Nba

Κατά βάση αναφερόμουν στο περσινό και στο 2015 που μπήκαν στο 4ο 12λεπτο του G6 εντός έδρας με +13 και έφαγαν ένα 40-15 στο κεφάλι από τον Josh Smith (που δεν πρέπει να ξανάπαιξε σοβαρό μπάσκετ από τότε) και τον Corey Brewer με τον μούσια να κάθεται όλο το 12λεπτο πάγκο.

Κατά τα άλλα για εμένα οι Lob City Clippers ήταν από τις πιο fun-to-watch ομάδες και ο Chris Paul είναι ο καλύτερος καθαρός PG που εμφανίστηκε μετά τον Stockton, οπότε καμία διάθεση υποτίμησης απέναντί τους.

Πριν 10 λεπτά ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του ΝΒΑ στο youtube.

1 Like

Παιχταράς αλλά όχι

Καλά όχι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά πολύ μεγάλη μαλακια που οι Suns πρέπει να κερδίσουν και τους Lakers και μια εμετική διαιτησία.

Btw, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κραξει Brooklyn για το ροστερ που έφτιαξαν αν είναι οχι απλα οκ με το ότι οι Lakers πηραν Schroder, Mark Gasol ΚΑΙ μολις τον Μάρτιο τον Drummond, αλλά μερικοί να τους γουστάρουν κιόλας.

Εμετός μόνο αυτή η ομάδα

Μαλακα σιχαινομαι Λεηκερς και με εχεις κανει να τους υποστηριζω φανατικα για να το παρουν, μονο εσυ.

Εγώ ένα έχω να πω, η φωνη του Marv πλέον βγαίνει με δυσκολία και αυτό σημαίνει ότι τα χρόνια περνάνε επικίνδυνα!

1 Like

Χυστη Λουκά Ντονστιτς θα πω εγω

3 Likes

Δεύτερη σερί νίκη οι Mavs δεν το περίμενα με τίποτα

1 Like

Θα πει ο Quintom τώρα για Tyron Lue και θα έχει και δίκιο εδώ που τα λέμε.

1 Like

Μου είναι αδιάφορα αυτά τα παιδιαστικα κόμπλεξ. Συνήθως ο κόσμος σταματάει να είναι αντιδραστικός σε κάποια φάση.

Αν έβλεπες το ματς θα είχες φριξει με τα 47 φαουλ σε Ντεηβις που από ότι φαίνεται έπρεπε να έχει τεράστιο παιχνίδι με το ζόρι.

2 Likes

Ενταξει ο τυπος ειναι απο τους χειροτερους προπονητες που εχουν παρει πρωταθλημα ΝΒΑ.
Ουτε εγω περιμενα να πανε στο 2-0 οι Mavericks, αλλα με βαση την εικονα των ομαδων δεν ειναι καθολου εκπληξη.

2 Likes

Με βάση την εικόνα των ομάδων πράγματι μονο έκπληξη δεν είναι.

Κλίπερς και Χιτ κατώτεροι των περιστάσεων μέχρι στιγμής

1 Like

Εδω αποπανω βλεπουμε ενα ΣΚΟΥΠΙΔΙ απο την Φιλαδελφεια (παρεμπιπτοντως, ειναι σε ολα τα αθληματα οι χειροτεροι οπαδοι στην Αμερικη, μονο σκατα σε καθε ομαδα της Philly μονο και μονο για αυτον τον λογο) να ριχνει ποπ κορν στον Westbrook που εχει τραυματιστει. Τι να πω.

D-Rose αφου σχεδον μονος του στην 3η περιοδο γυρισε το ματσακι και οι Knicks κερδισαν παιχνιδι playoffs για πρωτη φορα μετα το 2013 :sleepy: :sleepy: :sleepy:

1 Like

Καλά εντάξει το να βλέπεις τον D-Rose να κάνει αυτά που κάνει μετά από όσα πέρασε είναι μια μικρή συγκίνηση.

Σε άλλα νέα, μετά και την ολοκλήρωση των G2, ενδιαφέρον στατιστικo:

Ανστολή -> Ζευγάρια 1ου/2ου/3ου στο 2-0 (και σχετικά εύκολα), ζευγάρι 4ου στο 1-1
Δύση-> Ζευγάρια 1ου/2ου/3ου στο 1-1, ζευγάρι 4ου στο 0-2

Η Utah βέβαια αν παίξει όπως σήμερα με την επιστροφή του Μιτσελάρα το χει για 4-1 όσο φιλότιμο κι αν είναι το Memphis και όσο παικταράς κι αν είναι ο Ja.

1 Like

D-Rose λατρεία και απόλυτος σεβασμός.

Έριξαν ποπκορν στον Ουεστμπρουκ…ας γελάσω…
Εμείς εδώ τους ρίχνουμε μπουκάλια στο κεφάλι και φωτοβολίδες, φλώροι αμερικανάκια…

3 Likes

Κάπου κάποτε μου πρότεινε το youtube βιντεάκι με έναν Αμερικανό να αντιδράει στην ατμόσφαιρα των Ευρωπαϊκών γηπέδων. Κάποια στιγμή βλέπει τους Αρειανούς που έχουν ανάψει φωτιά μέσα στο κλειστό. Δεν έχω δει πιο σoκαρισμένο άνθρωπο στη ζωή μου :joy:

5 Likes

Xίλιες φορές ποπ κορν, παρά ούγκανοι.
Δηλαδή και το ποπ κορν είναι ουγκανισμός, αλλά τέσπα.

2 Likes

Λίγο πάθος στην εξέδρα δεν βλάπτει

2 Likes

Kαλά, άλλο πάθος και άλλο οι ιστορίες που γίνονται στα γήπεδα μας εντός και εκτός, που έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν οι οπάδοί μιας ομάδας στο γήπεδο.

2 Likes

Ποπ κορν, γιατί όχι δρακουλίνια;

Ε ναι, δεν θέλουμε γήπεδα με ατμόσφαιρα Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου.

Ας πέσει και κανα αντικείμενο στα κόρνερ, δεν έγινε κάτι.

Αν και αυτό που περιγράφεις με μπουκάλια στο κεφάλι και φωτοβολίδες συνέβαιναν πριν μερικά χρόνια στα ελληνικά γήπεδα, δεν συμβαίνουν πλέον.