Nba

Boston ρε και τα μυαλά μας πονάνε.

Πατρίδα Ιρλανδία σε λέω!!!

Εκεί ακριβώς πάει το μυαλό σου όταν βλέπεις τα κόκκινα μαλλιά του Ρέι Άλλεν, τις φακίδες του Γκαρνέτ, τα πλούσια πυρόξανθα γένια του Πιρς, την πρησμένη από το ποτό μύτη του Σακίλ και τον Ντοκ να κρατάει πάντα μια Γκίνες… :roll:

Τον μόνο αυθεντικό Κέλτη που κράταγε τη σημαία με το τετράφυλλο ψηλά, τον αφήσατε κι έφυγε… Κανένα σεβασμό. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΜΠΡΑΙΑΝ ΣΚΑΛΑΜΠΡΙΝΙ!!!

Εεεε εντάξει λες και όλες οι ομάδες παίζουν αποκλειστικά με γηγενείς παίχτες :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

χθεσινό top ten

*οι λεικερς κέρδισαν τους Μπλέιζερς με 121-96, με τον κομπι να βάζει μόνο 12 πόντους.!!
δηλαδή οι υπόλοιποι έβαλαν 109.!!!

**Γκασόλ (triple-double) 20 πόντους, 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ. :!:

King Of Bongo , indeed.

:lol::lol::lol::lol:

το νο1 μοιάζει βγαλμένο απο παλιά…

Κανω ποστ μονο και μονο για να δηλωσω οτι…ΚΑΝΑΜΕ ΝΙΚΗ…!!

Κατα τα αλλα παμε κατα διαολου και τραυματιστηκε και ο Brooks…

Οσες φορες βλεπω τα highlights με καποιες φασεις μενω μαλακας πραγματικα… Θεαμα, οχι αστεια…

Σύντροφε φέτος ούτε 8ο seed δε μας βλέπω…θα πέσει το άγαλμα να τους πλακώσει

χασαμε απο τους σελτικς δευτερη φορα

μεχρι τα πλει οφ ελπιζω να δεσει καλα η ομαδα

Οι Τίμπεργουλβς κέρδισαν τους Νικς με 112-103, αν και έχαναν με 21 στην τρίτη περίοδο…!
βέβαια το τρομερό δεν ειναι αυτό…
είναι ο Love ο παίχτης των Τίμπεργουλβς που είχε 31 πόντους και… [COLOR=“Purple”][SIZE=“4”][B]31 ριμπάουντ[/B][/SIZE][/COLOR] .!!!

το ειχε ξανακάνει(30+30) ο Μόουζες Μαλόουν των Ρόκετς κόντρα στο Σιάτλ το [B]1982[/B] με 32 πόντους και 38 ριμπάουντ

Κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν τον πήρα στη fantasy league ομάδα μου… Επίσης να περιμένουμε ανταλλαγή από Μινεσσότα Κέβιν Λοβ για δύο ντραφτ πικ πρώτου γύρου; :stuck_out_tongue: ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ

[B]Σοκ με Οντεν, χάνει και την φετινή σεζόν[/B]

[B]Η ατυχία του Γκρεγκ Οντεν δεν έχει τελειωμό. Πριν από δύο χρόνια επιλέχθηκε στο νούμερο 1 του draft, μία θέση πάνω από τον Κέβιν Ντουράντ και μία λαμπρή καριέρα ανοιγόταν μπροστά του. Ομως, τα γόνατά του τον πρόδωσαν για ακόμη μία φορά. [/B]

την πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ με τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο θηριώδης σέντερ πρόλαβε να αγωνιστεί σε 61 αγώνες αφού τραυματίστηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο. Την αμέσως επόμενη χρονιά η επιστροφή του στη δράση κράτησε μονάχα για 21 αγώνες. Το κάταγμα που υπέστη στην αριστερή επιγονατίδα τον υποχρέωσε να περάσει εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου και να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Κι ενώ βρισκόταν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και η ώρα της νέας επιστροφής του πλησίαζε ήρθε η είδηση της Τετάρτης να του κόψει και πάλι τα φτερά: Ο Οντεν θα υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο και το όνειρο της επιστροφής αναβάλλεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

[B]“Οπως εύκολα μπορείτε να φαντααστείτε, αυτός ο νέος άνθρωπος αισθάνεται συντετριμμένος επειδή δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί αυτή τη σεζόν. Εφτασε τόσο κοντά στο να επιστρέψει στα παρκέ και ξαφνικά η κατάσταση ανατράπηκε και βρέθηκε και πάλι στην αρχή”[/B] , δήλωσε ο τεχνικός των Μπλέιζερς Νέιτ Μακ Μίλαν.

κρίμα ο άνθρωπος…

Οντως κριμα, πολυ γκαντεμια… Και οχι τιποτα αλλο κατι τετοια γινονται και χανονται παικτες μετα, γιατι η επανοδος ειναι πολυ δυσκολη και επιπονη ψυχολογικα και σωματικα.

Αν είναι να τον στείλει στους Lakers του στέλνουμε και τους Vujacic-Walton για να έχουμε να δώσουμε και στην ανανέωση συμβολαίου. :lol: :stuck_out_tongue: Γενικότερα πάντως, όλοι οι παίκτες που έπαιζαν στην εθνική των ΗΠΑ το καλοκαίρι κάνουν από καλή έως και εξαιρετική χρονιά, με μόνη εξαίρεση νομίζω τον συμπαθέστατο Iguodala.

Τελικά ο Melo θα καθίσει στο Denver ή θα πάει Νέα Υόρκη; Για άλλη μια χρονιά τον πίνουνε κανονικότατα εκεί και έχουν ανάγκη ένα πραγματικό αστέρι να τους ανεβάσει από τον πάτο.

Θα έρθει για να ξεκινά παγκίτης; :roll:

Γαμώτο, 2 εβδομάδες που θα είμαι Αμερική τα Χριστούγεννα και δεν βοηθά το πρόγραμμα να δώ κανένα αγώνα μας η ομάδα θα είναι συνέχεια στη Δύση…

Μόνο Nets-Orlando μου βγαίνει να δώ… :-k
Πυραμίδα θα πήγαινες;

ρε συ mule τρελος εισαι και ρωτας? μονο και μονο την ατμοσφαιρα ενος παιχνιδιου του nba να ζησεις και μετα ελα εδω και πηγαινε να δεις ενα ματς της α1 που να μην παιζουν καποιος απο τους 2 μεγαλους…

Είναι εμπειρία… Αν και το ματσάκι θα είναι ψιλοσούπα, θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις κάποια πράγματα που στην Ελλάδα δεν θα τα δεις ποτέ στη ζωούλα σου…
Αν καταφέρεις και βρεις καλές θέσεις κιόλας θα νιώσεις δέος με Dwight Howard.

Πάντως αφού θα είσαι εκείνη την περίοδο στη γειτονιά, τσέκαρε και το Essex County College για πραγματικό μπασκετ :roll:

Oσο ημουν Νεα Υορκη ειδα 2 παιχνιδια. Knicks - Celtics (preseason) και Νets - Pistons (εναρκτηριο της σεζον).

Το να δω ματς NBA απο κοντα ηταν μια απο τις μεγαλες επιθυμιες μου εδω και 15 χρονια που παρακολουθω NBA, αλλα για να ειμαι ειλικρινης ψιλοξενερωσα με την αδιαφορια του κοινου. Δεν ειπαμε να ανοιγουν κεφαλια, οπως εδω, αλλα ε λιγο νευρο περα απο το “Defense, Defense” καλο θα ηταν να υπαρχει:p

Πχ Nets επαιζαν πρωτο παιχνιδι της σεζον και το γηπεδο ειχε ειχε γεμισει στο 65%. Απο αυτο το ποσοστο ενα 10-15% κωλοβαρουσε στα stands για hot-dog και μπυρα. (Το βιωσα και σε συναυλιες αυτο)
Tο συζητησα το θεμα με κατι Αμερικανους και μου ειπαν πως το αληθινο ενδιαφερον ειναι στα play-offs, η πλειοψηφια των season games ειναι για να περασει η ωρα. Συν οτι οι Nets περυσι πατωσαν και εχουν και Ρωσο προεδρο, κατι που ξενερωνει τον κοσμο τους μεχρι στιγμης.

Mule, οι Nets εχουν κατι πολυ φτηνα εισιτηρια και οι θεσεις δεν ειναι καθολου ασχημες. To ματς με τους Pistons μου κοστισε 24$ συνολο απο ticketmaster. Με Ορλαντο πιθανοτατα θα γεμισει και το γηπεδο (ισως να ειναι και πιο ακριβα τα συγκεκριμενα εισιτηρια). Ενας καλος λογος για να πας παντως, ειναι για να δεις και την νεα εδρα των Nets το Prudential Center στo Νewark. Μακραν το καλυτερο κλειστο γηπεδο που εχω επισκεφθει. Ειδα και Muse εκει, φανταστικος χωρος.

Οι Nets παντως σε 3-4 χρονακια μεταφερονται στο Brooklyn και μετονομαζονται Brooklyn Nets

ΥΓ Βολταροντας μια μερα στο Μανχαταν πετυχα και μερικους παικτες των Trailblazers και εβγαλα με τον εναν φωτογραφια. Τι ωραια πολη!:slight_smile:

Γιατί μου χαλάς την φαντασίωση; :lol: Κοίτα, όσο ο Bynum χάνει αρκετούς αγώνες λόγω τραυματισμών ένας ακόμη καλός ψηλός δεν χαλάει κανένα, ειδικά αν είναι και νέος και έχει τρομερές δυνατότητες εξέλιξης. Τέλος πάντων, δεν πρόκειται να συμβεί η μεταγραφή όπως και να έχει, οπότε δεν το ζαλίζω παραπάνω.

Ναι ρε, εννοείται πως θα πήγαινα! Οι Nets φέτος έχουν βελτιωθεί και έχουν παίκτες που θέλω πολύ να παρακολουθήσω, ενώ με Orlando μέσα δεν είναι απίθανο να δείς τον Howard να προσφέρει καμια καρφωματάρα επιπέδου All Star 8) Εγώ προσωπικά τσαντίζομαι που δεν είχα χρόνο πέρσι να πάω στο Madison Square garden για να δώ Knicks-Celtics εκείνο το χειμώνα. Το καλύτερο δώρο για τα χριστούγεννα θα ήταν…