Θες να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό? Επίσης για το τελευταίο, το 2016 οι Cavs δεν κέρδισαν 4-3 στους Warriors?
Ε αφού δεν μπόρεσαν ούτε τώρα, το πάνω χέρι το έχουν οι Κλιπερς. Πιστεύω ότι θα πάρουν το τελευταίο ματς στην έδρα τους. Με τέτοιον Πορζινγκις τι να κάνει και ο Λούκα…
Αυτή η σειρά είναι στο 3-3 με τον εκάστοτε γηπεδούχο να μην έχει νικήσει ούτε μια φορά στο γήπεδό του, αυτό εννοεί.
Ναι ρε, 6 αγωνες στην σειρα, 6 διπλα.
Θυμάται κανένας ποτέ ήταν η τελευταία φορά με 7 δίπλα σε μια σειρά; (Αν υπήρξε βέβαια)
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι για πρώτη φορά έχουμε 6 δίπλα
Ναι το έγραψα από πάνω. Έχουν περάσει 37 χρόνια από την πρώτη και τελευταία φορά μέχρι πριν λίγες μέρες που είχαμε 5 διπλά. Δεν είχε συμβεί ποτέ να έχουμε 6 ή 7 διπλά στην ίδια σειρά. Το 6/6 νικες εκτός έδρας το κατάφεραν οι Μαβερικς με τους Κλιπερς. Ελπίζω να καταφέρουν και το 7/7.
Μιας και λόγω του 6/6 πιάσαμε το 1984:
-
Τα 5/5 διπλά έγιναν σε σειρά 1ου γύρου που τότε ήταν στις 3 νίκες (άρα ποιος ξέρει, μπορούσε να πάει και παραπάνω το σερί) όταν οι Nets των Dawkins/Sugar Ray Richardson πέταξαν έξω τους πρωταθλητές Sixers των Moses Malone/Erving.
-
Στους ημιτελικούς ανατολής και τότε οι Nets αντιμετώπισαν τους Bucks με νικητές τα ελάφια.
-
13/16 franchises των τότε playoffs συμμετείχαν και στη φετινή post-season.
-
5 συνεχόμενα διπλά σε σειρά 7 αγώνων έγιναν το 1983 στους τελικούς Δϋσης, Lakers - Spurs. To LA πήρε το 1ο ματς στο Forum και ακολούθησαν 5 σερί εκτός έδρας επικρατήσεις για να φτάσουμε στο 4-2.
Μόλις είδα ότι έγιναν 7 σερί δίπλα πέρσι στο Σέλτικς-Ραπτορς. Δεν το μετράω όμως γιατί ουσιαστικά έγιναν όλα στο ίδιο γήπεδο (στην φούσκα ήταν )
Στο επόμενό σου post θα μας πεις πως διάβαζες ένα άρθρο ότι το να κερδίσει φιλοξενούμενη ομάδα στους πρώτους 5 αγώνες σε σειρά 7 αγώνων έχει να συμβεί από το 1984
5 διπλά έχουν γίνει επίσης στους τελικούς του 1993, σε 6 ματς. Λέμε για τους Bulls εκείνης της εποχής, οι οποίοι κέρδισαν και τα 3 ματς που έδωσαν στο Φοίνιξ. Και οι Suns όμως ήταν ομαδάρα, κέρδισαν τα 2 από τα 3 ματς μέσα στο Σικάγο και για να χάσουν (στο 4ο ματς της σειράς) είχε χρειαστεί ο Jordan να βάλει 55 πόντους, στην κόψη ήταν το ματς.
Δεν διάβασα πιο πάνω που το ανεφερε ο quintom ουπς…
Τραυματισμός του Χαρντεν στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς…
Μακάρι να ναι καλά να δούμε καλή σειρά
@QuintomScenario λες να ρίξουμε από τώρα προβέψεις για ημιτελικά ή να περιμένουμε τι θα γίνει στους Κλίπερς;
Πολύ κακο μπασκετ το Milwaukee μέχρι τώρα, δυστυχώς. Δεν έχει τελειώσει η τριτη περίοδος κι έχω μετρήσει καμία 15αρια επιθέσεις στις οποίες ο παίκτης που πήρε τη μπάλα τελείωσε και την επίθεση χωρίς να μεσολαβήσει καμία πάσα.
Δυστυχώς όταν έχεις δώσει ένα μαξ συμβόλαιο στο Μιντλετον, μοιραία θα τα περιμένεις όλα από 1-2 παίκτες
Why not both?
Brooklyn - Milwaukee 4-2
Philadelphia - Atlanta 4-1
Utah - Dallas 4-2
Utah - Clippers 4-3
Phoenix - Denver 4-3
Δεν θέλω να το παίξω μετά Χριστόν προφήτης (άλλωστε μόνο το ένα παιχνίδι έχει γίνει, η σειρά έχει ψωμί) αλλά είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσα άτομα που να πιστεύουν ότι οι Bucks μπορούν να περάσουν αυτούς τους υπερπλήρεις Nets? Μόνο σε περίπτωση τραυματισμών θα μπορούσαν οι Bucks να περάσουν.
Παρεμπιπτόντως οι Nets είναι η ομάδα που θέλω να πάρει το δαχτυλίδι φέτος.
Phoenix - Denver, πολύ αμφίρροπο ζευγάρι. Εγώ θέλω Denver πάντως. Προβλέπω να κρίνεται στο 7ο παιχνίδι.
Κακό 1ο game από Bucks (στο 2ο ημίχρονο), δυνατό step-up από ρολίστες Brooklyn μετά τον τραυματισμό του Harden. Έχει δρόμο ακόμα.
ακόμα και αν δε γράφει ο τζιμ στο συγκεκριμένο άρθρο, αξίζει το χρόνο σας. Η σειρά νομίζω έχει δρόμο ακόμα
Η σειρά έχει σίγουρα δρόμο. Το απογοητευτικό είναι ότι οι Bucks του Budenholzer δεν κάνουν καμία πρόοδο και δε βάλαν κανένα επιπλέον στοιχείο στο παιχνίδι τους όταν έρχονται τέτοια ματς υπέρβασης. Heroic basket, isolation του Γιάννη, ζουν και πεθαίνουν με το τρίποντο.
Όταν έχεις τόσες επιθέσεις που η μπάλα δεν περνάει από τα χέρια δεύτερου παίκτη υπάρχει θέμα. Με το Μιντλετον αυτό με εκνεύρισε χθες. Όχι η αστοχία του, αλλά οι τραγικές επιλογές του. Σουτ σε traffic, κράτημα της μπάλας σε σημείο που να μην ξέρει τι να την κάνει, ένας εναντίων όλων.
Το αντίθετο από τον Kyrie που χθες σε κακή επιθετική βραδιά, αλλά ήταν απόλαυση να τον βλέπεις να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του με τις εναλλαγές ρυθμού και το πως τρυπούσε την άμυνα. Επίσης, το πως έψαχναν το ελεύθερο σουτ με γρήγορο passing game ήταν χάρμα ιδεσθαι. Δεν αλλαξαν το παιχνίδι τους επειδή έχασαν το Harden. Έβαλαν στα παπούτσια του το James και έμειναν πιστοί στο πλάνο τους.