Μπα, τα πραγματα ειναι ακομα καλυτερα για τους Nuggets μαλλον… αφου χωρανε κι οι δυο στην πενταδα. Ο KCP μαλλον ειναι αυτος που θα παει παγκο, οχι ο Porter Jr. Ο οποιος παρεμπιπτοντως ηθελα επι μερες να πω, οτι εχει απιστευτα unguardable τριποντο. Ειναι 2.08 και οταν σουταρει πηδαει τοσο ψηλα, παραλληλα ριχνοντας την μπαλα προς το καλαθι στο απογειο του αλματος του, που μπορει πανευκολα να σουταρει μεσα στη μαπα του αμυντικου. Εχει αθλια ποσοστα στους τελικους βεβαια.
Λοιπον τον Spoelstra τον θεωρουσα απιστευτα μετριο προπονητη την εποχη 2010-2014, και δεν εχω αλλαξει αποψη δραματικα (εχει βελτιωθει λιγο η αποψη μου για αυτον αναδρομικα), αφου με εκεινο το ροστερ και ειδικα μετα την προσθηκη του Ray Allen στους ηδη Big 3 θα ηταν αποτυχια να μην παρει τουλαχιστον 2/4 τιτλους. Και εδω που τα λεμε ο Rick Carlisle τον εσβησε το 2011, οπως το ιδιο εκανε και ο Pop το 2014 μετα το απιστευτο φιασκο του 2013 που δεν εκανε φαουλ στο Game 6.
Ο Spoelstra του 2016-2023 ομως ειναι απο τους καλυτερους προπονητες στην λιγκα, και του δινω απειρο respect για το τι εχει καταφερει με το υλικο που εχει. Σημερα ομως ο Mike Malone του εκανε σμπαραλια καθε πλανο.
Κι ενα τελευταιο… αν και το ξερω οτι τα υποθετικα επιχειρηματα εχουν πολυ μικρη αξια, το γεγονος οτι οι Heat εβαλαν 17/35 τριποντα στο Game 2 ειναι ο μοναδικος λογος για τον οποιο αυτη η σειρα μπορει να παει και σε 6-7 παιχνιδια. Αν δεν ειχαν ευστοχησει σε τοσα πολλα (αρκετα εκ των οποιων τα λες και τυχερα), το πιο πιθανο αποτελεσμα των τελικων ηταν μια ακομα σκουπα νομιζω.
Wiggins σχεδόν σίγουρα όξω, οι υπόλοιποι είναι committed μέχρι και τους Ολυμπιακούς. Με αυτούς τους ψηλούς δεν ξέρω πόσο μακριά θα πάει η βαλίτσα και δεν έχω δει την ομάδα στα προκριματικά αλλά σίγουρα υπάρχει προοπτική