πόσο χρονών είναι όμως ο Fischer?:-k
ο Odom τριατεσσάρι είναι,μιλάμε για ψηλό,πεντάρι αξιόλογο…
και οι Bulls είναι έτοιμοι να χτυπήσουν ανταλλαγή για Kobe…
Ναι,με Gordon-Deng-+άλλον 1.Πολύ πιθανό να μας ωφελήσει μιας και θα γίνουμε ποιο πλήρης(Fisher-Gordon-Deng-Odom-?) και πολύ πιο νέα ομάδα.Αλλά απ’ την άλλη ο Bryant είναι φοβερός και τρομερός.Θα δείξει…πιστεύω ότι αν η ομάδα καταφέρει και κάνει καλό ξεκίνημα(σαν το περσινό 29-13) τότε θα μείενι ο Bryant…αν όχι,τότε μπάι μπάι.
Για πεντάρι ελπίζουμε ότι φέτος θα είναι η χρονία του Bynum.Ως τώρα πάντως δείχνει θετικά σημάδια.
αν φύγει ο Kobe οι Lakers πρωτάθλημα σε 5 χρόνια και αν…
Και λίγα λες…
Κακά τα ψέμματα,όσο και να προσπαθούνε αυτοί οι 2 η ομάδα ούτε τώρα είναι για τίτλο.
Οπότε και να μείνει ο Bryant πια η διαφορά?
Χάσανε και από Χόρνετς… Πέτζα 10/13 τρίποντα!! 8O
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=101&document_id=83738
Δεν το πιστεύω…2 ήττες εντός έδρας#-o αν και εντάξει,έχουμε ακόμη 78 αγώνες για να δούμε τι θα γίνει…
οι Bulls συνεχίζουν το κατήφορο με 4/4 ήττες…
Ρε πρεπει να κανουν ανταλλαγες οι Lakers. Δεν μπορει να ειναι ο Kobe και οι υπολοιποι…
Είναι ο Kobe ο Odom ο Fisher και οι υπόλοιποι…
το θέμα είναι:συμφέρει να πάρουμε 3 νέους παίκτες με μέλλον για το καλύτερο SG αυτή τη στιγμή,ή απλά θα μας ρίξει σε μια εποχή με μελλοντικές προοπτικές μονάχα?
Ο Odom και ο Fisher ειναι καλοι συμπληρωματικοι παικτες. Δες τις πρωταθλητριες ομαδες του ΝΒΑ εδω και ποσα χρονια. Ειχε καμια τους μονο εναν σταρ?
Ρε,αν τα έλεγα όλα έτσι δεν θα έλπιζα σε τίποτα καλύτερο:( Δίκιο έχεις,αλλά και εγώ με το όνειρο ζώ
σνιφ,κλαψ
Τουλάχιστον ας μην πάρει η Βοστόνη το πρωτάθλημα…
Σε περιπτωση που γινει η ανταλλαγη με τους ταυρους οι Λιμναθρωποι θα εχουν 2 καλα και 1 κακο…Το κακο ειναι οτι χανουν ισως τον καλυτερο παικτη του ΝΒΑ αυτη τη στιγμη…Τα καλα ειναι οτι…
1ον)Αποκτουν χωρο στο budget με προοπτικη να γεμισουν και τον παγκο
2ον)Παιρνοντας Gordon & Deng τους δινεται η ευκαιρια να παζαρεψουν να παρουν τον Big Ben apo Bulls καθως το αντιτιμο θα ειναι μεγαλης αξιας…Αποτελεσμα:
5αδα Lakers-Fisher,Gordon,Deng,Odom,Wallace
Ασχημο???..Δεν νομιζω…
Πυραμιδα μην το σκεφτεσαι…χωρις να ειμαι οπαδος των αποκρουστικων για μενα Λιμνανθρωπων αυτη η λυση ειναι η σωτηρια σας…!!
οι Lakers όμως είχαν την ευκαιρία εδώ και λίγα χρόνια να χτίσουν ομάδα σιγά σιγά γύρω από Kobe αλλά δεν το έκαναν…μπορούν ακόμα…ας δώσουν Odom για δυο καλούς παίκτες,έτσι κι αλλιώς,όσο παικταράς και να’ναι,δεν κατάφεραν τίποτα με δαύτον.
Οοοοοχι τον Odom!!! Ο αγαπημένος μου παίκτης…αν είναι τουλάχιστον να πάει σε καλή ομάδα που του αξίζει…Και ειλικρινά,αν είναι να έρθει ο J’O’Neal από τους Pacers,προτιμώ τον Odom που είναι πιο νέος.
Όσο για Koby,η αλήθεια είναι ότι αποτελεί σύμβολο για τους σύνγχρονούς Lakers,αλλά απ’ την άλλη η ομάδα έχει εγκλωβιστεί σε αυτόν.Και όπως και να το κάνουμε,τριαντάρισε:( μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα…
Μάλλον η ανταλλαγή όμως με Bulls φένεται ποιο θελκτική,άλλωστε αν δεν κάνω λάθος,ο Gordon είναι 24-25 και ο Deng 22.Οπότε η ομάδα ανανεώνεται.
Τεσπά,σε άλλες ομάδες,οι Bulls κατρακυλάνε,οι Spurs σήμερα θέλουν να κρατήσουν το αήτητο απέναντι στουςσ αντιπαθέστατους Rockets του Rasputin:p και είτε το πιστεύετε είτε όχι,οι 2 μεγάλες εκπλήξεις είναι οι Hornts και οι Pacers με 3/3 νίκες.Για να δούμε.
Κοιτα να δεις…Oi Spurs δεν κρατησαν το αηττητο…Οι αντιπαθεστατοι Rockets μου,οπως λεει και ο Πυραμιδας,τους εριξαν στο καναβατσο μεσα στο σπιτι τους…Μα δεν εχει ελεος πλεον αυτος ο Yao Ming.???
Γαμω την γκαντεμια γαμω…Καθε χρονο τα ιδια ρε που…τη μου…ΕΛΕΟΣ πια…Παλι τραυματιστηκε ο McGrady…Δεν ειναι δυνατον να συμβαινει συνεχεια…Παλι θα μεινουμε πισω στην κουρσα της κουπας…ΕΛΕΟΣ again…!!!
Αχ,αλήθεια,για πε μου,από με μας δεν παίζεται χθές?Θυμάσια τι έγινε ή μήπως αυτό το διέγραψε η μνήμη σου?:lol:
LAKERS ρεεεε!!!Έτσι πάντοτε!
Εντωμεταξύ,ο κατήφορος των Heat απλά δεν έχει τελιωμό.Ήττα και με Wade μέσα και μάλιστα απο Supersonics που ως τώρα είχανε 8 ήττες…μάλλον δεν είναι η χρονιά τους…
??? :-s
Αχ,αλήθεια,με μα δεν παίζατε χθές?
Αυτό ήθελα να γράψω,αλλά απ’ το πολύ ενθουσιασμό τα έκανα άστα να πάνε…
γιάτι πέρσι πήγανε καλύετρα? αν και πρωταθλητές πριν 2 χρόνια, καμια σχέση με τότε. ειναι σε κατήφορο, όπως και οι sonics αλλά και οι lakers… τραγικόττατες ομάδες, χρειάζονται νέο αιμα. οι sonics νομίζω θα πάρουν καλό νούμερο στο επομενο ντραφτ, οι lakers δεν ξέρω. Φλετος δυστυώς για σένα που είσαι με lakers, είναι η χρονιά των Celtics… Η τριάδα εχει δέσει με στόχο το πρωτάθλημα και είναι πολύ φανερό πιστεύω.