κατσε πρωτα να τους παρουν. και θελουν και καλο οργανωτη αν θελουν κατι καλο περαν των φοργουορντ.
Ο Μπος δεν ήταν αυτός στον οποίο έκανε πλάκα ο Σοφοκλής το 2006?
ναι αυτος ειναι! αλλα ειναι μεγαλη παιχτουρα…
Δεν ξέρω ποτέ δε μου έκανε κλικ.
Μάλλον φταίνε τα ΝΒΑ Live που έπαιζα (μέχρι το 2006) όπου του έριχνα συνέχεια τάπες με τον Ντάλεμπερτ και τον Στούντεμαηρ! :lol:
χαχαχα, πντως του 2007 ηταν κορυφαιο. παιζαμε πολλα διπλα με ενα φιλο μου. τα προηγουμενα ειχαν πολλα μειονεκτηματα.
χαζευα χθες ΝΒΑ.com εχουν τρελαθει ολοι να δουν που θα υπογραψει ο lebron
πιστευω πως chicago/miami παιζουν μονες τους εκτος εαν μεινει cleveland για συναισθηματικους λογους
παντως οπου κ αν παει θα παρει μαζι του τον bosh
στα χαρτια το chicago φαινεται η καλυτερη επιλογη ως ομαδα για να αρχισει να μαζευει δαχτυλιδια (ειδικα αμα παει κ ο bosh) αλλα τον φοβαμαι μην κολωσει λογω του οτι υπηρξε εκει ενας παιχτης με τα αρχικα ΜJ
επισης σκεφτηκα το νεο διαφημιστικο του για ΝΙΚΕ αμα παει σικαγο
θα παρει τη φανελα 32 (υπαρχει λογος)
και το διαφημιστικο θα ξεκιναει ως εξης
θα σκαει στην οθονη το MJ 23
και θα αλλαζει το Μ σε L και θα αντιστρεφεται το 23—>32
MJ 23
LJ 32
there’s a new king in town
η κατι τετοιο
οπου κ να παει παντως θα χεστει στα φραγκα οποτε το μονο ζητουμενο ειναι το championship potential της εκαστοτε ομαδας
the way i see it
chicago 5/2
cleveland 4/1
miami 6/1
Α πα πα, απαίσιο ήταν του 2007 και ήταν ο ένας λόγος που σταμάτησα να παίζω (ο άλλος ήταν τα system requirements :p).
Το 2005 μ’ άρεσε πολύ και καμιά φορά παίζω ακόμα κάναν αγώνα.
Με έχουν φάει με το 2Κ, αλλά δεν έχω σύστημα που να το σηκώνει.
:roll::roll::roll::roll:
Θέλω James στο Chicago για να τον βλέπω από κοντά του χρόνου!!
μια χαρα ηταν, με αυτο ειχα πορωθει επειτα απο το 99 και το2000 (ναι απο τοτε ειχα να παιξω, αφου ηταν αθλιο οτι εβγαινε απο 2001 μεχρι 2004). το 2Κ λενε ολοι οι φιλοι μου οτι φυσαει. καποια στιγμη α το δοκιμασω και γω. τωρα που το λαπτοπ εχει 7αρια και 4 γιγα μνημη καλα θα παει :lol:
Παίδες το 2k10 είναι πολύ μπροστά… Απλά πειράζεις λίγο τα sliders για να μην τρως 15 alley-oop σε κάθε παιχνίδι κι απολαμβάνεις… Τσεκάρετέ το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Αν και για να πω την αλήθεια περισσότερο περιμένω το ΝΒΑ JAM στο Wii. BOOM-SHAKA-LAKA!!! http://www.gamespot.com/wii/sports/nbajam/video/6253615
Στα των μεταγραφών αν ο Rose δεν σου κάνει για οργανωτής, ποιόν θέλεις; Ένα επίπεδο πιο κάτω από Chris Paul, Deron Williams, Rajon είναι. Το θέμα είναι αν θα ασπαστούνε το secret (ο awake ξέρει σίγουρα για τι μιλάω ) ή αν θα πλακωθούν μεταξύ τους όπως οι Lakers το 2004 (να θυμίσω και τι παίχτες είχαν Glove/Kobe/Fox/Malone/O’Neal και από τον πάγκο Fisher/George/Bryon-είμαι-στην-αφίσα-με-τον-Τζόρνταν-Russell και κάτι άλλοι…)
Βασικά το σενάριο LeBron - Bosh νομίζω ότι έχει λιγότερες πιθανότητες από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι, δεδομένου ότι ο Bosh έχει δηλώσει ότι σε όποια ομάδα και αν πάει θέλει να είναι ο ηγέτης -για τον LeBron δεν το συζητάμε καν-. Το να φύγει από το Toronto όντως μπορεί να συμβεί, αλλά μαζί με τον King δεν θα παίξει. Για εμένα μακάρι να μείνει Cleveland ο μεγάλος. Εκεί ξεκίνησε, ομάδα έχει έτοιμη και δεν θα χρειαστεί να ψάχνονται για καινούργιους παίκτες όπου πάει, οι κάτοικοι της πόλης τον λατρεύουν. Τουλάχιστον κατ εμέ, το να φύγει θα είναι εντελώς χαζό.
Αν πάει στο Σικάγο, συμφορά μας ρε. Πραγματικά. Μαζί με Rose (=μακράν η πιο γρήγορη crossover στο ΝΒΑ ξέρω γω), δε θα ξανασηκώσει κεφάλι κανείς. Εγώ πάντως το θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα φύγει. Δεδομένου ότι υπάρχουν ομάδες που θα διαθέσουν χρήμα ελέω salary cap, νομίζω ότι θα προτιμήσει μια πιο μεγάλη “αγορά” από το Cleveland, καθ’ότι εκ φύσεως σταρούκλα κι έτσι. Εγώ κάνω μια εκτίμηση ότι θα καταλήξει σε καμιά Νέα Υόρκη (μαζί με μερικούς άλλους), και ο Wade στο Chicago λόγω οικογενειακών και καταγωγής.
Μόλις σκέφτηκα τον Wade μαζί με τον Rose.
Πάω να κλάψω.
8O
τπτ απο τα 2 (ειδικα το σεναριο για ΝΥ) δεν θα συμβει κατα μεγαλη πιθανοτητα
καταρχας η NY ειναι εκτος λογω team potential
κατα δευτερον ο wade λεει πως θελει να μεινει miami (αν κ δεν νομιζω να τον χαλαει να γυρισει σικαγο με LBJ )
διαβαζα στο ΝΒΑ.com οτι συναντηθηκαν το ΣΚ lebron-wade-bosh στο miami κ τα ειπαν 8O
αλλα απο την αλλη το miami αν υπογραψει lebron-bosh-wade μετα πρεπει να παρει 9 παιχτες με minimum salary (και θα αναγκαστουν οι 3 μεγαλοι να παρουν λιγοτερα λεφτα)
βεβαια επειδη τα χοντρα λεφτα για τον LBJ θαναι σε διαφημισεις κλπ δεν νομιζω οτι θα κυτταξει το οικονομικο οσο το να παει σε δυνατη ομαδα κ να αρχισει να μαζευει δαχτυλιδια
αρα τον κοβω για chicago που εχουν ηδη δυνατο πυρηνα κ ειναι κ μεγαλη αγορα (σε σχεση με το βλαχο-κλιβελαντ)
ολοι λενε οτι οπου κ αν υπογραψει ο LBJ θα παρει μαζι του κ τον bosh
[B]ρε συ adsitt εσυ που σαι μεγαλωμενος μεσα στο ΝΒΑ πες μου κατι
εχουν την δυνατοτητα οι chicago να υπογραψουν
LBJ-wade-bosh η δεν τους χωραει το salary cup ?
(πωπω αυτο θαναι το σεναριο-καψιμο) …
επισης τιναι τουτο το sign&trade ?[/B]
επισης δε ξερω γιατι αλλα αν οντως ο bosh θελει οπου παει ναναι το ΝΟ1 (μαλακια του)
ισως εχουμε 3-σπλιτ
wade-miami
lbj-chicago
bosh-αλλου
ιδωμεν
Καλά μιλάμε γίνεται χαμός.
Όντως συναντήθηκαν και οι 3 τους και συζήτησαν.
Ο Ραϊλι τα παίζει όλα για όλα!Είναι γάτα ο άτιμος!Έχει εξοικονομήσει χώρο για 3 μεγάλα συμβόλαια,έχει κρατήσει τον Μπίσλεϊ και έχει καβάτζα κάποια ντράφτ πικ για το supporting cast.Βέβαια,λογικά σκεπτόμενος,για να δώσει full συμβόλαια θα πρέπει να δώσει τον Μπίσλεϊ.
Ο Pierce έκανε opt out.Λογικά θα θέλει να επιδιώξει μεγαλύτερο συμβόλαιο,μιας και υπάρχει φόβος για επικείμενο Lock-out.Μακάρι πάντως να φύγει να γίνει ο Ρόντο leader.
To Πορτλαντ μυρίζομαι ότι θα πάει για ένα καλό trade.Μπορεί να μην έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον James,αλλά πάει για Paul.Λέτε;Μακάρι.Έχει πολλά πλεονεκτήματα σαν ομάδα.Ακόμα και η έδρα της Nike είναι εκεί:wink:
Η Knicks πλέον θέλουν τον Τζο Τζόνσον και να χτυπήσουν τον ελεύθερο Στουνταμαϊρ για να δελεάσουν τον Τζεϊμς.Σημειώστε ότι και το '11 λήγει το συμβόλαιο του Κάρι.Άρα μπορούν να ενισχυθούν λίγο και αργότερα.
Το Chicago και αυτό τα παίζει όλα για όλα.'Εστειλε Kirk και το Pick…
Η μεριά του James πάντως θα συναντήσει τους 6 βασικούς υποψηφίους…
Και άλλα που βαριέμαι να γράψω τώρα:p
εριχνα τα 50δραχμα φωτια για να παιζω μικρος!! τι μου θυμησες!!!
ρε μαλακες μην μας καιτε μεσημεριατικα 8O8O8O
πωπω τι 50αρικο ειχε φυγει οντως
μεγαλο καψιμο εκει πισω στα τιμημενα 90s
για τι μηχανημα θα βγει αυτο ειπαμε ?
Το chicago έχει το χώρο για δύο max συμβόλαια. Αν τώρα πούνε ότι θα παίρνουμε 5 εκατομμύρια λιγότερα ο καθένας για να είμαστε όλοι παρέα, εκεί εγώ ταπεινά θα πάω να παίξω το σπίτι μου στο στοίχημα ότι θα το πάρουν (εννοείται αν μείνουν υγιείς) γιατί σημαίνει ότι πραγματικά δεν τους νοιάζει η καταξίωση σε προσωπικό επίπεδο και οι ατομικοί τίτλοι, αλλά το να γίνουν πρωταθλητές.
Υπάρχει σενάριο που λέει ότι στους ολυμπιακούς του '08 συμφώνησαν το καλοκαίρι του '10 να πάνε μαζί στην ίδια ομάδα.
Άλλη έγκυρη πηγή, Ο σερβιτόρος του Jordan στο stakehouse που πήγαινε μετά τους αγώνες και καθόταν πάντα στο ίδιο τραπέζι (συνήθειο που ακολουθούσε ο Lebron όταν επαιζε στο Chicago) λέει ότι του έχει πει ο Lebron να του κρατήσει το τραπέζι και άλλα τέτοια γραφικά ακούγονται. Πηγή μου το podcast του Bill Simons
Το sign&trade είναι όταν ένας free-agent υπογράφει με την ομάδα που ήταν μόνο και μόνο για να γίνει ανταλλαγή, οπότε η ομάδα του να μην τον χάσει χωρίς κανένα αντάλλαγμα και ο παίχτης πηγαίνει εκεί που θέλει. Δλδ ο Joe Johnson υπογράφει πάλι με την Ατλάντα παρόλο που δεν έχει καμία διάθεση να μείνει επειδή έχει πάρει την διαβεβαίωση ότι θα γίνει κατευθείαν ανταλλαγή με το Σικάγο για τον Deng.
To NBA Jam βγαίνει για το Wii.
Αν δεν κάνω λάθος στo Portland που ανέφερε ο Floydized απέλυσε/παραίτησε τον GM, όταν στο ντραφτ, ο πρόεδρος της ομάδας αποφάσισε να κάνει ο ίδιος την επιλογή των πικ… Κάποιοι κακοί άνθρωποι λένε ότι ο Paul Allen δεν άντεχε τον GM να του κλέβει τη δόξα… (Σωκράτη, γίνονται αυτά τα πράγματα;) Οπότε δεν ξέρω κατά πόσον θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία.
Ναι ο Πρίτσαρντ έφυγε.
Ήταν πάρα πολύ καλός και ειλικρινά δεν γνωρίζω τον λόγο ή την αιτία.Όπως λες και εσύ μάλλον κόντρα παίζει.Τι άλλο;Οι τραυματισμοί ή ότι το 2007 δεν πήρε τον Ντουράντ αλλά τον Όντεν;Κακά τα ψέματα όλοι αυτό θα κάναμε τότε.
Όπως και να έχει τώρα το Portlant πρέπει να βρει άμεσα έναν GM που να έχει ικανότητα στα trades και στους free agent.Επικρατέστερος λένε πως είναι αυτός του Clevelant,ο Φέρι,αλλά και αυτός τα έκανε και λίγο “θάλασσα” σε αυτούς τους τομείς.
Ίσως η βρωμοδουλειά να έχει γίνει και από το δεξί χέρι του Άλλεν,από τον Μίλλερ.
Ο Πρίτσαρντ εισέπραττε περισσότερο τον σεβασμό του κόσμου.Πάντως σε μία επιστολή που έστειλε ο ίδιος καλύπτει τον Πολ Άλλεν
τελευταια νεα
-
Rivers to honor final year of deal, will return to Celtics
-
a sign-and-trade package is being discussed that would send Bosh to the Los Angeles Lakers
-
Paul Pierce to opt out, become free agent
-
Celtics veteran Wallace to retire after 15 seasons
Πάνω κάτω γνωστά όλα:)