Οι Clippers ειναι μια ομαδα που καποτε μου ηταν πολυ συμπαθεις, ειδικα ολα τα χρονια που ετρωγαν φτυσιμο επειδη ηταν οι “δευτεροι” τους Los Angeles. Νομιζω πως η ομαδα που ειχαν που κερδισε το ενδιαφερον του περισσοτερου κοσμου, ηταν φυσικα αυτη της εποχης Lob City, με τους Chris Paul, Blake Griffin και De’Andre Jordan στα καλα του, δηλαδη απο το 2011 εως το 2017.
Ατυχη ομαδα, που επεσε πανω στην καλυτερη εποχη της Δυσης στο ΝΒΑ, με ομαδες οπως οι καλυτεροι Spurs που εχουμε δει ποτε, οι Oklahoma City Thunder των Durant και Westbrook, οι Mavericks του Dirk, οι Grizzlies των Conley, Gasol και Zeebo, οι Blazers του Lillard, οι Jazz των Hayward και Gobert, οι Rockets του Harden, και φυσικα οι Golden State Warriors απο το 2014 και μετα. Μαλιστα στις 6 χρονιες του Chris Paul με τους Clippers, αποκλειστηκαν απο 6 διαφορετικες ομαδες, δηλαδη ολες τις αποπανω λιστας εκτος απο τους Mavericks και τους Warriors.
Απο το 2018 και μετα ομως, εμενα προσωπικα μου ειναι αντιπαθεις. Δεν αντεχω με τιποτα τον Montrez Harell και τα αδερφια Morris, o Kawhi Leonard με ξενερωσε με το πως εφυγε απο τους Spurs, και κατι παικτες οπως Terance Mann μου σπανε λιγακι τα νευρα. Αυτος που συμπαθω παρα παρα πολυ ειναι ο Paul George βεβαια. Δεν ξερω γιατι τα γραφω ολα αυτα, ισως επειδη μου φαινεται περιεργο καποιος να ειναι φαν των Clippers την δεδομενη χρονικη στιγμη που δημιουργησαν ενα τερας με τους Leonard, Paul George, Westbrook και Harden, δηλαδη 4 παικτες που ηταν απο τα μεγαλυτερα αστερια στο ΝΒΑ πριν 8-10 χρονια, και εκτοτε εχουν ακολουθησει μια πολυ περιεργη πορεια, διαφορετικη ο καθενας φυσικα.