Nba

Η λομπα του Μπουκερ δεν ηταν ιδανικη, αλλα η ταπα του Γιανναρου, ηταν!

Η πασα λομπα του Μπουκερ εντωμεταξυ ειναι απλα αψεγαδιαστη, την εχουμε δει απο 30 γωνιες πλεον την ταπα. Απλα ο Γιαννης εβαλε το χερι του εξισου αψεγαδιαστα, και κοβει την μπαλα με τον μοναδικο τροπο που θα μπορουσε να αποτρεψει ο οποιοσδηποτε το καρφωμα εκει περα.

3 Likes
1 Like
10 Likes

Τι κάνει ο Holiday σήμερα?!!

2 Likes

Τεράστιος Holiday, τους δίνει το πρωτάθλημα στο πιάτο.

Πρώτη φορά θυμάμαι και τους 3 σταρ σε καλή βραδιά και παραλίγο να αυτοκτονήσουν. Ο Bud δυστυχώς αφαιρεί από αυτή την ομάδα.

3 Likes

Από τους καλύτερους τελικούς ΝΒΑ εβερ ε. Δεν γίνονται αυτά. Δεν περίμενα με τίποτα να το πάρουν οι Bucks σήμερα. Αν και δεν έχει τελειώσει ακόμα, πλέον θεωρώ σχεδόν σίγουρο το ότι θα το σηκώσει ο Γιάννης και θα γίνει 4-2

2 Likes

Εγώ δεν περίμενα τους Suns να επιστρέψουν μετά από τέτοιο σοκ να χάσουν το +16 σε 4 λεπτά με το Γιάννη έξω. Δε μπορώ να καταλάβω την επιμονή του Bud σε συνεχείς αλλαγές στα μαρκαρίσματα που τους σκότωσαν από το mid range.

Τέλος καλό, όλα καλά πάντως. Ο Holiday έκανε εμφάνιση καριέρας. Και δεν έχει καμία τυχαία καριέρα.

6 Likes

Αυτές οι βολές πήγαν να το γυρίσουν. Εν τέλει έχει την ευκαιρία για τίτλο ο Γιάννης.
Δυνατή η τριάδα Γιάννη, μιντ, Χόλι σήμερα

Τα μπινελίκια Μπαρτζώκα στον Holiday έπιασαν τόπο φαίνεται, αριστερό layup δε θυμάμαι αν έβαλε αλλά απ’ έξω δολοφόνος :upside_down_face:

Άσχετα με αυτό, το tradeoff στο να παίρνει σκοράρισμα το Phoenix μόνο απ’ τα δίποντα του Booker (και πολλά απ’ αυτά σκοτωμένα, σουτ που οι περισσότεροι δεν βάζουν) ήταν εξαιρετικό για τους Bucks, ακριβώς έτσι την πάτησαν οι Suns και στο 4ο παιχνίδι. Χωρίς να γυρνάει η μπάλα βγαίνουν οι υπόλοιποι απ’ το ματς και γενικά χωρίς τρίποντα δεν κάνεις δουλειά πλέον. Όταν σταμάτησε αυτό ήρθε στα ίσια το παιχνίδι. Γενικά πάντως πολύ κοντά οι ομάδες, κρίνεται στη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας.

2 Likes

Εξαιρετικοί και επιθετικά οι Μπακς σήμερα.
Ο Holiday το χρωστούσε το σημερινό.

Ο Γιάννης το αξίζει όσο κανένας αλλος.

3 Likes

Έτσι και το πάρουν, θα έχουν γυρίσει δευτερη συνεχόμενη σειρά από το 2-0 ε.

13 Likes

Ξύπνησα πριν λίγο και είδα τα ευχάριστα νέα!
Πάμε ρε Γιάνναρε και Μπακς, μια νίκη ακόμα.

3 Likes
2 Likes

5/5 τρίποντα είχαν στην τελευταία περίοδο οι Suns.

Παράξενο παιχνίδι πάντως. Οι Bucks το γύρισαν με σχήμα που συνήθως δεν κερδίζει σε αυτή την σειρά. Portis και Lopez μέσα δηλαδή. Αυτό που κάποια στιγμή είδαμε πεντάδα Portis/Lopez/Middleton/Giannis/Tucker δεν πρόκειται να το καταλάβω ποτέ μου βέβαια αλλά οκ.

Γενικά πάντως και οι 2 ομάδες φαίνεται να ξεμένουν από παίκτες. Ο Teague για παράδειγμα μετά το σημερινό δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να μπει στο επόμενο ματς. Ενώ ο Tucker στα 2 τελευταία ματς είναι κακός σε άμυνα και επίθεση. Αυτή την στιγμή μόνο Portis και Connaughton προσφέρουν από πάγκο.

Πολυ μικρο ροστερ και για τους 2. Ξενυχτισα και το δα και εγω. Απιστευτο comeback οι Bucks μετα την πρωτη περιοδο. Holliday φοβερος και αμυνα και επιθεση

:stuck_out_tongue:

4 Likes

Το φάουλ πάνω στο κάρφωμα μόνο εγώ το βλέπω εγκληματικό και απορώ που δε δόθηκε αντιαθλητικό; :face_with_raised_eyebrow:

3 Likes

Οχι.

2 Likes