Nba

Μάλιστα, σκούπα το Milwaukee αφού σοβαρεύτηκε (ή, καλύτερα, σκλήρυνε) στο 2ο ημίχρονο, αλλά το Denver φαίνεται να έχει φετίχ με τα G7. Επιμένω, τεράστια η απώλεια του Murray.

Για σκούπα πάει και η Philly με διαστημικό Embiid και δε νομίζω οποιοσδήποτε από Knicks/Hawks να της βάλει σοβαρό εμπόδιο στο δρόμο προς τελικούς Ανατολής.

Το Memphis πραγματικά τίμια ομάδα αλλά όταν βρίσκει ρυθμό ο Μιτσελάρας άντε πιάστον. Πάντως το ότι δυσκολεύεται η Utah ως νο1 απέναντι σε ένα νο8 όπως το Memphis δείχνει στον επόμενο γύρο αναμένεται να τα βρει αρκετά πιο σκούρα.

Πω πω κρατουσαν καλα οι Knicks στο πρωτο ημιχρονο… αλλη μια συντριβη, ειναι καλυτερη ομαδα η Ατλαντα, απλα και ομορφα.

Πολυ ωραιο rivalry βεβαια, νομιζω λειπει ο σουπερ σταρ απο τη Νεα Υορκη. Ο Derrick Rose βεβαια πολυ καλος για μια ακομα φορα, αλλα ο Julius Randle που ψηφιστηκε και ως ο πιο βελτιωμενος παικτης φετος (δικαια) ηταν ανυπαρκτος στα play offs. Λες και ξεχασε να παιζει μπασκετ.

Είναι καλύτερη ομάδα η Ατλάντα, περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερο βαθος στο πάγκο.
Δεν νομιζω όμως ότι θα έχει τύχη με τους Σιξερς.

Κρατα γερα ρε Φοινιξ γαμω το διαολο

3 Likes

Στο β’ ημίχρονο είδα ένα LAL συνοθύλευμα κι έναν παντελώς αδιάφορο LBJ στα όρια του προκλητικού. Τον έχω ξαναδεί έτσι όταν στραβώνει το παιχνίδι και δε μου κανε εντύπωση. CP3 σκληρός καριόλης και πάλι, με προβλημάτισε όμως πως στο τέλος αντί για 20+ διαφορά κόντεψαν να το κάνουν ντέρμπι.

1 Like

2-2, τραυματισμός Ντέιβις και εκεί που η σειρα φαινόταν να πηγαίνει προς LA μεριά, το πράγμα αλλάζει τώρα.
Έστω και αν οι Σανς είχαν πολλές λάθος επιλογές στα τελευταία 7 λεπτά, το πήραν εύκολα τελικά. Μεγάλο ενδιαφέρον πλέον στη σειρά.

1 Like
  • 66-36 στο ημίχρονο οι Suns τους Lakers :scream:

• Τελείωσαν τους Σελτικς οι Νετς με triple double του Harden και 34 πόντους, που αποδεικνύει πόσο εξωφρενικά καλός παίκτης είναι

• Τρελό ντερμπι στο Ντενβερ, απίθανοι οι Blazers που τους κοντραρουν στα ίσα

• Πολύ καλός λόγω συγκυριών ο πρώτος γύρος φέτος στην Δύση. Αντίθετα στην Ανατολή είχαμε 4 ομάδες ξεκάθαρα καλύτερες από τους αντιπάλους τους

ΥΓ. Είναι ψυχακι ο Λιλαρντ τον αγαπώ

Α ρε Dame, μιλάμε για διαστημικό παίκτη.

Και πόσο εξωφρενικά λάθος χαραμιζόταν στο Houston (με ευθύνη δική του και της ομάδας).

Πάμε για σούπερ ματς απ πάντως, Holiday-Harden, Middleton-Irving, KD-Giannis ενδεχομένως η πιο ιντριγκαδόρικη σειρά γενικά στα φετινά πλέη οφ.

Θα διαφωνησω στο κομματι περι δικης του ευθυνης. Και σε Οκλαχομα, και σε Χιουστον, και τωρα στο Μπρουκλυν, κανει ακριβως αυτο που χρειαζεται η ομαδα του για να κερδιζει. Εχει κανει re-invent τον εαυτο του 2 φορες για να μπορεσει να προσαρμοστει στις νεες του ομαδες, και αυτο για μενα ειναι τεραστιο.

Η μερα ομως ανηκει στον Damian Lillard. Το αποπανω μου ποστ, μαζι με το υστερογραφο, εγινε στο τελος της κανονικης διαρκειας του αγωνα. Που να φανταστω τι θα ακολουθουσε. Ο ανθρωπος μας εδωσε ισως την καλυτερη performance οποιουδηποτε παικτη σε εναν αγωνα playoffs κατα την γνωμη μου. Δεν γινονται αυτα που εκανε στο τελευταιο 5λεπτο του αγωνα και στις παρατασεις.

4 Likes

Αδιανόητο το step back τρίποντο της πρώτης παράτασης

3 Likes

Ηγέτης…νοτ:

2 Likes

Παρε κι αυτο, 50% της απολαυση ειναι το βιντεο κι αλλο 50% τα σχολια που τον εχουν διαλυσει

3 Likes

Ε-ε-ερχεται :metal:

2 Likes

με αφορμή τη φάση στο 0:44, να σημειώσω -παρά τη δεδομένη αγάπη μου για τον από δω πλευράς του ατλαντικού τρόπο- πόσο αγαπώ τους τύπους που ασκούν τη σπάνια, για λίγους τέχνη του να σταματάς στον αιφνιδιασμό και να σουτάρεις 3ποντο -και ας γινόταν ο ομπράντοβιτς μελιτζανί αν το έβλεπε.

1 Like

απο το 3:30 και μετα βλεπεις τους παικτες του ντενβερ να πεθαινουν μεσα τους επειτα απο καθε καλαθι

1 Like

Δυστυχώς τον πρόδωσε άλλη μια φορά το supporting cast, μόνος του στις 2 παρατάσεις είχε 14 πόντους με 6/8 σουτ και όλοι οι άλλοι μαζί 2 πόντους με 1/14.

Ο Harden κατά τη γνώμη μου έχει ευθύνη ως προς τη θητεία του στο Houston στο σημείο που πίεσε για να φύγει ο McHale κι ενώ οι Rockets είχαν πάει τελικούς ανατολής, όπου ασχέτως του 1-4 δεν έπεσαν αμαχητί απέναντι στους GS και γενικώς έπαιζαν ένα αρκετά πιο ισορροπημένο μπάσκετ από αυτό που είδαμε με D’Antoni.

1 Like

Φάγανε καλή φάπα οι πρωταθλητές. Μπορεί πλέον να τους αποτελειώσει το Phoenix ένα ματς θέλει. Μεγάλο ματς στο Ντένβερ κρίμα για τον Λίλαρντ που πράγματι στην παράταση είχε ελάχιστη βοήθεια. Νετς όπως αναμενόταν άνετη νίκη.

ΥΓ Λεμπρόν αν θέλεις να λέγεσαι ηγέτης δεν τα παρατάς ποτέ. Το έχει κάνει άπειρες φορές όταν στραβώνει το ματς. Καλά τα ρεκόρ κλπ αλλά λίγος σεβασμός προς τους συμπαίχτες ρε φίλε

1 Like

Τι να πω για τον Λίλαρντ, είναι απλά εξωγήινος.

Τώρα για το Game 6, πολλά εξαρτώνται από το αν επιστρέψει ο τραυματίας ΑD. Έχουμε πληροφορίες τι θα γίνει; Δεν μπορούν οι LAL χωρίς τον Davis.

Ως τωρα αυτα που εχουμε δει ειναι οτι με τις δυο ομαδες υγιεις, οι Suns φαινονται καλυτερη ομαδα αλλα ειναι ντερμπυ (1ο ματς), με Chris Paul τραυματια και AD υγιη οι Lakers ειναι καλυτεροι αν και ειναι ντερμπυ (2ο-3ο ματς) και με AD τραυματια οι Suns το εχουν (4ο-5ο ματς)

Ο AD ειχε κατεβει για “ζεσταμα” λεει πριν το 5ο ματς , δεν ξερω για ποιον λογο, αφου δεν υπηρχε περιπτωση να παιξει. Ισως καλυτερα να ειχε μεινει στο Λος Αντζελες και να κανει θεραπεια. Δεν ειναι τραυματισμος που περναει σε 2-3 μερες αυτος που εχει, και υπαρχει κινδυνος αν παιξει στο 6ο ματς να χτυπησει ξανα. Ειναι θεωρητικα “day to day”.

2 Likes