Nba

Τι χάνεις ρε Γιάννη σήμερα…

Τρομεροί Μπακς!
Μέταλλο πρωταθλητή, αμυνάρα.
Ο Γιάννης είναι 4D σήμερα…και ας έχει χάσει κάποια λει απ, σουτάκια που για αυτόν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

4 Likes

πραγματι εβλεπα τον Γιαννη και τον θαυμαζα πως βοηθαει τους παντες γυρω του και πως ακομα και σε ματς που ειναι αστοχος παιζει τρομερο μπασκετ. Δεκα δευτερολεπτα μετα εκανε κι αυτο

9 Likes

Το πρωτο συμπερασμα που βγαζει κανεις απο αυτο το ματς, ειναι οτι οι Nets ειναι μια πραγματικα κακη ομαδα :sweat_smile:

4 Likes

γενικα μια απορια που ειχα απο τα ματς με τους νετς (δεν ειδα κανενα) ηταν αν ειναι θετικο για τους Celtics οτι πηραν ολα τα ματς με μικρη διαφορα (και δειχνουν οτι ειναι clutch) ή αρνητικο που δεν μπορουν να τα καθαρισουν οπως αλλες ομαδες.
Ασχετα με το break σημερα (μαλλον). Εχει ψωμι η σειρα

2 Likes

Απαράδεκτο παιχνίδι, πόνεσαν τα μάτια μου.
Ευτυχώς κέρδισαν οι Μπακς τουλάχιστον.

1 Like

Ο Χορφορντ τον επαιξε παρα πολυ καλη αμυνα τον Γιαννη μεσα στην ρακετα, αλλα ακομα και με αυτην την αμυνα, θα μπορουσε να εχει βαλει τουλαχιστον 4-5 απο τα lay up που εχασε ο Γιαννης. Θα ειχε καθαρισει το ματς και πολυ νωριτερα.

Χαιρομαι που επεσα μεσα στο κατα ποσο ειναι υπερεκτιμημενη αυτη η Βοστονη, παρολο που εδειξε καρτα με τρελο στατιστικο στην αρχη του αγωνα. Μεχρι 23 Ιανουαριου οι Celtics ηταν λεει 23-24 νικες ηττες, ενω απο 23 Ιανουαριου και μεχρι το τελος της σεζον εκαναν ρεκορ 28-7 και ηταν 1οι σε Offensive και 1οι σε Defensive Rating σε ολο το ΝΒΑ.

Παμε τωρα να δουμε ματσακι με (ελπιζω) πολυ καλυτερο θεαμα, γιατι αν δεν ειχαμε τον Γιαννη στους Bucks θα ειχα αλλαξει καναλι στην 3η περιοδο…

Celtics φάνηκαν λίγο κουρασμένοι σήμερα. Κακό ματς γενικά, πολλά λάθη, πολύ νευρικότητα, πολλά τούβλα αλλά καλή νίκη για Bucks. Δύσκολα θα παίξουν τόσο άσχημα Tatum, Brown στα επόμενα ματς. Μπορεί να έβαλαν 18 τρίποντα αλλά αυτό το 33% εντός παιδιάς ήταν τραγικό για Celtics.

Mathews τεράστια άμυνα, δεν περίμενα να τον βάλουν πάνω στον Tatum αλλά τον έπαιξε φοβερά. Γενικά από Bucks και οι 8 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν εξαιρετικοί. Σημαντική και η παρουσία του Carter αφού πίσω από Holiday οι Bucks δεν είχαν παίκτη που να μπορεί να δώσει καλά λεπτά.

Klay Thompson πολυ αστοχος ως τωρα, και εκβιαζει μερικες προσπαθειες. Ο Kevon Looney καθε φορα που τον βλεπω με κανει να απορω πως παιζει σε αυτην την ομαδα, απο τους πιο αχρηστους και ανευρους center σε ολο το ΝΒΑ. Σιγουρα θα μπορουσαν να παιζουν με τον Kuminga κι ας ειναι πολυ μικρος σε ηλικια.

Απο την αλλη μερια, οι Memphis ειναι πολυ μετριοι ως συνολο, απλα εχουν τον Ja Morant σε διαστημικη βραδια ως τωρα με 14 ποντους και γενικα εκπληκτικη παρουσια σε ολο το παρκε.

1 Like

πολλά φαουλ το παιχνίδι δεν έχει καλή ροή

1 Like

Σφυριζουν παρα πολλα φαουλ εναντιον των Warriors οι διαιτητες, παιζουν εδρα αλλα θεωρω οτι το ιδιο θα γινει και στο Σαν Φρανσισκο.

1 Like

Κακό μπασκετ και διαιτητές που μάλλον έχουν πιει κάτι…

2 Likes

Α ρε Draymond…

ΤΡΑΓΙΚΗ αποφαση, flagrant 1 ξεκαθαρο ηταν.
Μεχρι και ο φιλος μου που στηριζει φανατικα Grizzlies το ιδιο ειπε.
Ελεος.

Το πρώτο ήταν η μπάτσα που του έδωσε και το δεύτερο το τράβηγμα της φανέλας. Χαζό φάουλ 1 λεπτό πριν το ημίχρονο.

Καλα τι λογικη ειναι αυτη?

Δεν παει Regular Foul + Flagrant 1 = Flagrant 2.

Τουλαχιστον υπερβολικο το σφυριγμα, αν οχι εγκληματικο, τι συζηταμε τωρα?

Σωστή είναι η απόφαση. Του κάνει το πρώτο φάουλ που τον χτυπάει στο πρόσωπο και επειδή δεν τον σταματάει του τραβάει τη φανέλα. Τα οποία είναι και τα 2 flagrant. Και εμένα στην αρχή μου φάνηκε λάθος απόφαση, αλλά με τα ριπλέι και την επεξήγηση του κανονισμού από το διαιτητή που έχουν, κατάλαβα ότι είναι μαλακία του Draymond. Είναι αυτά τα αψυχολόγητα που κάνει και αλλάζουν όλο το μομεντουμ.

BTW με εκνεύρισε και νωρίτερα με τα φθηνά λάθη του όταν προσπαθεί να παίξει σαν το Magic.

Καλα δε θα συμφωνησουμε ουτε για πλακα, εχεις αδικο ξεκαθαρα κατ’εμε :stuck_out_tongue:

Το πρωτο φαουλ ειναι κανονικο φαουλ, δεν ειναι flagrant ουτε για πλακα, ουτε καν στην κανονικη σεζον.

Ειναι βλαμμενος ο Green, αλλα το σφυριγμα ειναι απλα τραγικο.

Το οτι ο διαιτητης εξηγησαν το λαθος τους, δεν μου λεει πολλα (!)

Τι ηθελες να πει, οτι εκαναν λαθος? Απλα ποτέ.

Δε λέω για τους διαιτητές που σφυρίζουν ρε! :stuck_out_tongue: Για αυτόν που έχουν στο στούντιο λέω και εξηγεί τον κανονισμό στη Doris Burke και τον άλλο που περιγράφουν!

Με λίγα λόγια είπε πως σκόπιμη επαφή στο πρόσωπο είναι αντιαθλητικό. Το βρήκα και παρακάτω.
https://videorulebook.nba.com/archive/flagrant-foul-penalty-1-defender-makes-hard-contact-to-opponents-face-5/

Ο Βαν Γκαντι ειναι νομιζω, και το σχολιο μου για αυτον πηγαινε. Ουτε αυτος υπηρχε περιπτωση να παραδεχθει οτι εκαναν λαθος οι διαιτητες :stuck_out_tongue:

Δεν βλεπω σκοπιμοτητα στο χτυπημα στο προσωπο.

1 Like