Συνεχίζει την παράδοση βλεπω ο Λούκα με φινιξ
Γιατι δεν εκανε την ευκολη λομπα ο Καμ Τομας στην προτελευταια τους επιθεση? Κακη επιλογη.
Τρωμε στις 21:45 αρα ουτε dinner ουτε supper, μαλλον midnight snack
Ευτυχως εφαγε ακυρο
Ωχ ωχ ωχ κρυψτε τον Μπο Κρουζ.
Επίσης σταματα ρε μλκ Γιοκοτς με τα τριπλ νταμπλ. Θα παρεις κανα 4ο μβπ και θα τον παίρνουν σηκωτό τον Σακιλ
Υγ Ωραια ματσακια γενικα ειδα σημερα οτι εγιναν. Δεν παρακολουθησα τιποτα γιατι ειχα αλλα σχέδια αλλα τουλάχιστον έσβησα το να δω σκελετό δεινοσαύρου απ το bucket list
@QuintomScenario αν ποτε βρεθώ στην Νεα Υόρκη φαντάζομαι θα με πας στο Smithsonian να δω τον βασιλιά ετσι; Και κανα ματσάκι των νικς.
Εκτός από Celtics Cavs καμιά ομάδα στην ανατολή δεν έχει θετικό ρεκόρ νικών. Αντίθετα στην δύση 11/15 ομάδες έχουν θετικό ρεκόρ.
Bucks 76ers καλύτερα να δώσουν τα αστέρια τους για όσα περισσότερα picks μπορούνε. Νομίζω έχουν εξαντλήσει τις δυνατότητες τους εδώ και καιρό. Και οι 2 χρειάζονται ένα καλό reboot. Lillard, Giannis, Embid, George χρειάζονται άλλες ομάδες.
Το Smithsonian Natural History Museum ειναι στην Washington, οποτε οχι, δε θα σε παω
Θα σε παω ομως στο American Natural History Museum που ειναι στη Νεα Υορκη και εχει καμια 20αρια δεινοσαυρους, μαζι με τον T-Rex Επισης θα παμε για αψογα tacos, για πολυ τιμιο burger χωρις κοκκινογουλι ομως, για βολτες στο Bryant Park και στην Times Square, και για πολλα αλλα. Σε ματσακι των Knicks με τιποτα, γιατι ειναι πανακριβα λογω MSG και λογω τουριστων που τα σκανε. Σε ματσακι των Nets μπορει ομως.
Τωρα καταλαβα τι εννοουσες εδω. Οτι γκρινιαζει στους διαιτητες επειδη ειναι sore loser, αν και ειχε 100% αδικο. Τον κατεβασαν δυο παικτες μαζι τον Nurkic στην τελευταια φαση, κι αυτος δεν ηθελε να δωσουν φαουλ επειδη τον ετσουξε η ηττα. Ας ειχε βαλει το τριποντο νωριτερα, ωστε να μην χρειαστει να κανουν φαουλ και να χασουν. Απαλευτος εχει γινει πλεον, φετος η Δυση δε θα ειναι το bizzarro bracket που ειχαμε περυσι, και θα χρειαστει πολυ μεγαλυτερη προσπαθεια για να παει τελικους ΝΒΑ.
Περυσι του εκατσαν κακοι Clippers με τραυματια Leonard, απειροι Thunder που φετος ειναι ακομα καλυτεροι, και υπεροπτες Wolves που νομιζαν οτι μετα τους Suns και τους Nuggets θα αποκλεισουν ευκολα τους Mavs.
Χαχαχα τα μπέρδεψα λιγο αλλα αφου τα βρήκαμε…
Για αλλη μια χρονιά βλέπω ενδιαφέρουσα δύση και ψηλοψοφια ανατολή. Δεν νομίζω να πανε τελικούς φετος οι μαβς ισως ηρθε η ωρα των θαντερ
Απίστευτο ξεκίνημα οι Μπακς απέναντι στους Σέλτικς. Πολυ νωρίς όμως.
Ισως το καλυτερο τους ξεκινημα φετος, αλλα τι να το κανεις οταν ο Πριτσαρντ εχει γαμηθει παλι
Ασάλιωτα τα σκάει το κωλόπαιδο
Είμαι περίεργος να δω αν ο Delon Wright πάρει έστω και ένα λεπτό συμμετοχής σήμερα.
Νομιζω θα ειναι 50-50 το 6th man of the year μεταξυ Πριτσαρντ και Buddy Hield, αν συνεχισουν ετσι.
Απίστευτο χέρι ο μπαγασας
Κααι οπως ηταν αναμενομενο, απο το +16 λιγα λεπτα πριν το ημιχρονο, ειμαστε γρηγορα γρηγορα στο -1 μετα απο πεντε επιθεσεις στο δευτερο ημιχρονο…
Απο πριν 6 μερες, για να δουμε αν θα ειναι προφητικο και παλι
ΥΓ. Ο εκφωνητης μιλησε για το μεταλλο του πρωταθλητη οταν εβαλε το τριποντο ο Χορφορντ πω γμτπνγ νομιζα ηταν ελληνικη αποκλειστικοτητα αυτη η πανηλιθια φραση
Από τον Τομγιάνοβιτς το '95 το αντέγραψαν οι έλληνες.
Κλέφτης εκκλησιών.
Ακριβώς, αυτό πήγαινα να γράψω κι εγώ ρε! Απλώς αυτός την είπε όταν πήρε πρωτάθλημα, περνώντας και τις 4 σειρές στα playoffs με μειονέκτημα έδρας.
Και ειστε λαθος και οι δυο (λιγο λαθος εστω).
Στην περιγραφη που ακουω δεν ειπε “heart of a champion” αλλα κυριολεκτικα "metal of a champion " Το heart of a champion το ηξερα κι εγω απο τα αμερικανακια.
Έπρεπε να καταλάβω ότι το πρόβλημα ήταν το μέταλ!