Συμφωνώ για Suns και κρίμα για τον τραυματισμο του Paul. Δεν εχαναν το 2ο παιχνιδι με τον καλύτερο closer ίσως στο NBA μεσα. Μιλάμε για εντελώς νεανικη ομάδα έτσι. Λεικερς πολύ τυχεροί. Καλή, γεμάτη ομάδα , αλλά είναι κρίμα να μην παίζει ο Paul.
Ελπίζω να ανακάμψουν.
Σημερα δυο ματσακια Ανατολης και ενα Δυση.
Στην Ατλαντα ελπιζω να σπασει εδρα η Νεα Υορκη και να την ανακτησει. Θα ειναι ισως ακομα ενα ματς για γερα νευρα.
Στην Βοστονη δε θα εκπλαγω αν οι Νετς κανουν πολυ ευκολα το 3-0.
Και στο Νταλας εννοειται παμε γερα Μαβερικς, θελω να τους τελειωσουν τους Κλιπερς.
Έξω ο DiVincenzo για τους Bucks για το υπόλοιπο των play-offs. Σημαντική απώλεια στο αμυντικό κομμάτι αφού ήταν σκυλί. Λογικά θα πάρει περισσότερο χρόνο ο Forbes και ίσως ο Teague.
Καλα πηγε αυτο
Συμφωνώ.
Πάντως με ποπ κορν δεν κινδύνεψε ποτέ η σωματική ακεραιότητα κανενός. Και επιτέλους θα πρέπει να λέμε και για τη συμπεριφορά των ίδιων των αθλητών. Απαράδεκτος Westbrook που ήθελε να χυμήξει εναντίον του φιλάθλου αλλά ευτυχώς έπεσαν πάνω του και τον συγκράτησαν. Να μάθουν κάποιοι να συγκρατούν τα νεύρα τους.
Δηλαδή αν δεν τον είχαν σταματήσει και είχε στείλει νοσοκομείο το φίλαθλο με τα ποπ κορν, τι θα λέγαμε τώρα; Μπράβο καλά του έκανε; Ωραίο ακούγεται αυτό, μου ρίχνεις ποπ κορν - σε στέλνω νοσοκομείο. Επίσης αν κάποιοι φίλαθλοι πήγαιναν με μπουνιές να προστατέψουν τον συνοπαδό τους, τι θα γινόταν; Για αυτό λέω να μάθουν κάποιοι αθλητές να συγκρατούν τα νεύρα τους. Ειδικά αν δεν είναι η πρώτη φορά που ξεφεύγουν.
Σε άλλα νέα, νίκησαν οι Clippers μέσα στο Dallas και η σειρά αποκτάει πάλι ενδιαφέρον. Kawhi Leonard, πόσο παιχταράς!
Ναι 0/3 αστα να πανε
Ενταξει το Νεα Υορκη - Ατλαντα δεν ηταν προβλεψη, επιθυμια ηταν.
Και οι Κλιπερς ρε γμτ εχαναν απο Νταλας αρκετα σε καποιο διαστημα στο Α ημιχρονο, αλλα το γυρισαν.
Τωρα οκ για να χασει το Μπρουκλιν επρεπε να βαλει παλι 50 ο Tatum.
Δεν φταίγαν τόσο οι 50 του Tatum οσο ότι το Brooklyn ενώ ξεκίνησε με καλή άμυνα στα πρώτα 2 ματς, σήμερα ψιλοξεχάστηκε. Άφησε πολύ χώρο σε Smart, Fournier και στα ριμπάουντ τους έκανε λίγο πλάκα ο Tristan. Όσο φοβερό άθροισμα ταλέντου κι αν έχουν οι Nets δεν πρόκειται να φτάσουν μέχρι τέλους με λογική “όσα φάμε κι όσα βάλουμε +1”.
Ετσι ειναι, απιθανος ο Τειτουμ αλλα εκανε τρομερα σημαντικη δουλεια ο Τρισταν (κοιτα ρε που εδεσε καλα και δεν τον ειχα για πολλα), οπως και οπ Σμαρτ με τα συνεχομενα τριποντα).
Γλιτωσαμε το σκουπισμα τουλαχιστον, στο 19-4 το ειχα σιγουρο.
Παραμενει το μονο σεναριο στο οποιο χανουν οι Nets απο τους Celtics, ασχετα απο την αμυνα.
Και δεν θα συμβαινει σε καθε αγωνα. Το πιθανο ειναι το 4-1 ακομα.
Ο παικτης με το πιο αρνητικο +/- για τους Celtics παντως χθες.
Όντως, είδα τα 12 λεπτα στιγμιότυπα και ειδικά στην τελευταία περίοδο, πρωταγωνιστούσε σε σχεδόν όλες τις φάσεις για τους κελτες. Λογικά πάντως βρωμάει 4-1 η σειρά
Περίπου θαύμα το -7 των Bucks στο ημίχρονο, σώζονται από τρίποντα του Forbes και ορισμένα καλά εκτελεσμένα transition plays. Στο σετ παιχνίδι μέχρι στιγμής δε βλέπονται και αμυντικά ψάχνονται.
Καλά δεν είναι και must win game αλλά λέμε, να περνάει η ώρα…
“Σπάνε τα σουτ μου σίδερα…”
Παει για σκουπα τελικα μαλλον.
3 συνεχομενες ασιστ του Γιαννη για 8 ποντους των Bucks μεσα σε 50 δευτερολεπτα.
Ο οποιος ειναι αρκετα πιθανο να κανει triple double τελικα, κι ας ειναι πολυ αστοχος.
Επιτελους οι Bucks καταλαβαν οτι δεν γινεται να ριχνει 30 σουτ ο Γιαννης βρεξει χιονισει.
Δεν το είδα το ματς, ούτε καν φάσεις, αλλά πολύ μου άρεσε αυτό το 11/15 σουτ του Λοπεζ χωρίς καμιά προσπάθεια για τρίποντο. Επιτέλους κατάλαβαν πως δεν είναι περιφερειακός.
Πάντως δεν περίμενα σκούπα με τίποτα. Ειδικά το σημερινό ήμουν σίγουρος πως θα το κέρδιζαν οι Heat έστω με το ζόρι.
Δεν ξέρω αν λες για πριν τα playoffs αλλά στο 1ο παιχνίδι οι Bucks κέρδισαν με 15% τρίποντα οπότε…
Ενδιαφερον, δεν ξερω βλεποντας το ματς μου φανηκε παντως οτι εκανε παρα πολλη δουλεια (νταμπλ νταμπλ με 9 επιθετικα ριμπαουντ δεν ειχε, κατι τετοιο).
Το πιο ώριμο παιχνίδι μέχρι στιγμής των Bucks αυτό στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα. Εξαιρετικός ο Γιάννης, πρόσφερε παντού.
Σκέτη απογοήτευση οι Χιτ.
Οπως εγραψαν και οι Bucks στο instagram τους, “this ain’t the bubble”
Πραγματικα πολυ σαπιο το περσινο πρωταθλημα οσον αφορα το πως τελειωσε.
Φετος βλεπουμε πολυ πιο κανονικα πραγματα.
Εντάξει, το bubble ίσχυε για όλους όμως.
Οι Χιτ δικαίως έφτασαν εκεί που έφτασαν περισυ.
Ναι μεν ειναι αληθεια αυτο, αλλα καποιες ομαδες τις επηρεασε πολυ αρνητικα οπως ειδαμε, και καποιες ετυχε να ειναι φορμαρισμενες και σε ουδετερη εδρα και διχως τραυματισμους/αρρωστους.