Δεν έχει; και άδικο.Δυστηχώς τώρα πια ο Shaq δεν είναι αυτό που ήτανε(ε,έφτασε και τα 38) και σίγουρα δεν τους ωφέλισε και η ανταλλαγή που κάνανε(προσωπικός πιστεύω ότι ο Walker ήτανε πολύ καλύτερος του Rciky Davis).Μένει να δούμε αν ο Wade μπορει να αλλάξε κάτι,όπως και το αν θέλει να μείνει με αυτή τη κατάσταση,νομίζω του χρόνου λήγει και το συμβολαιό του.
Οι Lakers τώρα,οκ,σίγουρα δεν ήμαστε στα καλύτερα μας,αν και φέτος φαίνεται ότι κάποιοι παίκτες όπως ο Bynum έχουν αρχίσει και βελτιώνοντε και παίζετε ποιο ομαδικό παιχνίδι.Κοίτα,είναι αδύνατο να 'σαι πάντα στη κορυφή.Κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό.
Είναι νωρίς ακόμη για να λέμε ότι έχουνε το τίτλο στα σίγουρα.Δεν έχουν παίξει με κάποια τρομερή ομάδα ακόμη και αν και πιστεύω ότι έχουνε πολλές ελπίδες για τίτλο,είναι νωρίς ακόμη.
Εγώ πάντως χαίρομαι για τη Νέα Ορλεάνη και το Ορλάντο,μιας και ο Chris Paul και ο Howard είναι απ’ τους αγαπημένους μου παίκτες τώρα και πιστεύω ότι ειδικά ο δεύτερος πρόκειται να αφήσει εποχή.
Φετος προμηνυεται ανταγωνιστικο πρωταθλημα…Οι πιο πολλεσ ομαδες ειναι ανεβασμενες και ξεπεταγονται και εκπληξεις…Εγω εχω να πω πως αν δεν επιστρεψει γρηγορα ο T-Mac χανουμε την κουρσα…Τρανη αποδειξη πως η Southwest ειναι η πιο δυσκολη περιφερεια ειναι οτι με μια ηττα απο 1οι πεσαμε 4οι στις 5 ομαδες…ΕΛΕΟΣ…!!!
Πυραμιδα φιλε μου η ομαδα σου δεν μπορεσε να χτυπησει την αιωνια αντιπαλο Βοστωνη…Δυσκολα τα πραγματα…Και οχι μονο για σας αλλα και για μας…Ακου ηττα απο το Μαιαμι…ΕΛΕΟΣ πια…Σοβαρευτειτε ρεεεεεεεεε…
Ε,τι να κάνουμε,δεν μπορείς να τα 'χείς όλα.Εμείς έχουμε ξεκινίσει καλά,ο Bryant παίζει πιο ομαδικά(ελπίζω έτσι να συνεχίσει αλλιώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα),αν και ο Odom έχει μάλλον μέτριο ξεκίνημα.
Έσεις είστε που πονάτε πιο πολύ,επειδή σίγουρα αξίζετε κάτι καλύτερο απο αυτό που δίχνετε…
το έχεις βάλει σκοπό να με στείλεις στο ψυχειατρίο με κατάθλιψη έτσι? [-X Δεν έχουνε καταρεύσει,απλά δεν πάνε για τίτλο…
Βασικά,ελπίζω ότι κανά Orlando ή ίσως οι Pistons θα μπορέσουνε να ξαποστείλουνε τη Βοστώνη προτού φτάσει στους τελικούς…ακόμη και αν δεν τα καταφέρουν αυτοί τουλάχιστον υπάρχουν Spurs,Suns,Mavericks και πιθανότατα Rockets αν σοβαρευτούν λίγο…
cool είμαι,χαλαρά τα λέω,μην κοιτάς που δεν βάζω emoticon:wink:
η πλέον άκυρη ομάδα πάντως αποδικνίεται το Chicago,το οποίο ενώ κάποιοι το ποντάρανε για πρωτάθλμα,πολύ πιθανό ούτε playoff να μην βγεί…και να έλεγε κανείς ότι δεν έχουνε καλή ομάδα,Hinrich,Gordon,Deng,Nocioni,Brown,Wallace,Duhon…περίεργο να πηγαίνουν τόσο άσχημα…