrell και από πέρυσι ήταν εμφανές πως το σχήμα με τον Davis μοναδικό ψηλό τους ταίριαζε περισσότερο στα play-off. Θα περίμενε κανείς να ψάχνουν για σουτέρ. Παράξενη επιλογή που δεν νομίζω πως τους βγαίνει.

Θα ήθελα πάντως τους Suns στους τελικούς. Μου αρέσουν σαν ομάδα και ο Paul αξίζει το δαχτυλίδι περισσότερο από τους περισσότερους που δεν τα έχουν καταφέρει ως τώρα και είναι ακόμα ενεργοί.

5 Likes

Για την ώρα μου άρεσαν οι φοβεροί Suns (εξαιρετικός Ayton και στις 2 άκρες του παρκέ) με τον ηγέτη Booker αλλά και την φοβερή ομάδα τους, με βάθος πάγκου, με επιλογές, με ωραίο μπάσκετ.

Πολύ κακό μπάσκετ στο Milwakee.

Στο Brooklyn η καλύτερη ομάδα έχασε από τις καλύτερες μονάδες. Δεν το βλέπεις συχνά, αλλά εδώ δε μιλάμε για ότι κι ότι μονάδες.

Dallas ότι έγραψα και για τους Suns. Ισορροπημένη ομάδα (με ηγέτη το Λούκα φυσικά, αλλά ομάδα) με εξαιρετικό προπονητή που έκανε πλάκα στο ανέκδοτο Lue και τους Clippers.

Oι Nuggets θεωρώ πως θα περάσουν, παρά το break.

Α, και να μην ξεχάσω από το live ματς! D Rose :heart_eyes: Madison Square Garden :heart_eyes:

H πρόβλεψη μου

5 Likes

Ηταν το πρωτο ματς που ειδα ΝΒΑ ολοκληρο απο το πρωτο εως το τελευταιο δευτερολεπτο, μετα απο 2 χρονια. Η περσινη σεζον ειναι πεταμενη για ενα σωρο λογους, και η σεζον του 2019 με ξενερωσε τοσο πολυ με το αδοξο τελος της και για Bucks και για Warriors, που δε μου εκανε κατι να δω περυσι. Φετος ομως ειναι μια πολυ καλυτερη χρονια. Ο D-Rose εκανε φοβερο παιχνιδι. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν ειναι πλεον starter, αφου ολα τα νουμερα δειχνουν οτι η ομαδα ειναι +6 ποντους με αυτον στο γηπεδο και -2 χωρις αυτον. Οι Knicks εχασαν γιατι ειχαν τον Randle σε παρα πολυ κακη μερα, και οι Hawks τον Young σε πολυ καλη μερα.

Εξαιρετικο ματς εγινε στη Νεα Υορκη, στο οποιο με εξαιρεση μια διαφορα 11 ποντων που πηραν οι Hawks πολυ νωρις στο παιχνιδι, μετα ηταν στον ποντο και η διαφορα δεν πρεπει να ηταν πανω απο 5-6 ποντους στο υπολοιπο του ματς. Περασαν στο τελος μπροστα οι Knicks με 5-6 ποντους, αλλα τελικα ο Trae Young πηρε το ματς μονος του. Εντωμεταξυ ειχε 15 χιλιαδες φιλαθλους το ματς, και πραγματικα απορω πως. Ειχα διαβασει οτι θα υπαρχουν ειδικα sections για οσους εχουν ηδη εμβολιαστει, θα κατσω να βρω κανα αρθρο να εξηγει τι παιζει, μπας και παω κι εγω και δω κανα ματσακι αν ειναι (!)

Πολυ ωραια ομαδα οι Suns, θα ειναι κριμα κι αδικο να αποκλειστουν.

1 Like

Βασικά είχαν τους εμβολιασμένους σε κερκίδες χωρίς κενά και τους μη σε μια κερκίδα με social distancing.

Randle πολύ κακός, τους κράτησε ο D Rose και στη συνέχεια ο Burks (που έχασε ένα πολύ εύκολο σουτ στο τελευταίο δίλεπτο που τους στέρησε ενδεχομένως τη νίκη.

Young μεγάλο πρώτο παιχνίδι στα play off, με άξιο συμπαραστάτη το Bogdanovic που έβαλε 2 πολύ μεγάλα σουτ στο τέλος.

Ματσαρα και ατμόσφαιρα play off στο MSG

1 Like

Μερικά σύντομα σχόλια πριν τα πρώτα Game 2, καθώς πάντα περιμένω δυο ματς για να δώ προς τα πού πάει μια σειρά:

• Απίθανο clutch play από Middleton, οριακά θύμισε τον Υπέρτατο
  • Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός και η απουσία του Murray από τους Nuggets (και τα playoffs γενικότερα)
  • Οι Sixers είναι η “ομάδα μου” για φέτος. Πρέπει να παίξουν καλύτερη άμυνα όμως από αυτό που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι
  • Εντυπωσιακά καλή άμυνα από Nets
  • Devin Booker θρησκεία
  • Donovan Mitchell γύρνα πίσω άμεσα!
  • Πραγματικά δε θέλω να αρχίσω τα μεταφυσικά με το “βάρος της φανέλας” αλλά αυτοί οι Clippers είναι μια κατηγορία μόνοι τους…
1 Like

Tyronn Lue = ανυπαρκτος προπονητης ειναι το προβλημα, οχι η φανελα.

1 Like

Καλά και τα προηγούμενα χρόνια με τον Doc πάντα έβρισκαν τον τρόπο.

Αν και εγραψες απο μονος σου οτι αναγνωριζεις πως τα περι φανελας ειναι υπερφυσικα, το θεμα με τους Clippers ειναι πως απο την στιγμη που εγιναν ομαδαρα με την προσθηκη του Chris Paul το καλοκαιρι του 2011:

• Το 2012 αποκλειστηκαν απο Spurs, που εχασαν απο τους πρωταθλητες Δυσης Thunder
  • Το 2013 αποκλειστηκαν απο Grizzlies στην καλυτερη σεζον της ιστοριας αυτων (τελικοι Δυσης)
  • Το 2014 αποκλειστηκαν απο Thunder, που εχασαν απο τους πρωταθλητες Spurs
  • To 2015 αποκλειστηκαν ατιμωτικα (3-1) απο Rockets, ενω ειχαν κερδισει τους πρωταθλητες Spurs
  • Το 2016 αποκλειστηκαν απο Blazers στον πρωτο γυρο, μετα απο συνεχομενους τραυματισμους
  • Το 2017 αποκλειστηκαν απο Jazz του Hayward, οκ αυτο το λες αποτυχια σιγουρα
  • το 2018 εφυγε ο Chris Paul δεν μπηκαν καν playoffs, εφυγε κι ο Blake στη μεση της χρονιας
  • Tο 2019 μετριο ροστερ καταφεραν να μπουν πλεηοφφς 8οι, ηττα απο Warriors
  • Το 2020 εξευτελιστηκαν προφανως αφου ηταν 3-1 και εχασαν διψηφια διαφορα σε 3 συνεχομενα ματς για close out απο τους Nuggets του Jokic.

Το θεμα ειναι πως με εξαιρεση ισως μονο το 2020 (και το 2016 πλην των τραυματισμων), αποκλειστηκαν καθε χρονια απο καλυτερη ομαδα, αλλες φορες ΠΟΛΥ καλυτερη, αλλες φορες λιγο καλυτερη.

Απλα τι να κανουμε τωρα, η καλυτερη ομαδα που ειχαν ποτε οι Clippers (2011-2018) με Paul, Griffin, DeAndre επεσε πανω στο τελος της δυναστειας των Spurs, πανω στους Thunder στα ντουζενια τους, τους Rockets του Harden, και πανω στην αρχη της δυναστειας των Warriors. Ειναι μαλιστα η τελευταια ομαδα στην Δυση που κερδισε τους Warriors σε σειρα playoffs, το 2014 :stuck_out_tongue:

Τωρα για τους Clippers του Kawhi… περαν του οτι τον θεωρω υπερεκτιμημενο γενικα, ε μια χρονια ειναι η αποτυχια. Φετος δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα. Θεωρω τον Doncic βεβαια πολυ ανωτερο παικτη, αν ειχε το supporting ροστερ αλλων ομαδων θα ηταν φαβορι για τελικο οι Dallas.

Παντως εχουν καταφερει να αποκλειστουν μεσα σε 9 χρονια απο 8 διαφορετικες ομαδες σε ισαριθμες συμμετοχες playoffs, κι αν αποκλειστουν απο Mavericks φετος θα ειναι αποκλεισμοι απο 9 διαφορετικες ομαδες σε 9 χρονιες :joy: :joy: :joy:

Double post γιατι οι Bucks κερδιζουν αυτην την στιγμη με 46-20 μετα απο μολις μια περιοδο, και παω στοιχημα χωρις να το τσεκαρω οτι το +26 ειναι απο τις μεγαλυτερες διαφορες που εχει παρει ομαδα μετα απο μια περιοδο σε αγωνα playoffs στην ιστορια του ΝΒΑ.

Jrue Holiday 7 ασιστ και Αντετονκουνμπο 9-6-3 σε 8 λεπτα συμμετοχης.

Αν χασουν διαφορα 28 ποντων που ειχαν παρει με το 46-18, ε θα αποκλειστουν παλι.

EDIT: Οκ το ματς εχει παει στο 70-42

2 Likes

Ντάξει έκαναν εξωπραγματικό ξεκίνημα, 4/4 τρίποντα ο Forbes και 3/3 ο Connaughton. Γέννησαν και τα κοκόρια τους. Δεν υπήρχε επιστροφή, από τη στιγμή που δεν έριξαν τη διαφορά κάτω από 20 ποτέ στο ημίχρονο οι Heat το έκλεισα κιόλας.

Και στα 2 ματς οι Bucks ήταν πολύ καλύτεροι. Ειδικά στην άμυνα τους έχουν πνίξει εντελώς. Τεράστια η διαφορά που κάνει ο Holiday σε άμυνα και επίθεση. Η σύγκριση με Bledsoe και την περσινή σειρά είναι σχεδόν αστεία. Άλλη ομάδα οι Bucks με τον Holiday να έχει την μπάλα στα χέρια του, καλύτερη κίνηση στην επίθεση. Εξαιρετική η εικόνα τους ως τώρα.

1 Like