Προσωπικά θα επιμείνω πως οι Bucks θα χρειαστούν 7 παιχνίδια για να περάσουν, δεν είναι τόσο κακοί οι Celtics όσο φάνηκαν λόγο αστοχίας στο πρώτο ματς.
Επίσης συνεχίζω να πάω κόντρα στη λογική και να βλέπω Sixers στον επόμενο γύρο (ειδικά αν δε χάσει ο Embiid όλη τη σειρά).
Suns λέω πως θα χρειαστούν 6 παιχνίδια. GSW λογικά μέχρι 5.
Δεν νομίζω ότι οι Warriors θα σκουπισουν τους Grizzlies. Για 4-2 το βλέπω.
Εχουν ένα θέμα με την άμυνα στην περιφέρεια χωρις Payton μεσα.
Και Bucks με Celtics εχει πολύ δρόμο ακόμα.
Στα 7 μάλλον.
Οι Heat θα κάνουν 4-0 αν δεν παίξει ο Εμπιντ.
Suns νομιζω είναι πολύ καλοί και πιο γεματοι απο Mavericks. 4-2 τους βλέπω.
κοιτα, το οτι υπαρχουν και αλλοι αθλιοι tv αναλυτες (ή εξαιρετικοι αν εχουν προσληθει ακριβως για να λενε βλακειες και να κανουν ντορο) δεν ανεβαζει τον Perkins στα ματια μου. Εγω δεν βλεπω κανεναν αλλα ακομα και να μην το θελω, θα πετυχω καμια δηλωση σε τιτλο ειδησης ή στο twitter. Αν οντως λεει και σοβαρα πραγματα αλλα δεν τα ξερω επειδη δεν “πουλανε”, πασο.
Δυο χαρακτηριστικα που εχει πει παντως ειναι οτι οι Lakers φετος θα εφταναν τις 70 νικες και οτι ο Γιαννης ειναι ο Robin κι ο Middleton ειναι ο Batman
Εντάξει ομολογώ ότι δεν τα έχω ακούσει αυτά τα δύο αν όντως τα έχει πει, αν και το δεύτερο μου φαίνεται δύσκολο να το έχει πει μιας και είναι obsessed με τον Γιάννη. Αλλά για να το λες σε πιστεύω, δεν έχω κανένα θέμα να αλλάξω γνώμη για Περκινς.
To 2o είναι από τα viral quotes, μέχρι κι εγώ το ξέρω.
Δεν το είπε προκλητικά πάντως και 2-3 φορές που τον έχω δει μιλάει ήρεμα και με κάποια βαση.
SAS, Bayless, Mad Dog τους σιχαίνομαι.
Ας πούμε ότι πιστεύω πως το Memphis έχασε καλή ευκαιρία να πάρει το G1, με βάση την σχετικη αστοχία Curry/Thompson και την αποβολή του Green και βλέπω GSW να παίζει καλύτερα στο G2 και να κάνει το 0-2.
Εντωμεταξύ με Ντρεημοντ Γκρην έξω για ολόκληρο ημίχρονο, Κλεη απελπιστικά άστοχο, Κάρι καλό αλλά όχι διαστημικό, και με τον Τζ Τζ των Μέμφις να βάζει περισσότερους πόντους σε πλεηοφφς από ότι θα βάλει ποτέ στην καριέρα του, μόνο κατήφορος πάει από δω και πέρα για τους Γκρίζλις ΛΟΓΙΚΑ. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα πάρουν παιχνίδι, αλλά έχασαν από Γουόριορς σε πολύ μέτριο δικό τους παιχνίδι, αν παίξουν καλά οι Γουόριορς τι θα γίνει δηλαδή?
Εξαρτάται τι προσδοκίες έχεις. Όπως το βλέπω εγώ, η δουλειά αυτών των τύπων σε πρώτη φάση είναι να κάνουν show και σε δεύτερη η σοβαρή ανάλυση. Έτσι προκύπτουν κάτι τέτοια:
Δηλαδή δε γίνεται αυτά να λέγονται σοβαρά και όχι σαν μέρος του show. Αν δεν τους παίρνεις στα σοβαρά, πλάκα έχουν. Τώρα αν κάποιος περιμένει όντως να ακούσει τον κάθε Skip για να μάθει μπάσκετ, ok
Όσο για το Grizzlies-GSW, άλλος μπορεί να παίξει καλύτερα, άλλος χειρότερα, αυτά είναι δύσκολο να τα προβλέψεις. Εγώ κοιτάω πρώτα το πώς μου φάνηκε το matchup σε συνθήκες playoffs, γι’ αυτό το λέω ότι ένα παιχνίδι τουλάχιστον πιστεύω ότι θα το κλέψουν. Με τον Green έξω περίμενα περισσότερα στη ρακέτα και καλύτερο rebounding ας πούμε αλλά ok, όσο προχωράνε οι σειρές οι πιο physical ομάδες μπορούν να σε φθείρουν
Και κακός ο Γιάννης, και στην άμυνα κάνουν μεγάλα πράγματα οι Celtics - ειδικά οι 2 Williams με τον Smart έξω κιόλας. Με σχεδόν οποιαδήποτε άλλη ομάδα αυτά τα layups που έχει χάσει ο Γιάννης στα 2.5 παιχνίδια τώρα θα τα έβαζε
Γιάννης και Λόπεζ δεν έχουν παίξει μαζί πολύ πάντως και νομίζω ότι και με τους 2 μπροστά θα είχαν καλύτερη τύχη. Πίσω, έτσι όπως σουτάρουν σήμερα οι άλλοι, λίγη σημασία έχει. Όταν τα δίνεις τα τρίποντα όπως κάνουν οι Bucks γενικά, κάποιες φορές θα την πατήσεις έτσι.
Ja Morant στο καλυτερο παιχνιδι της καριερας του ως τωρα, διχως καμια αμφιβολια.
Αν οντως τελικα κερδισουν οι Grizzlies, και ετσι φαινεται οτι θα γινει καθως μενουν μονο 13 δευτερολεπτα και προηγουνται με 5 ποντους, μπορουμε πανευκολα να πουμε οτι τους κερδισε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Παιζει αν εξαιρεσουμε κατι ελευθερες βολες απο κανα 2 αλλους Grizzlies, να εχει βαλει ολους τους ποντους της ομαδας του στην 4η περιοδο.
Βασικα ειναι απο τις καλυτερες επιδοσεις σε playoffs απο οποιονδηποτε παικτη στην ιστορια του ΝΒΑ, διχως υπερβολη.
Klay Thompson ΠΟΛΥ κακος, Steph μετριος, και γενικα ενω ειχαν πολλες ευκαιριες να καθαρισουν το παιχνιδι, δεν το εκαναν, και το πληρωσαν.