Nba

Το έγραψα κι εγώ αυτό :exclamation:

Ισχυει, τα εγραψες ομορφα!

Kuzma για Middleton οι Bucks.

Το business κομμάτι έχει μπει με διαφορά ως η μεγαλύτερη προτεραιότητα για τους περισσότερους GM πλέον. Η απλά τα ναρκωτικά θερίζουν στο ΝΒΑ.

το καλυτερο σχολιο που διαβασα

“The Mavs traded Luka, and you still think you are irreplacable at work”

3 Likes

https://www.youtube.com/shorts/0UtEuxubLt0

1 Like

Καλόοο

Ωπ
Και Τζίμι Μπάτλερ συμπαίχτης με Κάρυ
Φεύγουν Ουίγκινς+Σρούντερ+ Σλόου Μο

1 Like

ΑΑυτο ερχομουν να ποσταρω… Ο Τζιμης ο Μπατλερ ειναι μεγαλος παιχταρας, αλλα αυτη η κινηση επρεπε να εχει γινει καπου 3 χρονια νωριτερα. Και παλι, πιστευω οτι θα κανει μεγαλα παιχνιδια, αν βεβαια οι Warriors μπουν στα playoffs. Που μαλλον δεν.

Ο Σρουντερ δεν καταλαβα ποτε γιατι αποκτηθηκε. Εντελως ηλιθια κινηση.
Γενικα, οχι αλλους guards. Οχι αλλο καρβουνο.

Ο Σλομο ειναι παρα πολυ χρησιμο εργαλειο, και μου αρεσε πολυ στην δευτερη ομαδα των Warriors, η οποια ρολαρε μεχρι να τραυματιστει ο Melton και να αρχισει ενα ντομινο τραυματισμων, πανηλιθιων ηττων και αδικαιολογητων αποφασεων απο τον Kerr και την διοικηση. Πλεον εχει ελαχιστο χρονο στην ομαδα, και δεν παιζει και πολυ καλα. Δε θα λειψει και πολυ, καλως ή κακως.

Ο Wiggins ομως… τεραστιο κριμα. Ειναι παιχταρας και περασε διαφορα ψυχολογικα περυσι και προπερσι, αλλα ειναι ο 2ος πιο σημαντικος λογος για τον οποιο οι Warriors πηραν το σουπερ αρχιδατο πρωταθλημα του 2022. Και φετος παιζει παρα πολυ καλα. Δεν ξερω κατα ποσο ο Μπατλερ ειναι upgrade.

Μεσα σε ολα αυτα, υπαρχει ο παικταρας που λεγεται Valunciunas διαθεσιμος, σε μια θεση που οι Warriors υποφερουν εδω και χρονια, και αντι να κανει ΜΙΑ γαματη κινηση ο Dunleavy, παει και παιρνει ακομα εναν… guard. Ο Valunciunas εντωμεταξυ παει για ψιχουλα στους Kings. Προφανως οι Wizards κανουν tanking.

ΥΓ. Η μπουνια του Green στον Poole το καλοκαιρι του 2022 πιθανοτατα να στερησε απο τους Warrriors εναν αακομα τιτλο, ή τουλαχιστον μια αξιοπρεπη εμφανιση καθε χρονο στα playoffs. Αντι αυτου εχουμε αποκλεισμο απο τους Lakers (που ηταν χειροτερη ομαδα - να ναι καλα και τα κορακια) το 2023, απουσια απο τα playoffs το 2024, και σχεδον σιγουρα απουσια απο τα playoffs και το 2025.

1 Like

Οπότε μένει να δούμε αν θα την κάνει κι ο KD
Ή έκλεισε το κεφάλαιο της ανταλλαγής του μετά το σημερινό νέο

Summary

Μου-ζα-κίτης οε οε οε οε οε οε οε

Οι Warriors λεει κινηθηκαν επιθετικα για την αποκτηση του αλλα ο KD δεν ηθελε με τιποτα.

Μαλακια του βασικα, η καλυτερη επιλογη θα ηταν για αυτον.

ΥΓ. Τρελη ματσαρα στην Ατλαντα στο ντεμπουτο του Φοξ με τους Σπερς. Και ο τυπος εχει 24 ποντους και 13 ασιστ. Και 3 κλεψιματακια.

Και μέσα σ όλα τα ονόματα της τριπλής ανταλλαγής, διάβασα και του PJ Tucker :rofl:

Ούτε κι αυτός ξέρει από πότε έχει να παίξει.

Δεν εχω δει πιο ηλιθια ομαδα απο τους Warriors της τελευταιας διετιας.

1 Like

ειμαι φουλ στενοχωρημενος απο χθες

image

καταλαβαινω γιατι επρεπε να φυγει - αλλα σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι ο Κουζμα ειναι η λυση

Νιώθω ότι παρακολουθώ την χειρότερη -από πλευράς αποφάσεων- trade deadline έβερ, με εξαίρεση προφανώς τον συμπαθέστατο Fox στο SA. Και πες ΟΚ, το trade Luka-AD είναι πρωτοφανές και μα κατηγορία μόνο του από κάθε άποψη, αυτά των Butler στο GS (θα υπογράψει και επέκταση λέει μέχρι τα 37 του και ενώ είναι σε ξεκάθαρο decline και αφερέγγυος ως χαρακτήρας) και Kuzma (λολ πραγματικά) στο Milwaukee ξεπερνάνε κάθε φαντασία ως προς άκυρες αποφάσεις.

2 Likes
2 Likes

Χαζεψα μιση ωριτσα απο αυτο οταν ηταν live στο YouTube στην δουλεια.
Δυο σχολια μονο εχω προς το παρον.

1. Φανταστικη δουλεια. Απιστευτα νοσταλγικο και συγκινητικο αφιερωμα.
  2. Παντοτε με εντυπωσιαζει το πως ακομα και πραγματα που εγιναν πριν 10 χρονια φαινονται ρετρο σε βαθος χρονου. Περαν του ποσο “πιτσιρικια” ηταν το 2015 στον πρωτο τιτλο, τα ρουχα, η ποιοτητα εικονας, οι περιγραφες, ακομα και το στυλ του μπασκετ (καλα ειδικα αυτο) φαινονται πραγματικα σαν να ειναι απο μια αλλη εποχη…

ΥΓ. Bob Myers τελικα η μεγαλυτερη απωλεια για αυτην την ομαδα τα τελευταια 5 χρονια.

9 δευτερόλεπτα… μπορείς να το πεις και λίγο έγκλημα

Μ έχει πιάσει νευρικό γέλιο από το επικό 3ποντο ξεκώλωμα των Μπακς στην 2η περίοδο.
Συμπαθής ο Κούζμα για 1ο παιχνίδι.

Oι Bucks πληρώνουν–και θα συνεχίσουν να το κάνουν–την ανόητη απόφαση να δώσουν τριετές εγγυημένο συμβόλαιο $93 εκατ. στον 32χρονο, τότε, Middleton. H κίνηση με τον Kuzma ήταν ξεκάθαρα για να μειώσουν το χτύπημα στο salary cap τους. Ο Middleton ήταν το 22.5% του cap τους την επόμενη χρονιά, ο Κούζμα θα είναι το 13.8%. Πήραν ένα παίκτη χειρότερο σε άμυνα και τρίποντο (κατάφερε να ρίξει το ποσοστό του φέτος κάτω από 30%!), αλλά που είναι περισσότερο διαθέσιμος από τον Khris που έχει περίπου 100 παιχνίδια τα τελευταία 2.5 χρόνια!

Γενικά όλες οι κινήσεις τους από τότε που έδεσαν τα χέρια τους πισθάγκωνα με το συμβόλαιο στον Khris ήταν κινήσεις απελπισίας. Συμπεριλαμβανομένουν του Dame (ανάλογη αυτής των GSW με τον Jimmy τώρα). To καλοκαίρι μένουν ουσιαστικά με τα 2 συμβόλαια των Γιάννη και Dame. O Portis πιστεύω πως θα εξασκήσει το player option του, ο Lopez είναι free agent και σχεδόν όλοι οι άλλοι έχουν μη εγγυημένα και μικρά συμβόλαια. Αλλά τι περιθώριο έχεις όταν δεν έχεις πολύ χώρο (με 2 μαξ συμβόλαια) και χωρίς draft capital?

Πιστεύω πως ο μονόδρομος για αυτούς είναι να δώσουν το Γιάννη. Αν ήμουν Πελινκα θα τον σημάδευα το 26/27 όταν δε θα υπάρχει LeBron και όταν θα είναι ο τελευταίος χρόνος του με τους Bucks (με +1 player option). Αν δεν τον προλάβουν τίποτα Knicks, Heat ή ΟΚC αυτό το καλοκαίρι.

2 Likes

Πραγματικά και εγώ δεν βλέπω πως οι Bucks θα καταφέρουν να κρατήσουν Γιάννη. Ουσιαστικά πάνε σε rebuild mode. Φέτος προκοπή δεν βλέπω. Lopez δεν μπορεί πλέον ενώ Lillard είναι σε μεγάλη πτώση. Από εκεί και πέρα το χάος. Μόνη λογική λύση είναι να δώσουν Γιάννη, λογικά θα το ζητήσει και ο ίδιος το καλοκαίρι.

1 Like

Όσο νωρίτερα το αποφασίσουν οι Bucks τόσο περισσότερα ανταλλάγματα θα πάρουν. Αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι δομημένη δε μπορεί να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε Celtics, Cavs και Knicks.

2 Likes