Ένα από τα πολυτιμότερα, αν όχι το πιο πολύτιμο asset της λίγκας, τρώει το ξύλο της αρκούδας και δεν σφυρίζεται τπτ. Εκεί επεμβαίνει το Σοφάκι που είναι ο σωματοφύλακάς της από την αρχή της σεζόν, χαχα
Λίγα με το Σοφάκι μην σας πάρει και σας σηκώσει:
Πραγματικα, μονο που δεν σηκωθηκα ορθιος να πανηγυρισω την “εκδικηση” στα 45 δευτερολεπτα πριν ληξει ο αγωνας οταν ειδα τα στιγμιοτυπα. Η φαση ηταν εντελως fuck around and find out. Και η Σελντον εμαθε με τον τροπο που της αξιζε.
ΥΓ. Σοφια Κανιγχαμ λατρεια εννοειται
Κι εδώ γίνεται ακόμα καλύτερο για την επίμαχη φάση της βραδιάς:
Τέλος εποχής - έχασε το Big Brother του NBA τον/τους Μικρούτσικο/ους του
Έχει μπει κ@βλωμένος ο υποψήφιος mvp των τελικών.
Σκληρός μαδαφάκα.
Siakam?
Ελπιζω να γινει το 3-3 σημερα, αν και πιστευω οτι οι Thunder δεν χανουν με τιποτα Game 7 στην εδρα τους.
Καλυτεροι οι τελικοι απο οτι περιμενα, σιγουρα καλυτεροι απο το 2024 και το 2023 που ηταν μονοπλευροι, αλλα θυμαμαι Warriors - Celtics το 2022 και Suns - Bucks το 2021 και μιζεριαζω λιγακι.
Νομίζω παίζει μαζί με τον Ζαλίν Γουίλιαμς για τον τίτλο.
Αν κατακτησει το πρωταθλημα η Οκλαχομα, το να μην δωσουν σε SGA NBA Finals MVP, ειναι πιο απιθανο κι απο το να κερδισουν οι Pacers Game 7. Ακομα κι αν βαλει 50 ποντους ο J-Wil.
TJ McConnell αδιαπραγμάτευτος MVP τελικών, ανεξάρτητα από το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.
Α ρε Ιντιάνα, γαμώ το collapse σου στο G4.
Εντελώς πεταμένο ματς, OKC δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, παίζει να ήταν το χειρότερο τους ματς τη σεζόν μετά από εκείνο του NBA cup με τους Bucks - τι 21 λάθη και 8/30 τρίποντα…0 προσπάθεια στην άμυνα καθόλη τη διάρκεια του ματς και καμιά συγκέντρωση, παίχτε βρε κερατάδες να γίνει κανονικό ματς - και ξύπνησα από το αξημέρωτο ενώ κλείνω καθημερινά 12ωρα στη δουλειά
Ναι, φαβορί στο game7, αλλά παραμένει game7 - η κηδεία είναι μια ανάσα μακριά, με αυτήν την Indiana (που οκ, θα γαμάει αν τα καταφέρει τελικά μέσα στην Oklahoma)!
Ευτυχώς στη 4η περίοδο μπήκαν οι μικροί, εμμέσως «λήγοντάς» το ο Daigneault - κερδίζοντας μου λίγο ύπνο
Game 7 σε τελικους σημερα, αλλα προς το παρον τα φωτα πεφτουν στο Houston:
The Phoenix Suns are trading two-time NBA Finals MVP Kevin Durant to the Houston Rockets for Jalen Green, Dillon Brooks, the No. 10 pick in the 2025 draft and five second-round picks, sources tell ESPN’s Shams Charania.
Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, πολυ σημαντικος contender το Houston του χρονου. Ο Jalen Green δεν ξερω αν θα εξελιχθει σε μεγαλο παικτη που μπορει να αποδοσει στα playoffs στο μελλον, αλλα προς το παρον δεν ειναι, ο Dillon Brooks ειναι αναλωσιμος και αντικαθισταται ευκολα. Ενα 10ο pick και 5 pick δευτερου γυρου δεν ειναι τιποτα φαντασμαγορικο. Καλη short term κινηση για το Houston, για τα 2-3 χρονια που ο KD θα ειναι ακομα παικτης που κανει την διαφορα.
Καλά πάει
Θέλω μπάζερ μπίτερ από καραφλή λατρεία
Μαλακία
Μεγάλη
Κρίμα
Επαιξε με την φωτια ο Χαλιμπερτον και καηκε. Σοβαρή ζημία φαίνεται δυστυχώς.
Γαμηθηκε το Game 7 απο την πρωτη περιοδο.
Οι Pacers κρατανε μια χαρα βεβαια. Αλλα θα ειναι πολυ δυσκολο χωρις Χαλιμπερτον.
Ο οποιος ειχε 3/4 τριποντα και ηταν ΕΤΟΙΜΟΣ για τετοιο ματς ρε γμτ.
Νομίζω είναι από τα ματς που θα μείνουν στην ιστορία.
Θα το πάρουν, θα του το αφιερώσουν και θα γίνει κι ένα ντοκυμαντέρ.
Πάει καρφί για τέτοιο σενάριο.
Από τις αθλητικές ιστορίες που θα μνημονεύονται.
Κάπως έτσι μας ψωλιασαν οι Ισπανοί το 2006.
Μεγάλη γκαντεμια, ας μην είναι πολύ σοβαρό έχει σημασία.
Μόνος του και όλοι τους στην 3η περίοδο
Μιλαω με φιλο μου στο WhatsApp και του ειπα στο ημιχρονο οτι η Ιντιανα θα το παρει αν αποφυγει την καταιγιδα της Οκλαχομα στην 3η περιοδο. Δυστυχως εκανα ακριβη προβλεψη, η οποια ηταν πανευκολη προβλεψη για οποιον εχει δει Οκλαχομα στα playoffs φετος. Στο -13, δυσκολα γυριζει και μαλιστα χωρις Χαλιμπερτον.
Ή και όχι
Κρίμα, πολύ κρίμα, μεγάλη ξενέρα να ξεκινάει με αυτόν τον τρόπο ένα έβδομο παιχνίδι τελικών.
Δυστυχώς αποδεικνύεται γι’ άλλη μια φορά ότι η πίεση για επιστροφή χωρίς να είναι 100% ο αθλητής ενέχει μεγάλο κίνδυνο για τραυματισμό αχίλλειου (KD το ‘19, Klay όταν ήταν να επιστρέψει από το χιαστό, Dame φέτος και τώρα Hali, πολύ πρόχειρα απ’ το μυαλό μου).
Μακάρι να γυρίσει γερός και να επιστρέψει σε διεκδίκηση τίτλου.
Για το ματς δεν χωράει και ιδιαίτερη κουβέντα, χωρίς να υποστηρίζω απαραίτητα ότι με Hali θα το έπαιρναν οι Pacers. Σε κάθε περίπτωση η μεγάλη εικόνα λέει ότι δίκαια το πήρε η καλύτερη ομάδα, η οποία για όσους δεν θυμούνται ξεκίνησε το 2020 με δύο trades (CP3 αντί Russ και SGA κ.α. αντί PG13), με τον Shai να κάνει breakthrough season στο πλευρό του Paul και κάπου στα μισά της σεζόν να αποφασίζουν να δώσουν συμβόλαιο και ρόλο σε έναν παίκτη που δεν πολυέμοιαζε με μπασκετμπολίστα (Dort) και -αντί για tanking όπως όλοι περίμεναν- να χάνουν έν τέλει στο όριο, πάλι σε έβδομο παιχνίδι από τους Rockets.
Kudos to Sam Presti, ο πραγματικός MVP του φετινού πρωταθλήματος είναι αυτός.
PS. Για τον McConnell ότι και να πω, είναι λίγο, σε περιμένουμε το 2028 στον Θρύλο παικταρά μου