Πάντως το σπρώξιμο του Paul στον Γιάννη στους τελικούς ήταν πιο επικίνδυνο. Εδώ δυστυχώς ήταν χειρότερη η κατάληξη.
Το πέσιμο έσπασε το χέρι του Καρούζο και όχι ο Άλλεν. Θα την φάει την ποινή ο Άλλεν γιατί το ΝΒΑ προσμετράει το αν χτύπησε κάποιος (π.χ. Pachulia όταν χτύπησε ο Leonard), αλλά τέτοια φαουλ θα υπάρχουν γενικά. Εδώ κοτζάμ Αντετοκούνμπο κάποτε είχε πάρει παραμάζωμα έναν των Bulls στα playoff (link) που εμένα μου φαίνεται πολύ πιο επικίνδυνο
Δεν είναι η πρώτη φορά που νέοι παίκτες τρώνε κάμποσο ξύλο και μετά για retaliation κάνουν κάτι τόσο ατσούμπαλο. Οι Bulls προχθές έπαιζαν ξύλο. To παιχνίδι το άφησαν οι διαιτητές να είναι πολύ physical
Δηλαδη ο Αλλεν. Αφου εχει ηδη κανει σκληρο φαουλ με το δεξι χερι, του δινει μεγαλυτερη ωθηση προς το εδαφος με το αριστερο. Μπορει αν δεν ειχε βαλει και το δευτερο χερι, να μην ειχε σπασει το χερι του ο Καρουζο.
Και το σπρωξιμο του Γιαννη στον Ντανληβι Τζουνιορ ηταν παρα πολυ επικινδυνο επισης, καμια διαφωνια εκει περα. Επρεπε να φαει τιμωρια μερικους αγωνες κι αυτος.
Μονο που ο Greyson Allen εχει παρελθον, ενω ο Γιαννης εχει κυριολεκτικα μονο μια φαση στην οποια ξεφυγε εκτος οριων στην καριερα του.
Γιατι συγκρινεις ασχετα πραγματα μεταξυ τους?
Παρασύρθηκα από την υπόνοια περί μη σοβαρότητας της λίγκας του ΝΒΑ.
Δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλλα εγω ρωτησα ψιλο-σοβαρα κι εσυ μου απαντας με ειρωνεια. Οκ καποια σποντα θα ειναι αυτο που δεν καταλαβα (!)
Χαμος γινεται στην Ανατολη ε?
Υπενθύμιση ότι Bam, Lowry, Jimmy, Herro έχουν παίξει μαζί 12 αγώνες και ο Oladipo δεν έχει παίξει ούτε δευτερόλεπτο
Ενταξει μην ελπιζεις σε τιποτα για φετος απο Oladipo. Τουλαχιστον οχι τιποτα αξιολογο.
Εχει πολυ καλη ομαδα το Miami, αλλα θα εκπλαγω αν κερδισουν στον δευτερο γυρο των playoffs, με οποια ομαδα και να βρουν στον δρομο τους. Εκτος αν τους κατσουν Chicago Bulls με τραυματιες, αλλα εχουμε πολυ δρομο ακομα. Τους Nets και τους Bucks δε νομιζω οτι τους κερδιζουν σε σειρα 7 αγωνων παντως.
Εννοείται πως δεν πιστεύω ότι ο Oladipo θα γυρίσει και θα είναι αμέσως ο γνωστός Oladipo. Μπορεί να μην επανέλθει και πότε στα παλιά στάνταρ του. Απλά δεν έχω πάψει ποτέ να θαυμάζω τη δουλειά που κάνουν κάθε χρόνο οι Spoelstra/Riley και το πώς παίρνουν κάτι πουθεναδες που δεν τους θέλει/ξέρει κανείς και βγάζουν ποιοτικά δεκαπενταλεπτα.
Για playoffs πιστεύω Bulls τους έχουμε άνετα, Sixers τους έχουμε σκέτο. Με Bucks έχουμε γενικά πολυ καλά αποτελέσματα σε σχέση με άλλες ομάδες αλλά είναι αυτοί που με τρομάζουν περισσότερο.
Απο περιεργεια καθαρα, ησουν με τους Heat απο πριν παιξει ο LeFlop εκει? Και πως νιωθεις για εκεινα τα 4 χρονια? Ειτε ησουν απο πριν ειτε απο μετα φαν (εγω το 2006 ημουν με Heat γιατι γουσταρα την ανατροπη αλλα in retrospect μακαρι να το ειχε παρει ο Ντιρκαρος, βεβαια αυτο θα μειωνε το redemption story του επους του 2011)
Τωρα για Oladipo, απεχει εκατομμυρια χιλιομετρα απο το να χαρακτηριστει “πουθενας”, αφου ηταν ηδη παιχταρας απο Ορλαντο και κυριως απο Ιντιανα! Εκτος αν δεν καταλαβα πως το εγραψες, φανηκε σαν να το εγραψες για αυτον.
Βρε άνθρωπε, έχω κοβιντ και είμαι με μόνιμο χανγκόβερ, έχω και σένα να επιμένεις
Θεώρησα υπερβολικά άκυρο το “αν ήταν σοβαρό το ΝΒΑ θα έστελνε τον Άλέν στη γκιλοτίνα” και συνέχισα με εξίσου (ή και περισσότερο) άκυρες παρεμβάσεις. Οπότε μετά πώς να απαντήσω σοβαρά σε κάτι που εξαρχής έγραψα πλήρως ασόβαρα;
PS. Έχω φίλο που υποστηρίζει Miami από μέσα 90s με Mourning, Hardaway και επικές μάχες (που συνήθως κατέληγαν σε φιάσκο) με Knicks.
Βλέπω τακτικά βιτρίνα μαγαζιού που έχει ΑΚΟΜΑ το NBA Live '98 με εξώφυλλο Hardaway…
Εγκέφαλο;
Transputer. Το οποίο άλλαξε χώρο πριν 2-3 χρόνια, αλλά κράτησε τη βιτρίνα , έχει σίγουρα και ένα Men In Black της ίδιας εποχής.
Εγκέφαλος & Transputer, τα μυθικά αντιγραφάδικα της εποχής.
Περαστικά!
Δεν έγραψε κανένας για γκιλοτίνα αλλά οκ
κι εγω λογω Hardaway εγινα Heat απλα η διαφορα ειναι οτι δεν τον ειχα δει ποτε να παιζει. Απλα μου αρεσε το ονομα του οταν επαιζα NBA Live 2002 στο play station. Υποστηριζα και Kings λογω πατερα και Stojakovic αλλα μετα με τον Wade εγινα πιο φανατικος.
κι εγω
Φυσικα και δεν ειπα τον Oladipo πουθενα. Λεω οτι επειδη οι αστερες ειναι τραυματισμενοι ή σε προηγουμενες χρονιες δεν υπηρχαν αστερες, κατεληγαν να παιζουν συνεχως undrafted κι απο g league αλλα ο Spoelstra να τους κανει ομαδα και παιζουν ομορφο μπασκετ. Υπηρχε μια περιοδος που σταθερος πρωτος σκορερ ηταν ο Wayne Ellington και μια αλλη με ενα πολυ καλο σερι νικων που καλυτερος παικτης ηταν ο Olynyk.
Η αποκαλυψη φετος ειναι ο Omer Yurtseven