Nba

Αυτό.

Ή και αυτό:

Αν και δύσκολο, με τη μέχρι τώρα κατάσταση.

3 Likes

Πολύ καλές κινήσεις το Chicago

Νταξει. Πήραν και τον Nunn οι Lakers.

tenor

2 Likes

Σαφεστατα η δευτερη προτιμηση ειναι οι Warriors αν δεν το παρουν οι Bucks ξανα, δεν το συζητω. Θα ειναι και τιμιο και δικαιο και πολυ ωραιο narrative. Εναλλακτικα οι Suns για τον Chris Paul που ανανεωσε btw για 4 ακομα χρονια και πηρε απειρα λεφτα, αν και δεν βλεπω πως θα ειναι και του χρονου οσο δυνατοι οσο φετος, αλλα ποτε δεν ξερεις.

3 Likes

Οι Λέικερς τα παίζουν όλα για όλα, πήραν και τον Κέντρικ Ναν και κράτησαν τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ

Οι Λέικερς γκρέμισαν τη λογική, κράτησαν τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ, πήραν και τον Κέντρικ Ναν και έχουν ένα απίστευτο rotation 11 παικτών που δεν μπορεί να στοχεύσει σε οτιδήποτε λιγότερο από το πρωτάθλημα.

Απίστευτα πράγματα από τους Λέικερς, που προχωρούν προς τη σεζόν 2021/22 με εξωφρενική αποφασιστικότητα για να επιστρέψουν στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ. Λίγες ώρες μετά από τις συμφωνίες με τους Γουέιν Έλινγκτον, Τρέβορ Αρίζα, Ντουάιτ Χάουαρντ, Καρμέλο Άντονι και Μαλίκ Μονκ, η ομάδα του Λος Άντζελες έριξε άλλη μια διπλή βόμβα καθώς πρώτα κράτησε τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ και στη συνέχεια συμφώνησε και με τον Κέντρικ Ναν για να δημιουργήσει ένα ασύλληπτο ρόστερ.

Ο 20χρονος γκαρντ, Χόρτον-Τάκερ, είχε πέρυσι 9 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά 20.1 λεπτά συμμετοχής, θεωρείται ένα σπουδαίο ταλέντο και γι’ αυτό οι Λέικερς του έδωσαν 32 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια. Ο 26χρονος γκαρντ, Κέντρικ Ναν, είχε πέρυσι 14.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ ανά 29.5 λεπτά συμμετοχής σε 56 αγώνες με τους Μαϊάμι Χιτ, που τον άφησαν σήμερα ελεύθερο για να μετακομίσει στη Δυτική Περιφέρεια.

Έτσι, οι Λέικερς έχουν πλέον στα γκαρντ τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ, τον Κέντρικ Ναν, τον Γουέιν Έλινγκτον, τον Μαλίκ Μονκ και τον Κεντ Μπέιζμορ, στα φόργουορντ τον Τρέβορ Αρίζα, τον Καρμέλο Άντονι, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Αλφόνζο ΜακΚίνι και στη θέση του σέντερ τον Άντονι Ντέιβις, τον Μαρκ Γκασόλ και τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Αν αφήσει κάποιος τον ΜακΚίνι εκτός συζήτησης, μπορεί να πει ότι η ομάδα της Καλιφόρνια έχει ένα ασύλληπτο rotation 11 παικτών που δεν μπορεί να στοχεύσει σε οτιδήποτε λιγότερο από το πρωτάθλημα.

Πηγή: Sport 24

Τους Bulls πώς τους βλέπετε ρε σεις; Δεν έχουν κάνει πολύ καλές κινήσεις ώστε να κόψουν μερικούς κώλους;

ΝτεΡόζαν, ΛαΒιν και Βούτσεβιτς 3άδα που σπέρνει πανικό και από δίπλα Μπολ και Καρούσο. Εξαιρετική ομάδα.

Ορίστε βρήκε άνετα ομάδα ο Καρούσο που επειδή τον έπιασαν με χασίσι και ναρκωτικές ουσίες στο αεροδρόμιο κάποιοι νόμιζαν ότι θα είχε πρόβλημα να βρει νέο συμβόλαιο.

2 Likes

Λαβίν έχει κάποιος πιθανότητες να φύγει πάντως. Οι Bulls πλάκα πλάκα με το που άλλαξαν GM σε χρόνο dt κάνανε ομάδα playoffs τουλάχιστον. Αποκτά ενδιαφέρον κ η ανατολή σιγά σιγά

3 Likes

Ε ειμαστε και εμεις εδω! Mενε ο τιμιος Rose πηραμε και τον Φουρνιέ κανουμε καποιες καλες κινησεις!

Το αν οι Bulls γίνουν εξαιρετική ομάδα και επιπέδου playoffs μένει να το δούμε, προς το παρόν ο Ball δεν έχει δείξει τίποτα ιδιαίτερο και ο DeRozan είναι σε πτώση, αν και παντα ποιοτικός και έμπειρος φυσικά. Μαζί με τον Ball στην ίδια πεντάδα θα υπάρχει και πρόβλημα στο τρίποντο. Ο δε Vucevic καλός, χρύσος αλλά αμυντικά μη αξιόπιστος.

Οπότε προς το παρόν πάνε να παλέψουν για 8η θέση και το παρκέ θα δείξει για πού είναι στ’ αλήθεια.

Σε άλλα νέα, καλές μου φαίνονται οι κινήσεις των Bucks για το γέμισμα του ρόστερ, μοναδική απώλεια θεωρώ τον Tucker κυρίως λόγω εμπειρίας, αλλά ενδεχομένως ο Ojeleye να τον αναπληρώσει κάπως.

Ωστόσο…

Εγώ για τους Bulls έχω εντελώς αντίθετη άποψη. Έχουν 3 παίκτες που θέλουν τη μπάλα στα χέρια τους (Ball, Lavin, DeRozan είχαν τη μπάλα περίπου 36% ο καθένας πέρυσι) και κανεις τους δεν είναι αξιόλογος σε σουτ από μέση-μακρινή απόσταση (ο μόνος που μπορεί μα δώσει πλάτος είναι το 5αρι Vucevic).

Είμαι περίεργος να δω τι χημεία θα αποκτήσουν.

Καλό θα ήταν να τσεκάρεις τα ποσοστά του Λαβιν σε σουτ 3 πόντων :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ναι, ΟΚ έπρεπε να ξεχωρίσω τον LaVine από τους άλλους 2. Είδα ότι πέρυσι είχε 40%+ (20ος στο ΝΒΑ). Εκτός αυτής της χρονιάς έχει 36% ποσοστό καριέρας που πέφτει αρκετά σαν spot-up shooter (το πρόβλημα δηλαδή με το να έχει δυο παίκτες με 35%+ ball handling).

Δε συγκρίνεται προφανώς με το 28% του DeRozan - αλλά το πρόβλημα χημείας παραμένει. Ο Ποπ πέρυσι ουσιαστικά απαγόρεψε στον DeRozan το τρίποντο (1.2 προσπάθειες) και τον έφερε στον ασσο.

Είναι επίσης μέτριοι αμυντικοί οι 2 τους, κι αν βάλεις και το Vucevic στην εξίσωση μιλάμε για τα 3/5 της πεντάδας.

Σαν μονάδες μου αρέσουν και ο Lavine και ο Vucevic και ο DeRozan (λιγότερο o Ball που ωστόσο καταλαβαίνω τη λογική να τον πάρουν - αν τον πάρουν τελικά - με sign n trade). Με το τι θα κάνουν όλοι μαζί είναι το θέμα μου.

Αρκετα entertaining video με τον υπερθεο Σκαλαμπρινι.

“I am much closer to LeBron than you are to me” τελεια ατακα.

6 Likes

White Mamba

4 Likes

Πολυ σωστος παντως, δεν ηταν καμενιες δλδ αυτα που ελεγε, ο κοσμος δεν συνειδητοποιει ποσο μακρια ειναι σε σκιλ απο τον χειροτερο επαγγελματια αθλητη, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για επιπεδου ΝΒΑ, που ειναι top of the top. Ο 13ος παικτης της χειροτερης ομαδας ειναι πολλες κλιμακες ανωτερος απο τον καλυτερο παικτη αλανας και ειναι χαζο οτι μερικοι εχουν αυταπατες τυπου χαχα ο Θανασης ειναι αμπαλος θα τον κερδιζα σε 1 on 1.

4 Likes

Ολοι αυτοί δεν έχουν παίξει μπάσκετ ποτε σε ομάδα οργανωμένη. Ποτε όμως. Και νομίζουν ότι επειδή είχαν παίξει έφηβοι ή σε κάνα μόνο με τον Χ ο οποίος έπαιξε στην Α1 ξέρω εγώ, είναι σε επίπεδο να συγκριθούν με αθλητές τέτοιου επιπέδου.
Ουτε σε ομάδα Α ΕΣΚΑ δεν μπαίνουν 12αδα.

1 Like

Κάνει ζωάρα στη Μύκονο o Λούκα! Έχει κάνει και μαγουλάκια…

4 Likes

Φοβερή σειρά που κρίθηκε στο 7ο παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εκείνο το τρίποντο που σκότωσε τους Suns. Πάντως ισοδύναμες ομάδες. Εννοώ θα μπορούσαν εξίσου δίκαια να ήταν στον τελικό ο Barkley, o Kevin Johnson και η παρέα τους και να διεκδικούν το δαχτυλίδι. Μυθικός Kevin Johnson παρεμπιπτόντως.

1 Like