Άλλο το να μην είσαι άτυχος, άλλο το να είσια κωλόφαρδος
Πολύ όμορφα λόγια…
Επειδή το είδα live, ο Γιάννης το μόνο που είπε ήταν ότι τη δεδομένη στιγμή που έπρεπε να αποφασίσει τι θα κάνει, το να πάει σε superteam θα ήταν εύκολη επιλογή γι’ αυτόν αλλά δεν ήθελε να το κάνει. Και πάνω στην ίδια δήλωση είπε ότι δεν θέλει να εκθέσει κάποιον λέγοντάς το αυτό (“I don’t want to put anybody on the spot”, προφανώς LeBron και KD). Είναι πολύ εύκολο γενικά τέτοιου είδους δηλώσεις να φαίνονται ατυχείς out of context που λέμε όταν τις διαβάζεις αλλά δεν τις έχεις δει/ακούσει ο ίδιος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση κωλοτούμπας εδώ, ειδικά από τη στιγμή που το πήρε το πρωτάθλημα με το Milwaukee. Όποιος του το χτυπάει αυτό αργότερα αν τυχόν συμβεί, δικό του πρόβλημα γιατί κατάλαβε ό,τι ήθελε να καταλάβει και όχι αυτό που είπε ο Γιάννης.
Και παρακολουθώντας Twitter γενικά, το τι πίπες έχουν γραφτεί από παρουσιαστές κλπ. πάλι δε λέγεται, μέχρι και ότι οι Bucks είναι superteam γιατί έχουν τρεις All-Stars λέει
Ναι τις είδα κι εγώ και δεν είπε κάτι τραγικό. Σε κάθε περίπτωση όμως η συμβουλή μου είναι να αποφεύγει τις αναφορές από εδώ και πέρα όσο γίνεται. Τόσο για αυτό το θέμα όσο και για κάθε άλλο χαζό θέμα που συντηρούν οι δημοσιογράφοι εκεί και δεν έχει απάντηση μεν αλλά έχει δογματικούς δημοσιογραφους. Παραμένει ξένος (μη Αμερικάνος) και έτσι παίρνει μεγαλύτερο ρίσκο μιλώντας στη μη μητρική του για κάτι που του είναι ξένο και ενώ απευθύνεται σε κοινό που μέρος του δε θα τον υπερασπιστεί ακριβώς επειδή είναι ξένος.
Πχ είπε πως θα ήταν η εύκολη επιλογή. Γιατί θα ήταν εύκολη επιλογή; πως το ξέρει; ήταν πιστεύει και για τους άλλους εύκολη επιλογή; ήταν λίγοι για τα PO δηλαδή οι περσινοί του συμπαίκτες ενώ αυτός ήταν στο επίπεδο που έπρεπε; κλπ Αφήνει κερκόπορτες σε κάθε περίπτωση. Για αυτό και έχω ήδη δει 2-3 YouTube videos που ερμηνεύουν κατά το δοκούν αυτό που είπε. Εμένα αυτή θα ήταν η συμβουλή μου. Haters gonna hate θα μου πεις
O Bledsoe σίγουρα.
Και από πάγκο ο Portis 100% αναβάθμιση σε σχέση με Marvin Williams ενώ πολύ καλύτερος εμφανίστηκε ο Cοnnaughton.
Ναι. Θα ήταν η εύκολη επιλογή. Το έχουν πει καπου 599 δημοσιογράφοι και για τον Λεφλοπ και για τον Ντουραντ. Και ναι, ήταν εύκολη επιλογή για όσους το έκαναν. Δεν μίλησε πουθενά για τους συμπαίκτες του. Ούτε τους έχει μειώσει ποτέ. Τα βίντεο στο YouTube που αναφερεις είναι κατά 99% από μίζερα ανθρωπάκια
Ο Ντουραντ έγινε drafted - όχι κατ’επιλογήν- από ένα ιστορικό franchise που πούλησε το κοινό του γιατί έλαβε καλύτερη προσφορά από την Oklahoma. Κανείς δε του το δίνει αυτό το credit που σηκώθηκε και έφυγε από ένα άρρωστο franchise που δεν είχε κοινό και το οποίο γύρισε την πλάτη του στο Σηάτλ. Όλοι λένε την “εύκολη λύση” διάλεξε α) λες και δε τη διάλεξαν επίσης οι GSW του Curry και β) ήδη έμπλεξες τον Ντουραντ και τον Λεμπρον στη συζήτηση σχετικά με το τι είπε ο Γιάννης ενώ όπως εξηγήθηκε επάνω ο Γιάννης διαχώρησε τις θέσεις του από επιλογές άλλων παικτών.
Για αυτό λέω πως κέρδος του θα είναι να αποφεύγει τέτοιες συζητήσεις.
Αυτά που γράφεις για Ντουραντ δεν τα καταλαβαίνω καθόλου. Είχε 29 επιλογές, και έκανε κυριολεκτικά την επιλογή που είχε τον πιο εύκολο δρόμο για το πρωτάθλημα. Οι παίκτες των GSW έμειναν στην ομάδα που έγιναν draft, δεν έφυγαν για καπου πιο εύκολα. Δεν κολλάνε στην κουβέντα
Διάβαζα σήμερα στο Athletic πως το front office των GSW δεν πιστεύει πως έχει ελπίδες να προσελκύσει το Lillard. Βασικός λόγος είναι - λέει - το πρωτάθλημα του Γιάννη με τους Bucks που λίγο-πολύ “ενέπνευσε” τον Dame και ουσιαστικά πιέζει περισσότερο για ενίσχυση παρά για trade.
Οι Warriors πάνε μάλλον για Beal, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφού έχουν πολύ καλά pick αλλά και τον Wiseman να προσφέρουν αν οι Wasinghton πάνε σε rebuild.
Αυτό με το ότι πάνε για γκαρντ γενικά οι GSW δεν το καταλαβαίνω.
Δε μου κολλάει καθόλου στο “3” ο Klay και χάνουν και πάρα πολύ σε μέγεθος.
Γενικά θέλουνε επιτέλους έναν αξιοπρεπή σέντερ και αν αποφασίσουν να στείλουν τον Wiggins, να πάνε σε κάτι ακόμα καλύτερο στο “3”.
DeRozan, Lowry θέλουν να πάνε Lakers λέει ρεπορτάζ των L.A. Times.
Προς τον παρόν έχουν ακουστεί και ο Westbrook και ο Chris Paul.
Να πάνε όλοι!!
O MJ έχει κάνει κάποια δήλωση για τον Γιανναρο?
Αν όχι τώρα, έστω και παλιότερα.
Είναι ιδιοκτήτης ομάδας. Αν πει κάτι για παίκτη με συμβόλαιο τότε θα πρέπει να είναι προσεκτικός.
Δεν ξέρω ποιος βλέπει το Η.Π.Α.-Γαλλία αλλά το ότι με ένα απλό τρικ ο Κολέ (4άρι ο Πουαριέ) γύρισε για πλάκα το ματς στην 3η περίοδο, με κάνει να απορώ για την αντίληψη του αμερικάνικου team και το πώς πίστευουν ότι μπορούν να παίζουν χωρίς ψηλούς.
Ίσως με βροχή από τρίποντα να τους διαλύσουν όλους αλλά αυτό δεν είναι μπασκετική λογική.
Φοβερη η Γαλλια. Οσο σκεφτομαι οτι για χρονια ηταν πελατες μας. Εχουμε πιασει πατο
Όταν τα τρίποντα έχουν γίνει η μόνη επιλογή σου στην επίθεση…
Lillard, Durant δεν πρέπει να έχουν και πολύ όρεξη. Ειδικά ο πρώτος.
Δεν το είχα πάρει πρέφα. Καλά που το ανέφερες και πρόλαβα να δω το τελευταίο 5 λεπτο.
Σούπερ η Γαλλία!
Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που ο Φουρνιέ νομίζεις οτι αυτά τα σουτ τα ξεφουρνίζει
Βαγγέλης Ιωάννου 2021 Τόκυο
Και μετά σας φταίει ο Καρπετόπουλος