Εντωμεταξύ η διάφορα μεγάλωσε με τον Μπράνσον εκτός ε
Άραξε μεγάλε
Α
πι
στευ
το
Πως κερδισαν oι Πεισερς παλι ρε
Το καλυτερο παιχνιδι της σεζον, ανετα. Εδωσαν δυστυχως δικαιωματα οι Knicks, και εκλεψαν το παιχνιδι οι Pacers (και μεταφορικα, και κυριολεκτικα). Δεν γινεται να κερδιζεις με 9 ποντους 59" για το τελος και να μην μπορεις να παιξεις εστω 2 καλες αμυνες, ακομα κι αν χασεις ολα τα σουτ.
Μαλακιστηκε και ο Ανουνομπι με το φαουλ (αστον να βαλει το τριποντο ντε αν μπορει), και με την χαμενη βολη, και ο ΚΑΤ με μια ακομα χαμενη βολη, και ο Τιμποντο με το αποτυχημενο challenge, και οι διαιτητες που δεν ειδαν το πεντακαθαρο goal tending στην παραταση.
Neismith το καλυτερο ματς της ζωης του. Οι Pacers εντωμεταξυ εκαναν μονο 7 λαθη σε ολο το ματς, ασυλληπτο.
Τωρα δυστυχως δυσκολα τα πραγματα, κι ας ειναι μονο ενα παιχνιδι.
Με ξύπνησε η ειδοποίηση του σεισμού στις 619 και είδα ότι ήταν σε εξέλιξη ο ο αγώνας οπότε είδα την παράταση…
Τρελή φάση
Έλεγα μπορούν οι Wolves, αλλά πάνω που σοβάρεψε κάπως ο Ant (τραγικός βέβαια από το τρίποντο άλλη μία φορά, κι αυτός και όλη η Μινεσότα), έπαθε 404 έρρορ ο Ραντλ.
Απ’ την άλλη εξαιρετικός robin o Jalen Williams δίπλα στον πανάξιο MVP και καλύτερο γκαρντ της τρέχουσας δεκαετίας.
Ελπιζω να ξυπνησει λιγο η Μινεσοτα στην εδρα της γιατι ειναι λιγο απαλευτοι τελικοι και περιπατος για την OKC (που για καποιο λογο δεν παω ιδιαιτερα, κυριως ΤζεηΝταμπ που εχει ετσι λιγο κακομοιρικη φατσα και μου καθεται στραβα, αλλα εχω φανελα SGA στο ταχυδρομειο…)
Νικς ειμαστε βεβαια.
Ισως χειροτερη κλοπη κι απο τοτε που το πηρε ο Embiid.
Για να το λες εσύ, δίκιο θα έχω.
hue hue hue οκ τα λεμε Δευτερα εχουμε τεστ Εμεις κι ο Κοσμος
Σου εύχομαι καλή επιτυχία
Εγω θα ειμαι μια χαρα, για σενα ανησυχω.
Απλα μην κανεις cheating για να παρεις οριακα Γ
Παρε και σφραγιδουλα
Η δική σου σφραγίδα είναι η πιο σημαντική.
o μoνoς λoγoς πoυ θελω Θαντερ ειναι για να φυγει αυτoς o αστερισκoς τoυ Σιατλ . Δεν μoυ ειναι αντιπαθεις σε καμια περιπτωση αλλα θα πρoτιμoυσα Νικς η Ιντιανα.
SGA μεγαλη παιχταρα σιγoυρα αλλα oι πιρoυετες τoυ με κoυρασαν αφανταστα.
Η Oklahoma αν ήταν σε μεγαλύτερη αγορά θα ήταν υποψήφια για μεγάλη δυναστεία.
Ήδη είναι πολύ δυνατή ομάδα και έχει assets να πάρει θεωρητικά όποιον θέλει.
Τρομερή δουλειά διοικητικά,προπονητικά, ανάπτυξη παιχτών.
Ο αστερίσκος του Σιάτλ;
Μη μου πεις ότι εννοείς επειδή είναι η συνέχεια του φραντσάιζ…
Ο αστερίσκος ποιος είναι;