Nba

Θα δούμε χιτσκοκικο κλείσιμο τουλαχιστον

2 Likes

Ο Buddy Hield ειναι ακριβως οπως ειπε κι ο Udoka, οτι ηταν ο Klay Thompson.
Απλα ειναι το Netflix Remake. Τεραστιος Looney και τεραστιος Steph οπως παντα.
Ισως τελικα να ειναι contenders φετος οι Warriors. Αν και λειπουν Πορζινγκαρος και JB απο Celtics.

3 Likes

Υπνος.

Διατηρησαν το αηττητο οι Cavaliers μεσα στην Νεα Ορλεανη.
Για να δουμε αν θα το διατηρησουν και οι Thunder. Προς το παρον ετσι φαινεται.

1 Like

Οι Χιτ θα αντέξουν το Φοίνιξ άραγε?

1 Like

Καλό ντέρμπι γίνεται και στο Ντένβερ τελικά

1 Like

Δεν σταματάει αυτος ρε

2 Likes

Notes για το πρώτο μικρό κομμάτι της σεζόν:

Ανατολή ότι νάναι κλασικά:

• Εντυπωσιακό ξεκίνημα Cavs, ήταν ένα καλό σύνολο από πέρσι και φέτος έχουν μπει ακόμα καλύτερα στους ρόλους τους ο καθένας, χωρίς να τα περιμένουν όλα από το πάλαι ποτέ πουλέν μου, τον Mitchell.
  • Η Βοστώνη συνεχίζει στον αυτόματο, γι’ αυτό πιστεύω ότι κάνει/θα κάνει και κάποιες ήττες στο χαλαρό, ενώ προφανώς θα γίνει ακόμα καλύτερη με την επιστροφή Porzingis (με αυτόν βέβαια το πόσο θα παίξει είναι πάντα ένα ερώτημα). Τουλάχιστον να δούμε κάποια ομάδα να την κοντράρει στα playoffs αυτή τη φορά.
  • Για Bucks τα είπαμε, αντίστοιχη θλίψη και οι 76ers όπου ακόμα δεν έχουμε δει Embiid, o PG13 έχει μπει προφανώς διστακτικά και ο Maxey προσπαθεί να κάνει τον AI.
  • ΝΥ, Indiana & Miami κομσί-κομσά, οι Knicks πιστεύω θα τη βρουν την άκρη κάποια στιγμή πάντως, οι Pacers μοιάζουν μπερδεμένοι και χωρίς ξεκάθαρους go-to guys, ενώ το Miami μου μοιάζει να μην έχει τύχη αν δεν πετύχει κάνα καλό trade. Πάντως δεν θα πόνταρα ποτέ και τίποτα εναντίον του με όλα αυτά που έχει κάνει.

Δύση χαμός:

• Τρίβω τα μάτια μου με GS, δηλ πάντα είχα την ελπίδα οι μικροί του να πάρουν μπρος, αλλά παραπήραν απ’ ότι φαίνεται συν spot on κίνηση με Hield. Για να δούμε αν/πόσο θα αντέξουν, σημαντικό που δεν όχι μόνο δεν έχει χρειαστεί να κάνει τον σούπερμαν o Steph, αλλά ανταποκρίθηκα πολύ καλά και στο μικρό διάστημα της απουσίας του.
  • OKC ως αναμενόταν δαγκώνει άγρια στην άμυνα με προσθήκη Caruso και -προσεχώς- Hartenstein. Σε πολύ σωστό μονοπάτι και η βελτίωση του Holmgren.
  • Suns (και KD) ή τώρα ή ποτέ.
  • Denver με vintage Russ δε σας χάλασε, έτσι; Να δούμε πάντως πώς θα είναι στα playoffs από πλευράς αντοχών, ήδη έχουν μαζέψει πολύ φόρτο οι βασικοί του.
  • Ευτυχώς σα να ισορρόπησε η φασούλα στο LA, λογικά βέβαια αφού ο AD ξεκίνησε με εμφανίσεις a-la Wilt οπότε είπε να “ξεκουραστεί” λίγο. :smiley:

Μάλλον γι’ αυτό λέω να σε κράξω. :smiley:

2 Likes

Επίσης, και παρά τη νίκη χτές απέναντι στο μίζερο Portland, συνεχίζω να μη βλέπω φως για San Antonio (ούτε καν play in δηλ) και μου φαίνεται κάπως προβληματική η διαχείριση (ή η απουσία αυτής) του Wemby.

To αναφέρω επειδή αφενός ο Wemby υποτίθεται ότι ανήκει στην σπάνια κατηγορία των generational talents και αφετέρου οι Spurs είναι διαχρονικά το πιο επιτυχημένο franchise της λίγκας, αν βγάλουμε εκτός Lakers και Celtics. Πέρα από τα 5 πρωταθλήματα μιλάμε για για 39/43 προκρίσεις σε playoffs από το '77 που μπήκαν έως και το '19 ενώ αν πιάσουμε από 1990 έως 2019 είναι 29/30 με μοναδική απουσία τη χρονιά που τραυματίστηκε ο Robinson και κάνανε tanking για να επιλέξουν τον Duncan. Και τώρα πάνε για 6η σερί απουσία και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο φως στον ορίζοντα.

ρε @ChrisP εισαι τρελος αναλυτης ΝΒΑ, δεν κάνεις (ή να συνεργαστεις) με κανενα Podcast ? σοβαρολογω. Ακουω τους shake n bake Καμια φορά, μια χαρα χωράς εκεί

1 Like

Μπα καλά είμαι εδώ νομίζω.

Δείτε JxmyHighroller καλύτερα, τοπ κανάλι ΥΤ:

https://www.youtube.com/@JxmyHighroller

1 Like

pick n popa ρε, εναλλακτικά Shot clock - έναν JJ είχαμε να κάνει και καλό τεχνικό podcast στα ξένα, μας τον έφαγε ο γμνς ο LeGM να τον κάνει σαν τα μούτρα του

Chrisp ιδιαιτέρως καυστικός για podcaster, εύκολα θα περπατούσε το project :stuck_out_tongue:

Άσε μας ρε άμπαλε και συ :exclamation:

Σοτ κλοκ απαράδεκτο ύφος ξερολίασης, απέχω.

Άμα θέλετε ποντκαστς (και κάμποσα καλογραμμένα άρθρα), πάτε The Ringer και ξεμπερδεύετε.

3 Likes

JJ Redick διώξε τους άμπαλους από το LA και σφίξε τα ζωνάρια μπας και ξαναδουμε ασπρη μερα, μας κοροϊδεύει ο κάθε τυχάρπαστος πλέον.

Ringer παντοδύναμο, shake n bake απατη του αλγοριθμου.

3 Likes

Παντως γινονται πραγματακια και φετος στο ΝΒΑ.

Ωραία παιχνίδια έχει σήμερα

Καβς - Γουόριορς για αρχή
Νάγκετς - Χιτ για ψιλοπέρασμα
Κινγκς - Κλίπερς για το σχόλασμα

1 Like

Το Suns @ Mavericks εχει πιο πολυ ενδιαφερον απο 2 απο τα 3 παιχνιδια που εγραψες νομιζω :stuck_out_tongue:
Απλα παιζει παραλληλα με το Warriors @ Cavs. Λειπει πολυ ο Green σημερα.

Φαντάσου, ακόμα και το στρημ λινκ των Γουόριορς, Μαβς δείχνει :rofl:

Δεν εχω χειροτερο απο το να ξεκιναει ενας αγωνας και το σκορ να γινεται πολυ νωρις 20-2, με την ομαδα που χανει ναα μην μπορει με τιποτα να επιστρεψει στο ματς και να κανει διατηρηση στην καλυτερη. Το εκλεισα ηδη και θα παω να φτιαξω dinner με την γυναικα και να δουμε καμια ταινια :smiling_face_with_tear:

Βρωμαει blowout η δουλεια.

Πες το σωστά το dinner χεχς
Τραγικοί οι Μπακς πάλι. Όντως Σανς με Μάβερικς λέει μόνο απόψε.

1 Like

Και οι Νετς αντέχουν ακόμα μέσα στην Βοστώνη.
Αν δεν μπαίνει το 3ποντο, αυτά παθαίνεις.