Nba

Πάντως ακόμα και στο πάνω διάζωμα να βρεθείς (δεν ξέρω πως το καταφέρνουν) έχεις όλο το γήπεδο στο πιάτο. Πολύ καλύτερα απ’ότι στα ψηλά του κάτω διαζώματος του ΟΑΚΑ π.χ.
Να τσεκάρεις πάντως οπωσδήποτε και αγώνα χόκεϋ επί πάγου… Οι καλύτερες θέσεις είναι ψηλά πίσω από τα τέρματα…

Με 24$ εγω εβλεπα ετσι (στην πραγματικοτητα καλυτερα).Κοιταχτε ποσο αδειο ειναι το γηπεδο, 1ο ματς της σεζον!

Οριστε και ο (οι) MVP του παιχνιδιου:p

Με 24$ εγω εβλεπα ετσι (στην πραγματικοτητα καλυτερα).Κοιταχτε ποσο αδειο ειναι το γηπεδο, 1ο ματς της σεζον!

Οριστε και ο (οι) MVP του παιχνιδιου:p

Ώπα, να διευκρινίσω πως έχω ζήσει Αμερική και έχω δεί και ΝΒΑ (και σε εποχές που το επίπεδο ήταν πιό ψηλό, δεκαετία 90) και κολλέγια (UConn με Ray Allen) και hockey, και πάω και κάθε χρόνο. Τα έχω “νιώσει” αυτά που λες, για αυτό και με βλέπεις κάπως μπλαζέ με το συγκεκριμένο ματς που θα είναι λογικά πολλά με λίγα λόγω της κατάστασης των Nets.
Aπό εκεί και πέρα, ο Ηοward είναι όπως γράφετε ένα κίνητρο, αλλά σκέφτομαι και τι άλλες εναλλακτικές μπορεί να υπάρχουν εκείνες τις ημέρες. Π.χ. ad1stt παίζει να υπάρχει στην περιοχή εκείνες τις μέρες NFL wildcard game ή και ξεκίνημα play offs; Mάλλον θα με εδιέφερε περισσότερο

Ρε εγώ δεν σου είχα πεί πρώτος για το Prudential πριν πας; :stuck_out_tongue:
Όντως είναι ωραία αρένα, από τις τυπικές της νέας γενιάς, πάντως εγώ προτιμώ το Staples Center! Kαι το κοινό δεν είναι παντού έτσι, έχει να κάνει με τους Nets, αν ανέβαινες στη Βοστώνη αν μη τι άλλο θα τους άκουγες να φωνάζουν! :lol:

Η περιοχή έχει τρεις ομάδες NFL. Jets, Giants στη Νέα Υόρκη και Eagles στη Φιλαδέλφεια (1 ώρα με το τρένο είναι, δίπλα). Τελευταια αγωνιστική είναι στις 2 Ιανουαρίου και εντός παίζουν Eagles (με Ντάλλας που υπάρχει μία κάποια κόντρα) και Jets.

Το θέμα με το NFL όμως είναι τα πανάκριβα εισητήρια. http://www.ticketmaster.com/event/020044CA241E7C75?artistid=805999&majorcatid=10004&minorcatid=8?intcmp=tm102261&wt.mc_id=NFL_LEAGUE_TIX_PHI_HOME10

Tις ομάδες και τις αποστάσεις τις ξέρω, το πρόγραμμα δεν έχω ψάξει και μου κάνει εντύπωση που τελειώνει η regular season τόσο αργά, παλιότερα μέσα στις γιορτές ήταν τα wildcard games θυμάμαι…

Επίσης ξέρω και τις τιμές… :roll:

Σε ευχαριστώ πάντως.

Όσο για το Essex County College που σου έγραφα, απλά προμοτάρω το κολλέγιό μου :slight_smile:

Επίσης λόγω του κολλεγίου παίρνουμε πιο φτηνά εισητήρια για κάποιους από τους αγώνες των Νετς… Αν είναι το Ορλάντο μέσα θα σου πω… Με Ατλάντα για παράδειγμα με 25$ ήσουν πάτωμα… Γιάννη έπρεπε να μου πεις, με 5$ θα σε έβαζα στις ίδιες θέσεις… Next time i guess…

Χωρις παρεξηγηση, αλλα δεν ξερω με τι να ΠΡΩΤΟγελασω.

Για τα ματς των “μεγαλων” με μικροτερες ομαδες, που “αξιζουν” λογω της “κοσμοσυρροης” και του ενδιαφεροντος;;;

Για τα ελληνικα “ντερμπι” μεταξυ των δυο, οπου το αθλητικο ιδεωδες ξεχειλιζει;;;

Ή για τα παιχνιδια του ΝΒΑ, οπου 20.000 κοσμου ξελαρυγγιαζεται λεγοντας “Defence, defence”, τη στιγμη που αλτικοι παιχταραδες σπανε πλακα;;;

Τη στιγμη που ενα “τυχαιο” ματς Α1 ειναι για πεταμα, παροτι μπορει να εχει συναρπαστικη εξελιξη ή κερκιδα με παλμο, επειδη δεν υπαρχουν οι υπερπαιχτες, πραγμα αξιοπεριεργο, με τα λεφτα που υπαρχουν στο μπασκετ και τη γενικοτερη κατασταση σημερα. #-o

Θα μου πεις “απλα διαφωνουμε” και ισως αυτο να ειναι το ολο θεμα τελικα. :wink:

[B]Τραγικός θάνατος παιδιού σε παιχνίδι των Λέικερς[/B]

Ένα τραγικό συμβάν σημάδεψε τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των Λέικερς και των Γουόριορς στο Λος Άντζελες που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής. Ένα παιδί ηλικίας μόλις δύο ετών βρήκε φρικτό θάνατο, όταν έπεσε από τη σουΐτα του γηπέδου «Staples Center» από ύψος περίπου 17 μέτρων. Το όνομα του μικρού αγοριού δεν έγινε γνωστό.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 117-89 και σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το αγόρι δεν βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά την πτώση, αλλά κουνούσε τα πόδια και τα χέρια του.

Τελικά, εξέπνευσε λίγο μετά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

http://www.sport-fm.gr/article/348811

3-9…how Clutch City becomes Choke City…

Οχι ρε γαμωτο, κριμα το παιδακι… Απορω τι εκαναν οι γονεις και δεν το προσεχαν.

R.I.P.

Σημερα θα κατσω να δω το πρωτο φετινο παιχνιδι μου Rockets απο streaming το οποιο ελπιζω να κανει συνδεση…Ελπιζω η πρωτη μου φετινη οπτικη επαφη να ειναι και νικη…Παιζουμε με το Φοινιξ εντος…

Παρ’ ολα τα χαλια μας θελω να δω την ομαδα εστω και χωρις Ming & Brooks…

Η ατυχια με τραυματισμους χτυπησε και παλι φετος…Αντε να δουμε…

Το 3-9 ειναι δραματικο οταν σκεφτομαι οτι παντα σχεδον ειμαστε σε slot playoff…Και επειδη η καταρα με τους ψηλους συνεχιζεται με χτυπηματα και τραυματισμους (λεγε με Brad Miller και το μονιμο Yao Ming), φερτε ρε πισω τον Hakeem μπας και δουμε ασπρη μερα χρονιας '95…Μονο ετσι μας βλεπω…:stuck_out_tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=jc02Z4-0wDM :bow:

Πούλο κι από το Phoenix…σάκος του μποξ φέτος.

Επίσης αν ξαναβάλετε βίντεο του Hakeem θα βάλω τα κλάμματα, θα ξαναρχίσω να λέω για τα δύο quad-doubles, την τάπα στον Starks, θα μιλάω για τον καλύτερο σέντερ όλων των εποχών, θα σκάσουν μύτη οι Jabbar-ικοί και οι Bill Russell-άδες και θα γίνουμε μύλος εδώ μέσα. Το νου σας

το τελευταιο ειναι ολα τα λεφτα…

Mε φορα μπηκε ο Griffin στο πρωταθλημα, μακαρι να μην εχει την τυχη του Oden.

Αμα δουλεψει και τις βολες του, θα γινει ακομα καλυτερος γιατι με 57% δεν γινεται δουλεια

Kόκα.
Σε σουίτα στο Staples Center εύκολα…

ασαλιωτα την πορνη σημερα!

δεν μασησε τελικα ο κοπροσκυλος και εκανε περιπατο…ποσο τραγικα λιγος ειναι ο Βαρεχαο γενικοτερα?μικρη ομαδα το cleveland παντως, εφαγε ποσες επιθεσεις 2η περιοδο που ανοιγε η διαφορα σε γιουρουσια και ντραιβς χωρις κανενα νοημα, ανοργανωτοι και οτιναναι…4η περιοδο το εκλεισα, φαινοταν πως η διαφορα των 20+ποντων θα αλλαζε μονο αν κοιμοταν ο Θεος αλλα προτιμησα να κοιμηθω εγω γτ ηταν το πιο ευκολως πραγματοποιησιμο 5 το πρωι…

κι εσυ πουλακι μου, γιατι υποστηριζεις cleveland; ξαδερφος του mark price εισαι;