Nba

Καλά έχει χαζέψει γενικά το παιδί.

Χέστηκε πάνω του που δεν βρήκε ομάδα να δεχτεί sign and trade και να φορτωθεί νέο συμβόλαιο και σου λέει κάτσε μην μείνω με τα 6 εκ των Lakers.

1 Like

Και εδω που τα λεμε, καλα εκανε με αυτα τα δεδομενα. Γιατι να παει σε μια τοξικη φαση στο LA ΚΑΙ να μην παρει και λεφτα?

1 Like

Καλά προφανώς. Lakers είναι για κλάματα. Από οικονομική άποψη ήταν μακράν η καλύτερη λύση. Είμαι περίεργος τι θα κάνει φέτος βέβαια. Ουσιαστικά παίζει για το επόμενο συμβόλαιο του.

1 Like

Από του χρόνου δε θα αγωνίζεται κανονικά σε όλα τα ματς που δεν είναι στον Καναδά;

Ναι, βεβαια τις τελευταιες 3 σεζον εχει παιξει 20, 54 και 29 αγωνες με τους Nets.

Ναι μεν ειχε τραυματισμο και ναι μεν ειναι ψεκασμενος, αλλα τι μας κανει να πιστευουμε οτι την σεζον που μας ερχεται θα παιξει 75-80 αγωνες?

Αναρωτιεμαι αν η αποφαση του θα κανει και τον Durant να μεινει.

Χαιρομαι που ο πανηλιθιος ο Windhorst επεσε εξω στην προβλεψη του.

Πιστεύω θα βρεθεί ομάδα που θα τον πάρει, αλλά υποθέτω όχι πριν πέσουν οι απαιτήσεις των Nets. Το ΝΒΑ είναι γεμάτο από ψεκασμένους με συμβόλαιο που παίζουν και από κακά συμβόλαια. Κάποιος θα πάρει το ρίσκο του με τον Irving. Για παράδειγμα, τι έχουν να χάσουν στο Houston αν τον ανταλλάξουν με τον Wall?

Εννοεις του χρονου?
Γιατι για φετος εκανε ηδη opt in.
Και οι Nets δε θα τον κανουν trade για κανεναν λογο.

Το θέμα είναι τι θα είχαν να κερδίσουν οι Nets από τον εδώ και 1,5 χρόνο ανενεργό Wall;

Του οποίου το συμβόλαιο είναι να κάνουν buy-out στο Houston και θα συνεχίσουν μάλλον το tanking και του χρόνου ενώ ο Wall λέγεται ότι θα πάει στους Clippers (λογικά ως ρολίστας και με κάποιο χαμηλό συμβόλαιο).

Μια ωραια τρολιά θα ήταν να κάνει opt-in και ο Harden και να πάει πίσω στο Brooklyn και ο Kyrie στη Phila. :joy:

Γενικά ΚΟΥΡΑΣΗ εδώ και πολλά καλοκαίρια με το πού θα πάει ο κάθε κακομαθημένος σταρ.

1 Like

Δεν του άρεσε του KD στο GS, δεν του αρέσει στο Brooklyn, τώρα θέλει Phoenix λέει.

1 Like

Καλά τον Irving αν δεν τον κάνουν trade δεν τον βλέπω να παίζει πάνω από 20 ματς φέτος :laughing:

Απλα γελαω με Irving που τον αδειασε ο Durant.

Το Phoenix με τον KD θα ανεβει επιπεδο και θα ειναι τρομακτικο, αλλα για να τον παρουν θα πρεπει ισως να δωσουν Mikal Bridges και Cameron Johnson, ενω ειναι σχεδον σιγουρο οτι χανουν και DeAndre Ayton που θα παει καπου αλλου και θα βγαλει πολλα λεφτα.

Εγω θελω Durant σε Portland προσωπικα, θα ηταν και μαγκια του να παει εκει. Παντως οπου και να παει, δυσκολα για αλλο πρωταθλημα πλεον. Εχει καποια χρονια καριερας μπροστα του, αλλα υπαρχει πολυς ανταγωνισμος.

Ειναι αρκετα πιθανο να παει στους Heat συμφωνα με ρεπορταζ. Ειναι προφανως οτι ο Durant θελει να παει σε ομαδα στην οποια θα θεωρειται ο alpha male top dog, και η οποια θα ειναι χτισμενη για να διεκδικησει πρωταθλημα με αξιωσεις. Μονο αυτες οι δυο ομαδες ταιριαζουν στο προφιλ αυτο.

2 Likes

Μακάρι να πάει Πόρτλαντ. Με Λιλαρντ θα κάνουν χαμό για πρωτάθλημα δύσκολα όμως.

3 Likes

Απ ότι λέει ο Woj Phoenix και Miami ενδιαφέρονται για KD, αλλά με 4 χρόνια συμβόλαιο οι Nets θα τον δώσουν όπου τους προσφέρουν καλύτερα ανταλλάγματα.

Στα ψιλά πέρασε ότι οι Hawks πήραν τον Dejounte Murray από τους Spurs. Και κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο με Trae θεωρητικά.

Οι Spurs έχουν πλέον έντεκα (11) first round picks τα επόμενα χρόνια και πάνε σε full rebuild. Ουσιαστικά με το Murray πήραν ένα πικ στο 29 του ντραφτ και το μετέτρεψαν σε 3 unprotected 1st round picks. Όποτε έχω μεγάλο ενδιαφέρον για το τι ομάδα θα φτιάξουν τα επόμενα χρόνια!

1 Like

4 Likes

Απολογισμος των Playoffs 2022 με ενα σωρο βιντεακια, και λογικα το επισημο καναλι του ΝΒΑ θα ανεβασει κι αλλα, ανεβαζουν 2-3 την ημερα τωρα τελευταια. Τιμια δουλεια κανουν σε αυτην την λιγκα, προσεχουν παρα πολυ το προιον τους και το προμοταρουν διαρκως, ακομα και το καλοκαιρι.

4 Likes

Δεν ξερω γιατι δεν εδωσαν μεγαλυτερη σημασια τα media σε αυτο. Ο DeJounte Murray ειναι παιχταρας, και σε μια ομαδα οπως οι Hawks πιστευω θα λαμψει. Σιγουρα πολυ καλη κινηση απο τους Hawks.

Απο την αλλη αυτο το πραγμα με τα παμπολλα draft picks που παιρνουν ομαδες και τελικα τα περισσοτερα απο αυτα ξεφουσκωνουν, δεν το καταλαβαινω. Δεν ειχα τους Spurs για ομαδα που θα κανουν τοσο ανελεητο tanking, και εχουν ηδη περασει 8 χρονια απο την εποχη που εκαναν πρωταθλητισμο. Τους κατεστρεψε ο Kawhi Leonard, γυρω απο τον οποιον σχεδιαζαν να χτισουν την ομαδα, αλλα μου φαινεται οτι θα τους παρει ακομα 5-6 χρονια τουλαχιστον μεχρι να χτισουν ομαδα ξανα.

Στους Portland Blazers ο Gary Peyton II. Κριμα που δεν μπορεσαν να τον κρατησουν οι Warriors, αλλα χαιρομαι για αυτον. Μολις εκανε το πρωτο του συμβολαιο στα 29 του, για 3 χρονια. Θα λειψει σιγουρα απο τους Warriors η αμυνα του. Δεν εχω ιδεα τι θεση θα εχει στους Blazers, αλλα ελπιζω να γινει βασικος. Δεν εχουν και κανενα εντυπωσιακο ροστερ.

1 Like

Λογικά θα απελευθερώσει τον Young στην επίθεση (να μη χρειάζεται να είναι και σκόρερ και δημιουργός όλη την ώρα), και κυρίως θα τον καλύψει κατά πολύ στην άμυνα που είναι και το μεγάλο του μειονέκτημα (λόγω σωματοδομής κυρίως).

Περιμένω και εγώ βελτιωμένους του Hawks στη νέα σεζόν.

Το San Antonio είχε κάνει tanking μία σεζόν και μόνο, το 96/97 και στο ντραφτ είχε επιλέξει τον Timmy και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Λέγεται ότι τώρα στοχεύουν στο νο1 του 2023 για να πάρουν τον Γάλλο Wembanyama που είναι το next big thing με 2.20 ύψος κτλ κτλ. Τρέχα γύρευε λέω εγώ, έχει γίνει λίγο φετίχ η φάση να βρούμε τον υπερπαίκτη που θα είναι όρθι χιλιόμετρο και θα παίζει σα γκαρντ, θα σουτάρει τρίποντα κτλ.

Όπως συμφωνώ ότι έχει γίνει φετίχ και η φάση με τη συλλογή ντραφτ πικς, νιώθω ότι πλέον υπάρχουν ομάδες που ο μοναδικός τους στόχος είναι να μαζέψουν ντραφτ πικς μέχρι το 2055 και τελικά δεν έχω δει κάποια από αυτές να έχει πετύχει κάτι καλό μπασκετικά.

Hawks έχασαν τον Huerter/Gallinari όμως και πιθανότατα θα χάσουν και Collins. Και προς το παρόν πέρα από Murray δεν έχουν πάρει κάτι φοβερό.

Δεν “έχασαν” τον Huerter, τον έδωσαν γιατί πήραν άλλον (πολύ καλύτερο) βασικό γκαρντ και πήραν πίσω 2 αξιόλογους ρολίστες για να γεμίσουν πάγκο. Gallinari εντελώς past his prime και ο Collins έχει συμβόλαιο οπότε ούτε αυτόν θα τον “χάσουν” αν παραμένει ξενερωμένος και θέλει να φύγει, μόνο με ανταλλαγή θα γίνει.

2 Likes