Και είχαν την επιλογή να πάρουν Hield για Kuzma και Harrell αλλά έκαναν πίσω
Γιατί; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Ο Westbrook είναι παιχταράς και τώρα έχουν 3 σούπερ παίχτες στη βασική πεντάδα.
Όχι ότι δεν ήταν ήδη, αλλά πλέον ακόμα με μεγαλύτερη διαφορά από πριν η πιο μισητή και σιχαμένη ομάδα του ΝΒΑ.
Θα ρίχνω hating σε ΚΑΘΕ ευκαιρία
Το μόνο θετικό που μπορεί να προσφέρει ο γουεστμπρουκ αυτή τη στιγμή είναι ενέργεια στο παρκέ, εμψύχωση στους μικρούς και περισσότερη ξεκούραση στη regular season για τον λεμπρον ώστε να μπορεί να τα δίνει όλα στα playoffs. Περιεργη επιλογή αλλά εντάξει δεν είναι ότι έδωσαν και κανένα δυνατό χαρτί
Και με τους 3 στην πεντάδα και ειδικά αν ο AD επιμένει ότι θέλει να παίζει στο “4” θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα σε spacing και τρίποντο. Η μόνη λογική εξήγηση αγωνιστικά είναι ότι μάλλον ο Lebron σκοπεύει να κάνει πολύ resting στη regular.
Άντε να πάρουν και τον Simmons τώρα να κάνουν τους big 4 στο L.A.
Μερικά θεικά σχόλια στο youtube
-The Lakers spacing is about to make the court more packed than the Deer District
-this is the type of trade you make when you’re like 12 and you just started playing myleague/gm
-this could potentially be the trainwreck that makes the 2022 season fascinating
Είμαι περίεργος ωστόσο τι θα κάνουν οι Bucks. Ήδη έφυγε ο Forbes που τα πήγε καλά φέτος, Portis σίγουρα θα ζητήσει περισσότερα (και όχι άδικα) και ήδη ακούγεται το όνομα του Jeff Green ως αντικαταστάτη. Δεν έχουν και πολλές επιλογές αφού από φέτος ισχύει το νέο συμβόλαιο του Γιάννη αλλά και του Holiday αν δεν κάνω λάθος.
Αν εχει παγακια μεσα απο το φουτερ τοτε ενταξει
Βεβαια δε βγηκε απο καραβι, αλλα και απο αεροπλανο που βγηκε, τον καταλαβαινω λιγο!
Πλεον στο αεροπλανο ειμαι επι 10 ωρες με κοντομανικο και σορτσακι και εχω αρχισει να αναρωτιεμαι αν ειμαι ο μονος τοσο αναισθητος απο το κρυο. Ημουν υπερανετος προχθες και ολοι οι αλλοι ειχαν βαλει φουτερ και αηδιες. Το φουτερακι του Γιαννη μου φαινεται αρρωστο γνωριζοντας τι θερμοκρασια εχει εκει.
Αυτο το βιντεο μου το πεταξε στα προτεινομενα, και ανεβηκε κυριολεκτικα τις μερες που ο Γιαννης ειχε γινει draft.
Απιστευτο το να βλεπεις ενα 18χρονο παιδι τοτε πως μιλαει και ποσο ενθουσιασμενος ειναι που απλα θα εχει την ευκαιρια να παιξει στο ΝΒΑ, και 8 χρονια μετα εχει παρει το πιο αρχιδατο πρωταθλημα ΝΒΑ των τελευταιων 30 χρονων που βλεπω εγω το αθλημα, με την εποποιια των 50 ποντων στο close out game αλλα και εχοντας πραγματοποιησει ενα παραμυθι 8 χρονων πλεον. Και ποιος ξερει τι θα δουμε ακομα.
Αν δεν κανω λαθος, αυριο στις 8 το απογευμα θα ειναι στα Σεπολια. Να πατε!
Το ακύρωσε πριν 2 ώρες λόγω των πυρκαγιών. Θα οριστεί άλλη μέρα και ώρα.
Carmelo στους LAL, Mills στους Nets.
Το μισό NBA έχει πάει στους Lakers και το άλλο μισό στους Nets. Πάντως το roster των Lakers παραμένει προβληματικό. Καλύτερός σουτέρ παίζει να είναι ο Lebron τη νέα σεζόν.
Απιθανο το οτι υπαρχει εστω και συγκριση του roster των Nets με αυτο των Lakers.
Οι Nets ειναι 3 σουπερσταρ με ενα σωρο ρολιστες και ταλεντα.
Οι Lakers εχουν μαζεψει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει για να παρει πρωταθλημα και ο καθε πικραμενος, και απορω δηλαδη που δεν πιεσαν να φερουν και τον Chris Paul και τον Lillard στην ομαδα, εχει καταντησει ανεκδοτο πια και εντελως πανηγυρι. Αν υπαρχει εστω και ενα ατομο που να μην ειναι μονιμος κατοικος Los Angeles και να μην αντιπαθει αυτην την ομαδα, τοτε θα εχω χασει καθε ελπιδα.
Δεν ειναι μονο ο Καρμελο. Ειναι και ο Howard. Και ο Bazemore. Και ο Ariza. Και ο Ellington που ειναι τριποντακιας με 38% ποσοστο καριερας.
Καλυτερος απο Carmelo, Bazemore, Ariza, Ellington, Matthews, Schroder? Μπα.
Αυτός έφυγε για να ανοίξει χώρος για τον Westbrook.
Μην ξεχνάμε ότι ο Lebron στο Miami είχε το ίδιο προβληματικό set up με τον Wade που είχε διείσδυση αλλά μέτριο σουτ και το έκανε και δούλεψε. O Μελο είχε 40% πέρυσι στα τρίποντα και θα πάρει catch n shoot ρόλο (αν είναι βασικός). Αν είναι αναπληρωματικός θα δώσει διψήφιους μ.ο. πόντων στα δεύτερα των LAL. Πήραν και τον Monk που επίσης έχει 40%+
Anthony, Bazemore, Ellington και Monk είναι πολύ καλοί σουτερ, αλλά δεν είναι (πλην του Bazemore) καλοί αμυντικά. Ο Ariza το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση θα βρουν 2 καλούς σουτερ να χωρέσουν πλάι σε AD, Lebron και Westbrook. Χώρια που και ο AD μπορεί να δώσει πλάτος.
Αλλά είναι λίγο ανέκδοτο πλέον. Οι 5αδες των Νετς και ΛΑΛ θα μπορούσαν να είναι Ανατολή-Δύση σε All Star.
Ενταξει ισως πριν 6-7 χρονια για καποιους, Carmelo, Howard, Griffin και καποιοι ακομα απεχουν πολυ απο το να ειναι all star πλεον. Μονο Durant, Harden, Irving, LeFlop, Westbrook και Davis θα επαιρναν (παρουν) το χρισμα. Δεν το λες και λιγο βεβαια 3 active All-Star σε δυο ομαδες, εκ των οποιων ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εφτιαξε το ονομα του στην ομαδα που ειναι τωρα.
Α ρε Γιανναρε, κανε το θαυμα και γαμησε τους ολους αυτους του χρονου παλι να το βουλωσουν για παντα.
Έχω την εντύπωση πως οι Lakers προσπαθούν να φτιάξουν 2 ομάδες. Μια για regular season και μια για τα play-off. Αν δεις ηλικίες όλοι τους είναι ΚΑΠΗ. Lebon, Ariza, Howard, Gasol, Melo, Ellington ενώ δεν ξέρω αν είναι ακόμα στην ομάδα Mathews, Dudley. Δεν βγάζουν και ολόκληρη season και play-off μέχρι τελικούς. Lebron ούτε τα μισά ματς δεν πρόκειται να παίξει. Σαν πείραμα μου φαίνεται αυτή η ομάδα φέτος.
*Οι Bulls κάνουν πραγματάκια φέτος; Derozan, Ball και έχουν Lavine και Vucevic.
Ναι ρε - χάριν υπερβολής το λέω, αλλά πλέον δε μιλάμε για Big-3, μιλάμε και για τοπ ρολίστες δίπλα τους. Μέλο, Αρίζα πριν όχι πολλά χρόνια έπαιρναν Max συμβόλαια. Griffin το ίδιο. Patty Mills που περνάει στα ψιλά είναι εξαιρετικός για το ρόλο που τον προορίζουν (back up του Irving δηλαδή).
Σικάγο πήρε τον DeRozan και NYK τον Rose btw. O Rose ακούστηκε έντονα για τους Bulls.