Nba

Poole το μέλλον…με πόσα αμείβεται στους GW;

Ja, έχει πραγματάκια ακόμα να μάθει.

1 Like

Απίστευτο ότι ο γκρι έδωσε την μπάλα για τους GW.
Μπροστά στα μάτια του…

Πάλι τζαμπολ δώσανε;;;;;

1 Like

Μας αποζημίωσε το 4ο δωδεκάλεπτο. 2 break σήμερα.

1 Like

Σε ποια φαση ηταν αυτο?

Μαλλον πρεπει να την εχασα αυτην την φαση, γιατι γενικα στα τελευταια 5 λεπτα η μπαλα πηγαινε στο Μεμφις σχεδον σε καθε αμφισβητουμενη φαση, και οταν ηταν ξεκαθαρα η μπαλα υπερ των Warriors (οπως στην προτελευταια φαση) εδιναν jump all.

Ευτυχως επικρατησε η δικαιοσυνη (!)

Ματσαρα εγινε παντως.

1 Like

Πολύ δυνατό ματς έχει ψωμί και αυτή η σειρά. Μοράντ ματσάρα αλλά η τελευταία επίθεση επιπόλαιη και τραβηγμένη απ τα μαλλιά

1 Like

Λίγο πριν το τέλος, στο 114-114 σε φάση που το Μέμφις ζήτησε challenge και το κέρδισε.

Προσπαθω να θυμηθω την φαση… αν ηταν εκει που περασε η μπαλα μεσα απο τα ποδια του Wiggins στην μαχη για rebound, μιλαμε για πιο ΜΗ-καθαρη φαση δεν γινεται. Γενικα οι Grizzlies κερδισαν και τα 2 challenges που εκαναν (αν και το να γινει overturn σε αποφαση δεν ειναι συχνο), και η μια ηταν πολυ οριακη, ενω οι Warriors στο challenge που εκαναν στο επιθετικο του Curry περιμενα να το κερδισουν αφου ο αμυντικος κανει κινηση εμφανως προς την πορεια του Curry, αλλα ουτε εκεινο δεν τους εδωσαν :sweat_smile:

Με πήρε ο ύπνος στο ημίχρονο οπότε το 2ο το είδα πριν λίγο condensed και δεν κατάλαβα για ποιες φάσεις μιλάτε, πάντως γνώμη μου είναι γενικότερα ότι οι διαιτησίες σε πολλά ματς είναι ανισσόροπες.

Παράδειγμα στο Bucks-Celtics μια φάση που χρεώθηκε τάπα στον Horford πάνω σε Γιάννη ήταν ορισμός του shooting foul. Δεν έχει να κάνει με το αν αφήνουν ή όχι physical play.

Το Memphis πολύ καβλωμένο, πρέπει να βρει όμως και αμυντικά plays αν θέλει να οδηγήσει μακριά τη σειρά.

Εγώ πάντως θα κρατούσα Gobert, Mitchell πάει να γίνεις νέος Westbrook.

Συμφωνω οτι τα ποσοστα του στα τριποντα για παραδειγμα, δεν δικαιολογουν 7 εως 10 αποπειρες ανα ματς, καθως το 36-38% δεν το λες και πολυ καλο (και δεν ειναι οτι στα διποντα ειναι πολυ καλυτερος), αλλα δε θα το πηγαινα τοσο μακρια.

Βεβαια ειμαι biased, γιατι τον Gobert δεν τον αντεχω ως παικτη, ειναι αχαρος, ατεχνος, κλασικος ψηλολελεκας που απλα παιζει πολυ καλη αμυνα και σκοραρει ολους τους ποντους του το πολυ στα 2 μετρα απο το στεφανι, αλλα κατα τα αλλα… δε θα τον ηθελα με τιποτα σε καμια ομαδα που στηριζω. Και ειναι και 30 χρονων σε 2 μηνες, προσωπικα μεταξυ των δυο θα κρατουσα σιγουρα Mitchell.

Παντως αυτο εξηγει και το γιατι η Utah παραπαιει πλεον. Κακη χημεια μεταξυ παικτων δεν βοηθαει σε τιποτα.

Ενταξει και μια ταπα του Γιαννη στον Tatum που εκανε επρεπε κανονικα να το μετρησουν ως καλαθι, αφου η μπαλα επεφτε. Η διαιτησια σιγουρα δεν επαιξε Celtics. Αν ευνοησαν μια ομαδα λιγο παραπανω, αυτοι ηταν σιγουρα οι Bucks.

Έχει γίνει πολύ εγωιστής και πλέον δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα του, ίσα ίσα που πολλές φορές γίνεται αρνητικός. Δεν ξέρω αν φταίει γενικά το κλίμα στους Jazz η αυτός την έχει δει Durant αλλά στα 25 του φαίνεται να έχει φτάσει το ταβάνι του και δεν δείχνει καμιά εξέλιξη.

Ναι, δε διαφωνώ, εγώ γενικότερο σχόλιο έκανα και έφερα ένα παράδειγμα.

Εβαλα να δω απο περιεργεια πως θα ειναι το ματσακι μεταξυ Heat και Sixers χωρις τον Embiid.

18-6 για τους Heat και δεν εχουμε καν κλεισει 5 λεπτα καθαρου χρονου.
Το κλεινω και παω για gaming :stuck_out_tongue:

Γύρνα πίσω μωρέ ή έστω τηλεφώνα.
Έγινε αναπάντεχα ανταγωνιστικό το ματς

1 Like

Γύρνα πίσω ντέρμπι έγινε

1 Like

Το εκλεισα λιγο πιο μετα απο οτι ειπα, αλλα το ξαναβαλα τωρα.

Απο το 11-25 το σκορ εγινε 22-25 με ενα σερι 11-0 οταν ο Doc Rivers το γυρισε σε ζωνη και οι Heat βραχυκυκλωσαν.

Για μενα ο Spoelstra ειναι οριακα μετριος προς διεκπεραιωτικος στην καλυτερη προπονητης.

Με το 25-11 υπερ του και Sixers χωρις τον Embiid, θα επρεπε να μπορει να διαχειριστει αυτο το ματς πολυ καλυτερα, κι ας ειναι στα playoffs του NBA που ολα γινονται.

Προβλέπεται πολύ βαρετή και αδιάφορη σειρά αυτή.
Το μόνο που μου έμεινε είναι το πόσο καλύτερος (δεν) είναι αυτός ο Νιάνγκ που ούτε χαρτοπετσέτα δεν πηδάει από τον Κορκμάζ.

1 Like

Τελικά καλά το διαχειρίστηκε ο Σπόελστρα.

Ή, όπως θα μπορούσε να πει κάποιος κακοπροαίρετος (εγώ), επαναπαύτηκε στο ότι ο Harden δείχνει να έχει παρατήσει πλέον το άθλημα.

Προβλέψεις (με κλεψια, μετά το G1):

Heat - Sixers 4-1
Celtics - Bucks 2-4

Suns - Mavs 4-1
Grizzlies - Warriors 0-4