Nba

Πολύ έξυπνο και πετυχημένο μέχρι τώρα να παίζει ο Gordon low post. Δεν έχει αντίπαλο εκεί.

Σπάσανε τον τσαμπουκά του Μαρτιν στην πρώτη περίοδο. Τον έχωσε στο καλάθι ο Γκόρντον

1 Like

Γενικα οι Nuggets εχουν μπει ξεκαθαρα να κανουν bullying, και αφου καταφεραν να το κανουν ευκολα στους Lakers που ειχαν μεγαλυτερα κορμια, δεν εκπλησσομαι που το κανουν και στους Heat. Μονο ο Bam μπορει να κανει κατι σε αυτον τον τομεα.

3 Likes

Χμμμμ στους 17 ποντους το ημιχρονο για Nuggets, η μεγαλυτερη διαφορα στον αγωνα. Θελω Nuggets οπως εχω πει, αλλα ειμαι πονοψυχος και στεναχωριεμαι για τον Jimmy, τον λατρεψα ηδη απο την ρουκι χρονια του στο Σικαγο, το οποιο παρακολουθουσα φανατικα τοτε ελεω Derrick Rose, Τομ Τιμποντο και υπολοιπων.

Μου φαίνεται είδα διαφημιστικό σε ταημ αουτ για Diablo 4 κι έπεσα με τα μούτρα να δω τα specs του λαπτοπ αν το σηκώνει, χαχα.

1 Like

Εγινε για λιγακι ενδιαφερον το ματς αφου επεσε στους 10 ποντους, αλλα δε νομιζω οτι ηταν η ζωνη του Σποελστρα σωνει και καλα ο λογος για αυτο. Εχασαν 3 επιθεσεις σερι οι Ναγκετς και εβαλαν 3 τριποντα οι Heat, συμβαινει κι αυτο στο συγχρονο ΝΒΑ. Παλι στους 16 ομως τωρα η διαφορα.

1 Like

Έγινε το 1-0 για το Ντένβερ σχετικά εύκολα. Δεν τελείωσε κάτι κάθε ματς είναι διαφορετικό

Αρε τζόκερ τι ωραία βγαίνεις μπροστά όταν κολλάει η ομάδα

6 Likes

Απιστευτο στατιστικο. Εχει συνολικα 9 κατακτησεις:

• 1 ως παικτης το 1972 με τους Lakers
  • 1 ως βοηθος προπονητης στους Lakers το 1980
  • 4 ως προπονητης των Lakers στους Lakers (1982, 1985, 1987, 1988)
  • 1 ως προπονητης των Miami Heat το 2006
  • 2 ως προεδρος των Miami Heat (2012, 2013)
3 Likes

Θρύλος. Ο αρχιτέκτονας των showtime Lakers και ο λόγος που το Μαϊάμι είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise (μετά από Spurs και GSW για μένα) της τελευταίας 20ετίας.
Και ακόμα ένα credit για το ότι έστειλε το Λεμπρον από εκεί που ήρθε όταν του ζήτησε να απολύσει στο Spoelstra.

4 Likes

Επισης, τα πρωτα περιπου 20 χρονια του NBA δεν ειχε καμια συμμετοχη σε αυτο λογω ηλικιας, οποτε ενα πιο ρεαλιστικο ποσοστο δε θα τα λαμβανε υποψη και προφανως θα ηταν πολυ μεγαλυτερο. Τρομερος, απο οπου περασε αφησε σπουδαιο εργο.

4 Likes

Απλα δακρυσα.

Το χειροτερο (καλυτερο?) ειναι οτι το βιντεο δε λεει πουθενα ψεματα.

Ειχα ξεχασει ποσο ΑΙΣΧΡΗ ηταν η αποβολη του Draymond Green απο το Game 5 το 2016.

Απιστευτη κλοπη.

2 Likes

Φο-βε-ρό μπάσκετ στη 2η περίοδο

Τι ομάδα αυτοί οι Νάγκετς…

2 Likes

Τρελο ποστερ ο Jamal Murray για το 42-32.

Nuggets μπροστα με 12 ποντους παρολο που οι Heat εχουν 6/10 τριποντα.

Άπαντες παρόντες βλέπω.
Τους γάμησαν και τη ζώνη, τι άλλο να κάνουν δεν ξέρω.

@osfp7 ?

Παρόν φυσικά.

Πολύ νευρικοί οι Νάγκετς στην αρχή, αλλά μπήκε το 2nd unit και έδωσε πολλά περισσότερα απ’ ότι ίσως περίμενε ο Μαλόουν.

Ωραίο ματς μέχρι τώρα

Φυσικά πρέπει να δώσω credit στους Heat και τον Spoelstra για το ότι έμειναν στο ματς όταν το σκορ πήγε 50-35, αλλά μου φάνηκε ότι οι Nuggets βιάστηκαν λίγο να πανηγυρίσουν το +15 και έπαιξαν 3 συνεχόμενες πολύ κακές άμυνες (η μία ήταν εξαιρετική για 23 δευτερόλεπτα βασικά , απλά μαλακιστηκε ο KCP που έκανε φάουλ σε τρίποντο 0.7" πριν την λήξη της επίθεσης).

Θα μπορούσε άνετα να είναι πάλι στο +15 οι Nuggets στο ημίχρονο και τελικά ειναι μόλις στο +6. Θα γίνει ωραίο ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Γιόκιτς :face_holding_back_tears:

Ειναι τρελαρας ο Duncan Robinson, περιμενα τους Nuggets να κλειδωσουν το παιχνιδι στην αρχη της 4ης με το +8 και τρελο μομεντουμ.

Επισης, παραλιγο να καταστρεψουν ενα γαματο παιχνιδι οι διαιτητες με τα αλλοπροσαλλα σφυριγματα. Πρωτα ανυπαρκτο φαουλ και δωρο 3 βολες σε Γιοκιτς, και στη συνεχεια μαλλον για να ισορροπησουν την μαλακια τους εδωσαν 3 φορες την μπαλα στους Heat αναποδα, ενω ειχε βγει εκτος παρκε ξεκαθαρα απο παικτη των Heat και τις 3 φορες.

Αντε να δουμε, οριακο το ματσακι.

Νάγκετς οπαδοί μαζί με τους αντίστοιχους που απέκλεισαν οι Χιτ:

b6dcd4c5-fa01-44f7-93e5-44cd725f3a1b_text

3 Likes