Nba

Α δεν ειδα το ξεκινημα της 3ης περιοδου, ανεβαζω κατι βαθμους για τους φοιτητες μου και ξεχαστηκα :sweat_smile:

Ενταξει, μπορει να εχει εκνευριστει που πρωτον παιζει χαλια, και δευτερον οι διαιτητες δεν του δινουν ουτε κοκκαλακι. Του σφυριξαν πατημα γραμμης ενω δεν την πατουσε, και του αρνηθηκαν και κανα 2-3 φαουλ που του εκαναν, οποτε απο οτι ειπαν μολις και οι εκφωνητες εφαγε και μια τεχνικη ποινη.

Ναι σε ένα τρίποντο ήταν και ξεκάθαρο φάουλ αλλά δεν του έδωσαν +1 βολή. Πολύ ψωμί το ματς είχε και ο Γκριν νεύρα με έναν φίλαθλο.

1 Like

Τον πεταξαν εξω τον “φιλαθλο” :sweat_smile:

Δεν το γυρνανε με τιποτα σημερα οι Warriors. Ο Στεφ ειναι κακιστος, και ο Wiggins τραυματιας. Οι δυο καλυτεροι τους σκορερ δηλαδη. Μετα εχει Βοστονη - Λεηκερς, θα δεις κι αυτο ή εισαι καμι κοτα και θα πας για υπνο στις 5 τα ξημερωματα κι οχι στις 8 το πρωι? :stuck_out_tongue:

1 Like

θα το παλεψω

1 Like
1 Like

Τεσπα εύκολη νίκη οι bucks, κακό ποιοτικά ματς και ας μπήκαν πόντοι και επίσης μπράβο στον Γιάννη που έβαλε 30 αν και τα έσπασε

Πετάγομαι για να ρωτήσω αν κάποιος έχει κατά νου κάποια εξηγήση, για το ότι αυτό μπορεί να μην ισχύει.

Πχ λόγω rotation η ποιότητα πέφτει γιατί οι αναπληρωματικοί παίρνουν περισσότερο χρόνο, λόγω του περισσότερου χρόνου οι κατοχές είναι διαφορετικές (πως παίζεις με το ρολόι δλδ).

Δεν έχω τίποτα στο μυαλό μου και αυτό που λέει ο κριςπ μοιάζει σωστό, αλλά είναι?

Δύο σερί ήττες με 128 και 125 πόντους παθητικό και Στεφ έξω για κάποιες εβδομάδες.

Δεν ξαναγράφω τίποτα σε αυτό το νήμα.

Βραδιά με πολλά ματς σήμερα σχεδιάζω ξενύχτι επικών διαστάσεων.

@QuintomScenario θα σε έχω εδώ;

1 Like

2 Likes

Τρελη ξενερα παντως η βραδια, κυριως γιατι θα βλεπαμε ματσαρα στην Φιλαδελφεια αν δεν ειχε τραυματιστει προχθες ο Steph. Τωρα προβλεπεται μαλλον ΤΣΟΝΤΑ παρομοια με αρκετες που εχουμε δει φετος οταν οι Warriors παιζουν εκτος εδρας.

Αν και ο Μαιος ειναι πολυ μακρια, το πρωταθλημα το θεωρω απιστευτα δυσκολο φετος για τους Warriors. Βασικα πλεον δεν ειναι καθολου μα καθολου σιγουρο το οτι θα μπουν στα playoffs. Με τον Καρι τραυματια (αν και ευτυχως ο τραυματισμος δεν ειναι πολυ σοβαρο και δεν θελει χειρουργειο), με τον Klay βελτιωμενο απο περυσι αλλα ακομα να προσπαθει να βρει τον ρυθμο του, με τον Draymond να προκαλει προβληματα με τις μαλακιες του, με την Δυση απιστευτα δυνατη και με την απωλεια παικτων οπως Gary Peyton II και Otto Porter Jr. , πραγματικα θα πρεπει να αποκτησουν τρελη χημεια μετα το All Star break για να διεκδικησουν πρωταθλημα με αξιωσεις.

1 Like

Κάνει εξωπραγματικά πράγματα ο Ντε Βιντσενσο και έχουμε ματς προς το παρόν στην Φιλι

1 Like

Ε ναι αλλα τελικα λυγισαν. Με Στεφ θα ηταν ευκολο διπλο ισως, η Φιλαδελφεια ειναι μαπα φετος.

Τωρα Ντενβερ - Λεηκερς, ελπιζω να δουμε ακομα μια ξεφτιλα για τους καραγκιοζηδες.

Ηττα σοκ για Βοστονη εντος εδρας απο Ορλαντο. Κινγκς συνεχιζουν την φοβερη τους πορεια.

1 Like

2 λεπτά πέρασαν και πρόλαβε να βγάλει άρρωστη ασίστ ο Γιοκιτς καλά ξεκίνησε.

Και Τορόντο Νετς ωραίο ματσάκι

1 Like

χμμ… καλά πήγε αυτό :stuck_out_tongue:

Έχουν ανέβει οι LAL πάντως, προλαβαίνουν τα πλέι οφ.

Θα μπουν στα πλέι οφ. Εχουν το ρόστερ για αυτό. Δεν βλέπω και καμιά φοβερή και τρομερή ομάδα φέτος στη Δύση έτσι και αλλιώς.
Αρκεί ο Ντέιβις να είναι όσο γίνεται υγιής.

What? Η Δυση μπορει να μην εχει την ομαδα κραχτη που εχει η Ανατολη με Βοστονη και Μιλγουοκι, αλλα εχει πολυ μεγαλυτερο ανταγωνισμο απο την Ανατολη, και πολλες ποιοτικες ομαδες.

Τα προλαβαινουν σιγουρα, αλλα πρεπει να δουμε ποιες ομαδες θα μεινουν απεξω για να μπουν οι Lakers. Θα μεινουν απεξω οι Pelicans? Αποκλειεται, εχουν ομαδαρα. Suns, Nuggets, Grizzlies, Clippers, Mavericks, Warriors θα μπουν με τον εναν τροπο ή με τον αλλον. Μια θεση μενει, και υπαρχουν και οι Blazers και οι Jazz που ως τωρα φαινονται πιο σταθεροι και καλοι απο τους Lakers.

Εγω δεν ειμαι τοσο σιγουρος, ασε που ο Davis ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα τραυματιστει ξανα μεχρι το τελος της σεζον, ο οποιος ειναι μακραν ο καλυτερος τους παικτης.

Ρε τι κάνει ο Τζόκερ όταν έχει κέφια

1 Like

Τα διέλυσε όλα

1 Like

Εκτός ο Davis για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα σύμφωνα με ρεπορτάζ της τελευταίας ώρας.

Αν καταφέρουν να τον δώσουν του χρόνου πουθενά μπορεί να έχουν ένα κάποιο μέλλον. Αν δεν αποσυρθεί μέχρι τότε that is.

2 Likes