Nba

Το context μετραει παντως. Η ατακα του Τομγιανοβιτς, οταν την ειπε, οπως την ειπε, ειναι 100% legit. Τωρα οκ οταν ο καθε τυχαρπαστος speaker μιλαει για μεταλλο ή/και καρδια του πρωταθλητη με καθε αφορμη, ε καπου εκφυλιζεται η φραση (περαν του οτι ειναι ακυρη).

Παμε για γκραν κινιολ στο Μιλγουοκι! (ετσι για να ακουστω κι εγω βλαμμενος)

Τα κατάφεραν και πάλι.

Μόνο tanking φέτος.

Αστεια η σκεψη οτι οι Bucks θα τελειωσουν στις θεσεις στον πατο της Ανατολης. Ναι μεν ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση της σεζον ως τωρα σε ολο το ΝΒΑ, αλλα εχουν χασει 2 φορες απο τους αηττητους Cavaliers (και τις δυο στο νημα), και 2 φορες απο τους Celtics. Θα μπουν playoffs σιγουρα εν τελει, απλα δεν θα πανε και πολυ ψηλα. Σιγα μην παρουν καλο pick οι Nets, αυτα ειναι μονο για τα memes και τα clicks.

Για να δουμε τι θα γινει στην Οκλαχομα τωρα. Τουλαχιστον οι Warriors δεν ξεκινησαν με το σκορ 20 - 2 κατα τους, αλλα το βλεπω πανδυσκολο να κλεβουν νικη χωρις Podziemski μαλιστα.

1 Like

Εύκολη νίκη.

Γράψε λάθος.
Παίζει ο μασκοφόρος τιτάνας.

1 Like

Γελαω με τα 3 τελευταια “φαουλ” που πηραν οι Thunder για 6 δωρεαν ποντους.
Παντως το +7 για τους Warriors στο ημιχρονο ειναι πολυ καλο.

Εχω μπερδευτει παρα πολυ με τον Steve Kerr φετος. Μεχρι το τελος της σεζον λογικα θα εχει κανει ρεκορ ΝΒΑ στην ποσοτητα απο διαφορετικες αρχικες πενταδες. Κουμινγκαρος τα εχει διαλυσει ολα. Τουλαχιστον σε αντιθεση με το Cleveland, βλεπουμε ματς εδω περα. Κι ας κερδισει οποιος θελει στο τελος.

1 Like

Ρε, επικό ξεκώλιασμα στην 2η περίοδο.
Βγαίνει ο Χιλντ, μπαίνει ο Μέλτον, τα στάζει κι αυτός. Αβίαστα.

Ήταν φάσεις που έμοιαζαν ανίκητοι. Κι εκείνο το play με το κάρφωμα του Κουμίνγκα.
Αψεγάδιαστο.

1 Like

Εχει κανει τρελο reset ο Kerr, και προς το παρον λειτουργει αψογα για την ομαδα.

Μπορει πολλα να γινουν μεχρι τον Απριλιο και να αποκλειστουν ακομα και στον πρωτο γυρο, αλλα προς το παρον φαινονται ικανοι για εγγυημενους ημιτελικους Δυσης και βλεπουμε. Η Δυση ειναι ΤΟΣΟ ανταγωνιστικη ρε γμτ, που δεν γινεται καμια προβλεψη. Στην Ανατολη θα εκπλαγω αν δεν δουμε Celtics - Cavaliers στους τελικους.

Οι Warriors μαζεψαν το καλοκαιρι ενα σωρο 30αρηδες που θα μπορουσαν να παιζουν βασικοι (ή επαιζαν στο μισο της καριερας τους - Kyle Anderson, De’Anthony Melton, Buddy Hield) σε 25 απο τις 30 ομαδες του ΝΒΑ, και τους εχουν στον παγκο. Τους βγηκαν κι απο το πουθενα περυσι ο Trayce και ο Podz, δεν τους χαλασε. Οσο μαλακια κι αν ακουγεται, δεν τους λειπει καθολου ο Klay… Την Τριτη θα εχουμε πολλα κλαματα βεβαια.

ΥΓ. Οκ ο Μελτον ειναι 26, αλλα μοιαζει με 30αρης :stuck_out_tongue:

1 Like

Κλαίει Τόμσον :joy:

3 Likes

Θα ντρεπομουν να το πω, εσυ δεν ειχες τετοιο θεμα :stuck_out_tongue:

Ερωτηση προς μελη του φορουμ που γενικα παρακολουθουν το αθλημα… Ειναι το flopping κατι σαν προαπαιτουμενο για να γουσταρετε μερικους παικτες? Ή απλα συμπτωση? Οσο και να τους θαυμαζω, δεν θα μπορουσα ποτε να γουσταρω παικτες οπως τους εξης:

Harden
SGA
Luka
LeFlop

Ισως υπαρχουν κι αλλοι, αλλα με αυτους δεν την παλευω καθολου.
Κανα δυο απο αυτους δεν τους αντιπαθω, αλλα δεν τους συμπαθω κιολας.
Θεατρο σε ΚΑΘΕ φαση ρε πστ.

ΥΓ>. Τι ΤΣΟΝΤΑ ειναι αυτη, πως γενεν αυτο

1 Like

Χαχα, δεν υπάρχει αυτό που γίνεται.
18/33 τρίποντα και τα περισσότερα είναι ελεύθερα από plays.

Γενικά βγάζουν φοβερά plays σε αντίθεση με Οκλαχόμα που πάει πολύ στο 1x1.

1 Like

Οντως…

Εκλεισα το ματσακι οταν και οι δυο ομαδες εβαλαν τις ρεζερβες αφου οι Warriors ηταν στο +27 και τωρα βλεπω τυχαια οτι επεσε στους +9. Α ρε Warriors, αδιορθωτοι.

Αν καταφερουν να χασουν, θα ειναι μνημειωδες.
Ωραια ματσακια γινονται σε Φοινιξ, Ντενβερ, Μινεσοτα.

ΥΓ. Τι +6 μωρε.

1 Like

Κι εγώ το γύρισα σε Μαιάμι - Μινεσότα με το τέλος του 3ου
Θέλουμε παράταση :rofl:

1 Like

Ειμαστε και καποιας ηλικιας, ηρεμησε.
Κλαμα, εκανε το night, night

1 Like

Υποκειμενικό ειναι τον ποιον συμπαθείς και τι κριτήρια έχεις. Εμενα μου την σπάει το φλοπινγκ και οι foul merchants (πχ SGA Brunson) αλλα οχι σε σημείο να πω οτι δεν τους συμπαθώ (προφανως στο παιχτικο κομμάτι ειναι τρομεροί ετσι κ αλλιώς).

Το χειρότερο για μενα είναι το να εισαι βρώμικος παίχτης σαν τον draymond η ύπουλα επικίνδυνος σαν τον Chris Paul. Επισης δεν μπορώ και την κλαψα ειδικα την αδικαιολογητη.

Και θα μου πεις καλα ρε μεγάλε πως συμπάθειες τον Ντονσιτς τοτε; Οπως έχω ξαναπεί απλα απολαμβάνω να τον βλεπω να παιζει και μου αρεσει και το winning mentality που έχει. Απο εκει και περα τα λεω αυτα επειδη υπάρχει και η ασφαλεια της αποστασης. Αν ηταν δλδ ακομα στην ρεαλ και αντίπαλος του ολυμπιακού θα τον στόλιζα μερα νυχτα.

1 Like
  • Τρελο τελειωμα στην Φιλαδελφεια, στην παραταση. Περιεργο foul overturn απο διαιτητες.
  • Τρελο ματς στο Phoenix, με τους Kings να παλευουν.
  • Επισης τρελο ματς στο Denver, ο Kyrie εχει 15/18 σουτ, 6/6 τριποντα, ναρκωτικα το παλικαρι. Και ο Jokic triple double απο την 3η περιοδο, τωρα ειναι στο 33π 16ρ 15α, απιστευτος παλι.

Αυτο το εχουν και οι Draymond Green & Chris Paul :stuck_out_tongue:
Θελω Denver σημερα, για να κλαιει παλι οτι αδικηθηκε ο Ντονσιτς.

Το αναγνωρίζω αλλα στον δικο μου αλγόριθμο δεν μπορω να το προσπεράσω για να τους συμπαθήσω.:stuck_out_tongue:

Δεν ειναι καλα ο Γιοκοτς ρε μερες το λεω

1 Like

ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, του εδωσαν ανυπαρκτο φαουλ σε σουτ 3 βολων και μαλιστα δεν το εκαναν overturn μετα απο challenge, απλα κλαιω. Τωρα 3 βολες για Jamal Murray απο το πουθενα :stuck_out_tongue: Εχασε τις 2 ο μλκς.

Καλα Irving αρρωστος, 17 στα 20 σουτ απο guard.

Το φαγες το παληκάρι.

1 Like

Νταξει, δεν φταιω εγω που πηρε 2 σκοτωμενα τριποντα χωρις λογο στο τελος.

Απαλευτο το ISO του Dallas, αποκρουστικο βασικα.
Το κραζω απο περυσι, οταν με λεγανε simple minded καποιοι (!)

Νομιζω επαναλαμβανομαι αλλα δεν πειράζει θα το πω αλλη μια. Τι κανεις ρε μλκ Τζόκερ φετος

Btw να δώσουμε και λιγη αγαπη στον σαμπονις που έκανε το πρωτο τριπλ νταμπλ χωρίς να χάσει σουτ κ βολη και με 0 λαθη

Υγ: Κριμα η προσπάθεια του Γιάννη σημερα

2 Likes