καταρχας νεο site λεμπρον
κ τωρα αναμενουμε απλα που θα υπογραψουν οι big 3
Joe Johnson μένει Atlanta με το max συμβόλαιο για 6 χρόνια… Άλλος ένας για τη λίστα με τους μπασκετικούς απατεώνες…
χαχαχαχαχα, ενταξει για ατλαντα καλος ειναι. αλλα σε σχεση και εκεινη τηνκαλη ομαδα του παρελθοντος χανει πολυ… μπουλοκ, ιλο, στιβ σμιθ, λετνερ,μουτομπο και εναν απο τους καλυτερους κοουτς εβερ, τον λενι ουλκιενς.
Τα έχεις μπερδέψει λίγο… Εννοώ ο Ehlo με τον Mutombo δεν συνυπήρχαν ποτέ στους Hawks. Επίσης και τότε και τώρα έχουν την ίδια σχεδόν πορεία. Play-off και φτάνουν το πολύ μέχρι τον δεύτερο γύρο… Αλλά πράγματι τη φετινή αηδία με το Ορλάντο, ποτέ πριν. Είτε θα έπεφταν ηρωικά σε παιχνίδια που τα έβλεπες με κομμένη την ανάσα http://www.youtube.com/watch?v=v2Zs37Iueio , είτε θα δυσκόλευαν απίστευτα τους μετέπειτα πρωταθλητές από το νο8 όπως το 2008…
καλα η μαχη μπιρντ-ντομινκ εχει μεινει στην ιστορια. οσο για τον ιλο, θυμαμαι που ειχε παει ανταλλαγη καπου μετα. ηταν καλος αμυντικος. το μπερδεψα μαλλον οτι επαιζαν μαζι με το μουτομπο. ποιος ηταν το 3αρι τους τοτε??? μιλαμε για μια απο τις πιο αγαπημενες μου 5αδες αυτη των χοκς τοτε. το nba live εκεινης της εποχης ειχε παρει φωτια…
Λοιπόν, ο Greg είχε πάει στους Sonics το καλοκαίρι που πήραν Μουτόμπο, και η πεντάδα τους τη χρονιά 96-97 (ΒΤW NBA live '97 ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στο πρώτο μου pc- pentioum στα 133mHz :lol::lol::lol:) ήταν Mookie Blaylock, Tyron Corbin, Steve Smith, Christian Laettner, Dikembe Moutombo ενώ κάπου στο βάθος του πάγκου ήταν ο Priest Lauderdale θα τον θυμάσαι ΣΙΓΟΥΡΑ στο Γ.Σ. Περιστέρι…
ναι θυμαμαι τον παπα!!! ο κορμπιν δεν μου λεει κατι, ουτε που τον θυμαμαι. ο αλαν χεντερσον ηταν επισης τοτε ή μηπως πιο μετα?
O Henderson εκείνη τη σεζόν είχε τραυματιστεί και είχε παίξει σε 30 παιχνίδια μόνο.
Στα σημερινά νέα, εννοείται ότι δεν είχαμε καμία εξέλιξη στους big 3, αλλά αυτό που διάβασα ήταν πως οι Nets ενδιαφέρονται για την κενή θέση του General Manager να πάρουν τον Dumars. Πήρε το Detroit από το μηδέν, πήρε πρωτάθλημα και πήγε την ομάδα πάλι στο μηδέν…
Το Τοροντο σκέφτεται να μην κάνει sign-and-trade τον Bosh για δύο λόγους: 1ον τα ανταλλάγματα που τους προσφέρουν οι Houston Rockets, Dallas Mavericks, San Antonio Spurs, Cleveland Cavaliers και New York Knicks δεν τους καλύπτουν και 2ον δεν θέλουν να προσφέρουν στον Bosh το μάξιμουμ που λόγω του ότι θα ανανέωνε τυπικά στην ίδια ομαδα θα ήταν 125,5 εκ $ για έξι χρόνια την στιγμή που οι άλλες ομάδες μπορούν να του δώσουν έως 96,1 εκ $ για πέντε χρόνια. Ότι συμβαίνει και με τον Lebron: Θα μάθουμε την απάντηση στο ερώτημα: “Για πόσα λεφτά θα δεχόσουν να μείνεις/μετακομίσεις στο Κλίβελαντ…” Αν ανανεώσει ο Λεμπρόν θα ξέρουμε ότι το ποσό τελικά είναι 30 εκ. $
Samis μήπως εννοείς Stacey Augmon για τριάρι Atlanta; Αλλά μιλάμε μέχρι σεζόν '96, όχι πιο μετά.
Stoudemire εκλεισε με ΝΥ 5 χρονια - 100 εκ/ρια
Μόλις συμφώνησε ο Amare με τους Knicks… Και η ερώτησή μου… Γιατί δεν κράτησαν τον David Lee που παίζει και άμυνα και πήραν κάποιον που ενδιαφέρεται πρώτιστα για την πάρτη του και τα στατιστικά του και συν τοις άλλοις είχε πλακωθεί με τον d’Anthony όταν ήταν στο Phoenix? :-s
ψιλο-μεταγραφη βιτρινας μου φαινεται ο αμαρε για να χρυσωσουν το χαπι με λεμπρον-wade
στα πλυν του αμαρε, το οτι ειναι πολυ φαφλατας (ειμαι ηγετης κλπ) κ εγω αυτα τα ακουω βερεσε
οσον αφορα στους 3 μεγαλους,ουδεν νεωτερον
το κλειδι για μενα παραμενει ο μπος,οπου παει αυτος(με μαξ συμβολιαιο εννοειται) θα τραβηξει πιθανοτατα τον wade
ο λεμπρον με εχει μπερδεψει…τον κοβω λιγο φλουφλη-μαμακια οποτε ισως μεινει κ κλιβελαντ για να μην τον βριζουν οι γειτονες αν κ εγω στη θεση του θα εφευγα απο τον καταραμενο τοπο κλιβελαντ
παντως ο μπος μου κανει σε πολυ χρηματοκαυλο αλλα ξεχναει οτι σε 20-30 χρονια κανεις δεν θα θυμαται ποσα λεφτα τσιμπησε αλλα ποσα δαχτυλιδια(και αν) κερδισε
κοντος ψαλμος …
Το tweet με το οποίο ανακοίνωσε ότι φεύγει: “I want to say thanks to all my SUNS Fans. Thanks to my PHX SUNS teammates, an the Coaches. I love you guys, sorry It didn’t work out. Gone!”
Πώς και δεν έγραψε It’s not you, it’s me…
Συν το ότι έχει μεγάλο ιστορικό τραυματισμών.
Κάπου διάβασα για τον Wade “Μένει στο Miami. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί 30 μύρια λιγότερα εν μέσω διαζυγίου”
τον θυμαμαι στον στεισι, αλλα επαιζε μαζι με ντομινικ. καποιον αλλον ειχαν. νομιζω επαιζε ο αλαν χεντερσον. τεσπα. ηταν πολυ καλη εκεινη η ομαδα των χοκς, αυτο ηθελα να πω συν το οτι τους επαρνα στο Nba live:D τοτε.
εδω λεει το αντιθετο παντως
“Although Bosh wants to play with James, he wants to do it in Chicago, Miami or New Jersey.” Άρα αυτό που ενδιαφέρει τον Bosh είναι να πάει κάπου με καλή νυχτερινή ζωή και να έχει τσεπώσει και τα εξτρα 30… Αυτός ο παίχτης μπορεί να πάρει πρωτάθλημα, αλλά πρωταθλητής δεν θα γίνει ποτέ…
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?page=FreeAgency-100706
οπως φαινεται κ εδω , κανεις δεν ξερει τπτ για κανεναν απο τους 3 μεγαλους ολοι λενε το δικο τους
λοττο κ ετσι η φαση
(καπου ειδα οτι ο λεμπρον ψηνει τον μπος να ερθει κλιβελαντ με sign&trade)
παντως μαλλον θα μεινει κλιβ ο φλουφλης ο λεμπρον μην στεναχωρησει την μαμα του (θελει κ δαχτυλιδι τρομαρα του) θα ερθει κ ο φραγκοφονιας ο μπος κ θα τρωνε μαζι κοτοπυλα απο το οχαιο
Πέμπτη στις 9 μμ τοπική ώρα, (4π.μ. εδώ) θα υπάρχει ειδική εκπομπή όπου ο ΛεΜπρον με διάγγελμά του 8O θα ανακοινώσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του… (αν δεν ήμουν Μο εκείνη την ώρα θα έψαχνα για λινκ :roll:)
Απ’ότι διάβασα αποτελεί για παίχτες γυμνασίων συνηθισμένη τακτική, όπου στην συνέντευξη τύπου έχουν μπροστά τους καπέλα από τα τρία επικρατέστερα κολλέγια που θα πάνε και απλά φοράνε το καπέλο… :lol:
Αλλά εδώ θέλω υπερπαραγωγές. Κάτι ανάμεσα σε Flavor of love και UFC σε σκηνοθεσία Michael Bay και μουσική Danny Elfman δεν μπόρεσα να βρω κάποιο καλό λινκ
6 GM να πλακώνονται, αλλά και να προσπαθούν να σαγηνεύσουν τον King James, που από τον θρόνο του παρακολουθεί τα τεκτενόμενα…
Wade and Bosh teaming up in Miami. Should make announcement later today. Not sure if LeBron joining them.
http://twitter.com/Chris_Broussard
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=5360134
δλδ σικαγο παιρνει πουλο ?..και εχω την εντυπωση οτι λογικα ο λεμπρον κατευθυνεται προς Νεα Υορκη…η μηπως θα μεινει κλιβελαντ ?
χαμος στο ισιωμα λεμε