Nba

Fixxxed :stuck_out_tongue:

4 Likes

Γιατι να μην παει το πρωταθλημα στο Μπρουκλυν?

Εχουν ομαδαρα και παιζουν φοβερο μπασκετ. Οσοι παραπονιουνται για δημιουργια σουπερ ομαδας ξεχνανε οτι εβγαλαν ολοι την σεζον με τουλαχιστον 1 απο τους 3 σταρ τραυματιες, και πλεον ειναι και στα πλεηοφφς τραυματιας ο Χαρντεν.

Δεν ειναι πια τοσο πιο stacked απο καποιες αλλες ομαδες στα playoffs.

Κι εγω για Nets - Suns τους βλεπω τους τελικους παντως, ειναι οι 2 πιο φορμαρισμενες ομαδες αυτην την στιγμη.

Αυτο που εχει σημασια ειναι να μην παει το πρωταθλημα στους Clippers με τον αχωνευτο και τον αχρηστο :sunglasses:

Ο αχώνευτος παίζει στην άλλη ομάδα του Los Angeles.

Αυτοανακηρύχτηκε και goat τελευταία…

3 Likes

Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται… δεν χαλαω πλεον σαλιο για old news, απο του χρονου παλι.

Φετος πηγε σπιτι του κι ας κατσει να κανει promotion στο Space Jam 2 τωρα.

Εντωμεταξυ ειναι πολυ ωραια αυτα τα playoffs απο πολλες αποψεις.

Αλλαζει το ΝΒΑ και θα εχουμε ωραιες ομαδες τα επομενα χρονια νομιζω.

1 Like

Εγώ θέλω come back από Dubs.

1 Like

Οι Warriors θα ειναι πολυ ανταγωνιστικοι αν επιστρεψει ο Klay ακομα και στο 80% των δυνατοτητων του πιστευω. Ο Καρι ειναι αυτην την στιγμη ο πιο επικινδυνος παικτης στο ΝΒΑ και παραλιγο να βαλει την ομαδα του στα πλεηοφφς, με ενα σωρο κομπαρσους στην πραγματικοτητα. Αν δεν ειχε τραυματιστει ο Ουμπρε, μπορει και να ειχαν κερδισει το ματς με Λεηκερς.

Ο Draymond χρειαζεται και τους 2 splash brothers για να λαμψει ακομα περισσοτερο και να αποτελεσει απειλη ΚΑΙ επιθετικα (γιατι αμυντικα ειναι αψογος). Ο Wiseman ειναι ελπιδοφορο project, ο Wiggings εχει δεσει πολυ καλα με την ομαδα, ο Poole ηταν συγκινητικος φετος, και ο Kerr απο τους καλυτερους προπονητες που υπαρχουν. Νομιζω θα πρωταγωνιστουν για 4-5 χρονια ακομα, κι ας ειναι πλεον 33 ο Καρι και 31 ο Thompson.

:rofl:

2 Likes

Όπως είπε και ο Λιλαρντ πριν λίγο καιρό, οι Νετς φέτος αγόρασαν ένα πρωτάθλημα…
Ναι έχουν εξαιρετική ομάδα, παίζουν ωραίο μπασκετ αλλά νομίζω οι περισσότεροι θέλουμε να δούμε ομάδες όπως οι Σανς ή οι Τζαζ να σηκώνουν την κούπα στο τελος. Ομάδες με πολλούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν, με βάθος στον πάγκο και σπουδαίους προπονητές. Και εξαιρετικό μπασκετ βέβαια όλη τη χρονιά.

1 Like

Δεν νομίζω ότι ένας Klay στο 80% (που είναι και αισιόδοξο εδώ που τα λέμε, τουλάχιστον στο ξεκίνημα) αρκεί για να γίνουν contenders οι Warriors σε μια δύση γεμάτη ενέργεια.

Θέλουν ενα έτοιμο 5άρι και έναν Iggy στον πάγκο. Ο Oubre και ο Wiseman αν χρειαστεί ας δοθούν ως ανταλλάγματα μαζί με το pick των Wolves εφόσον δεν είναι τοπ-3.

Ο Γιάννης ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση πως δεν ξέρει καν να σουτάρει και απλά πετάει την μπάλα στο καλάθι με στυλ. Απίστευτα τούβλα!! Ελπίζω τουλάχιστον να σταματήσει να σουτάρει τρίποντα, μάτωσαν τα μάτια μου.

Καλό ξεκίνημα πάντως για Bucks αν και οι Nets δεν έχουν μπει καν στο γήπεδο.

Μόλις μπήκαν…και η ομαδαρα του Budenholzer έχασε τα αυγά και τα πασχάλια.

Ένα σύστημα παίζουν στην επίθεση οι Nets. Πικ εν ρολ με τελικό στόχο τα αργά πόδια του Lopez. Και ο Bud εκεί, δεν αλλάζει σχήμα με τίποτα.

Γιάννη βάρα καμια 10αρια τρίποντα, μπορεί ένα να το βάλεις…ήμαρτον.

Διαβαζοντας κανεις τα αποπανω σχολια θα νομιζε οτι οι Bucks εχασαν με καμια 30αρια ποντους παλι… και τελικα κερδισαν το ματς.

Τζο Χαρις απελπιστικα αστοχος, Ντουραντ τα ιδια, και παρολα αυτα το ματς ηταν ντερμπυ. Δε θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που ενα οποιοδηποτε ματς ΝΒΑ τελειωσε και με τις δυο ομαδες να μην φτανουν ουτε καν τους 90 ποντους.

Εντωμεταξυ για τους Μπακς ο Μιντλετον (35) και ο Γιαννης (33) σκοραραν συνολικα 68 απο τους 86 ποντους της ομαδας, το λες και λυπηρο αυτο για την υπολοιπη ομαδα. Και ο Χολιντεη αλλους 9.

Παρολο που οι Νετς εχασαν, η σειρα δυσκολα θα παει σε 6ο παιχνιδι.

3 Likes

Έχασα τον ύπνο μου για να δω αυτή την αηδία…
Ο λιγότερο χειρότερος (στις λεπτομερειες) κέρδισε.
Νομίζω ότι οι Μπακς περισσότερο κέρδισαν επειδή ήταν μετριότατοι οι Νετς. KD, Irving και Harris πολύ αστοχοι. Ο τελευταιος ειδικά έχασε ένα σουτάκι από τα 5 μετρα εντελώς ελεύθερος στο τέλος. Από Μπακς, Γιάννης και Μιντλετον και μετά το χάος.

Όσον αφορά τον Γιάννη.
Πρώτον σταματά να βαράς τρίποντα…δεν το έχεις ρε παιδί μου τι να κάνουμε, έχεις αλλά καλά, σουτ δεν έχεις. Δεν είναι δυνατόν παίκτης με τέτοιο σουτ να βαράει 8 τρίποντα.
Επίσης αυτό το πράγμα με τις βολές…δεύτερη φορά χθες στα πλέι οφ που ακυρώθηκε βολή επειδή πέρασε ο χρόνος. Δεν θυμάμαι ξανά κατι τετοιο ειλικρινά. Έχει γίνει ανέκδοτο πλέον, κάθε βολή του Γιάννη είναι σαν ένα μίνι ταιμ άουτ.
Εκνευριστικό για όλους, παίκτες και θεατές, αυτό το πράγμα.

Για μένα οι βολές είναι πραγματικό θέμα κι όχι τα τρίποντα του Γιάννη. Βασικά, οι βολές του Γιάννη πάνε τόσο χάλια όπου με κλειστά τα μάτια να βαράει, δε θα τα πάει πολύ χειρότερα. Δε τις έφτιαξε όλο τον χρόνο, αλλά δεν έχει να φοβάται μήπως τις κάνει χειρότερες τώρα αν αλλάξει τη ρουτίνα του. Ας δοκιμάσει να βαράει με λιγότερες ντρίμπλες. Είναι πραγματικά κρίμα ένας τόσο εργατικός παίκτης που έφυγε από την Ελλάδα με 30% στο τρίποντο να έχει φτάσει τώρα να βαράει βολές με τέτοια ποσοστά. Μόνο οι προπονητές του φταίνε.

Για τα τρίποντα δε λέω τίποτα γιατί συνηθίζει να βαράει τρίποντα όταν μπροστά του έχει τοίχο, δεν υπάρχει κίνηση συμπαικτών και δεν πιστεύει πως πρέπει να μπουκάρει. Αν έκαναν κίνηση οι συμπαίκτες του δε θα βαρούσε τρίποντο. Κι αν μπουκάρει ενώ οι άλλοι 9 τον κοιτάζουν από το ύψος της baseline με τους 5 να θέλουν να τον πονέσουν, τότε ο αιφνιδιασμός και το να φάνε 2 εύκολους πόντους είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο. Ίσως αυτό που θα μπορούσε να κάνει, είναι το να βαράει μακρινά 2ποντα αφού για κάποιο λόγο είναι πιο confident με αυτά τα τελευταία χρόνια. Φυσικά, το ότι του δίνω μια δικαιολογία για μερικά 3ποντα, δε του δίνω δικαιολογία για όλα όσα κάνει. Είναι προφανές πως τακτικά πρέπει να μάθει πολλά και κάνει χοντρά λάθη στην άμυνα. Το να παίξει με τον Σπανούλη το καλοκαίρι και τον Πιτίνο, μόνο καλό θα του κάνει.

Είμαι πολύ περίεργος να δω το ματς της Κυριακής. Χθες οι Bucks έπαιξαν επίθεση με 2 παίκτες και άμυνα με 8. Οι υπόλοιποι 6 στην επίθεση δε θα μπορούσαν ποτέ να πιάσουν ρυθμό όταν η μπάλα ήταν συνεχώς στον Γιάννη και στον Middleton. Θέλω να δω αν θα επιλέξουν το ίδιο την Κυριακή γιατί οι Nets θα μπουν πιο προετοιμασμένοι για να τους κουράσουν.

Σε κάθε περίπτωση πόνεσαν τα ματάκια μου χθες από το θέαμα. Και ρε παιδιά: αυτό το Milwaukee πρέπει να είναι πολύ χωριό. Δε γίνεται να παίζει η ομάδα τους ημιτελικούς Ανατολής, κόντρα στους Nets από το Brooklyn, και το γήπεδο να είναι γεμάτο περαστικούς τουρίστες που κάνουν τον καραγκιόζη όταν τους δείχνει η κάμερα, και στο υπόλοιπο ματς χτυπάνε 2 φουσκωμένες καπότες μεταξύ τους. Θα πρέπει να διαλέξουν αν θέλουν να είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές ή χωριάτες. Κολλεγιακά ματς έχουν περισσότερο παλμό στις ΗΠΑ. Η μόνη εξήγηση που δίνω, είναι να είχαν βάλει τα εισιτήρια στα 300$ minimum και μόνο εταιρείες να τα αγόρασαν που τα μοίρασαν σε τυχαίο κόσμο

ΥΓ. Θανασάρας, έπαιξε 30 δευτερόλεπτα και έκανε τη διαφορά. Πιστεύω πως είναι κρυφό όπλο και στα επόμενα ματς της σειράς θα παίξει σε κάποιο περισσότερα λεπτά.

2 Likes

Εντάξει αυτό με τους τύπους στην κάμερα συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα του NBA. Κλασική Αμερικανιά; ίσως.
Μερικές φορές τους βλέπεις και αναρωτιέσαι αν ασχολούνται καθόλου με το παιχνίδι, αν τους νοιάζει ρε παιδί μου αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.
Περιμένουν αυτά τα 5 δευτερόλεπτα που θα τους δείξει η κάμερα να χορεύουν σαν ηλιθιοι και μεσα στην τρελη χαρά επειδή έδειξε τις φάτσες τους. 5 δευτερόλεπτα δημοσιότητας…

1 Like

Εμενα με τρελαινει να χανει η ομαδα με 20 ποντους και να κανουν σαν χαζοχαρουμενοι οταν τους πιασει η καμερα. Κατσε ρε φιλε, δεν ειπαμε να κατσεις να κλαις αλλα δεν εξαρταται καθολου η διαθεση σου απο αυτο που βλεπεις στο γηπεδο? Δεν το κρινω τοσο σαν σωστο/λαθος, μου φαινεται παντελως εξωγηινο και εκτος της λογικης μου τι να πω.

4 Likes

Είναι πολύ απλό για μένα. Αν οι Bucks ήθελαν να κερδίσουν πάση θυσία, τότε οι χιλιάδες κόσμου που ήταν έξω δίχως εισιτήριο και έκαναν φασαρία, θα ήταν μέσα στο γήπεδο. Χθες στο γήπεδο είχαν μπει κόσμος που ίσως και να μην έβλεπε το ματς αν δεν είχε εισιτήριο. Αυτή την εντύπωση είχα εγώ. Δικό τους το προϊόν, δε λέω να το κάνεις ελληνικό γήπεδο με κάφρους, αλλά αν ο κόσμος δεν έχει απαίτηση να κερδίσει η ομάδα, τότε η ομάδα έχει ένα κίνητρο λιγότερο. Αν θες θεατές που περνούν καλά μόνο με ποπ κορν και χορούς, τότε δεν είναι ανάγκη να είσαι και winning team

Τρελο cringe με ολα τα αποπανω μηνυματα σορρυ.

Μια χαρα ειναι να βλεπεις τον αγωνα σου χαλαρος και να απολαμβανεις μπασκετακι, μπεργκερακι και μπυρονι. Χιλιες φορες πιο υγιες απο τις καφριλες. Και μια χαρα παθιασμενο ειναι το κοινο οταν το ματσακι ειναι κοντα και δημιουργει ατμοσφαιρα.

Μαλλον δεν βλεπατε το παιχνιδι με ηχο αν δεν ακουτε γαματη ατμοσφαιρα στο τελος αυτου του αγωνα, δεν εξηγειται αλλιως.