Nba

Fun fact:

Οι Golden State Warriors ειναι ΑΝΙΚΗΤΟΙ σε οσες σειρες playoffs εχουν παιξει βασικοι σε ολα τα ματς οι Curry, Thompson, Green.

2013: O Green δεν ηταν βασικος, ηταν στην ρουκι του σεζον
2014: Ο Green ξεκινησε 3 ματς απο τον παγκο στον πρωτο γυρο, που αποκλειστηκαν
2015: :ring:
2016: Green τιμωρηθηκε και εχασε το 5ο ματς τελικων
2017: :ring:
2018: :ring:
2019: Klay εχασε το 3ο ματς λογω τραυματισμου
2020: -
2021: -
2022 : :ring:

Δυσκολο. Οι Celtics αποδειχθηκαν ως η καλυτερη ομαδα στην Ανατολη, αν και για μενα το οτι εφτασαν στα 7 ματς ΚΑΙ απεναντι στους Bucks , ΚΑΙ απεναντι στους Heat, σιγουρα δειχνει οτι δεν ειχαν καμια αχτυπητη ομαδα. Ασε που οι Bucks με τον Middleton μαλλον θα τους ειχαν αποκλεισει. Ο Γιαννης θα εκανε παρτι στην ρακετα των Warriors, αλλα νομιζω πως με τους Bucks οι Curry και Thompson θα τελειωναν με 40 και 30 ποντους σε καθε ματς. Υποθετικα ολα αυτα :stuck_out_tongue:

^ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ

3 Likes

Διάνα και εδώ πολύ καλά τα πήγα φέτος άντε και του χρόνου :stuck_out_tongue:.

2 Likes
1 Like

giphy

Το εκανε στα μεσα της 3ης περιοδου ο επικινδυνος ε, με την διαφορα να ανεβαινει στους 22 με το τριποντο του. Θα μπορουσε να ειναι στιγμη για την οποια θα τον κοροιδευουν για παντα, ευτυχως ηταν στιγμη που τον κανει baby faced assassin πλεον :stuck_out_tongue:

6 Likes

Το game 1 δεν το είχαν χάσει ψιλοτσάμπα έχοντας μεγάλη διαφορά; Πολύ δύσκολο να ξαναγινόταν η στραβή…

1 Like

Απο τη μια ισχυει, απο την αλλη μειωσαν στους 8 οι Celtics. Αγχωθηκα εκει :sweat_smile:

Δεν ηθελε πολυ να γινει η στραβη, δυο τριποντα, κανα φαλτσοσφυριγμα και καμια αποβολη Green, και γινεται.

Αλλα ναι, δυσκολα. Εμαθαν το παθημα τους στον πρωτο αγωνα. Μπορουσε και 4-1 αυτη η σειρα.

Νταξ… μπασκετικά μπορεί να μειωθεί η διαφορά, αλλά να ισοφαριστείς και να σε προσπεράσουν σημαίνει ότι το έχεις χάσει και ψυχολογικά όχι μόνο μπασκετικά

Δεν παρακολουθώ καθόλου NBA αλλά υπεραγαπώ αυτή την παικτούρα που απορώ γιατί να μην μπαίνει στη λίστα με τις κατσίκες… επειδή δεν καρφώνει; επειδή τι;
ο τύπος είναι cheat

1 Like

Επειδη τα μιντια και ενα σωρο κοσμος προωθει και αυτους που το πουλανε. Ο Στεφ Καρι δεν το πουλαει ποτε, ισα ισα που οποτε εχει ερωτηθει μιλαει για τους συμπαικτες του και την ομαδα του. Για μενα αποτελει ξεκαθαρα τον πιο εντυπωσιακο παικτη που εχω δει μαζι με τον Τζορνταν, και τον βαζω αδιαμφισβητητα στους 5 καλυτερους ολων των εποχων για τα δικα μου γουστα. Αν επεκτεινω την λιστα και με λιγη αγαπη προς τους ψηλους (που δε με τρελαινει αυτο το μπασκετ), τοτε σιγουρα μπαινει 10αδα και επ ουδενι πιο κατω. Και σιγουρα τον βαζω πιο πανω απο τον ΛεΦλοπ, τι λεμε τωρα :sweat_smile:

4 νικες σε 6 τελικους ο ενας
4 νικες σε 10 τελικους ο αλλος και παντα στην πιο αδυναμη περιφερεια

Δεν υπαρχει καν συγκριση για μενα.

2 Likes

Συμφωνώ απόλυτα μόνο που δεν θα χρησιμοποιούσα τους τελικούς για επιχείρημα. Γενικά οι τελικοί είναι ομαδική υπόθεση κ όχι ατομική (βέβαια ομολογώ πως το έχω πει κανά 2 φορές σε έναν φίλο μου κολλημένο Λεμπρονικό έτσι για σπάσιμο :stuck_out_tongue:)

2 Likes

Ειναι ενας δεικτης, αλλα οχι ο μονος. Σημαντικος βεβαια, οταν και οι δυο παικτες πετυχαν τα μεγαλυτερα τους κατορθωματα την ιδια περιοδο. Εν παση περιπτωσει, η ουσια ειναι οτι ο Στεφ Καρι εχει μιλησει με σκληρη δουλεια και με πραξεις μενοντας σε ολη ττου την καριερα στην ιδια ομαδα, ενω ο αλλος φτιαχνει την μια σουπερ ομαδα μετα την αλλη μπας και μαζεψει οσα δαχτυλιδια μπορει, και μιλαει για τον εαυτο του λες και ειναι ο Βουδας.

2 Likes

Δεν ήταν μακριά, όταν πήγε στους 8 έχασαν κανα 2 επιθέσεις οι Celtics. Εκει βοήθησε πολύ ο Wiggins με την άμυνα του.

Πήραμε χθες το φαλτσοσφυριγμα στην καθαρή τάπα που έφαγε ο Pool και τον έστειλαν για 2 βολές και έφερε ξανά τη διαφορα σε διψήφιο αν δεν κάνω λάθος :shushing_face::grinning_face_with_smiling_eyes:

Νομίζω ότι θα είχαν τύχη οι Bucks, δεν ταιρίαζει ο Γιάννης στους Warriors

η περιφεριακή άμυνα των Bucks ταιριάζει στο σουτ των Warriors;

Καλή ερώτηση! Θεωρητικά όχι, αλλά από την άλλη ο Γιάννης θα κυριαρχούσε σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του παιχνιδιού. Θεωρητικά βέβαια όλα αυτά.

1 Like

Πάντως, αν ό,τι αφήσουμε είναι ιστορίες (και κανά δυο φωτογραφίες, που λέει ένας κοντός), αυτή της επιστροφής των Warriors και της σεζόν που έτρεξαν είναι από τις πιο όμορφες. Μόνο χαρά και συγκίνηση για όλους τους Wiggins αυτού του κόσμου.

Πάντα είχα την αίσθηση, ίσως και λανθασμένα, επειδή συζητήσατε για το all time case του Curry, πως ήταν αυτό που λέμε a player’s player. Δηλαδή εκτιμάται πολύ παραπάνω από όσους παίζουν το άθλημα από ότι από παρατρεχάμενους.

Δεν υπάρχουν πολλοι που άλλαξαν το άθλημα, από το υψηλότερο επίπεδο μέχρι την χειρότερη αλάνα, συνδυάζοντας το με διακρίσεις που δεν ξέρουμε πότε και εάν θα ξεπεραστούν.

6 Likes

Ναι, ενα φαλτσοσφυριγμα (και μπορω να σου βρω και ακομα 1-2 υπερ των Warriors) , το οποιο ομως ακολουθησε 3 ανυπαρκτα φαουλ σε Smart και Jaylen Brown που εκαναν flopping πιο συχνα απο οτι εβαζαν καλαθια. Βασικα σορρυ αλλα σε αυτην την σειρα συνολικα, οι Warriors κερδισαν Celtics και διαιτησια :stuck_out_tongue:

^ πολυ σωστος σε ολα

Δεν ξερω ποσοι το πηρατε πρεφα αυτο μετα το Game 5, αλλα τι παλικαρι…
Αξιζει ολο το βιντεο, γελαω νευρικα.
Αποκλειστηκε δια παντος απο το Chase Center :joy:

3 Likes

Δεν έχω βαρεθεί να το βλέπω.
Παίζει να το κορνιζαρω κιόλας…

3 Likes

Με υπολοιπο χρονου 6 λεπτα στην τριτη περιοδο και ολη την τεταρτη περιοδο λεμε :joy:

Ολα τα NBA Finals Mini Movies μαζεμενα.
Για μια ακομα χρονια, Οσκαρ μονταζ και σκηνοθεσιας σε οσους τα φτιαχνουν :joy:

5 Likes

Μιας και ειναι της μοδος, το τοπ 10 μου ολων των εποχων, για το οποιο κανενας δεν νοιαστηκε:

1. Jordan
  2. Kareem
  3. Magic
  4. Larry
  5. Russell
  6. Shaq
  7. Kobe
  8. Wilt
  9. Steph
  10. LeFlop

Με ενα δαχτυλιδι ακομα, ανεβαζω Στεφ στο 6, πανω απο Σακ, και με 2 δαχτυλιδια παει στο 4, πανω απο Λαρι. Απο προχθες, εφυγε ο τιμιος Τιμ Ντανκαν απο την δεκαδα :stuck_out_tongue: Και ακολουθουν Χακημ, Οσκαρ Ρομπερτσον και Σκοτι Πιπεν λιγο πιο κατω. Διχαζομαι για θεση 15 μεταξυ Γιανναρου και Ντουραντ. Βασικα γαμησε τον τον Ντουραντ, μονο με Warriors κατεκτησε το οτιδηποτε, Γιαννης και ξερο ψωμι. Που τον εχει και πελατη τον Ντουραντ.

2 Likes