Klay γύρνα να τα σαρώσουμε όλα
JTA, μόνο κάβλες!
Παίζει να είναι η φάση της χρονιάς και για κάποιο λόγο φυσικά την έχασε όποιος έκανε το top-10 compilation.
Klay γύρνα να τα σαρώσουμε όλα
JTA, μόνο κάβλες!
Παίζει να είναι η φάση της χρονιάς και για κάποιο λόγο φυσικά την έχασε όποιος έκανε το top-10 compilation.
Για το τοπ 10 της βραδιας σιγουρα εχεις δικιο, επρεπε να μπει και ψηλα μαλιστα, αλλα τωρα για φαση της χρονιας οκ δεν ξερω. Δεν ειχε πια και τοοοοσο μεγαλο βαθμο δυσκολιας. Μεγαλυτερο βαθμο δυσκολιας ειχε το προηγουμενο καρφωμα του Τοσκανο, που εβαλε σε ποστερ τον αμυντικο του. Ουτε αυτο μπηκε στο τοπ 10, απορω πραγματικα γιατι. Και πριν απο αυτο, ενα απιθανο καλαθι και φαουλ μετα απο επαναφορα του Καρι:
Στο homecoming η Liz χαχα
Καλύτερο σίγουρα όχι, αλλά η ψαλίδα έχει κλείσει πολύ και έχει το ΝΒΑ να κερδίσει κάτι από τους Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σε παλιότερες εποχές, παίκτης από την Ευρωλίγκα σαν τον Ντόνσιτς, θα ήθελε 3 χρόνια για να παίξει βασικός σε ομάδα ΝΒΑ. Τώρα έγινε franchise στον μήνα ο Ντόνσιτς. Επίσης, τα τελευταία 3 βραβεία MVP πήγανε σε Ευρωπαίους παικτες (Γιάννης x2 και Γιόκιτς), του best defender πάει σταθερά σε Ευρωπαίο, ενώ οι Ευρωπαϊοι προπονητές -αν και ανεπιθύμητοι στο ΝΒΑ ως head coaches- καλούνται συχνά στα συμπόσια που διοργανώνει ο Snyder (headcoach των Jazz) και δίνουν ομιλίες διδάσκοντας Ευρωπαϊκά συστήματα.
Καταλαβαίνω πως επειδή το NCAA δεν έχει αλλάξει τους κανόνες του για να είναι πιο κοντά στο ΝΒΑ - όπως έκανε η FIBA με τα 24 δευτερόλεπτα- έχει ως αποτέλεσμα οι απόφοιτοι του που γίνονται draft, χρειάζονται παραπάνω δουλειά για να παίξουν στο ΝΒΑ από ότι ο συνομήλικος Ευρωπαίος.
Πάντα είμαι υπερβολικός σε αυτά, αλλά το έγραψα για όλη την αλληλουχία.
Πρώτα ο JTA στέλνει για σπίρτα δυο αμυντικούς (τον έναν εκτός γηπέδου), μετά παίζουν γύρω-γύρω όλοι, μετά ο Poole στέλνει και τρίτο δύσμοιρο για σπίρτα και πάνω που λες “θα το βάλει, τι κυκλοφορία μπάλας, ωωω”, το χάνει, λες “α ρε κρίμα” και έρχεται με διαγώνια κίνηση πάλι ο JTA και κάνει το put-back ηδονή.
ΔΕΙΤΕ ΕΝ-ΜΠΙ-ΕΪ ΕΣΕΙΣ
Ποιος είναι αυτός ο θεούλης;
Τριπλή παράταση στο Λος Άντζελες!
Ο Λεφλοπ πούλησε μαγκιά στον πάγκο των Κινγκς μετά από δύσκολο καλάθι και ισοφάριση στην 3η παράταση. Ίσως καλύτερα θα έπρεπε να έχει κρατήσει το στόμα του κλειστό, αφού όχι μόνο έχασαν, αλλά ο ίδιος αστόχησε 3 φορές σε ευκαιρίες να τελειώσει το ματς σε κανονική διάρκεια και πρώτες 2 παρατάσεις.
Mε τους Pacers προχτές έκανε μεγάλη εμφάνιση ο LeBron πάντως. Ήθελα να το ποστάρω αλλά λόγω του γνωστού προβλήματος στο φόρουμ με το youtube το ποστάρω τώρα.
Τεράστιο και το τρίποντο της ισοφάρισης από το Νο3 των Pacers που έστειλε το ματς στην παράταση.
Ενταξει ρε , ο τυπος ειναι εξωπραγματικος. Το οτι παιζει σε τοσο υψηλο επιπεδο στην ηλικια του ειναι αξιοθαυμαστο. Πηρε μονος του το παιχνιδι με τους Pacers, που κανονικα επρεπε να χασουν οι Lakers, επαιξαν για μια ακομα φορα εντελως χαλια.
Βασικα οι Lakers ως τωρα εχουν παει 6 ματς στην παραταση (και κερδισαν τα 5 - πρωτη ηττα στην παραταση για φετος ηταν χθες βραδυ απο Kings) και εχουν κερδισει τα περισσοτερα ματς που πηραν στην κανονικη διαρκεια, με διαφορα λιγοτερη των 5 ποντων. Εχουν ρεκορ 10 νικες - 11 ηττες, και ακομα κι αν επανακαμψουν (που δεν ξερω πως μπορει να γινει), ΑΚΟΜΑ κι αν φορμαριστουν μετα το all star break, στην Δυση υπαρχουν τοσες δυνατες ομαδες, που αυτην την στιγμη ειναι για δευτερο γυρο το πολυ. Αν παιξουν με Warriors ή Suns στον πρωτο γυρο ξεχασε το.
^ θεουλης Draymond Green το ματς εχει κριθει και φωναζει στον Wiggins να σουταρει για να μην εχει turnover η ομαδα (αν και προσωπικα πιστευω απλα του λεει να σουταρει γιατι οι Blazers παιζουν αμυνα, οποτε σου λεει γαμησε τους )
Απίστευτα άσχημο μπάσκετ. Στο συγκεκριμένο βίντεο είδα τα τελευταία 2:39 της ΚΔ και κάποια στιγμιότυπα από την παράταση και κυριολεκτικά όλες οι επιθέσεις ήταν είτε isolation/1-to-1 του James (νομίζω 4-5 επιθέσεις σίγουρα) είτε του Westbrook (άλλες 2 επιθέσεις νομίζω μέτρησα).
Επαναλαμβάνω, για τις φάσεις που είδα στο βίντεο. Μπορεί οι φάσεις που δεν έδειξε στα 2:39+OT να είχαν μεγαλύτερο πλουραλισμό και πιο ομαδικό μπάσκετ, συστήματα επιθετικά κτλ. Προσωπικά, δεν μπορώ να δω τέτοιο μπάσκετ όσο υπεραθλητές και να είναι (που είναι).
Βασικά ο Τζέιμς έπαιρνε ένα screen στοχοποιημένα για να επιλέξει αντίπαλο (φαντάζομαι) κι εκτελούσε. Πλην ριμπάουντ (και μια φάση στον αιφνιδιασμό που έκανε βήματα), κανένας παίκτης των Lakers δεν ακούμπησε την μπάλα στην επίθεση σε ολόκλρηο το 8λεπτο βίντεο, πλην James, Westbrook! Τουλάχιστον οι Pacers έβγαλαν ένα-δυο σουτ με κάποια σκρινς και κοψίματα.
Αντίδοτο σε αυτό το άσχημο μπάσκετ είναι οι ομάδες του Ποπ και του Κερ.
Και του Καρλαηλ, και του Τιμποντο, και οι Φοινιξ Σανς, και πολλες αλλες…
Με Ουεστμπρουκ πρωτάθλημα δεν παίρνει καμία ομάδα…
Ο Λεμπρον είναι στα 37 του, παίζει εκπληκτικά για την ηλικία του αλλά προφανώς δεν είναι ο ίδιος πια, ο Ντέιβις παικταράς αλλά νομίζω του λείπει η προσωπικότητα. Αυτή που έχει ο Γιάννης πχ.
Και όταν ο προπονητής είναι απλά για να υπάρχει στον πάγκο…
Η αγαπημενη μου εκδοση του Στεφ Καρι ειναι ο Psycho Curry.
Σε ενα παιχνιδι που ο Καρι τελειωσε με 6 κλεψιματα, 6 ασιστ, και 33 ποντους με 7 τριποντα, καποια στιγμη στην πορεια ειχε γινει αυτο:
Γελοια αποφαση απο τον τουλαχιστον τυφλο διαιτητη, αφου αυτο ηταν αφενος πεντακαθαρο φαουλ για 2 βολες και μαλιστα σχετικα σκληρο, αφετερου οριακα αντιαθλητικο αλλα τεσπα ας πουμε οτι ο Mann δεν εχει δωσει ποτε δικαιωματα .
Ε λοιπον, η φαση αυτη εγινε στο 79-70, και ΣΤΑ καπακια οι διαιτητες δινουν ανυπαρκτο επιθετικο φαουλ σε σκρην, και ακυρωνεται τριποντα του Καρι. Ε μετα, ακολουθησε αυτο που ξερουμε. Στο 86-74, ξεκινησε το σοου, αφου ο Καρι εβαλε 3 συνεχομενα τριποντα και το σκορ μετατραπηκε ΠΟΛΥ γρηγορα σε 95-77:
Και ο θεουλης μετα το τριτο απο τα 3 τριποντα απλα εκανε αυτο:
Και καλυτερη οπτικη γωνια :
Ο Boogie στους Bucks! Είμαι σίγουρος ότι ο Quintom θα σταματήσει να υποστηρίζει τα ελάφια πλέον.
Το λέω γιατί είναι από τους παίχτες που νομίζω τους αντιπαθείς!
Δεν ξέρω τι σημαίνει για την κατάσταση του Lopez η υπογραφή με Cousins για τους Bucks. Δεν είναι παίκτης που χρειάζονται και τόσο. Ειδικά όταν ο Portis δείχνει να είναι σε φουλ φόρμα ενώ έχουν και έναν καλό ρουκι φέτος στους ψηλούς.