Κι εγώ δεν πιστεύω ότι ο Μίντλετον θα φύγει εκτός αν το θέλει ο ίδιος για κάποιον λόγο ως αλλαγή παραστάσεων. Ο Γιάννης σίγουρα έχει κάποιον λόγο στην ομάδα και αποκλείεται να τον αφήσει.
Να πούμε κιόλας ότι κατά τη διάρκεια της σειράς με τους Heat, πέθανε ο αδερφός του Bud σε αυτοκινητιστικό. Κάτι που όχι μόνο δίνει μια πρόσθετη ερμηνεία στα black out που πάθαινε αλλά απορείς κιόλας πώς καθόταν στον πάγκο
Middleton είναι 32 πλέον με 40μυρια συμβόλαιο και 2 μέτριες χρόνιες, ποιος θα τον πάρει; Ακόμα και για Houston μου φαίνεται αυτοκτονία να δώσουν Green για Middleton ειδικά όταν ο Harden λεει δεξιά και αριστερά πως θέλει να γυρίσει εκεί.
Τον Γιάννη δεν τον δίνουν τώρα με τίποτα. Θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια να πάρουν τουλάχιστον ένα ακόμα πρωτάθλημα με αυτόν στην ομάδα.
Ο περίεργος μου φαίνεται ο Holiday κυρίως για αυτή την παράξενη δήλωση που έκανε πως θέλει να αποσυρθεί σε 2 χρόνια. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως μετά από αυτή την δήλωση του έχουν ξεκινήσει οι σκέψεις για πιθανή ανταλλαγή. Αυτός έχει ακόμα κάποια αξία στην αγορά, δεν αποκλείεται άλλωστε αυτό που πέταξε να ήταν και μια δήλωση δυσαρέσκειας προς την ομάδα.
Σε αυτό το σενάριο είναι πολύ καλύτερα για αυτούς να έχουν τον Green στην ομάδα από ότι τον Middleton. Ο Green αν βελτιωθεί και άλλο του χρόνου όπως έκανε φέτος θα αποτελεί καλύτερη λύση δίπλα στον Harden. Αν είναι να δώσουν Green οι Rockets μπορούν να πάρουν κάτι πολύ καλύτερο νομίζω.
Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ομάδα να δίνει παίκτη τύπου Green (που δείχνει εξαιρετικά σημάδια για τον μέλλον) για Middleton σε αυτή την φάση της καριέρας του τελευταίου.
Απο ολους τους αναλυτες εκει εξω, ο Colin Cowherd ειναι απο τους αγαπημενους μου. Και απολαμβανω και τον Chris Broussard αρκετα, αν και γινεται κι αυτος γραφικος ενιοτε. Αυτο που μου αρεσει στον Cowherd ειναι οτι ενω σεβεται Λεμπρον, σε αντιθεση με αρκετους αλλους, δεν του τρεχουν τα σαλια, χανοντας καθε λογικη. Αντιθετως εκθειαζει καθε τεραστιο παικτη της εποχης, και καθε τεραστια ομαδα. Τεσπα, εν ολιγοις αναλυει (πολυ πετυχημενα κατ’εμε) το πως οι Warriors εφτιαξαν και συντηρουν αυτην την δυναστεια, με το να μην φρικαρουν οταν βρισκονται σε δυσκολη θεση σε καποια σειρα.
Από το 40 - 29 κ μετά, παίζουν φοβερή άμυνα οι Lakers κ ταυτόχρονα το GS μαλακίζεται. Δεν το βλέπω να γυρίζει, πιο πιθανό είναι να μεγαλώσει η διαφορά κ να το παρατήσουν.
7 βολές είναι μόνο από μαλακιες τους. Flagrant γιατί κρατάει το πόδι του Davis, 2 τεχνικές ποινές, defensive 3 seconds. Μια χαρά είναι η διαιτησία. Τα 2 λάθη (ένα σε κάθε πλευρά) έγιναν challenge.
Καθε επαφη υπερ των Lakers σφυριζεται, ενω οι Warriors πρεπει να κανουν αιτηση για να παρουν φαουλ. Παρε τωρα και ανυπαρκτο blocking foul στον Green (4ο φαουλ) που ηταν επιθετικο, και αναγκασε τον Kerr να χρησιμοποιησει το challenge του.
Και στα καπακια ανυπαρκτο φαουλ στον JaMychal Green για 2 ακομα βολες. Σοβαρα τωρα μιλας οτι ειναι κανονικη διαιτησια αυτη?
Μα έτσι είναι τα σφυρίγματα στο ΝΒΑ πλέον. Οι Lakers ταΐζουν τον AD και εκμεταλλεύονται το ότι έχουν υπέροχη σε ψηλά κορμιά. Επόμενο είναι να πάρουν περισσότερες βολές.
Ακόμα και το challenge των Warriors που κι εγώ αρχικά νόμιζα πως θα δοθεί επιθετικό ήταν σωστό, είχε ξεκινήσει την προσπάθεια για σουτ ο Davis όταν στήθηκε ο Green.
Τους έχουν κάνει να χάσουν το μυαλό τους με την καλή άμυνα που παίζουν.
Ο ορισμος του επιθετικου φαουλ. Δεν εχει καμια σημασια αν εχει ξεκινησει το σουτ ο Davis, o Draymond ηταν στημενος. Ο μοναδικος λογος που δεν εγινε overturned ειναι γιατι για να αλλαξει αποφαση πρεπει να ειναι πεντακαθαρο το σφαλμα στο σφυριγμα.
Τι γραφεις :")
Σιγα μην ειναι και ενα βημα απο το τρελοκομειο οι φουκαραδες οι παικτες των Warriors.
Τεσπα, δε θα συμφωνησουμε ποτε. Εισαι σαν ενα φιλο μου που δεν πιστευει οτι υπαρχει ποτε λανθασμενη διαιτησιαα στο ΝΒΑ. Και δεν του αρεσει να μιλαει για αυτην. Ο ορισμος του στρουθοκαμηλισμου (για τον φιλο μου λεω, οχι για σενα). Μιλαμε δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ επαφη που να μη δοθει στους Lakers, ενω στην αλλη ρακετα… αστο. Τουλαχιστον ειδαμε το ποστερ του Wiggins στη μαπα των δυο σιχαματων.
Ειναι πολυ ευκολο να παιζεις “καλη αμυνα” οταν δεν σφυριζετααι τιποτα εναντιον σου.
Οπως εγραψα και αποπανω, ειναι ευκολο να κανεις ταπες και κλεψιματα οταν ξερεις οτι δε θα σου σφυριξουν σχεδον ποτε φαουλ στην προσπαθεια.
Εντωμεταξυ μιλαμε για το μοναδικο franchise που εχει παρει 2 τιτλους λογω διαιτησιας τα τελευταια 30 χρονια, ενα το 2002 με τα εγκληματα απεναντι στους Kings, κι ενα το 2010 με τα εγκληματα απεναντι σε Βοστονη.
Και συνέχισε ότι πήρατε 2 τεχνικές ποινές και κάνατε 14 λάθη. Εκτός κι αν η ρεπόρτερ τα κατέβασε από το μυαλό της.
Νταξει δε θα συμφωνήσουμε. Δε θα πάω 20 χρόνια πριν τι έγινε με τους Κινγκς, σήμερα δεν έχουν χάσει σφυρίγματα. Και κάτι εκτός φάσης σπρωξίματα του Vanderbilt και του AD τα είδαν που είναι τα εύκολα να αφήσουν αν θέλουν να ευνοήσουν.