Για Bosh είχε ακουστεί ότι οι Lakers πρόσφεραν τον Bynum
Για Pierce προσωπική μου άποψη είναι πως θα μείνει στους Celtics, όπως κι ότι ο Nowitzki δεν φεύγει από το Dallas, και το κάνει για να υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο.
Για Rasheed επειδή δεν έχει στείλει ακόμα τα χαρτιά για αποχώρηση, μάλλον θα τον κάνουν ανταλλαγή σε ομάδα που θέλει να αδειάσει το σάλαρυ καπ της.
Εκπομπή 25 λεπτών του ESPN για τους free agents με τέσσερις αναλυτές και φουλ της καβλάντας εδώ
τελικα θα μεινουν ολοι στις ομαδες τους κ θα γελαμε :lol:
νεες προβλεψεις με βαση αυτα που πιστευω σημερα
johnson,novitschi θα μεινουν στις ομαδες τους
λεμπρον αν οντως θελει να παρει δαχτυλιδι θα παει σικαγο πιθανον μαζι με τον μπος (στο μιαμι θαναι η bitch του wade κ θα σπαστει) αλλιως θα μεινει στο κλιβελαντ για να μην του σπανε αλλο τα @@ με τα περι home κλπ κλπ και θα τελειωσει την καριερα διχως δαχτυλιδι
μπος τον κοβω απλα οππορτουνιστη,αρα θα παει οπου του δωσουν μεγαλο-κλειστο συμβολαιο εκτος εαν παει σικαγο wade/λεμπρον κ τον τραβηξει μαζι του
[B]flash intuition που μολις εφαγα
αν δε μεινει μιαμι,βλεπω wade σικαγο με μπος πιο εντονα αποτι να παει ο λεμπρον σικαγο, μιας κ κοβω τον λεμπρον ναναι χεστης κ να μενει στα ετοιμα φραγκα του κλιβελαντ[/B]
γαμω θαταν να βλεπαμε τριανδρια λεμπρον-wade-μπος στο μιαμι αλλα το βλεπω δυσκολο κ λογω σαλαρυ καπ κ λογω του οτι θεωρειατι η ομαδα του wade κ αμα παρουν πρωταθλημα ολοι θα την λενε στον λεμπρον οτι κ καλα χρειαστηκε εναν wade για το δαχτυλιδι
Ο Gay o αλήτης πάει να τσιμπήσει τελικά το σμυβολαιάκι με το Μέμφις.
Παρόμοιο με αυτό του Ρόι ο άτιμος!
Για τους Blazers τώρα φαίνεται ότι τους στράβωσε για Κρις Πολ αλλά δεν μου το βγάζει κανείς από το μυαλό ότι κάτι θα ετοιμάσουν!
Παίζει και πολύ να δωθούν με sign and trade Γκορτάτ,Ρέντικ και ένας άλλος(Πιετρις;) από Μάτζικ για τον Μπούζερ.
Δεν θα τους έπεφτε άσχημα των Μάγων αλλά θα χρειαστεί να γίνει αναδιοργάνωση στο offensive book τους και στο στήσιμο γενικότερα
Στα του James τώρα.
Έχεο ξεκινήσει το τελικό στάδιο.Πιο συγκεκριμένα στις τελευταίες μέρες.Όπως είπα παραπάνω θα υπάρχουν συναντήσεις με τους 6 επικρατέστερους υποψηφίους.
Την Πέμπτη συναντήθηκε πρώτα με τους Νετς και μετά με τους Νικς.
Από τους Νετς ήταν παρόντες ο ιδιοκτήτης Prokhorov αλλά και ο Jay-Z.Οι Nets πιστεύουν ότι είναι και οι πρώτοι στην λίστα του James.Για να δούμε.Λένε ότι παίζει να υπάρχει είδηση την Δευτέρα
Γενικά έλιωσα, αλλά αυτό: Americans Against Virginity launched its “C’mon A.C. Green” campaign με αποτελείωσε :lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
να’σαι καλά awake
Λοιπόν… Prediction time:
Wade->Miami
Dirk->Dallas
Lebron->Bulls
Joe Johnson->Atlanta
Bosh->Bulls (εκτός κι αν γίνει η έκπληξη από Lakers[-X)
Lee->Utah
Boozer->Miami
Τώρα που είπες Spike Lee έχω κατεβάσει κάτι ντοκιμαντέρ του ESPN 30 for 30 και είδα σήμερα αυτό με τον Reggie Miller. Πόσο αντιπαθητικός τύπος είναι ο Lee? ΠΟΣΟ?
Τα άλλα μπασκετικά για όποιον ενδιαφέρεται είναι τα Without Bias: αναφέρεται στο θάνατο του Len Baias (o Michael Jordan των forwards όπως χαρακτηριζόταν) από κόκα το βράδυ της επιλογής του στα ντραφτ,
Guru of Go: Η ιστορία του Loyola Marymound που από το πουθενά με (υπερ)run&gun έφτασε να παίζει για την είσοδο του στο final 4
Νο crossover: Η δίκη του Allen Iverson όταν ήταν 17 χρονών
Έλα μωρέ ο Σπαϊκ Λι…Τον Τζόρνταν τον θυμάται καθόλου;:lol::lol::lol:
Του είχε πάρει συνέντευξη μία φορά ένας Έλληνας δημοσιογράφος και ήταν αμίλητος…
ΟΥΣΤ!
Αναμενόμενες κινήσεις
Ο Pierce ανανέωσε αφού παραμένει και ο Ρίβερς.
Ο Νοβίτσκι το ίδιο.
Ο Αμάρε μάλλον πάει για Νίκς
Οι Μπουλς έχουν επαφές με Wade,ίσως να θέλουν και τους 2;;;;
θα μας πρηξουν τα @@ μεχρι να υπογραψουν οι lebron,wade,bosh
ηδη 2 μερες τωρα ολο λενε για φημες αυτος εκει ο αλλος εδω ο τριτος παρακει
κουρασελ
απο δευτερα θα αρχισουν να σκανε πραγματικες ειδησεις,τωρα θα κλεισουν τα Β’ ονοματα κ οσοι δεν θα εφευγαν ουτως η αλλως απο τις ομαδες τους (pearce,dirk κλπ)
Θα ηταν ονειρικο σκηνικο να παιξουν μαζι Lebron και Wade στους Chicago Bulls… Για Bosh δεν καιγομαι, αλλα θα ηταν καλη προσθηκη και αυτος… Θα υποστηριζουμε και παλι Chicago οπως τοτε… :roll: Παιδικη ηλικια reloaded… Και θα γινονται και συγκρισεις Lebron με Jordan θα εχει πολυ ζουμι η ιστορια…
Έχω την εντύπωση ότι οι μεγάλοι κάθονται σπίτι τους και σπάνε πλάκα με τη media-frenzy… βγήκε ο Wade και δήλωσε: “'Things are getting very interesting” μετά την συνάντησή του με τους Bulls.
Oι Lakers έκαναν πολύ σωστή κίνηση με την υπογραφή του Blake από τους Clippers για back-up point guard.
Ακούγεται ότι οι Wizards θα κινηθούν για τον Childress…
Συμφωνώ απόλυτα με τον τύπο στο σημείο που λέει ότι ο Rose είναι μία μίνι έκδοση του LBJ στην επίθεση… Θεωρητικά αν πάει ο Lebron στο Σικάγο, μόλις οι αντίπαλοι το γυρνάνε σε ζώνη (όπως το Phoenix στα παιχνίδια 3 και 4 με τους Lakers) θα ξεκινάνε τέτοιο χτίσιμο που ο Tony Soprano θα τους πουλάει προστασία…
Πάντως μου φαίνεται πολύ πιο δύσκολο να γίνει αυτό το σενάριο που αναφέρει ο κύριος Scoop.
Awake το δικό σου σενάριο δεν γίνεται λόγω σάλαρυ καπ. Οι Bulls έχουν τέτοια ομάδα, γιατί ο Rose κι ο Noah είναι ακόμα στο rookie συμβόλαιό τους… δεν έχουν δηλαδή παίχτες να δώσουν που θα καλύπτουν το συμβόλαιο του Mello και επίσης το Ντένβερ δεν πρόκειται να τον δώσει για τον Deng… Εδώ πάντως μπορείς να παίξεις όσο θέλεις http://games.espn.go.com/nba/tradeMachine
Άλλο σεναριάκι που είδα και το βρήκα ενδιαφέρον είναι Lebron στη Νέα Υόρκη, μένει ο David Lee και ανταλλαγή Eddy Curry για Arenas που οι Wizards ψάχνουν να τον στείλουν αλλά καμία ομάδα δεν θέλει ΤΟΣΟ βαρύ οπλοστάσιο:wink: http://espn.go.com/video/clip?id=5348901 Ο μόνος λόγος βέβαια που θα δεχτούν οι Wizards να κάνουν κάτι τέτοιο, θα είναι επειδή το επόμενο καλοκαίρι θα τελειώσει το συμβόλαιο του Curry και με τα λεφτά που θα έχουν θα μπορούν να κινηθούν για Carmello Anthony. Νομίζω ότι πάρα πολύ δύσκολα ο agent zero θα μείνει στη DC. Άλλωστε πήραν με το νο1 point guard και οι Bulls τους κέρασαν τον Hinrich, οπότε κάποιος περισσεύει…
Οι Raptors σταματάνε να ασχολούνται με τον Bosh κι εγώ θα πω ότι άργησαν υπερβολικά. Όταν παίχτης γράφει στο twitter του “Για πείτε μου πού πιστεύετε ότι πρέπει να παίξω του χρόνου;” λυπάμαι αλλά είσαι κότα που δεν τον στέλνεις εσύ μια ώρα αρχύτερα.
Επίσης Joe Johnson τον βλέπω να κλείνει Atlanta, να παίζει 6 μέτρια χρόνια και να κάθεται να μετράει τα λεφτά του…