Nba

Συμπληρώνω και Suns σε 6 παιχνίδια. Επιστρέφει ο Booker για τα καλά, ο CP3 είναι ο γνωστός CP3 των play offs και η μαγεία του Λουκα από μόνη της δεν αρκεί.

2 Likes

CP3 λατρεία.
Ματσαρες με την άλλη λατρεία τον Λούκα τώρα.

EAST
Celtics - Bucks 2-4
Heat - Sixers 4-3

WEST
Suns - Mavericks 4-2
Grizzlies - Warriors 2-4 (1-4 αν περασουν οι Timberwolves)

2 Likes

Ανάποδα το βαλες ρε συ

2 Likes

Δεν τα πήγα και πάρα πολύ καλά στον πρώτο γύρο με τις προβλέψεις αλλά ας πάμε άλλη μια.

Celtics - Bucks 4-3

Θέλω Bucks αλλά οι Κέλτες παρά τις όποιες αδυναμίες έχουν, μοιάζουν το φαβορί αυτή τη στιγμή έστω και οριακά. Το μαρκάρισμα του Tatum μοιάζει λιγάκι γρίφος αυτή την στιγμή.

Heat - Sixers 4-2

Από το λίγο που είδα Sixers δεν μου φάνηκαν και πολύ σοβαροί. Heat είναι πιο ομάδα, έχουν τις απαντήσεις στην άμυνα και νομίζω θα επικρατήσουν.

Suns - Mavericks 4-3

Θα το παλέψει ο Luka. Βέβαια δεν είδα και πολύ την σειρά με Jazz, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν οι Mavs ήταν τόσο καλοί ή απλά οι Jazz χάλια. Αλλά με τους Suns να ιδρώνουν τόσο πολύ από τους Pelicans δεν νομίζω πως θα τα βρουν και τόσο εύκολα με Mavs.

Grizzlies/Wolves - Warriors 2-4

Τους περίμενα χειρότερους του Wariors αλλά όπως φαίνεται τους υποτίμησα. Δεν περίμενα τους πιο μικρούς να κάνουν τόσο καλές εμφανίσεις. Νομίζω πως όποιος και αν περάσει από την άλλη σειρά δεν θα έχει μεγάλη διαφορά.

3 Likes

Είπα να περιμένω να τελειώνει και το Μέμφις και μετά να γράψω αλλά αφού άνοιξε ο @QuintomScenario τον χορό ορίστε και οι δικές μου προβλέψεις:

EAST
Celtics-Bucks 4-3
Δεύτερη φορά που λέω θα πέσουν κορμιά σε σειρά της Βοστώνης άμα ξαναγίνει σκούπα δεν ξανακάνω προβλέψεις :stuck_out_tongue:. Τέσπα θα παρουσιαστούν καλύτεροι οι Bucks αλλά ένα κλικ καλύτεροι είναι οι Celtics πιστεύω την δεδομένη χρονική στιγμή

Heat-76ers 4-2
Δεν θα συγχωρέσουν οι Heat τα λάθη των Sixers όπως οι Raptors. 4-2 και σχετικά εύκολα βλέπω Miami

WEST
Suns - Mavericks 4-2
Πλάκα τους κάνει ο Λούκα γενικά αλλά οι Suns σε κάθε ματς γίνονται καλύτεροι. Με τον χθεσινό Paul δεν την χάνουν την σειρά

Grizzlies - Warriors 3-4 (2-4 αν περάσουν οι Timberwolves)
Κορμιά βλέπω να πέφτουν και στο ενδεχόμενο GSW-Memphis που πιστεύω θα είναι και το ζευγάρι. Αν κάνουν την υπέρβαση και περάσουν οι wolves πιστεύω θα είναι ανταγωνιστικοί για λίγο μόνο

Και επειδή γουστάρω αυτοσαρκασμό πάμε και μια αποτίμηση των προηγούμενων προβλέψεων

Λίγο πιο εύκολα το Μαϊάμι τελικά αλλά μέσα οκ έπεσα

Την πάθανε τελικά οι Nets αλλά με σκούπα κάτι που δεν θα πρόβλεπα ποτέ των ποτών

Ακριβώς όπως την περίμενα την συγκεκριμένη σειρά

Είπα να ρισκάρω εδώ πέρα δεν μου βγήκε. Προς υπεράσπιση μου πάντως με βάση τα games 2,3,4 δεν ήταν και τόσο άκυρη πρόβλεψη :stuck_out_tongue:

Πιο δύσκολα απ ότι περίμενα οι Suns μικρό το κακό

Πράγματι όπως είπατε πολλοί είναι ζόρικη σειρά αλλά ακόμα πιστεύω πως θα περάσουν οι Grizzlies έστω και 4-3

Bullseye και εδώ

Τελείως τζόγος εδώ ναι πέρασε το Ντάλας αλλά δεν το πιάνω σαν επιτυχία.

Οκ έπεσα σε 2 σειρές τελείως έξω και στις άλλες από λίγο έως φουλ μέσα καλά είναι :grin:

2 Likes

Πολυ καλη ομαδα οι Celtics, αλλα δεν συμμεριζομαι την υπερβολικη αισιοδοξια που εχετε μερικοι για το ποσο μακρια θα πανε. Μπορει οντως να περασουν τους Bucks που δεν εχουν τον Middleton, αλλα προς το παρον θα εμπιστευω τον Γιανναρο, γιατι ειναι ο πιο dominant player στο ΝΒΑ εδω και τουλαχιστον 3 χρονια. Ουτε με το νικητη Philadelphia - Miami τους εχω σιγουρους τους Celtics, ενω στους τελικους ΝΒΑ αν παιξουν ειτε με Suns ειτε με Warriors, δε θα εχουν καμια ελπιδα κατ’εμε.

Στην Ανατολη επιασα 2 σκορ ακριβως (Bucks, Heat) και παραλιγο να πιασω και Sixers, αλλα οι Raptors αποφασισαν να μην εμφανιστουν καν στο παρκε χθες βραδυ.

Στην Δυση δεν επιασα κανενα σκορ ως τωρα, αν και με νικη Grizzlies σημερα πιανω εστω αυτο το 1.
Πετυχα ολες τις προκρισεις βεβαια ως τωρα, και εχασα Warriors + Mavericks για μια ηττα.

Παντως λιγο ξενερωτο το οτι ως τωρα τουλαχιστον εχουν προκριθει ολες οι ομαδες με πλεονεκτημα εδρας, δεν ειχαμε ουτε μια εκπληξη.

Αν κερδισουν σημερα οι Grizzlies πιανεις και ακριβες σκορ ρε συ, αλλα ναι, εχεις δικιο, τα ματς ηταν σχεδον ολα ντερμπι.

1 Like

I can’t get no satisfaction που λέει και ο φίλος μου ο Mick Jagger. Και το σκορ να πετύχω αφού διάβασα την σειρά λάθος :stuck_out_tongue:

1 Like
1 Like

Πότε πρόλαβε και έφυγε για Γαλλία αυτος; :smile:

Οι προβλέψεις μου.

Σελτικς-Μπακς 4-2.
Ελπίζω στον Γιάνναρο και είμαι μαζί του με τα χίλια, αλλά καθαρά μπασκετικά θεωρώ την Βοστώνη το ξεκάθαρο φαβορί λόγω και της σημαντικής απουσίας του Μίντλετον.

Χιτ- Σιξερς 4-2
Η διαφορά εδώ είναι ο Σποέλστρα και το καλύτερο υλικό των Χίτ.

Σανς- Μαβερικς 4-2.
Οι Σανς είναι καλύτερη ομάδα απλά, ο Λούκα δεν φτάνει για να κερδίσει την υπέροχη ομάδα του Monty Williams. Θα τους ζορίσουν αρκετά πάντως, το Ντάλας έχει τσαγανό.

GW θα περάσουν με όποιον και αν παίξουν, 4-1.

2 Likes

Κλαιω με ολα, τις χαζομαρες του Green τις ειδα και τις δυο live, στην δευτερη (που ηταν στον τελευταιο αγωνα) πραγματικα ημουν σε φαση “μα καλα,”

1 Like

Για κει το έβλεπα κι εγώ, αλλά πάει μάλλον για σκούπα χωρίς Εμπίντ.

Κέρδισαν λοιπόν οι Γκρίζλις. Τίμια η Μινεσότα αλλά όλοι θέλαμε να δούμε splash bros vs εξωγήινου Morant

2 Likes

Τεραστια αληθεια αυτο, αν και KAT + Anthony Edwards + Beverley απεναντι σε Warriors επισης θα προσεφερε πολυ θεαμα.

Το ματσακι παντως χθες ηταν Μινεσοτα για 3 περιοδους και 10 λεπτα, και καπου εκει εκανε ενα αντιαθλητικο φαουλ ο KAT και η πλαστιγγα γυρισε υπερ των Grizzlies.

Κριμα, ουτε ενα Game 7 πρωτο γυρο, δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδαμε κατι τετοιο, αλλα σιγουρα δεν ειναι συχνο.

1 Like

Δεν θα ταν ωραία να πήγαιναν και τα 4 τώρα σε game 7 έτσι για ανταμοιβή :stuck_out_tongue:

1 Like

Οχι, ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι και αγχωνομαστε για κατι τετοια εντελως ανουσια πραγματα, ας παει Game 7 σε Suns - Mavericks και Heat - Sixers που μου ειναι αδιαφορα (ως προς τον νικητη εννοω - αλλιως μια χαρα ενδιαφερουσες σειρες ειναι), στα αλλα θελω ξεκαθαρα νικητες Bucks και Warriors :joy:

2 Likes

Εγώ πάντως έχω γλυτώσει έμφραγμα και εγκεφαλικό τόσο από τον μπασκετικό Ολυμπιακό όσο και από την Άρσεναλ αρα δεν με πιάνει τίποτα :stuck_out_tongue:. Γιάννη θέλω να πάει σε 7ο παιχνίδι γιατί πιστεύω θα ναι και γαμω τις σειρές και ας περάσει ο καλύτερος. Πάντως δεν γίνεται να μην έχουμε ούτε ένα game 7 και τώρα μόνο πολύ καλές ομάδες μείνανε

1 Like

Αντε για τον Ολυμπιακο το βλεπω, κατι ειδα οτι εχει παει σε win or go home στην Ευρωλιγκα? Σορρυ δεν παρακολουθω. Αλλα για την Αρσεναλ γιατι… ποτε ηταν δηλαδη σε φαση να διεκδικει το οτιδηποτε? :stuck_out_tongue:

1 Like