ΚΛΑΙΩ απλα… καθικακι οπως παντα ο Μπεβερλι, αλλα δεν παραπονιεμαι κιολας που τα εκανε στους Λεηκερς
Βλέπω να εύχεστε να μην μπουν ούτε play in γιατί ρε παιδιά; Εγώ προσωπικά τους θέλω και Play off για να φάνε ένα ιστορικό ξεφτηλίκι (που θα το φάνε είτε με τους GSW είτε με τους suns είτε με τους grizzlies) και να στιγματιστεί το πολύτιμο legacy του Λεφλοπ
Νομίζω πιο πολύ θα στιγματιστεί αν δεν μπουν καν. Ήδη βρισκόμαστε στην φάση της καριέρας του που η ομάδα του έχει το χειρότερο ρεκόρ οποιασδήποτε ομάδας του στο παρελθόν, με 11 ήττες περισσότερες από νίκες. Αν τελειώσει με κάνα 32-50 (που δεν είναι και απίθανο), θα είναι τεράστια ξεφτίλα.
Μπορεί και να έχεις δίκιο. Πάντως αυτά που λένε άλλο regular season και άλλο play offs για τους Lakers δεν υφίσταται. Με βάση ότι βλέπω μέχρι τώρα δεν περνάνε ούτε γύρο(αν μπουν τλκ)
To legacy του LeBron δεν θα στιγματιστεί πρώτον γιατί όπως και να το κάνουμε έχει πετύχει πάρα πολλά (προσωπικά δεν θυμάμαι άλλον παίκτη, πλην του Karl Malone, σε τέτοια ηλικία να έχει τέτοια διάρκεια ως no1 της ομάδας του) και δεύτερον γιατί όπως λέγαμε και άλλες φορές, έχει στηθεί πρωτοφανές πλέγμα δικαιολογιών μέσω υποτίμησης των εκάστοτε συμπαικτών του.
Το θέμα τώρα είναι ότι πάλι ενόψει playoffs τραυματίστηκε ο Στεφ…
Λογικά του χρόνου ο Λεμπρόν θα κάνει άλλη μια σεζόν και οι Lakers θα το προωθήσουν όμοια με την τελευταία χρονιά του Κόμπι Μπράιαντ. Τον έναν τίτλο στα γεράματα τους τον έφερε. Αυτό θα γράψει το legacy του.
Ο τραυματισμός του Στεφ Κάρι τελικά δεν είναι σοβαρός από ότι λένε, αλλά θα γίνει επανεκτίμηση σε δύο βδομάδες. Το πρόβλημα είναι πως ο Κερρ δε θα έχει καθόλου χρόνου να δοκιμάσει την ομάδα και διάφορα συστήματα και σχήματα πριν ξεκινήσουν τα playoffs, και ο πρώτος γύρος θα είναι απέναντι σε δυνατή ομάδα, είτε είναι οι Mavericks είτε οι Nuggets ή κάποια άλλη.
Οι Lakers χθες με ξενέρωσαν, ή μάλλον ας το πω πιο σωστά, οι Ράπτορς με ξενέρωσαν, γιατί έχασαν το παιχνίδι με εντελώς ηλίθιο τρόπο και μέσα από τα χέρια τους. Αλλά ευτυχώς οι Lakers ισοφάρισαν το σκορ σήμερα, αφού έχασαν από τον Πορζινγκαρο της καρδιάς μας, που έβαλε 16 πόντους στην 4η περίοδο.
Ας κάτσει να χαρεί ο ΛεΦλοπ το ότι πέρασε τον Μαλοοουν στην δεύτερη θέση με τους περισσότερους πόντους στην ιστορία του ΝΒΑ. Του χρόνου θα περάσει και Καρίμ, και όλα καλά.
Δεν θυμάμαι άλλη σεζόν που 2-3 βδομάδες πριν το τέλος της κανονικής σεζόν, δεν ξέρουμε ούτε σε Ανατολή ούτε σε Δύση με βεβαιότητα τα ζευγάρια.
Δεν τους βλέπω καλά τους Nets. Έτσι όπως πάει δεν θα τον έχουν στα εντός ούτε στα play-in ούτε στην πρώτη φάση των play-off, όπου όπως όλα δείχνουν θα παίξουν είτε με Sixers είτε με Bucks.
Με σπασμένα τα φρένα οι Σελτικς…
Μου κάνει εντύπωση που πολυ λιγοι τους δίνουν σημασία και πιθανότητες για την κούπα.
Δεύτερο φαβορί πίσω από Σανς τους δίνουν όλα τα site που κάνουν simulations & analytics.
Πιθανότητες ούτε εγώ τους δίνω αλλά από την άλλη ούτε στους Μπακς έδινα πέρσι οπότε …
Πολύ καλή και δεμένη ομάδα με Tatum να κάνει σαιζόν καριέρας μέχρι την επόμενη, Brown άξιο συμπαραστάτη και γενικά πολλά χρήσιμα παιχτακια πχ Smart. Θα έχουν ενδιαφέρον τα play offs και τι θα κάνουν
Θα περιμένεις πολύ ακόμα μικρέ.
Με λιγότερα από 10 ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου θα γίνει ένας χαμούλης. Το θέμα είναι πως με τον Irving να επιστρέφει τελικά, όλοι θα θέλουν να αποφύγουν τους Nets στον πρώτο γύρο. Nets λογικά θα κάτσουν στην 8η θέση αλλά ακόμα και εκεί τα πράγματα παίζονται.
Εντελώς απρόβλεπτη ανατολή φέτος.
Οι Nets έχουν εύκολο πρόγραμμα και μην εκπλαγείς αν τερματίσουν ακόμα και στο 6 (δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο) αλλά πιθανόν στο 7. Αν το θέλουν φυσικά.
Εγώ στη θέση τους θα σημάδευα το Miami που είναι σε κακό φεγγάρι και κόντεψαν να πλακωθούν σε live μετάδοση.
Γενικά η Ανατολή είναι δύσκολη στην πρόβλεψη μιας και οι 4 πρώτοι θα “περιμένουν” να δουν τι θα κάνουν οι Nets. Πχ αν οι Nets πάρουν τα επόμενα 3 ματς (τα οποία είναι στην έδρα τους), όλοι θα θέλουν να αποφύγουν τις θέσεις 2-3 που θα τους φέρει απέναντι στους Nets είτε στον πρώτο, είτε στο δεύτερο γύρο. Οι Bucks που έχουν και το πιο δύσκολο πρόγραμμα δεν αποκλείεται να βολευτούν με την 4η θέση.
Στη Δύση αν αύριο οι Pelicans κερδίσουν τους LAL στην έδρα τους, έχουμε βάσιμες ελπίδες να μείνει ο LBJ εκτός play in. Όχι ότι τους δίνω την παραμικρή ελπίδα να κάνουν κάτι καλύτερο από το να αποκλειστούν στον πρώτο γύρο, αλλά και πάλι θα ήθελα αυτή την κακή ομάδα με τον βασιλιά του stat padding να πάρει αυτό που τη αξίζει και είναι να τερματίσει κάτω από τους Spurs, ενδέκατη.
Λέω να μπουμπουνίσω τους Γκρίζλις για πρωταθλητές με 21.00 απόδοση. Προκλητικό νούμερο
Οι Cavs έχουν και αυτοί σχετικά εύκολο πρόγραμμα όμως. Παίζουν μεν με Nets και Bucks άλλα είναι στα τελευταία 2 ματς που πολύ πιθανόν και ανάλογα με το πως θα πάει η κατάταξη μέχρι εκείνο το σημείο βέβαια, να παίζουν με τα δεύτερα. Και έχουν λόγους να θέλουν να πιάσουν την 6η θέση. Για 8ους τους βλέπω τους Nets. Που σημαίνει πως κανείς από τους πρώτους 4 δεν θα θέλει την δεύτερη θέση.
χμμ με 4 από τα 8 ματς να είναι Mavs, Sixers, Nets και Bucks ενώ χρειάζονται 5 νίκες για να είναι σίγουροι (θεωρόντας ρεαλιστικό σενάριο να κάνουν οι Nets 6 στα 8 αν και πιθανότατα να κάνουν παραπάνω αν δεν ξεκουράσουν παίκτες) δεν το λες εύκολο.
Και οι Raptors στα 6 εναπομείναντα ματς τους έχουν Βοστώνη, Μινεσότα, Μαϊάμι, Φιλαδέλφεια - με το θετικό ότι παίζουν εντός.
Οι Νετς έχουν προβάδισμα για μένα για την 7η θέση, οπότε αν θες να τους αποφύγεις μέχρι τους τελικούς της Ανατολής, θα πρέπει να στοχεύεις είτε στην πρώτη θέση, είτε στις θέσεις 4-5. Το Milwakee για πραράδειγμα με το πρόγραμμα που έχει θεωρώ σίγουρο ότι θα στρογγυλοκαθίσει στη θέση 4 και θα κοιτάτει για ένα break με τον πρώτο
Καλά δε νομίζω η μισή Ανατολή να καταστρώσει σχέδια για να αποφύγει τους Nets, ενώ ακόμα κανείς δεν ξέρει αν θα είναι στην 7η ή την 8η θέση.
Νομίζω κιόλας ότι αν βγουν 8οι και παίξουν στο Τορόντο, ο Irving δεν μπορεί (με βάση τα τωρινά δεδομένα) ούτε εκεί να παίξει, αλλά πέρα από αυτό, οι Nets δεν έχουν δείξει και τίποτα ιδιαίτερο μέχρι τώρα ώστε να τρομάζει κάποιος απέναντί τους.