Nba

Δεν υπαρχει κανενας Huerter , και ο Γκαλιναρι εχει μεγαλωσει πλεον αρκετα (και χειροτερευσει).

Gallinari για τα χρονάκια του έκανε καλές σεζόν τελευταία. Huerter μου άρεσε πολύ σαν παίκτης. Καλύτερος μεν ο Murray αλλά παραμένει απώλεια. Δεν ξέρω πόσο κερδισμένοι θα βγουν στο τέλος.

Στην πιο παλαβή μεταγραφή της χρονιάς πάντως… Gobert στους Wolves να κάνει δίδυμο με Town. Beasley, Beverly οι πιο σημαντικές απώλειες για Wolves.

2 Likes

WTF.

Αυτο κανει τους Wolves μια αρκετα τεραστια ομαδα, οσον αφορα το υψος εννοω.

Μια ακομα σημαντικη ειδηση εειναι οτι ο Lavine υπεγραψε για 5 χρονια ακομα στους Bulls. Ελπιζω να τους βγει ο σχεδιασμος και να ειναι πιο δυνατοι στην Ανατολη απο οτι φανηκαν φετος που ξεφουσκωσαν. Βεβαια ειχαν και πολλους τραυματισμους, με αυτον του Lonzo Ball να αλλαζει εντελως την ομαδα, οποτε για να δουμε.

Πάντως 3 ντραφτ πικ πρώτου γύρου για ένα παίκτη είναι πολλά. Και με σωστές επιλογές (που έχουν αποδείξει πως τις έχουν) σε ένα χρόνο θα είναι ομάδα πλέι οφ και σε 2-3 μπορούν να πρωταγωνιστούν.

Κυρίως γιατί μπορούν να εξελίσσουν τους παίκτες τους. Καλή ώρα, το Murray

Εγώ αν ήμουν Καρνισοβας θα έκανα ένα ωραίο πακέτο να στείλω τον Derozan με μερικά πικ μπας και δελεάσω τους Νετς για τον KD.

3 Likes

Πως μας ξέφυγαν οι δηλώσεις του Μοράντ ρε σεις;

-Με κουράζει η παρελθοντολαγνεία και οι “ιερόσυλες” συγκρίσεις
-Γουστάρω που πολλοί νέοι παίχτες έχουν το attitude να γίνουν ξεχωριστοί και όχι ο νέος Μέσι, Τζόρνταν κλπ
-Βρίσκω τον Μοράντ πολλά υποσχόμενο και μεγάλη παιχτάρα που θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια

Αλλά κάπου λίγο ώπα. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή στην αυτοπεποίθηση και τους υψηλούς στόχους με το disrespect και την αλαζονεία και νομίζω πως ο Ζα την πέρασε προ πολλού. Ας έρθει να κάνει δηλώσεις αφού αποσυρθεί και έχει πετύχει και όχι τώρα με υποθετικά σενάρια και μεγάλα λόγια

2 Likes

Δεν είναι παρελθοντολαγνεια να λέμε ότι ο Τζόρνταν ήταν ο καλύτερος εβερ πάντως. Αν βγει άλλος καλύτερος θα το πούμε. Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα, υπάρχουν αρκετοί σύγχρονοι παίκτες που βάζω στο τοπ 20 εβερ, και σίγουρα τον Κάρι ας πούμε για παράδειγμα στο τοπ 5 μάλλον όταν τελειώσει την καριέρα του.

Από κει και πέρα οι φαφλαταδες που μιλάνε για τον εαυτό τους είναι πάντα χειρότεροι από αυτό που νομίζουν ότι είναι (ΛεΦλοπ και λοιποί). Σιγά τον Τζα Μοραντ , τρίχα απο τα αρχίδια του Τζόρνταν είναι προς το παρόν. Καλό θα ήταν να κερδίσει πρώτα κάτι και μετά να μιλήσει. Η ομάδα του έπαιξε 40 παιχνίδια χωρίς αυτόν και ήταν καλύτερη από ότι με αυτόν φέτος.

3 Likes

Και συμφωνώ απόλυτα εννοείται. Εγώ μιλάω για τους κλασικούς που θίγονται πχ για όταν τους λέμε Μέσι>Μαραντόνα. Προφανώς άλλες εποχές, δεν μπορεί να γίνει συγκρισή ευθέως και όλα εν τέλει είναι θέμα γούστου αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι ιεροσυλία μια ενδεχόμενη σύγκριση; Μήπως δεν έχει 4 τσου λου και άπειρες στιγμες μαγείας ο Μέσι; Επειδή δηλαδή του λείπει το Μουντιάλ και η “αλητεία” του Ντιέγκο είναι ιεροσυλία;

Τεσπα ξεφεύγω απ το θέμα. Κατά την γνώμη μου δεν είναι και τόσο τρομερό να πει κάποιος NBAer ότι έχει τον prime MJ σε μονό. Όπως είπα όμως και στο πρώτο ποστ είναι υποθετικό σενάριο χωρίς αξία. Οι τίτλοι, τα βραβεία και το impact μετράνε εν τέλει και του Μοράντ είναι στο 0 και τα τρία. Μπορεί να αλλάξει αυτό; Maybe yes, maybe no ο χρόνος θα δείξει. Μόνο καλό δεν θα του κάνουν πάντως αυτές οι δηλώσεις

2 Likes

Καλή συνέχεια Μάτζικ…

8 Likes

Μετά από 20 λεπτά αγώνα σε μονό Τζόρνταν Μοραντ ο Τζα θα έβαζε τα κλάματα σε εμβρυϊκή στάση, προχωράμε

6 Likes

Το πιθανότερο αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ :stuck_out_tongue:

Δεν έχει 5 ΤσΛ πάντως :stuck_out_tongue:

Πολλά δε θα μάθουμε αλλά ξέρουμε ήδη :stuck_out_tongue:

1 Like

Λάθος μου θα μπερδεύτηκα με τον Bale :stuck_out_tongue:

2 Likes

Αν προσθέσουμε το κλεμμένο του 2010 και το δικαιωματικο του 2019 έχει 6 όντως , όχι 5

Μια και με αφήνουν παγερά αδιάφορο δηλώσεις τύπου Μοράντ, αυτό που βλέπω για του χρόνου -και πάντα υπό την αίρεση των όποιων τραυματισμών- είναι μια Ανατολή με τις ίδιες 4 ομάδες (Celtics / Heat / Bucks / Sixers) οι οποίες και θα κατέβουν λογικά με τα ίδια ρόστερ, εκτός κι αν καταλήξει σε κάποια από αυτές ο Durant (έχει γραφτεί ένα σενάριο για Miami). Οπότε Ανατολή μια απ’ τα ίδια, δε βλέπω οποιονδήποτε άλλον να τολμάει να σκεφτεί οτιδήποτε παραπάνω από 1st round.

Στη Δύση αντίθετα αναμένεται ένας κακός χαμός αφού θα έχουμε:

• Τους πρωταθλητές και την υπόλοιπη περσινή τριάδα (Dallas, Phoenix με ενδεχόμενο KD, Memphis)
  • Clippers & Nuggets με επιστροφές Kawhi & Murray/Porter
  • Lakers (εκτός αν κατορθώσουν να παραμείνουν η ομάδα όπου ο LeGOAT θα κάνει stat-padding σε garbage time)
  • Ερωτηματικό Wolves, αν λειτουργήσει το δίδυμο Towns-Gobert θα μπουν γερά στο παιχνίδι

Δε βάζω καν στο παιχνίδι Utah που έχει μεν Mitchell αλλά προς το παρόν είναι αποδυναμωμένη, Portland με την αδυναμία μου τον Dame (έλα εδώ κύριε KD να δούμε τι απίδια βάνει ο σάκος) και Pelicans με τη νεανική ομάδα plus Zion.

Καλά τα λες αλλά ξεχνάς υγιείς Bulls

Δεν τους ξέχασα, σκέφτηκα να τους βάλω με αστερίσκο, αλλά και πάλι δεν πίστεύω ότι μια πεντάδα από τους Ball-DeRozan-LaVine-Williams-Vucevic μαζί με Caruso-Dosunmu και μερικούς ρολίστες ακόμα μπορούν πετάξουν έξω κάποια από τις 4 άλλες (πάντα υπό την προϋπόθεση ότι καμιά ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών).

Άνετα μπορεί να διαψευστώ.

Και μακάρι θα προσέθετα. Προδότης/Άπιστος Κόκκινων, μας κατέληξες;

1 Like