Nba

Η μέρα με τη νύχτα είναι

2 Likes

Ναι, ευτυχως για το ΝΒΑ.

καλά τώρα, τα παιδιά φαντάζομαι αναφέρονται σε ατμόσφαιρα επιπέδου Ζαλγκίρις όχι ΣΕΦ και ΟΑΚΑ στα " χρυσά " χρόνια της καφρίλας

κάποιες ομάδες NBA σαφώς και έχουν ωραίο κοινό . Αν και δεν έχω καμία φοβερή άποψη γιατί δεν βλέπω NBA τέτοιες ώρες που παίζουν

Μια χαρά άκουγα τον ένα φίλο των Nets που σφύριζε σε κάθε βολή του Αντετοκούνμπο και ακουγόταν πιο δυνατά από όσους έτρωγαν ποπ κορν.

Τώρα αν ένιωσες εντεροντροπή με το να λέμε να μην έχει λιγότερο παλμό από κολλεγιακό ματς ο ημιτελικός της Ανατολης, τι να πω; Πάσο. Αλλά νομίζω πως απλά ήθελες να πεις τη λέξη cringe.

edit: αν και τώρα που το σκέφτομαι με επιβεβαιώνεις πως δε μπορεί μια ομάδα με winning mentality να θέλει εσένα στην εξέδρα, που θα ψηθείς διπλά να πας ημιτελικό Ανατολής αν έχει έκπτωση το burger :sweat_smile:

Εχω πάει σε 5 ματς των Nets και όταν είχαν winning mentality, και η ατμόσφαιρα στις κερκίδες είναι εορταστική, να περάσει ο κόσμος καλά, να δει θέαμα, να φάει την μπεργκεραρα του και να πιει την μπύρα του, δίχως να πρέπει να βάλει τα κλάματα αν η ομάδα του χάσει.

Αυτή η σύνδεση μεταξύ του τι “οπαδούς θέλει” κάποια ομάδα κι αν έχει winning mentality, είναι μόνο στο μυαλό σου.

Καμία ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ δεν έχει πάρει πρωτάθλημα επειδή οι οπαδοί της έκαναν σαν λοβοτομημενα πιθικια στις εξέδρες.

Οι φοιτητές στο κολλέγιο είναι λοβοτομημένοι; Στις υπόλοιπες έδρες του ΝΒΑ που είναι δυνατότερες (μετρούνται τα decibel ξέρεις), είναι λοβοτομημένοι; Την εξέδρα στα ματς των Jazz την έχεις δεις; Toronto? Boston? Los Angeles? Στης ομάδας σου το γήπεδο γιατί λες να το φώναζαν Roaracle πίσω στο 2015; Για αυτά που έπαιζε ο DJ;

Απαντάς σε πράγματα που μόνο εσύ υπέθεσες.

Γκουγκλαρε και το strawman argument τώρα.

Άλλη μια λέξη που ήθελα να χρησιμοποιήσω εκτός του cringe

Πρωτομυριστής πρωτοκλαστής

Μαστα.

Τι μαστα? Εγραψα κατι πολυ διαφορετικο απο αυτο που μου απαντησε ο αποπανω σου. Ωρες ωρες προκειμενου να αντιδρασετε ξεχνατε καθε λογικη και γραφετε εντελως οτι ναναι, και απαντατε σε δικα σας πραγματα. Δεν ειναι δικο μου προβλημα αυτο.

Εγραψα εγω πουθενα οτι οι οπαδοι των ομαδων που παρεθεσε ο καρβου ειναι λοβοτομημενα πιθηκια? Οχι. Αρα? Αρα strawman. Δεν θελει πολυ μυαλο.

Εφόσον οι Σανς πάρουν τη νίκη και τα ξημερώματα της Δευτέρας, τότε ο Σέρβος θα γίνει ο πρώτος MVP, ο οποίος θα χάσει με «σκούπα» σειρά από το 1989, όταν και είχε συμβεί κάτι παρόμοιο με τον θρυλικό Μάτζικ Τζόνσον.

1 Like

O Bud είναι για μένα πραγματική απογοήτευση. Ο άνθρωπος δεν έχει εναλλακτικό πλάνο. Ότι έκαναν όλη τη χρονιά κάνουν και τώρα. Είτε δουλέψει (Heat) είτε όχι (Nets), εκεί. Η μπάλα στα χέρια ενός παίκτη για 15", είτε θα την τελειώσει μόνος του είτε θα βγάλει για ένα σκοτωμένο τρίποντο.

Λίγο βοηθάει η ποιότητα του Ηοliday στον άσσο που κρατάει τα γκέμια κάπου-κάπου και δεν είναι Bledsoe να τρέχει να τρακάρει όταν πρέπει να ροκανίσει χρόνο.

Κέρδισαν τους τραγικούς Nets (πόσες φορές θα βρουν ΟΛΟΥΣ τους Nets σε κακή κατάσταση; ) με κλειδί την άμυνα (και τον Τάκερ θα συμπλήρωνα). Δεν ξέρω τι χειρότερο μπορεί να δούμε με το Θανάση παραπάνω ώρα στο παρκέ από τον Forbes πχ. Έτσι κι αλλιώς μόνο στο ξύλο μπορούν να το πάνε.

5 Likes

Ο Γιάννης σε σετ επιθέσεις δεν μπορεί να είναι ο play-maker της ομάδας. Κάποτε λειτουργούσε αυτό όταν ακόμα δεν τον είχαν μάθει καλά. Αλλά πλέον τον έμαθαν και τον αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά. Η θα παίζει στο post ή θα πάει στα σκριν. Τόσο αυτός όσο και ο Middleton όταν πάνε σε isolation όλη η ομάδα είναι στατική, όταν δεχτούν και πίεση καταλήγουν να κρατάνε πολύ την μπάλα και είτε γίνεται βιαστικό κακό σουτ ή λάθος. Μόνο με Holiday γίνεται δουλειά. Αλλά ο Bud έχει να σχεδιάσει επιθετικό σύστημα από όταν πήγε για πρώτη φορά στους Bucks.

1 Like

Μια χαρά είναι τα συστήματα του όμως μετά τα time out. Για μένα είναι του ρόστερ πρόβλημα η στατικότητα. Ο Tucker και ο Lopez δε μπορούν να τρέχουν στις σετ επιθέσεις. Μόνο ο DeVicenzo (τραυματίας) και ο Forbes (μόνο από μακριά επικίνδυνος) είναι μη στατικοί. Αναγκαστικά σε isolation και PnR τύπου συστήματα θα πηγαίνουν πιστεύω. Εγώ το σύστημα με το διπλό σκριν από τους ψηλούς πριν το PnR θα ήθελα να δω: που ο Lopez/Portis ανοίγεται για τρίποντο μετά το σκριν του και ο Γιάννης κάνει το PnR με τον Holiday/Middleton. Δε θυμάμαι να είδα να το προσπαθούν (δεν είδα το 2ο ματς βέβαια. Μπορεί να το έκαναν τότε και να έχασαν με τόσο :sweat_smile:)

Γελάμε με τον μπράβο του Durant που μπούκαρε στο γήπεδο των Bucks για να τραμπουκίσει τον Tucker. Και ο άλλος νιώθει cringe που είπαμε να βάζουν οι Bucks στο γήπεδο κόσμο που ενδιαφέρεται για το ματς όταν το ματς είναι τόσο σημαντικό.

Ο ορισμος του strawman ειναι να θεωρεις οτι επειδη δεν μου αρεσει η ατμοσφαιρα κινηματογραφου που επικρατει στο ΝΒΑ θελω λοβοτομημενα πηθηκια και χουλιγκανς. Λες και μονο αυτες οι 2 καταστασεις υπαρχουν, καμια απολυτως ενδιαμεση κατασταση. Δεν πειραζει καλη καρδια.

Σταματα και εσυ ρε Καρβου, τον Ντουραντ τον αγαπαμε αρα δεν εγινε τιποτα. Σκεψου να ειχε μπει ο σεκιουριτας του Λεμπρον σε αντιστοιχη περιπτωση, θα ειχε καμια 50αρια ποστς ηδη με εμετους.

Δυσκολα, πολυ δυσκολα διαβαζεται το θρεντ πλεον, οσο και να προσπαθω να αγνοησω συγκεκριμενα πραγματα.

3 Likes

Καλα θα απαντησω μονο σε αυτο γιατι τα αλλα δεν παλευονται καν. Δεν εχω ιδεα τι παιχτηκε με τον σεκιουριτα του Ντουραντ, ουτε νομιζω οτι υπαρχει κανενας εδω μεσα που να “αγαπαει” τον Ντουραντ. Ο Λεμπρον δεν κολλαει πουθενα επισης, αν και σιγουρα υπαρχουν διαφοροι που να αγαπανε τον Λεμπρον και εδω μεσα και εδω εξω και βλεπουν φαντασματα αλλα οκ. Μια χαρα κουβεντα γινεται σε αυτο το θρεντ.

Στα σημαντικα της ημερας και αυτα που αξιζουν οντως σχολιασμο, οι Suns ειναι εκπληκτικοι σε αυτα τα πλεηοφφς, και νομιζω πως θα δουμε πολυ ωραιους τελικους Δυσης και τελικους ΝΒΑ, οποια ομαδα κι αν περασει σε αυτους απο την Δυση. Ο Κρις Πολ ειναι σε αλλο λεβελ σε αυτα τα playoffs.

Ναι ρε Clippers :basketball:

Μετά από 2 ματς που έχασαν στο τέλος στη Γιούτα στις λεπτομέρειες, εδώ είναι Los Angeles!

Ήμουνα σχεδόν σίγουρος ότι θα κέρδιζαν οι Clippers αλλά ότι θα τους διασύρουν σχεδόν τους Jazz, δεν το περίμενα.

Μετρήστε πόσες φορές δε θα αλλάξει χέρια η μπάλα σε επίθεση των Μπακς. Έχω μετρήσει 4 στα πρώτα 3 λεπτά. Ο παίκτης που θα πάρει τη μπάλα από την επαναφορά τελειώνει την επίθεση χωρίς πάσα.

Έχω κλάψει με το ελεύθερο τρίποντο Portis στη γωνία του ταμπλό

1 Like

Αδιανόητα κακοί επιθετικά, κατέληξαν και τους δίνουν credit μόνο και μόνο επειδή σε 2-3 επιθέσεις η μπάλα γύρισε λίγο παραπάνω από ότι συνήθως. Έχουν ζωή όσο καταφέρνουν και βγάζουν καλές άμυνες. Όταν ακολουθούν το σχήμα των Nets με ένα μόνο ψηλό συνήθως βρίσκουν καλύτερα σουτ.