Αν και δεν έχω δει παρά μόνο 2-3 αγώνες η μεταμόρφωση των Lakers είναι πολύ εντυπωσιακή μετά τις τελευταίες μεταγραφές. Περιφέρεια με Reeves Russel ειδικά είναι που τους έχει δώσει άλλη δυναμική.
Strong disagree.
Τα τρίποντα είναι πλέον πολύ σημαντικό, αν όχι το πιο σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Το ότι οι Warriors ευστοχησαν σε πολλά από αυτά, δεν είναι αποτέλεσμα τύχης, ούτε σημαίνει ότι αν κέρδιζαν θα το έκλεβαν το ματς. Ίσα ίσα που για τους Lakers είναι σχεδόν αδύνατο να παίξουν καλή άμυνα περιφερειακά. Όλοι οι αναλυτές έλεγαν πριν το χθεσινό ματς ότι οι Warriors θα τα βρουν σκούρα στην ρακέτα, όπως και έγινε, και ότι θα έχουν πολύ πιο εύκολο έργο από το τρίποντο από ότι με τους Kings, που επίσης έγινε.
Η μόνη κλοπή που έγινε χθες ήταν οι 29 βολές που δόθηκαν στους Lakers απέναντι στις έξι (6) βολές που πήραν οι Warriors σε 48 λεπτά παιχνιδιού. Schroeder, Russell και Davis έμαθαν από τον καλύτερο και έκαναν flopping σαν να μην υπάρχει αύριο.
ΥΓ. Ο Γκρην νευριάζει εύκολα, αλλά είχε δίκιο κυριολεκτικά ΚΑΘΕ φορά που διαμαρτυρήθηκε χθες. Του χρέωσαν 2 ανύπαρκτα φάουλ που ήταν επιθετικά φάουλ.
Οι Lakers έπαιξαν πιο πολύ στην ρακέτα οπότε ίσως το δικαιολογεί λίγο. Πολύ λίγο βέβαια γιατί απ την άλλη είχες τον Σρέντερ να κάνει μαθήματα υποκριτικής. Ειδικά ένα φάουλ που παίρνει απ τον Πουλ είναι για γέλια
Και τώρα που είπα Πουλ με επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά. Τους κράτησε στο παιχνίδι δίνοντας τους το απρόβλεπτο αλλά στο τέλος παίρνει το χειρότερο σουτ των play off μέχρι τώρα. Στα 10 δευτερόλεπτα και από τα 8,5 μέτρα πραγματικά τι σκεφτόταν;
Έχει ψωμί η σειρά πάντως οι Dubs κουβαλούσαν κούραση και είχαν τον Κάρι σε μέτρια βραδιά ( έβαλε πόντους αλλά έκανε και αρκετά λάθη)
ΥΓ Πολύ μεστό παιχνίδι απ τον James. Και ενώ στην αρχή φάνηκε πως θα εκβιάσει προσπάθειες έπαιξε πολύ ομαδικά και έξυπνα να τα λέμε όλα.
Οταν λέω εκλεβαν εννοω “έκλεβαν”.
Στα δικα μου μάτια οι Λεικερς πατουσαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.
Εδιναν την αίσθηση οτι βρίσκουν πολύ εύκολα λυσεις
Τα τρίποντα σίγουρα δεν είναι τύχη αλλα είναι και θέμα μερας,ακόμα και για τους Γουόριορς.
Για μένα χθες τουλαχιστον ήταν η μονη λύση.
Για τις βολές και τη διαιτησία δε συμφωνω,για 2-3 φάσεις οκ αλλα γενικά δεν καθόρισαν αποτέλεσμα.
Θεωρώ οτι με τον τρόπο που αγωνίζονται οι 2 ομαδες σε κάθε ματς θα υπάρχει σημαντική διαφορά στις βολές.
Ξαναλέω,είμαι φανατικος Γουόριορς και εύχομαι να κάνω σε όλα λάθος.
ΥΓ.Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν ένας παίκτης έχει δίκιο στο πως διαμαρτύρεται.
Ο Γκριν προκαλεί τους διαιτητές να του δώσουν Τ και ετσι κάνει κακό στην ομάδα του.
Ειναι απ τους πιο εμπειρους παικτες και ακόμα δε μπορεί να μάθει να διαχειρίζεται τα νεύρα του.
Δεν κερδίζει απολύτως τπτ.Μόνο κακό κάνει.
Έχω πάρει απειροελαχιστες τεχνικές ποινές στην καριέρα μου γιατί ξέρω να διαμαρτύρομαι.
Εχει μεγάλη διαφορά το πως το κάνεις.
Λογικο να υπαρχει διαφορα. Η διαφορα 29-6 ομως ειναι εγκληματικη. Βασικα το 6 ειναι εγκληματικο. Οι Warriors επιχειρησαν 53 σουτ για δυο ποντους. Θελεις να μου πεις οτι οι Lakers επαιξαν καθαρη αμυνα σε 51 απο τα 53 σουτ αυτα (η μια βολη ηταν σε φαουλ σε τριποντο κι αλλη μια για τεχνικη ποινη)? Και ταυτοχρονα, δεν κερδισαν απολυτως ΚΑΜΙΑ βολη στο bonus? Τραγελαφικα πραγματα απο τους διαιτητες, τελος παντων.
Για παμε στο σημερα ομως. Τον JaMychal Green ξεκιναει ο Kerr αντι του Looney. Δεν εχω ιδεα τι μπορει να σκαρφιστηκε με αυτην την κινηση, αλλα θα δουμε.
Σε αλλα νεα, οι Bucks απελυσαν τον Budenholzer. Δεν θεωρω τον προπονητη υπευθυνο για τον αποκλεισμο των Bucks φετος, αλλα τελος παντων. Ισως ειναι καιρος για μια ανανεωση. Κριμα ομως λιγακι… Ποιος ξερει ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης τωρα.
Μια χαρά σε γλεντάει μέχρι τώρα πάντως ο Λεμπρόν
Εμένα? Δεν νομίζω ότι παίζω μπάσκετ εγώ
Αλλά εγώ βλέπω τους Warriors να είναι μπροστά με 11 πόντους στο ημίχρονο (!)
Ήταν ποστ αντίστροφης ψυχολογίας κι έπιασε τόπο.
Για το 29-6 συμφωνώ.Απλά λεω οτι είναι φυσιολογικό να έχουν οι Λεικερς παραπάνω βολές(κατι που δεν έγινε σημερα)
Τελείωσαν 1οι στη regular στις εκτελεσμένες και οι Warriors 30οι.
Δε μπορεί να είναι τυχαίο αυτό.
Αλλά ναι το 29-6 απαράδεκτο.
Σημαντικό το 1-1…Μολις άκουσα άρρωστος ο Λουνει απογοητεύτηκα…
Πουλ πάλι τα ιδια…
Tέλος ο Budenholzer από τους Μπακς, αναμενόμενα ίσως.
Να δούμε αν θα πάνε και σε άλλες αλλαγές.
Τέλος γιατί? Είχε συμβόλαιο.
Μήπως απέτυχε φέτος?
Ο Giannis τι λέει για αυτό?
Ίσως να πηγαίνουν για μεγάλες αλλαγές οι Bucks. Πολλά από τα μεγάλα συμβόλαια τους δεν πιάνουν τα λεφτά τους στην αγορά και μπαίνουν στον προτελευταίο χρόνο του συμβολαίου του Γιάννη (player option). Δεν αποκλείω να γίνει trade ο Γιάννης αν δουν πως δε μπορούν να στήσουν μια ομάδα που θα τον κάνει να ανανεώσει. Μίντλετον είχε κακές δύο χρονιές και ο Χόλιντεϊ κάνει δηλώσεις για πρόωρη συνταξιοδότηση. Λόπεζ και Κράουντερ είναι ελεύθεροι, ενώ όλα τα ντραφτ πικς πήγαν για τον Κράουντερ που δεν έπαιξε καθόλου. O Budenholzer θα είναι σημαντικός για την ιστορία των Bucks αφού με αυτόν έμαθαν να κάνουν καλές σεζόν και πήραν έναν τίτλο. Τώρα πρέπει να έρθει ένας προπονητής που θα τους μάθει να παίζουν έξυπνα στα τελευταία λεπτά και να βγάζει άσσους από το μανίκι.
Το συμβόλαιο του Γιάννη είναι από τα λίγα συμβόλαια που μπορούν να οδηγήσουν σε καλή για τους Bucks ανταλλαγή. Θα πρέπει να κάνει μαγικά ο Χορστ με τους βετεράνους του ρόστερ.
Το εγραψα κι εγω χθες ηδη… μαλλον το 1 πρωταθλημα σε 5 χρονια θεωρειται αποτυχια (!)
Που ενταξει, να πω την αληθεια, τους καταλαβαινω τους Bucks. Το 2019 αποκλειστηκαν απο τους Toronto Raptors ενω ηταν μπροστα με 2-0 και με πλεονεκτημα εδρας, το 2020 κατερρευσαν στο bubble ενω πηγαιναν τρενο, το 2022 κοντραραν στα ισα την Βοστονη αλλα αποκλειστηκαν ενω ηταν μπροστα 3-2, και φετος ισως απετυχαν χειροτερα απο ποτε.
Πόρτλαντ & Ντάλας ακούγονται τελευταία. Λίλαρντ ή Λούκα; Ψηφίζω Λίλαρντ
Για Μιντλετον ακούγονται σενάρια. Είτε να πάει στο Χιούστον με αντάλλαγμα τον Green και να αδειάσουν μπόλικο χώρο στο salary cap τους και να πάνε για ανταλλαγές ή free agents, είτε να πάει στο Dallas. Το Dallas βέβαια έχει μόνο 1-2 νταφτ πικ. Προσωπικά, αν ήμουν GM των Bucks θα το έψαχνα με κανένα Πορτλαντ μπας και δώσουν το Λιλαρντ και του επιτρέψουν να πάει για ένα πρωτάθλημα.
Δε νομίζω να πάνε σε ριζικές αλλαγές οι Bucks πάντως. Δεν είναι πόλη που μπορεί να προσελκύσει κανένα σταρ και προβλέπω πως θα κρατήσουν το Γιάννη όσο μπορούν κι ας φύγει ελεύθερος.
Ρε Πι Τζέη Τάκερ, δεν σου πασάρουν χειροβομβίδα και πρέπει να την ξεφορτωθείς ντε και καλά. Ο τύπος παραξενεύεται κάθε φορά που παίρνει πάσα αμαρκαριστος. Απορώ πως μπουμπούνισε το εύστοχο τρίποντο. Όνειρο θα 'δε.
3 εβαλε
Ο Γιάννης πάντως νομίζω ότι τον Μίντλετον τον θεωρεί αδερφό του, και δε θα ήθελε να σταματήσει ποτέ να παίζει μαζί του. Όλα γίνονται βέβαια στον επαγγελματικό αθλητισμό, αλλά γιατί τόσα σενάρια πια? Μπορεί απλά να μείνουν στο Μιλγουόκι και να πάνε για ενίσχυση. Θα δούμε.
Βοστόνη έκανε το break και ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας. Ίσως έτσι να πραγματοποιηθεί το 4-1 που προέβλεψα
Πάμε για το 3-0 για τους Νάγκετς πλιζ και θενκς.
18 πόντοι Μπουκερ και 7 ασιστ Γιοκιτς στην 1η περίοδο. Παω για νάνι δυστυχώς ,λογικά θα δω άρρωστα νούμερα όταν ξυπνήσω