Nba

Μα δε μπορούν να πάρουν παίκτες.
Το payroll τους είναι καμία 40 εκατομμύρια πάνω από το salary cap με 2 super max συμβόλαια σε Γιάννη και Dame. Είναι πάνω από το first apron και δε μπορούν συμψηφίσουν μισθούς σε trades, να κάνουν sign and trade κλπ κλπ.
Από picks φέτος έχουν μόνο το second round ενώ μελλοντικά είτε τα έχουν παραχωρήσει είτε είναι με swap rights περιορίζοντας τους σημαντικά.

Η μόνη επιλογή που έχουν είναι να ανταλλάξουν το Γιάννη. Και μάλιστα θα τον ανταλλάξουν και χωρίς να πάρουν πολλά στην κατάσταση που έφεραν την ομάδα τους.

Οι λάθος επιλογές ξεκίνησαν από το max στον Μιντλετον. Μπήκαν στη δύσκολη θέση μισθολογικά χωρίς ευελιξία και από εκεί έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο, με κορυφαίο φυσικά το να δώσουν τον Jrue για να φέρουν τον Dame.

4 Likes

Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποιος κανόνας στο Salary Cap για όταν τραυματίζεται παίκτης με max συμβόλαιο όπως ο Lillard και οι Bucks θα μπορούν να ρίξουν λίγα λεφτά για point guard. Έστω στον Gary Trend Junior που τώρα αξίζει παραπάνω. Σίγουρα του χρόνου πρέπει να βρουν και ψηλό γιατί ο Μπρουκς κλάταρε φέτος. Γενικά δε θα είναι εύκολα τα πράγματα για το Μιλγούοκι αλλά νομίζω πως ο Γιάννης δε θέλει να πάρει τα παιδιά του και να φύγει ενώ το Μιλγουόκι δε θα τον δώσει μετά το κράξιμο που έφαγαν οι άλλοι με τον Ντόνσιτς. Για rebuild θα πάνε με στόχο το 2026-2027.

2 Likes

Χθες ήρθα τρέχοντας από τη δουλειά για να δω Ρεάλ-ΟΣΦΠ, έχασα και σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο (τι χάλια αγώνας, θεέ μου).
Ήπια 3 μπύρες στα γρήγορα μέχρι να τελειώσει, οπότε την είχα ακούσει λίγο. Μου σκάει διαφήμιση στο κινητό προσφορά να ποντάρω στο Μπακς-Πέισερς με δώρο ΚΤΛ.

Σπάνια παίζω στοίχημα… Δεν βαριέσαι λέω, πάω και ποντάρω 40 eur: Γιάννης 30+ πόντους, Γιάννης10+ Ριμπάουντ, Γιάννης7+ Ασσίστ.

Ξυπνάω το πρωί, ανοίγω NBA.com και λέω “το πιασα”. Μετά πάω στη BWIN και βλέπω ότι δεν το έχω πιάσει.

Τι είχε γίνει; Θυμηθηκα ότι πάνω στην κούραση και τις μπύρες νόμιζα ότι πάζουν στο Μιλγουόκι και είχα βάλει και νίκη Μπάκς.

Ηθικό δίδαγμα: Μην παίζετε στοίχημα κουρασμένοι και μεθυσμένοι.

4 Likes

Κάθε χρόνο, όταν ξεκινάνε τα play-offs παίζω ένα στοίχημα με τον ανιψιό μου (τώρα 19 χρονών) για το ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα. Μόνο αυτό, τίποτε άλλο, ούτε συστήματα, ούτε τίποτα.
Τα 3 τελευταία χρόνια έχω κερδίσει, 2021 είχα πει Suns (και ξέρουμε ποιός το πήρε!!!)

Φέτος έχω πει Οκλαχόμα, αυτός είπε Κλίβελαντ.

Πιστεύω ότι τελικός θα είναι Οκλαχόμα - Βοστώνη ή Οκλαχόμα-Κλίβελαντ. Βοστώνη και Κλίβελαντ παίζουν λογικά στον τελικό Ανατολής… Είδωμεν!

Θεωρώ ότι ως τώρα πάει καλά η πρόβλεψη. Βλέπω την Οκλαχόμα να πηγαίνει πολύ ξεκούραστα στους τελικούς και μετά Σέλτικς και Καβαλίερς ξεκούραστα στους τελικούς περιφέρειας, όπου θα γίνει της καριόλας.
Θεωρώ ότι αυτό θα είναι το κλειδί, ότι η Οκλαχόμα θα πάει ξεκούραστα ενώ όοοολοι οι υπόλοιποι θα φαγωθούν

2 Likes

Δεν υπάρχουν βάσεις για rebuilt στους Bucks. Όση ευελιξία και αν τους δοθεί στο salary cap λόγω Dame, δεν μπορούν να φέρουν κάτι καλό. Από εκεί και πέρα ο καλύτερος σου παίκτης δεν γίνεται να είναι ο Gary Trent. Αν κατάφερναν τουλάχιστον να έπαιρναν κάτι καλύτερο στην ανταλλαγή με Middleton ίσως να το συζητούσαμε αλλά ο Kuzma είναι μεγαλύτερο ανέκδοτο από τον Ben Simmons.

Η μόνη λύση είναι trade Γιαννη με όσο γίνεται περισσότερα pics. Και για αυτούς είναι καλό και για τον Γιάννη που έφτασε τα 30 πλέον

3 Likes

Doc Rivers GIFs | Tenor

1 Like

Γιαννης

Ημουν πολυ πιο κοντα απο ολους ε :stuck_out_tongue:

Σε αλλα νεα :

1 Like

Κακος ο Γκομπερ τωρα; :sweat_smile:

Πεσαμε εξω ναι αλλα χαλάλι. Τρομερο μπουλινγκ ο Εντουαρντς στους λεικερς

3 Likes

Καινούργια αργκό αυτή;

Και για να μου ρίξουν αλάτι στις πληγές, την επόμενη μέρα μου έρχεται μήνυμα που με καλοσωρίζει μετά από τόσον καιρό και λέει σας υπενθυμίζουμε να παίζεται υπεύθυνα κτλ και το πρώτο που λέει είναι: Μήν παίζεται υπό την επήρροια αλκοόλ η άλλων ουσιών.

4 Likes

Δεν το πηρα γραμμή. Ατιμο auto correct με εφαγες :joy:

1 Like
4 Likes

Τους εριξε κατω σαν κορινες (!)

Η μερα που αποκλειεται ο φλοππερ ειναι καθε χρονο μια απο τις καλυτερες μερες στα αθλητικα δρωμενα. Κυριως για την κλαψα που ριχνουν οι φανατισμενοι οπαδοι του μετα, οι οποιοι μεχρι πριν 2 εβδομαδες ελεγαν πως οι Lakers ειναι σιγουροι για West Finals τουλαχιστον, και βλεπουμε.

3 Likes

Σημερινός κουβάς:

3-3 θα γίνουν και τα 2 ματς

1 Like

Ισως να ειχαν ελπιδα οντως να σε επαληθευσουν (για τον κουβα προφανως) και οι Nuggets (αν και μαλλον θα εχαναν ουτως ή αλλως), αλλα ο Westbrook αποφασισε να χασει σχεδον καθε lay-up ή καρφωμα που θα μπορουσε, και ετσι για μια ακομα φορα πουλησε την ομαδα του.

Οι Knicks παντως με τεραστιο Brunson στον επαληθευσαν οντως τον κουβα.

1 Like

Για να δουμε αν οι Knicks, που εχουν το πιο συμπαθητικο ροστερ εδω και οριακα 13 χρονια (προσπερνω το περσινο και το ξενερωσπασιμο του βραχύβιου Villanova gang),

Summary

μπορουν να κανουν την υπερβαση, δηλαδη πανω απο 2 νικες με τους αχωνευτους Celtics που βλεπω να το παιρνουν παλι τραινο.

Επισης, τελος εποχης ε, αποσυρεται ο πρακτορας Ποπ απο τους παγκους. Νταξει, αναμενομενο, αλλα και παλι, ας είναι υγιής και εμείς καλά θα είμαστε.

Summary

5 Likes

Το απόλυτο End of an era θα έλεγα.

5 Likes

Τελικος για τους Warriors σημερα. Αν χασουν σημερα, δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισουν στο Τεξας την Κυριακη πιστευω.

Κριμα για Popovich να αναγκαστει να σταματησει την προπονητικη λογω προβληματων υγειας. Τεραστια καριερα, σιγουρα ενας απο τους 5 πιο σημαντικους προπονητες στην ιστορια του ΝΒΑ.

1 Like

Nope

1 Like

Ξεχασες να ρωτησεις τα κορακια.
Οριακα στο 20-80 τους παιζουν.