Nba

Πραγματικά

Αξιοθαύμαστη η μαχητικότητα αυτής της ομάδας

Δεν τον αντεχω τον Kyle Lowry. Μου την εσπαγε ηδη απο τοτε που ηταν στους Raptors.

Πηρε και πρωταθλημα ενω ο πολυ καλυτερος DeMar DeRozan οχι.

Το Miami αποδεικνυεται πολυ σκληρο για να πεθανει ξανα.

Μαλλον παμε για 1-1 σημερα εκτος αν βαλει 3-4 συνεχομενα τριποντα ο Murray.

Καλα οι Nuggets ειναι χαζοι, κανουν φαουλ σε καθε επιθεση, χωρις λογο.

Και η ταπα του Adebayo ηταν ξεκαθαρο goal tending.

Επισης 17/33 τριποντα ειναι τρελο.

2 Likes

Τρομερό φινάλε και απεθαντο Μαϊάμι. Έχει ψωμί η σειρά.

Πως το κατάφερες ρε kcp να κάνεις φάουλ σε σκοτωμένο τρίποντο δις σε ένα ματς;

2 Likes

εχμ :stuck_out_tongue:

1 Like

Το ξέρουμε ότι το Miami γύρισε το ματς όταν σταμάτησε να παίζει ζώνη ε?

Φαίνεται πάντως και στους 2 πως πλην ελάχιστων παιχτών τους λείπουν οι παραστάσεις. Οι δε Νάγκετς με το πόσους πόντους έφαγαν στην 4η περίοδο και οι Χιτ που παραλίγο να τους γυρίσουν το +12 σε 1,5 λεπτό στο τέλος

Πολύ καλή τακτική απ το Μαϊάμι να “αφήσει” το σκοράρισμα στον Τζόκερ και να του κόψει το play making. Μπορεί να είχε 41 πόντους αλλά με Murray, KCP κ Porter εκτός στο μεγαλύτερο μέρος δύσκολα θα κέρδιζε το Ντένβερ.

2 Likes

Καλα θα παει αυτο.

@QuintomScenario δεν πήρες παρουσίες σήμερα ανησυχώ. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Αυτή η μάστιγα με τα επιθετικά φάουλ πότε θ αλλάξει; Τι να κάνει δλδ ο επιτιθέμενος που έχει ξεκινήσει την προσπάθεια κ βλέπει ξαφνικά τον αμυνόμενο μπροστά του; Γιούροστεπ ή να πετάξει από πάνω του.

1 Like

Ειμαι τοσο κομματια που δεν εχει καν πλακα πλεον. Επεσα για υπνο σχεδον οχι απο επιλογη μου στις 19:45 το απογευμα με στοχο να κοιμηθω μια ωριτσα και να δω τον τελικο και μετα να κοιμηθω για βραδυ. Τελικα σηκωθηκα πριν λιγα λεπτα, στη μεση της 2ης περιοδου, και αν δεν ηταν το κωλογατο που θελει να εχει ανθρωπινη παρουσια στα 5 μετρα το πολυ παιζει και να κοιμομουν σερι μεχρι το πρωι. Απιστευτη κουραση ρε παιδια…

Στα του ματς, οτι ειδα μου αρεσε απο Jamal Murray και βλεπω Jokic με 3 ασιστ ακομα θα ειχε triple double στο ημιχρονο.

Δεν την παλευω καθολου με Lowry, θελω να του σκασει καποιος σφαλιαρα.

Επισης δεν την παλευω με σχολιαστες, ολα τα σφυριγματα τα βλεπουν με ερυθρολευκα γυαλια.

Δεν ειδα καν τη φαση στην οποια αναφερεσαι κατα 99%, αλλα γενικα ετσι οπως ειναι το ΝΒΑ ο επιτιθεμενος εχει σχεδον ΟΛΑ τα πλεονεκτηματα, και με την απαγορευμενη περιοχη κατω απο το καλαθι ουσιαστικα μπορει να παρει παραμαζωμα οποιον γουσταρει, οποτε γενικα καλο ειναι να υπαρχει και εστω ΕΝΑ πλεονεκτημα του αμυντικου για να μπορει να παιξει αμυνα χωρις να φαει και insult και injury που λενε και στο post apocalyptic χωριο μου.

2 Likes

Ξεκουράσου σε καλύπτουμε :wink:

1 Like

Συνοπτικα, αυριο εχω 7 ωρες σερι μαθηματα σε 13-14χρονα, και αν δεν τους δωσω να κανουν καποιο Practice Exam για τις τελικες εξετασεις την αλλη εβδομαδα, θα πρεπει να τους κανω επαναληψη/μαθημα. Και δεν ξερω ποτε να κατσω να κανω το διαγωνισμα αυτο, αφου ειμαι κομματια ολη μερα. Τεσπα, οχι αλλο πρηξιμο. Θα δω το ΝΒΑ μου και θα παω για υπνο.

1 Like

Πάει για δυνατό τριπλ ντάμπλ ο Τζοκερ

1 Like

Τι απιστευτη 3η περιοδο εκανε ο λατρειας ρε?

2 Likes

Βουνίσιο πάρτι η 3η περίοδος

Έλα το break στο break

1 Like

Δεν έχω αντιληφθεί ακόμα πως καταφέρνει κ τρυπώνει ο Μπάτλερ συνέχεια μέσα στη ρακέτα. Τι διάολο, αόρατος είναι;

1 Like

3 Likes

Χαχαχα αυτός ο πιτσιρικάς κάνει το ματς της ζωής του

Γιατί δεν δώσατε και φάουλ στο τελευταίο καλάθι ρε μπάσταρδοι

1 Like

Σοκαρομαι που ο Braun ειναι ρουκι, σημερα το εμαθα. Τον εχω δει πολλες φορες σε φετινα ματς των Nuggets, και ο τροπος με τον οποιον επαιζε με εκανε να πιστευω οτι τον εχω ξαναδει περυσι/προπερσι, αλλα ηδη απο την κανονικη σεζον τον ειχα για εναν απο τους “καλους” των Nuggets.

Δωσε ρε Τζοκερ μια ασιστ και βαλε ενα καλαθι ακομα να κανεις γαλαξιακο triple double με 30-20-10 στους τελικους.

1 Like

Ο πιτσιρικάς αν φτιάξει το 3ποντο στο 35% θα στείλει πάγκο τον Πόρτερ Τζούνιορ που δεν έχει μάθει τι πάει να πει ασίστ ακόμα. Τον ζηλεύω τον κερατά τον ρούκι.

3 Likes