Nba

Kouvadation

1 Like

Ελπιζω να παω κι εγω κουβα την Κυριακη.

Θλιβερή εμφάνιση από Dubs, ομάδα που επιστρατεύει hack-a-somebody πρέπει να αποβάλλεται κανονικά.

1 Like

Εχασα το ματς γιατι ειχα τρεξίματα με τις εκλογές εδώ (Εχουν κομμα trumpet of patriots με σύνθημα make Australia great again ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ) και δεν εχω πλήρη αποψη αλλα φαινεται η σειρα καθρέφτης της προπερσινης με kings. Απεναντι σε μια ομαδα νεανική εχουν ευκαιρία να τελειώσουν και πάνε 7ο ματς στην εδρα του αντιπάλου.

@QuintomScenario κουβα θα πας οπως τοτε με Κινγκς διπλό και πρόκριση εκτός. Τουλάχιστον αυτο θελω να πιστεύω. Ρίσπεκτ και στους ροκετς πάντως που μετα απο χρονια αποχής κατέβηκαν έτοιμοι για post season

2 Likes

Κλαιω λιγακι, μου εφτιαξες την μερα που γενικα ηταν πολυ κακη, και ηρθε το κερασακι στην τουρτα με την νικη της πιο βρωμικης ομαδας του ΝΒΑ.

Ετοιμοι για ξυλο εννοεις :stuck_out_tongue:

Μπα, δε νομιζω να παω κουβα… οι Warriors ειναι πλεον μια ηλικιωμενη ομαδα, και αυτην την στιγμη παιζουν εκτος εδρας απεναντι σε μια πιο σκληροτραχηλη ομαδα απο τους Kings πριν 2 χρονια. Κι αν δηλαδη ξεκινησουν το ματς καλα οι Warriors, θα πεσει ξυλο παλι και μαλιστα ατιμωρητο. Ο Καρι ειναι τραυματιας εντωμεταξυ, και ενω επαιξε καλα σημερα, εκανε πολλα λαθη. Βαλε σε αυτο το μηδενικο του Μπαντι Χιλντ και τις εμμονες του Στηβ Κερ (που ειναι ο Κουμινγκα ρε Στηβ?), και δεν εχουν πολλες ελπιδες πιστευω.

Ουτως ή αλλως πλεον στηριζω Wolves για την συνεχεια των playoffs, με κερδισαν περυσι ως ομαδα.

1 Like

Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω αλήθεια

1 Like

MAGA δηλαδη κι εκει :smile:

1 Like

Vintage Russ στο πρώτο ημίχρονο ξεμπλόκαρε τους Nuggets. Αλλά έχει πολύ δρόμο το ματς. Οι Clippers έχουν πολύ καλή κυκλοφορία και έχασαν αρκετά ελεύθερα σουτ

Φαίνεται να το καθαρίζουν οι Νάγκετς

Σερι 17-0 στην αρχη του δευτερου ημιχρονου και τελος

Αν και προεβλεψα αποκλεισμό χαιρομαι για το αποτέλεσμα. Να δούμε λογο τζοκερ παραπανω

1 Like