Nba

60 ποντους απο τριποντο οι Σελτικς, 9 οι Μπαξ.

νιωσε λιγο την παραπανω προταση μεσα σου.

κριμα τον υπνο που εχασα μεχρι το 3το δωδεκαλεπτο που εκατσα.

Από τα αποδυτήρια το έχασαν χθες οι Bucks. Παρά τα τρίποντα πάντως το πιο ανησυχητικό ήταν η άμυνα που βρήκαν μπροστά τους. Και τον Γιάννη περιόρισαν και δεν έδωσαν πολλά ελεύθερα σουτ στους περιφερειακούς. Εδώ και αν έλειψε ο Middleton. Η αντιμετώπιση του Γιάννη πάντως μου θυμίζει πολύ Toronto όταν είχαν αποκλειστεί.

1 Like

Καμία προσδοκία δεν έχω για σοβαρή ανάλυση, το σόου που κάνουν είναι για τα σκουπίδια και γενικά δεν βρίσκω τιποτα αστείο στους πιθηκισμούς τους.

Τελικά όντως έγινε έτσι, και αν οι Dubs συνεχίσουν να παίζουν τόσο μέτρια μπορεί και να γυρίσει εντελώς το πράγμα.

Ανυπαρκτο εντελως.

Σημερα το πρωι σκεφτομουν οτι στην 4η περιοδο εκανε τεραστιο λαθος ο Steve Kerr που δεν εβαλε τον GP2 πανω στον Μοραντ στα τελευταια 5 λεπτα, να μην μπορει να παρει ουτε ανασα ο Ja, οχι να καταληξει να βαλει 15-17 ποντους μαζεμενους ξερω γω. Μολις καταλαβα το γιατι.

Επειδη εχθες επαιζα μπαλα μεχρι τις 10:30 το βραδυ, ειδα μολις την φαση στο 3ο λεπτο του αγωνα με τον τραυματισμο του Gary Payton II απο το σκουπιδι τον Dillon Brooks. Αηδιαστικο φαουλ, και επρεπε να το εχουν πληρωσει οι Grizzlies με μια 2η ηττα. Συμπαθης ομαδα οσον αφορα το ταλεντο μερικων παικτων, αλλα παρα πολλη βρωμια δυστυχως, και σαφεστατη ευνοια απο την διαιτησια ως τωρα και στα 2 ματς.

Οι καλοι Golden State Warriors επιβαλλεται να παρουν τα 2 ματς στο San Francisco και να πανε την σειρα στο 3-1.

2 Likes

Σφυρανε πάρα πολύ Μέμφις σίγουρα.θελω να πιστεύω ότι θα γίνει 3-1 τώρα

Τι ακριβώς έχετε δει από αυτό το GW μεχρι στιγμης;
Έχει παίξει κάνα φοβερό μπασκετ; είναι ο Κάρι καλός; ο Τόμπσον που δεν βλέπεται μέχρι στιγμης;

Δεν ξέρω,… το να υποτιμάμε μια τόσο καλή ομάδα όπως το Μέμφις που το έχει αποδείξει όλη τη χρονιά, με αυτόν τον παικταρά τον Μοραντ ο οποίος παρεμπιπτόντως έχασε ένα σουτ στο τέλος του πρωτου ματς που ΑΥΤΟΣ δεν θα έπρεπε να έχει χάσει και τώρα θα ήταν 2-0 η σειρά δεν το βλέπω λογικό.
Και να μιλάμε για διαιτησίες κτλ.
Άποψη μου απλά.

Ε Αμερική, άλλες καταστάσεις, τεσπα

Όσο για Memphis-GSW, το είδα στα κλεφτά, κακό shot selection κι απ’ τους δύο είδα αλλά το Memphis το σώζουν εντελώς τα αθλητικά προσόντα. Η αστοχία του Golden State μέχρι τώρα δεν είναι μόνο θέμα συγκυρίας/τύχης, πραγματικά τους κάνουν τη ζωή δύσκολη

Άλλο matchup βέβαια αλλά με το Denver, επιθετικά τουλάχιστον, ναι. Και δεν είναι μόνο οι 2 μεγάλοι πλέον μπροστά, είναι και ο Poole.

Τέλος πάντων το Μemphis προφανώς είναι αρκετά καλή ομάδα, απλά συγκριτικά είναι άπειρη και μπροστά βιάζεται αρκετά. Αν το γυρίσουν εντελώς πάραυτα, μαγκιά τους. Προσωπικά ακόμα και τώρα δεν το βλέπω. Αν πάρουν από 2 παιχνίδια και πάνω σε αυτό το επίπεδο, νομίζω πρέπει να είναι αρκετά ευχαριστημένοι από την σεζόν συνολικά, άσχετα με το seeding

Οταν λες μεχρι στιγμης, τι εννοεις μεχρι στιγμης? Φετος? Στους 2 αγωνες με Μεμφις? Στα playoffs γενικοτερα?

Μεταξυ των 2 ομαδων παντως, οι Golden State Warriors ειναι πολυ πιο καλοστημενη ομαδα, με συστηματα, κυκλοφορια, passing game και ταλεντο. Οι Memphis Grizzlies βασιζονται στα αθλητικα προσοντα και το hero ball του Ja Morant κατα κυριο λογο, και εχουν και ενα σωρο νεαρους παικτες που μπορουν παιξουν σκληρη αμυνα και με εμφαση στο physicality.

Εντωμεταξυ ο Μοραντ ειναι παιχταρας μεν, αλλα γιατι να πρεπει να βαζει ΟΛΑ τα καλαθια δηλαδη, ποσο μαλλον το τελευταιο καλαθι του πρωτου αγωνα, φαση στην οποια τον επαιξαν εξαιρετικη αμυνα οι Warriors? Αν εμπαινε θα ηταν εντελως κουλο.

Για διαιτησιες μιλαμε γιατι δυστυχως μας εκαναν να μιλαμε. Δεν ηταν μια και δυο φασεις στους 2 αγωνες, ηταν μια υπερβολικη προστασια στην γηπεδουχο ομαδα.

Εγω μετα απο τον τραυματισμο του GP2 παντως και κατι περιεργες δηλωσεις του Dillon Brooks για τον Iguodala, αρχιζω σιγα σιγα να εχω πολυ αρνητικα συναισθηματα για τους Grizzlies. Αν ειναι οσο καλη ομαδα οσο λες, ας παιξουν καθαρα κι οχι ετσι βρωμικα.

1 Like

Σίγουρα δεν είναι το απόλυτο φαβορί στην σειρά ούτε κορυφές της τριετίας 15-18 έχουν πιάσει αλλά σίγουρα είναι συνολικά πιο καλή/ψημένη ομάδα. 1-1 με κόντρα η αλήθεια είναι διαιτησία, χαλαρό Curry και άστοχο Τόμσον. Αν πιάσουν καλή απόδοση στην έδρα τους πάμε για 3-1. Σου βγάζουν δηλαδή μια αίσθηση ότι μπορούν και καλύτερα ενώ οι Γκριζλις απ την άλλη φτύσανε αίμα 2 ματς τώρα και δεν νομίζω να μπορούν καλύτερα. Και πάλι αρκεί αυτό μια χαρά ομάδα έχουν αλλά στην τέλεια βραδιά των gsw αν γίνει δεν νομίζω να μπορούν να ακολουθήσουν.

Έχει ψωμί πάντως η σειρά ειδικά αν πάρουν ένα απ τα 2 επόμενα και έχουμε κάνα 2-2

1 Like

Τεραστια αληθεια.

Κρατανε πολυ καλα οι Σιξερς στο ημιχρονο, αλλα το πιο πιθανο ειναι επαναληψη του προχθεσινου σκηνικου, και κυριαρχια των Heat στο τελος. Θα δουμε ομως, η διαφορα ειναι στους 8 ποντους.

1 Like

Το γεγονός ότι τα δύο πρώτα ματς ήταν στο Μέμφις οφείλεται στο ότι τερμάτισαν πιο ψηλά από τους GW στην κανονική περίοδο ε;…
Κατά τ’αλλα φτάσανε ταβάνι και φτύνουν αίμα ενώ οι άλλοι μπορούν καλύτερα.
Οκ παιδιά όπως το βλέπει κανείς.

Δεν είπε κανένας ότι το Μέμφις δεν είναι καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα ο τερματισμός στο regular season δεν μου λέει και πολλά ειδικά όταν πρόκειται για μια θέση διάφορα.

Μπορεί το να φτύνουν αίμα που είπα να είναι υπερβολή αλλά τα άλλα συνεχίζω και τα πιστεύω. Πιστεύω πως σε 2 ματς έκαναν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση ενώ το golden state όχι. Με τον 2ο πιο κομβικό παίχτη σε κακές μέρες και με κόντρα διαιτησία τους έχουν στο 1-1. Πιστεύεις δηλαδή ότι με καλό Κάρι και Τόμσον επιτέλους στα στάνταρ του δεν είναι φαφοβρι για 3-1; Το είπα έχει ψωμι η σειρά και μπει να κριθεί και στο νήμα αλλά υπάρχει μια ομάδα που είναι ένα κλικ καλύτερη και αυτή για μένα είναι το Golden state

1 Like

Προσωπικά δεν μου κάνει κάποια εντύπωση ο μέτριος Κάρι που βλέπουμε μέχρι τώρα.
Από τον Δεκέμβριο και μετά είναι μέτριος - για τα δεδομένα του - έχοντας χτίσει και καποιους νέους ουρανοξύστες στο San Francisco σε αρκετά ματς.
Ο Τομπσον δεν είναι και ούτε πρόκειται να ξαναγίνει ο παίκτης που ξέραμε.
Και εννοείται έχει όλα τα δίκια με το μέρος του, 2 χρόνια ειναι αυτά.

Αν όμως λέμε για κομβικους παίκτες του GW ότι είναι μέτριοι μέχρι στιγμής, γιατί να μην το πούμε και για αυτούς του Μεμφις;
Οι Brooks και Bane πχ που έκαναν εξαιρετική χρόνια και ειναι πολυ σημαντικοι παικτες για την ομαδα τους, ήταν καλοί σε αυτά τα δύο ματς;

Ο Τόμσον δεν θα γίνει ο παίχτης που ήταν αλλά με Ντένβερ πχ έκανε καλύτερα παιχνίδια.

Στα άλλα ψηλοσυμφωνω αλλά συνεχίζω να θεωρώ warriors καλύτερη ομάδα στα σημεία

Κάπου στο Γκάζι υποθέτω αλλά σε ποιο μαγαζί, ξέρει κανείς;

Μετά από 2 χρόνια τον βλέπω με μεταγραφή βόμβα στην Ελλάδα!

Συγκρινουμε Desmond Bane και Dilon Brooks με Klay Thompson και Draymond Green ας πουμε?

Θυμασαι ομως οτι μεχρι να τραυματιστει ο Green, οι Golden State Warriors ηταν σωμα με σωμα με τους Suns για την 1η θεση, και ειχαν και οι δυο ομαδες το Memphis καπου 7-8 παιχνιδια πισω? Μαλιστα ηταν πανω και απο τους Suns για κανα 2 βδομαδες.

Το ταβανι των Warriors ειναι σιγουρα πιο ψηλο απο των Grizzlies. Απο κει και περα, δεν θεωρω καθολου απιθανο να περασουν οι Grizzlies, αφου οι Warriors εχουν αρκετα προβληματα αυτην την στιγμη, ενω ο Ja Morant ειναι στην πιο φορμαρισμενη φαση της καριερας του.

2 Likes

K44

1 Like

Συγκρίνω παίκτες που έχουν μεγάλη αξία για τις ομάδες τους και αποτελούν βασικά εργαλεία αυτών.
Αν είναι να το πάμε μόνο στα ονοματα και το σταριλικι, τότε όχι σίγουρα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.

Οκ αλλα εγω δεν μιλαω για σταριλικι συγκεκριμενα, δε μου λεει και πολλα η “διαφημιση” παικτων ας το πουμε ετσι. Υπαρχει και κοσμος που θεωρει ξερω γω τον Westbrook παιχταρα, και περιμεναν το LA να τα διαλυσει ολα φετος :stuck_out_tongue:

Απλα θεωρω οτι οταν μιλαμε για ταβανι ομαδων, μιλαμε για το ποσο καλο μπασκετ μπορουν να παιξουν.

Ε νομιζω οτι το μπασκετ που μπορουν να παιξουν η τριαδα Curry - Klay - Draymond (με ολα τα εργαλεια που εχει ο Steve Kerr) στα καλυτερα τους ειναι αρκετα καλυτερο απο το μπασκετ που μπορουν να παιξουν Ja Morant - Brooks - Bane στα καλυτερα τους.

1 Like

Και μην ξεχνάμε ότι έχουν και πιο βαριά φανέλα οι Dubs.

1 Like