Nba

Κάτι μου λέει πως θα δούμε ματσάρες χωρίς τεράστιες διαφορές (λογικά επερχόμενος κουβάς)

3 Likes

Τουλαχιστον μαλλον θα δουμε Game 6 στο αλλο ζευγαρι. Αν και το πλεονεκτημα σαφεστατα το εχει η Ιντιανα. Τι να πω, αυτη η σειρα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 3-2 υπερ των Knicks τωρα, αλλα εκαναν τρελο choking στο Game 1. Τα γραφω ολα αυτα και μενει ακομα μια περιοδος στο ματς με την διαφορα στους 19, δεν το εχω και σιγουρο δηλαδη.

1 Like

Γίγαντας Μίτσελ Ρόμπινσον.
Άμα το γυρίσει κι αυτό το ματς η Ιντιάνα, ας πάρει κ το πρωτάθλημα.
Θαυμάζω PJ Tucker στον πάγκο και θέλω να τον δω να παίζει έστω και 30’’

1 Like

Επαιξε 4 λεπτα με Βοστονη και εκανε ενα φαουλ, αυτο ηταν η συνεισφορα του :stuck_out_tongue:
Ειχε και 3 εμφανισεις στην κανονικη σεζον, με 3 ποντους μεσο ορο.

Άντε μπας και κανένας 7ο παιχνίδι, δύσκολο 12 πόντους μπροστά η Ιντιάνα

Πέρασαν οι Pacers εν τέλει.

Knicks απελυσαν τον Τιμποντο.

Μιλαμε για ηλιθια ομαδα.

Καταλαβαίνω τι εννοείς αφού από όταν ανέλαβε ο Τιμποντο οι Νικς από ομάδα ανέκδοτο έφτασαν τελικούς περιφέρειας,αλλά τα κολλήματα που ειχε στο rotation ήταν εκνευρίστικα.
Δεν μπορεί να μην εμπιστεύεσαι πέντε λεπτά δύο αναπληρωματικούς.
Στην ανατροπή που κάνει η Ιντιάνα στο πρώτο και κρίσιμο όπως αποδείχθηκε ματς,ο Μπράνσον τα έχει φτύσει κανονικά και συνεχίζει να παίρνει κάθε επίθεση μέχρι τελικά να τον φάνε οι περιφερειακοί της Ιντυ.
Νομίζω πως αυτό το ματς πληρώνει

1 Like

Εγιναν 20 πραγματα για να χασουν σε εκεινο το ματς οι Knicks, συμπεριλαμβανομενων αρκετων χαμενων κρισιμων ελευθερων βολων. Δεν γινεται να κατηγορουμε τον προπονητη για καθε ηττα. Ισως να μπορουσε να εχει διαχειριστει καλυτερα τα τελευταια λεπτα (εν τελει βαλε μεσα 5 σκληροτραχηλους αμυντικους, εισαι με 14 ποντους μπροστα και μενουν δυομιση λεπτα), αλλα αυτο δε σημαινει οτι ηταν ο βασικος υπαιτιος για εκεινη την ηττα.

Αυτο στο οποιο θα συμφωνησω με αρκετο κοσμο που το εχει πει, ειναι πως οι Knicks εχασαν την σειρα σε εκεινο το πρωτο ματς. Αν το ειχαν κερδισει, για μενα κατα 90% θα ηταν στους τελικους τωρα.

5 χρόνια είναι πολλά πλέον στο NΒΑ για έναν προπονητή στην ίδια ομάδα (εκτός αν σε λένε Kerr ή Spoelstra ή Lue ή Daigneault / ο Donovan δεν προσμετράτε, είναι ιδιάζουσα περίπτωση οι Bulls :stuck_out_tongue: ) - εδώ και με τίτλο τρως πόδι με συνοπτικές άμα λάχει.

Kάπως ήταν αναμενόμενη μια τέτοια κίνηση θα πω εγώ (ακόμα και Τελικούς να πήγαινε και να το έχανε στα 7 η Νέα Υόρκη) για τον κατά τα άλλα συμπαθέστατο (με τα προφανέστατα όμως θέματά του) Thibs όταν → η εικόνα της Νέας Υόρκης μετά την 5ετία Thibs (και μετά τα φετινά) είναι για εμένα μιας ομάδας ανταγωνιστικής στα playoffs, δυναμικής, σκληροτράχηλης, με πολύ ταλέντο αλλά όχι νικήτριας (δηλαδή όποιος πιστεύει πως αυτή η Νέα Υόρκη θα μπορούσε να σταθεί επί ίσοις όροις απέναντι σε αυτήν την OKC πχ, σε ένα υποθετικό φετινό σενάριο τελικών μεταξύ τους, μάλλον άλλο άθλημα βλέπει - ή τον πνίγει, σαν και εμένα :stuck_out_tongue: , το συναίσθημα της συμπάθειάς του για τους Knicks).
Γίνονται θαύματα ναι, αλλά εν προκειμένω βασίζεσαι πολύ περισσότερο στο θαύμα ή στο να είναι σε μια σπάνια βραδιά απόδοσης η 5άδα σου (ας μην πω “ομάδα” :stuck_out_tongue: και ας πω 5άδα καλύτερα), παρά στις ικανότητες (και όχι δυνατότητες) της + σε ένα playstyle που ομάδες σαν την OKC εν προκειμένω, μπορούν θεωρητικά να “κλειδώσουν” αρκετά εύκολα.

Επίσης, ok έχουν μάλλον εξαντλήσει τα περιθώρια ανοχής τους και μερικοί παίκτες στο πρόσωπό του προπονητή, όπως είδαμε και 2-3 φορές φέτος που φάνηκαν οι τριγμοί και ακούστηκαν δημόσια κάποια παράπονα. Ευτυχώς/δυστυχώς, οι παίκτες έχουν αποκτήσει πολύ δύναμη και πλέον τις περισσότερες φορές αυτοί κάνουν κουμάντο στις ομάδες τους. Έχοντας και τον πατήρ Brunson στο coaching stuff οι Knicks, τείνω να πιστέψω πως και οι ίδιοι θεώρησαν πως ο κύκλος του Thibs έχει κλείσει και χρειάζονταν, τόσο έναν αέρα ανανέωσης όσο και κάποιον που θα αξιοποιήσει διαφορετικά το διαθέσιμο roster.
Τέλος, βασικότερο όλων είναι νομίζω το γεγονός πως ok, το αυτονόητο, ο Μike Malone είναι ελεύθερος: αν θες να κάνεις το ηχηρό step up τώρα που έφτασες εκτός τελικών για ένα μόλις σκοτωμένο σουτ του Χάλι (και πάλι, δεν πιστεύω πως θα πέρναγαν αν έπαιρναν το game1 αλλά από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις - με το καλημέρα και 0-2 δε γάμησε κανείς :stuck_out_tongue: ), σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις έναν πραγματικά top σύγχρονο προπονητή - πρωταθλητή προ διετίας. Αν πάνε προς τα εκεί οι Knicks δε, νομίζω θα έχουμε σοβαρές μεταγραφικές εξελίξεις/βόμβες μέσα στον επόμενο μήνα (βάλε και όλη την παραφιλολογία για Γιάννηδες, Durants κτλ). (ελπίζω μόνο μην δούμε κάνα Jay Wright γιατί οκ, καλό το συναίσθημα αλλά και πάλι, έτσι δεν χτυπάς τίτλο)

Καλός χρυσός ο Τhibs αλλά νομίζω πως τον κύκλο του τον έκανε στην ομάδα - και με το παραπάνω ίσως.

1 Like

Τι. Έκανε. Παλι(μπαρτον).

2 Likes

Κλαιω με Ιντιανα.

Εξαιρετικο αποτελεσμα αυτο για την συνεχεια των τελικων.

Πλεον πολυ πιθανο να δουμε τουλαχιστον 6 ματς.

1 Like

Αδιανόητο φινάλε - πάμε για φοβερούς τελικούς!!!

1 Like

Κάπου εδώ να αποδώσουμε για ν-οστή φορά τα εύσημα στον Carlisle που έχει φτιάξει μια ομάδα η οποία δεν πανικοβάλλεται, επιμένει στο πλάνο της και εν τέλει και εκ του αποτελέσματος ανταμείβεται.

Η OKC έβαλε θηλιά στο λαιμό της στο πρώτο ημίχρονο, γιατί με 4-19 λάθη εκ τών οποίων τα 12 ήταν κλεψίματα και προοπτική transition, θα έπρεπε να είναι 30 πόντους μπροστά αντί για μόλις 12.

3 Likes

Ωραίο το ματς μέχρι τώρα.
Πολύ ωραίο.

1 Like

Θα επρεπε να κοιμαμαι, αλλα βλεπω το ματς.

Φανταστικο οντως, απο τα καλυτερα των playoffs μιας και ειναι τελικος.

Απο οτι διαφαινεται, πολυ αρχιδατη νικη της Ιντιανα, δεν πιστευω να γυρισει στο τελευταιο λεπτο, αφου δεν παιζουν απεναντι στην… Ιντιανα :stuck_out_tongue:

Πηγε να χασει το ματς ο Χαλιμπερτον (ή να το κερδισει ο Καρουζο, οπως προτιματε) οταν στο +8 για την Ιντιανα εχασε την μπαλα απο χαζομαρα, φαση που κανονικα επρεπε ξεκαθαρα να δοθει αντιαθλητικο υπερ του Καρουζο στον αιφνιδιασμο.

Mathurin-McConnell-Toppin πρέπει να έκαναν το καλύτερο off-the-bench performance που έχω δει ποτέ σε τελικούς.

Βασικό πλεονέκτημα και των δύο ομάδων πόσο βαθιά πάνε στον πάγκο τους στα πλέι οφ.
Ροτεισον 9-10 παικτών είναι οι μόνες ομάδες που έκαναν.
Νομίζω μπασκετικά έχει πολύ καλά παιχνίδια μεχρι τωρα.

2 Likes

Με τέτοια άμυνα και τον J-Dub σε δαιμονιώδη κατάσταση, δύσκολα θα χανόταν το χτεσινό ματς από την OKC - ακόμα και με τον Τσετ σε αυτά τα χάλια.
Ματσάρα όμως και πάλι και από τις 2 ομάδες, κι ας έπαιζε ο Χάλι τραυματίας.

Επόμενο ματς, αν δεν κατέβει ο καλός Χάλι και μπει με το ίδιο mindset η OKC, μπορεί να το τελειώσει μέσα στην Indiana - ειδάλλως game7 και πουτάνα όλα στην Oklahoma.
Φοβεροί τελικοί πάντως και από τις δυο ομάδες, ποιοτικά για εμένα οι καλύτεροι εδώ και (αρκετά) χρόνια

6 Likes

Η (ομαδική) άμυνα που παίζει η Οκλαχόμα ώρες-ώρες πραγματικά μου φαίνεται απίστευτη -μιλάω τώρα για σύγχρονο ΝΒΑ τελευταίας 15ετίας (και πολύ λέω), δεν συγκρίνω με 00ς και πιο πίσω που ήταν άλλης λογικής το παιχνίδι.

Είναι η καλύτερη ομάδα όπως και να το κάνουμε, εννοείται ελπίζω σε νίκη Pacers στο επόμενο τόσο επειδή τους στηρίζω κατιτίς παραπάνω όσο και για να δούμε G7 εν γένει.

6 Likes