Nba

μπα, cleveland ουτε καν, lebron δεν παω

σωστος νομιζω

Πουτσα σε Lakers & Memphis στα καπακια…Ρε λες…??:p:p

Πλακα κανω εννοειται, αν δεν σταματησουν οι τραυματισμοι δεν βλεπω να εκτοξευονται οι ρουκετες…

Κανονικη περιοδος ειναι ακομα, κατσε να σας πετυχουμε (Lakers) στα play-off και θα χορτασετε…:stuck_out_tongue:

Βλέπω Βοστόνη εναντίον Sixers
Μεγάλη μάχη στην Φιλαδέλφεια

http://www.sport-fm.gr/article/353131

πωπωπω αλλαγες!!! ρασαρντ λιουις σε ουασιγκτον, αρινας, τουρκογλου και ρισταρντσον σε ορλαντο, βινς καρτερ, πιετρους και γκορατ σε σανς!

Σούπερ ανταλλαγή για Ορλάντο. Ξεφορτώθηκε τον απόλυτο choker. Απλά πλέον είναι πιο αδύναμοι στους ψηλούς, αλλά περιφέρεια με Agent 0, J-Rich, Turkoglou κι από πίσω να έρχονται Jameer Nelson, J.J. Redick κι ο αγαπημένος White Chocolate.

Η μόνη καλύτερη περίπτωση θα ήταν αν έπαιρναν Nash. Pick & Roll μεταξύ steve και Howard? 40 πόντους σε κάθε παιχνίδι θα είχε ο Superman.

Έντονες φήμες πάντως υπάρχουν για Nash ότι πηγαίνει στη Νέα Υόρκη. Πλέον το Phoenix είναι μετριότατα κι όσο κι αν το αγαπάει ο Nash αν θέλει πρωτάθλημα θα πιέσει για ανταλλαγή σε διεκδικητή τίτλου. Και λογικά τέλη Ιανουαρίου μέχρι μέσα Φλεβάρη θα ανακοινωθεί ο Carmelo…

Θεωρητικα οι Ορλαντο ειναι κερδισμενοι

Jameer Nelson και Arenas θα ειναι καλο διδυμο στον ασο (αν παρει και τα κουμπουρια μαζι ο Arenas ακομα καλυτερα:p). Jason Richardson καλος σκορερ, στην αμυνα λιγο τα χαλαει. O Τurkoglu με την φανελα τον Magic εχει κανει τα παιχνιδια της ζωης του και ηταν λαθος που τον ειχαν διωξει. Καλυτερος τους παικτης ηταν στα playoffs του 08 που πηγαν και τελικο

EDIT

Eχει ακουστει κατι τετοιο για Nash? Για τον Carmello ειναι γνωστο οτι θα πηγαινε τρεχοντας, μεχρι και για Nets ειχε ακουστει το ονομα του. Stoudemire/Anthony/Nash καλη τριαδα, θα ριξουν τους μεσους ορους του Gallinari:p

Eχει ακουστει κατι τετοιο για Nash? Για τον Carmello ειναι γνωστο οτι θα πηγαινε τρεχοντας, μεχρι και για Nets ειχε ακουστει το ονομα του. Stoudemire/Anthony/Nash καλη τριαδα, θα ριξουν τους μεσους ορους του Gallinari:p

Και οι Lakers πήραν τον Joe smith για να έχουν άλλο ένα ψηλό κορμί να πάρει χρόνο από τους Gasol-Odom.

Η ανταλλαγή έχει ενδιαφέρον, αν και θα μου φανεί πολύ άκυρο αν ο Arenas φάει πάγκο (ο Steve χθές είπε ότι ο Nelson θα παραμείνει βασικός #-o ). Τα πράγματα πάντως δεν είναι απλά, ας πούμε ο Turkoglou χρειάζεται αρκετή ώρα τη μπάλα στα χέρια αφού του αρέσει να οργανώνει, κάτι το οποίο όμως θεωρητικά ισχύει και για τον Arenas. Αν τους βγούν αυτές οι κινήσεις πραγματικά θα είναι ο φόβος και ο τρόμος, αν όχι θα έχουν σοβαρό πρόβλημα. Λογικά πάντως θα κοιτάξουν να πάρουν αν βρούν 1-2 ακόμη ψηλούς με χαμηλό μισθό.

Το Phoenix πήρε καλούς παίκτες αλλά εγώ το καταλαβαίνω σαν κίνηση που θα ανοίξει την επόμενη χρονιά το δρόμο σε καινούργια ονόματα, όχι για να τους βοηθήσει να μπουν στα playoff.

Οι Nets δεν έχουν απλά ακουστεί για Carmelo αλλά αν δεν κάνω λάθος θεωρούνται το φαβορί, για αυτό και έδωσαν πρόσφατα παίκτες για να πάρουν draft pics τα οποία και μπορούν να προσφέρουν.

Παίδες, θέλω να ζητήσω χάρη. Επειδή ο ΣΚΑΙ δεν δείχνει φέτος NBA (και να έδειχνε με τους σχολιαστές δεν το αντέχω) και δεν ξέρω ποιο site να εμπιστευθώ για streaming. Μπορεί να μου στείλει κανείς πμ με λίγη βοήθεια;

Σε χαλάει ο Μαγουλάς?:lol::lol::lol:

Πές μου ότι σε φτιάχνει εσένα να τρελαθώ ε; :stuck_out_tongue:

Όχι ρε τρελός είσαι?Πλάκα έκανα:lol::lol::lol:

Πω ρε πούστη είναι η πρώτη χρονιά που δεν μπορώ να παρακολουθήσω ΝΒΑ και έχω πεθάνει γαμώ:(:frowning:
Να κάνετε καμιά ανάλυση ε:wink:

Επιτέλους ο Agent Zero σε μια ομάδα της προκοπής…

Αν και ελαφρώς παλιό το άρθρο, πάρε για τη Δύση http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=simmonsnfl2010/week11picks/part1&sportCat=nba

ΧΑχα πολύ ωραίες οι παρομοιώσεις που έκανε για τους Miami, Lakers και Celtics με τους White Stripes και μια Jazz μπάντα.:lol::lol:

98-96 μεσα στο Miami το Dallas. Βεβαια, απο Απριλιο μερια στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε με τους Dallas να μενουν εκτος απο τον 1ο αντε 2ο γυρο. Εφοσον δεν πηραν το πρωταθλημα του 06, δεν θα παρουν ποτε και ο Nowitzki θα μεινει βασιλιας χωρις στεμα:(

Ε ας πρόσεχαν…

[SPOILER]…και να κλείδωναν τον Wade στα αποδυτήρια…
[/SPOILER]

By the way,ευχαριστώ πολύ Ad1stt!!

Merry Christmas to ya all yo!!!