Nba

Εμένα μ’ άρεσαν περισσότερο το 2 και το 3

Ειδικά το 3

Τι έκανε πάλι ο τρελός :bangbang:

1 Like

Ο Στεφ τα εχει διαλυσει ολα φετος, αλλα υπαρχει προβλημα στο σκοραρισμα οσον αφορα την ομαδα.

Τρελο στατιστικο:

Σε 10 αγωνες των Warriors ως τωρα, κανενας συμπαικτης του Steph δεν εχει βαλει 20 ποντους ως τωρα σε ενα ματς (!) Αυτο θα ηθελα να δω τι ειδους ρεκορ ειναι, γιατι ειδικα την τελευταια δεκαετια στο ΝΒΑ τα σκορ και ο ρυθμος εχουν ανεβει πολυ ψηλα, με αποτελεσμα καθε ομαδα να εχει τουλαχιστον 2 δεινους σκορερ, αν οχι και 3 ή 4.

Ο ιδιος εντωμεταξυ εχει μεσο ορο 30.4 ποντους, και εχει ευστοχησει σε τουλαχιστον 4 τριποντα σε καθε αγωνα. Στους δυο τελευταιους βεβαια εχει αναγκαστει να παρει πολλες βεβιασμενες αποπειρες, γιατι απλα οι συμπαικτες του δεν τα βαζουν ουτε με τιποτα.

Μλκ τρελλο stat αυτο :hushed:

1 Like

Βάλτε να το δείτε θα σας φτιάξει τη διάθεση. Πέθανα από τα γέλια.
Επίσης σπικερ ξάδελφος Βαγγέλη Ιωάννου.

2 Likes

Πωπω όντως έχουν σοβαρό θέμα οι Warriors αν τραβάει μόνο ο Στεφ

Καλά ο Κρις Πολ τίποτα;

Μεγάλωσε πoλύ

Κρίμα…

Δεν είναι ο ρόλος του να σκοράρει ο Πολ. Παίζει πολύ καλά. Χθες είχε 9 ασίστ και τις προάλλες 13. Βάζει και 8-10 πόντους. Και στους Σανς αυτόν τον ρόλο είχε

Κάνει αυτo΄πoυ μπoρει και είναι τιμιoτατoς φυσικα. Στo σκoραρισμα ειναι τo θεμα ετσι κ αλλιως.

Μετά από 10 ματς, μακράν οι πιο ευχάριστες εκπλήξεις οι Sixers, TImberwolves, Pacers και Rockets.

Oι Sixers έχουν ένα Tyrese να κάνει παπάδες. Τον έβαλα πριν ξεκινήσει η χρονιά σε στοίχημα για να κερδίσει το Most Improved Player 2024 - με καλή απόδοση γιατί πόσο να βελτιωθείς από σεζόν που είχες 20 πόντους μ.ο.; Ε τη δίνει την απάντηση. Kυρίως όμως, τα ανταλλαγματα που πήραν οι Sixers για το Harden τους δίνει τη δυνατότητα να ψάξουν μια καλή προσθήκη στο trade deadline και να γίνουν διεκδικητές της Ανατολής, δίπλα στους Celtics. Όσο είναι τόσο ψηλά, και όσο ο Tyrese κάνει εμφανίσεις επιπέδου All Star / All NBA, τόσο καλύτερους παίκτες θα μπορούν να βρουν. Ήδη υπάρχουν αρκετές φήμες για τους παίκτες των Raptors (OG και Siakam) και τον LaVine. Έχουν και μπόλικο χώρο στο salary cap για ένα πολύ καλό free agent το καλοκαίρι.

Oι Pacers δε νομίζω να μείνουν τόσο ψηλά (ίδια κατηγορία και οι Rockets) όμως παίζουν ίσως το πιο ελκυστικό μπάσκετ αυτή τη στιγμή, ειδικά όταν ο Haliburton είναι στο παρκέ. Κυριολεκτικά τους ανεβάζει ταχύτητα.

Oι Timberwolves είναι ίδια κατηγορία με τους Sixers. Έχουν ένα εκππληκτικό Edwards να κάνει (κι άλλο) step up. Και έχουν και ένα εκπληκτικό floor general, τον Conley, με 7.5 assist/tov - πιο ψηλά από τον CP3.

Οι Rockets είναι καθαρά έργο Udoka, παίρνει το 101% από μια μέτρια ομάδα. Κρίμα που οι Bucks πήγαν σε πειράματα πάλι και δεν επέλεξαν τον Udoka το καλοκαίρι και βλέπουμε αυτό το αποκρουστικό μπάσκετ από αυτούς.

1 Like

Πράγματι πoλύ συμπαθητική oμάδα και παίζoν έξυπνo μπάσκετ χαίρεσαι να τoυς βλέπεις. Σενγκoυν μεγάλη καψoυρα καιρo τώρα και o Τζαμπάρι Σμιθ πάει για μελλoντικo πoυλέν.

2 Likes

Εγώ είμαι all-in invested στους Κλίπερς πάντως, μου φαίνεται τρομερά αστείο το όλο εγχείρημα.

3 Likes

Πέρα από το φανταστικό ταπίδι του Μπρουκ και το φοβερό κάρφωμα του Γιάννη (αλλά και το μπάζερ μπιτερ τρίποντο του), απλά κλαίω με τις φάσεις στα νούμερο 1 και 2.

5 Likes

1 Like

Headlock απο πισω χωρις κανεναν λόγο.
Ειναι ντροπή για το πρωτάθλημα αυτος ο τυπος. Διαχρονικα κιόλας.

1 Like

οσο του χαϊδεύουν για το ποσο σημαντικός είναι για τη χημεία της ομάδας, τόσο θα κάνει τις ίδιες αηδίες. Ήδη έχουν στοιχίσει ένα πρωτάθλημα στους GSW και έχει μεγάλη ευθύνη για το ότι η περσινή χρόνια τελείωσε για αυτούς πριν καν αρχίσει.

Σε πιο σημαντικά νέα, o Haliburton έχει στα 2 τελευταία παιχνίδια 58 πόντους, 32 ασίστ και 0 (ολογράφως, μηδέν) λάθη.

1 Like

2 Likes

Tyrese Haliburton… Άρρωστο το παλικάρι. Μεταμορφώνεται σε σούπερ σταρ φέτος.

Οι Πέισερς έχαναν με καμιά 10-12 πόντους σταθερά, και στην τρίτη περίοδο έβαλε 26 πόντους, 21 εκ των οποίων με 7 τρίποντα (!) Που αν δεν κάνω λάθος γιατί βαριέμαι να το ψάξω τώρα, αλλά πρέπει να είχε 7/8 τρίποντα σε αυτήν την περίοδο, και 9/15 στον αγώνα.

Σύνολο 37 πόντους και 16 ασίστ (!!) σε έναν αγώνα που τελείωσε 157-152 υπέρ των Πέισερς , χωρίς παράταση. Και ήταν και για το in season tournament, που σημαίνει ότι έπεφταν κορμιά.

4 Likes

Αν παίζαν πιο χαλαρά θα τελείωνε 356 - 298

6 Likes

Ηθελα να σχoλιασω και εγω για Haliburton oταν πριν μια βδoμαδα ειχε 50 πoντoυς και 30 ασιστ σε 2 ματς. Ωραιoς μεχρι τωρα